• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

کلوب هواداران آرسنال

Geronimo

کاربر فعال هنرهای نمایشی
کاربر فعال
لایک‌ها
142
دوستان فعلا
1-0 پیش هستیم!
دقیقه 62 مساوی شد :

i351992_dad.JPG

3550.gif

Geronimo

کاربر فعال هنرهای نمایشی
کاربر فعال
لایک‌ها
142
خوب بازی رو بردیم 4 به 1

اینم امار بازی :

attachment.php

:upsided:

فایل های ضمیمه

• arsenal.JPG
    arsenal.JPG
    20.1 KB · نمایش ها: 26

lepkin

Registered User
لایک‌ها
1,155
دوستان تبریک
ظاهرا جک کوچلو فوق العاده بوده ، من نمیدونم وقتی سمیر خوب پلانتی میزنه چرا باید روچیسکی بزنه؟؟

sJaguar

کاربر فعال موبایل و فوتبال
کاربر فعال
لایک‌ها
1,591
تبریک میگم بچه ها
برد خیلی خوبی بود
اونم در وقت های اضافه با دو تا پنالتی که خیلی جالب بود
این تاتنهام خوب پوزش خورد که دوباره نیاد واسه ما شاخ بازیدربیاره!

RuDiger

کاربر فعال فوتبال
کاربر فعال
لایک‌ها
5,069
من هم تبریک میگم این پیروزی حماسی رو:دی
یه بازی بزرگ را بردیم و این برای تیم و بازیکنان و رهایی از فشار رسانه ها خیلی خوب و عالیه اما مثل همیشه این بازی هم مصدوم داشت و اون هم کایرن گیبس بک چپ آینده دار آرسنال و انگلستان بود که باید دید مصدومیت به چه شکله!به واقع مصدومیت ها رفت به تیم!!
این خیلی مسخره است که علاوه بر اینکه باید نگران نتایج بازی هامون باشیم باید نگران مصدومیت هامون هم باشیم!!واقعا مسخرس...
ظاهرا جک کوچلو فوق العاده بوده ، من نمیدونم وقتی سمیر خوب پلانتی میزنه چرا باید روچیسکی بزنه؟؟
گویا فوق العاده بوده!و نمی دونم اگه رمسی مصدوم نمی شد چجوری از یان دو بازیکن می خواست بازی بگیره در حالی که فابرگاس هم هست و همگی تقریبا هم پست هستند!
در مورد پنالتی هم روسیچکی گفته بود هیچ کس حاضر نشد پنالتی رو بزنه!

RuDiger

کاربر فعال فوتبال
کاربر فعال
لایک‌ها
5,069
قضیه آنتن ندادن گوشی ونگر هم جالب بود:دی

kia_martan

Registered User
لایک‌ها
4,057
درس عبرتي شد براي بازيكناي تاتنهام تا شاخ نشن

ويلشر پديده امساله

RuDiger

کاربر فعال فوتبال
کاربر فعال
لایک‌ها
5,069

Geronimo

کاربر فعال هنرهای نمایشی
کاربر فعال
لایک‌ها
142
اقا منم اینجا بگم که شدیدا از روسیچکی خوشم میاد :دی

خیلی بازیکن باحالیه فقط حیف که زیاد مصدوم میشه

sJaguar

کاربر فعال
لایک‌ها
1,591
ویلیشر واقعا امسال داره عالی بازی میکنه
خدا کنه فقط مصدوم نشه
فک کنم اگه دو فصل متوالی همنیطور فیکس بازی کنه یه بازیکن سطح بالا میشه
در بازیهای این فصل هم زیاد پاس گل داده جکی
چهره خیلی معصومی هم داره مثله سمیر :دی

lepkin

Registered User
لایک‌ها
1,155
آخه چرا؟...بازیکن به این خوش استیلی کجا دیدی؟!:دی
قا منم اینجا بگم که شدیدا از روسیچکی خوشم میاد :دی

خیلی بازیکن باحالیه فقط حیف که زیاد مصدوم میشه

حالا چرا میزنید! :ذی
باشه بازیکن عالی هست

ویلیشر واقعا امسال داره عالی بازی میکنه
خدا کنه فقط مصدوم نشه
فک کنم اگه دو فصل متوالی همنیطور فیکس بازی کنه یه بازیکن سطح بالا میشه
در بازیهای این فصل هم زیاد پاس گل داده جکی
چهره خیلی معصومی هم داره مثله سمیر :دی

اره
مثل اینکه خیلی هم روش خطا میشه و هنوز مصدوم نشده !

Dаvid

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
تاتنهام از پس اميدهاي آرسنال هم برنيامد

تيم فوتبال آرسنال با غلبه بر تاتنهام به دور چهارم جام حذفي انگليس راه يافت.

به گزارش خبرگزاري دانشجويان ايران (ايسنا)، تيم‌هاي آرسنال و تاتنهام در جام حذفي انگليس به مصاف هم رفتند كه اين ديدار تماشايي در پايان با نتيجه 4 بر يك به سود شاگردان آرسن ونگر به پايان رسيد.

"لاسنبوري" در اين ديدار ابتدا براي توپچي‌هاي لندن گلزني كرد. اما رابي كين در دقيقه 49 بازي را به تساوي كشاند. تلاش بي حاصل دو تيم تا پايان 90 دقيقه كار را به وقت‌هاي اضافي كشاند.

در نيمه نخست وقت‌هاي اضافي، سمير نصري دو بار از روي نقطه پنالتي براي آرسنال گلزني كرد. آندري آرشاوين هم در آخرين دقيقه وقت نخست، گل چهارم را به ثمر رساند.

آرسن ونگر پيش از اين ديدار اعلام كرده بود، قصد دارد بازيكنان جوانش را به ميدان بفرستد كه اين اظهارنظر مورد تمسخر "هري ردنپ" سرمربي تاتنهام قرار گرفته بود: هواداران به ورزشگاه مي آيند كه شاهد پيروزي و فتح جام قهرماني باشند نه اين كه بازيكنان جوان و گمنام تيمشان را در زمين ببينند.

در ديگر ديدارهاي مهم برگزار شده اين نتايج به دست آمد:

استوك سيتي 2 - فولام صفر

بارنلي يك - بولتون صفر

پورتس موث يك - لسترسيتي 2

ساندرلند 1 - وستهام 2

ولورهمپتون 4 - نورث كانتري 2

امیدوارم این فصل 1-2 تا قهرمانی رو بدست بیاریم .

sJaguar

کاربر فعال
لایک‌ها
1,591
آرسن ونگر پيش از اين ديدار اعلام كرده بود، قصد دارد بازيكنان جوانش را به ميدان بفرستد كه اين اظهارنظر مورد تمسخر "هري ردنپ" سرمربي تاتنهام قرار گرفته بود: هواداران به ورزشگاه مي آيند كه شاهد پيروزي و فتح جام قهرماني باشند نه اين كه بازيكنان جوان و گمنام تيمشان را در زمين ببينند.

فعلا که چهار تا خوردی آقای ردنپ پس ... اضافی نخور دیگه.

sJaguar

کاربر فعال
لایک‌ها
1,591
انتظار می‌رود آرسنال فردا اعلام کند که در زمینه سوددهی به رکورد تازه‌ای رسیده است و این که بدهی توسعه هایبری خود را شش ماه جلوتر پرداخت کرده.

توپچی‌ها 30 میلیون پوند از فروش آپارتمان‌های زمین سابق خود، یعنی هایبری به دست آورده‌اند. با بازگشتن این پول، و این نکته که هزینه ورزشگاه امارات به آسانی با درآمد آرسنال پوشش داده می‌شود، به نظر می‌رسد سال مالی درخشانی پیش روی آنها باشد.

آرسنال پارسال با 24 درصد افزایش در سودهای پیش از مالیات و رسیدن آن به 45.5 میلیون پوند رکورد جدیدی ثبت کرده بود. حالا 4 میلیون پوند افزایش سود در لیگ برتر، سود پیش از مالیات آنها در لیگ برتر را به 51.7 میلیون پوند می‌رساند. آنها 27.3 میلیون پوند هم از لیگ قهرمانان درآمد دارند.

زمانی بدهی توسعه هایبری 133 میلیون پوند شده بود، اما پس از رونق بازار املاک این بدهی محو شد. البته 220 تا 230 میلیون پوند بدهی ورزشگاه امارات مانده و آرسنال باید 16 میلیون پوند قسط به همراه سود در هر سال بپردازد؛ این بدهی به این ترتیب تا سال 2031 پاک خواهد شد.

//

مصاحبه ی سباستین اسکیلاچی با مجله ی ماهانه ی آرسنال

سباستین اسکیلاچی، مدافع مرکزی جدید آرسنال که پس از استراحت در بازی میان هفته برابر تاتنهام، می تواند فردا زوج لورن کاشیلنی در دفاع توپچی ها را تشکیل دهد، معتقد است هنوز چیزهای زیادی برای نمایش دارد و اگرچه در کنار جوانان آرسنال شاید پیر به نظر برسد، ولی هنوز آماده ی پیشرفت است.
«بهترین سال ها هم چنان در برابرم قرار دارند. نیمه ی دوم فصل گذشته یک مصدومیت ناراحت کننده در قوزک پا داشتم ولی حالا چه از نظر فیزیکی و چه روحی عالی هستم. در رختکن و در کنار این همه بازیکن جوان، پیر به نظر می رسم ولی من آماده ام و انگیزه ی بالایی در وجود خود دارم تا عالی باشم.»
سباستین که با مجله ی ماهیانه ی آرسنال مصاحبه می کرد ادامه داد:«شما همیشه می توانید بهتر شوید و جنبه های زیادی از بازی برای من وجود دارد که می توانم روی آن ها کار کنم- این که فیزیکی تر شوم و محکم باشم، بهتر بازی خوانی کنم و سریع تر با توپ کار کنم. همچنین نیاز دارم به لیگی جدیدی که در آن هستم عادت کنم.»
«البته در عین حال یک مدافع خاص و مناسب هم هستم؛ با حریفم محکم و سرسختم، در هوا خوبم و وقتی توپ در اختیارم است، راحتم و خوب پاس می دهم. در ضربات ایستگاهی هم چند گل زده ام و می توانم آن جا هم کمک کنم.»
مدافع فرانسوی سابق سویا همچنین از ماجرای انتقالش به آرسنال اضافه کرد:«دو فصل عالی را در سویا داشتم ولی خیلی زود فهمیدم که جایی در برنامه ی مربی برای این فصل ندارم و بهتر است بروم. وقتی وکیلم درست پیش از بسته شدن پنجره ی نقل و انتقالات گفت که آرسنال می خواهد با من قرارداد امضا کند، گفتم "برو تا آن را انجام دهی". هیچ راهی نبود که بگذارم این فرصت از دستم بلغزد.»
«از بازی برابر منچستر یونایتد و چلسی و لیورپول در این سال ها، می دانستم لیگ انگلیس چگونه است با این حال بازی با بولتون و بلکبرن متفاوت از این بود. توپ های هوایی بیشتر و موقعیت های 50-50 بیشتر با جنبه ای باورنکردنی از کارهای فیزیکی.
با این وجود در انگلیس تیم های بیشتری فوتبال(واقعی) بازی می کنند و سرعت بازی ها باورنکردنی زیاد و البته لذت بخش است.»

//

تاتنهام 1-4 آرسنال

گل ها

لنزبوری [1-0]

2shared

کین [1-1]

2shared

نصری (پنالتی) [2-1]

2shared

نصری (پنالتی) [3-1]

2shared

آرشاوین [4-1]

2shared

lepkin

Registered User
لایک‌ها
1,155
سلام دوستان

آرسنال - وست برومویچ
ساعت 17:30
Idman TV
RTS 1 Senegal

rts بر روی ماهواره w3 هست
11345 H 27500

RuDiger

کاربر فعال فوتبال
کاربر فعال
لایک‌ها
5,069
خستگی بهانه خوبیه اما منو ارضا نمی کنه!افتضاح بودیم!همه گند زدن و آلمونیا هم باز از اون شاهکارهاشو برای چندمین و چندمین بار به نمایش گذاشت!دیگه واقعا واقعا نمی تونم تحملش کنم.یعنی فابیانسکی،مانونه و ژسنی از این بدترن؟!مگه از آلمونیا بدتر هم هست؟!به نظرم هوادارای لندنی باید ونگرو تحت فضار قرار بدن که دیگه از این کودن استفاده نکنه!باید هووو کنن این آشغالو تا اگه ونگر هم نخواست دیگه خودش از رو بره!گلابی چجور روش میشه بیاد تو زمین اون هم با بازوبند کاپیتانی!!!
در حالی که چلسی باخته بود و فرصت ایده آل برای نزدیکتر شدن به صدر رو داشتیم در خانه به وست بروم 3-2 باختیم در حالی که 3-0 عقب بودیم!!!رقت انگیزه...
باید قبول کنیم که به بازیکن دیگری نیاز داریم.این سانگ بازیکن بشو نیست و همچنان تو این پست می لنگیم!وقتی به بازی یحیی توره با چلسی نگاه می کردم می دیدم که یه هافبک دفاعی بزرگ تو تیم چقدر می تونه موثر و مفید و...باشه اما ونگر گوشش به این حرفا بدهکار نیست.

sara__joon

کاربر فعال فوتبال
کاربر فعال
لایک‌ها
5,607
من خیلی شانسی گل دوم وست بروم رو دیدم و می فهمم چه حسی در مورد آلمونیا داری. دی:
بد سوتی ی داد !

بالا