• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

کلوب هواداران آرسنال

Dаvid

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
تیم آرسنال در شبی که می توانست با شکست شاختاردونتسک اوکراین صعود خود به مرحله دوم مسابقات لیگ قهرمانان اروپا را حتمی کند در خانه این تیم اوکراینی تن به شکست داد تا در دو بازی آینده برای راهیابی به جمع 16 تیم برتر رقابت‌ها تلاش کند. آرسنال در حالی مقابل شاختاردونتسک مغلوب شد که ابتدا با گل دقیقه 10 تئو والکات از میزبان خود پیش افتاده بود اما گل‌های کریگ ایستاموند (29 - گل خودی) و ادواردو داسیلوا (45) نتیجه را به سود تیم اوکراینی عوض کرد.
دست بچه ها درد نکنه :دی

RuDiger

کاربر فعال فوتبال
کاربر فعال
لایک‌ها
5,069
شوکه شدم...
بعد از باخت به شاختار فکر می کردم که تیم خودشو پیدا می کنه و هوشیارتر عمل می کنه اما نتیجه چیز دیگه ای میگه!
بازی رو ندیدم و نمی تونم نقد خوبی در مورد بازی و تیم داشته باشم.فقط بگم که از عملکرد پر نوسان تیم تا به حال اصلا راضی نیستم.
...و خاک تو سرمون که امشب چلسی هم باختو می تونستیم به صدر نزدیک بشیم اما باز هم خدا رو شکر نبرن:دی

RuDiger

کاربر فعال فوتبال
کاربر فعال
لایک‌ها
5,069
آرسن ونگر : در طول 14 سال حضورم در انگلستان ، همواره مورد بی احترامی قرار گرفتم

x610.jpg

به نظر می رسد شکست آرسنال مقابل نیوکاسل ، صبر ونگر صبور را هم لبریز کرده باشد.

در حالی که روزنامه ی به شدت زرد The Sun ، عکس های مضحکی از حضور آرسن ونگر در کنار یک خانوم جوان فرانسوی در فرودگاه پاریس نمایان کرد و مدعی شد که ونگر به مدت 2 سال با این زن رابطه داشته، اما این شایعات تا حدی بی اساس و پوچ بود ، که حتی در فضای بیشار متشنج رسانه ای انگلستان نیز نتوانست سر و صدا کند. گویی آنها نیز فهمیده اند که قدم زدن در کنار هر شخص ، به معنی رابطه داشتن با آنها نیست!

در هر صورت ، آرسن ونگر پس از شکست مقابل نیوکاسل ، در پاسخ به سوال خبرنگاران در مورد ادعای این روزنامه پاسخ دردناکی داد. پاسخی که نشانگر دلسردی از طرز برخورد با او در انگلستان است:

"من 14 سال پیش به اینجا آمدم و شما خودتان می دانید که چه اتفاقی افتاده است. پس از این ماجرا با خودم عهد کردم که دیگر هیچگونه اظهار نظری نکنم. زیرا برای 14 سال ، بدون هیچگونه پایه و اساسی ، در تمام انگلستان به من توهین شد.

من با خودم عهد کرده ام که پس از این ، به هیچوجه در مورد زندگی خصوصیم صحبت نکنم."

Last edited:

RuDiger

کاربر فعال فوتبال
کاربر فعال
لایک‌ها
5,069
مرسی...:دی
چه هفته خوبی:دی پیروزی ارزشمند خارج خانه مقابل اورتون و شکست مفتضحانه چلسی در خانه مقابل ساندرلند!
بازی خودمونو نیمه اولشو تونستم ببینم.بازی در سطح بالایی بود؛فیزیکی و درگیر و جون دار بود.اورتونی ها کمی خشن بودن و چند تکل بد زدند که همون طور که انتظار می رفت هاوارد وب احمق مدارا می کرد.
بگم که پیروزی مهمی بود از این لحاظ که مقابل یک تیم خیلی خوب بازی کردیم که توانایی هایمان را نشون داد و امیدوار کننده بود.فابرگاس هم از نظر من هنوز صد در صد نشده. یه کم ترس توش دیده میده( از مصدومیت همسترینگ) ولی هفته های آتی به فرم ایده ال می رسه. فن پرسی هم که برگشته و بنتنر هم که گنده گوزی می کنه:دی
قهرمانی داریم میایم...

sJaguar

کاربر فعال موبایل و فوتبال
کاربر فعال
لایک‌ها
1,591
سلام بچه ها چطورین؟
دیروز روز خوبی بود
هم برد خوبی داشتیم هم چلسی خیلی شیرین باخت . حالی بردیم.

Mohsen_14

مدیربازنشسته پاتوق
لایک‌ها
13,444
خدایا ...:eek: یعنی میشه امسال آرسنال قهرمان بشه ...
دیگه نوبتی هم باشه نوبتشه :( تمام ترسم از نیم فصل دومه که نکنه تیم یه جورایی کم بیاره .

.

RuDiger

کاربر فعال فوتبال
کاربر فعال
لایک‌ها
5,069
ساعت 16.30 آرسنال- تاتنهام!
فراموش نشه!
تقابل گالاس و سمیر و در دید بازتر تقابلش با آرسنال و هو شدنش خیلی جالب میشه.یکی از اون داربی های قشنگ میشه.
لحظه شماری می کنیم...

RuDiger

کاربر فعال فوتبال
کاربر فعال
لایک‌ها
5,069
باور نکردنی،وحشتناک و شرم آور...
الان نمی خوام و نمی تونم در مورد بازی صحبت کنم فقط...گندشون بزنه!

JVD

همکار بازنشسته
لایک‌ها
6,500
سلام
من دیروز که شنیدم بازی 3-2 شده راستش خیلی اهمیت ندادم. وقتی متوجه شدم که ارسنال تو خونه باخته یه مقداری تعجب کردم و بعد که تو سایت دیدم اول دو صفر جلو بوده 4 شاخ شدم و ....
بعد یهو یاد یه انگلیسی افتادم که تو همین تهران باهاش آشنا شده بودیم. با دوستانم کشتیم خودمون رو که استقلالیش کنیم یا پرسپولیسی/// این انگلیسی بد قلق اصلا راه نمیومد و حتی هیچ تیم دیگه ای رو هم در دنیا قبول نداشت. میگفت تیم من فقط تاتنهامه. بگذریم

من اومدم این چند تا عکس رو که به نظرم جالب بود اینجا بگذارم و برم. شاید دیده باشید ولی اگه ندیدید از دست ندید.

امیر جان راستی علی جگوار کجاست؟!

RuDiger

کاربر فعال فوتبال
کاربر فعال
لایک‌ها
5,069
مرسی بابت عکسا خیلی قشنگ بودن
در مورد علی هم خبر خاصی ندارم ازش ولی مشکل خاصی نیست براش قبلا صحبت کردم باهاش!
در مورد اون مرتیکه تاتنهامی هم تف به ذات خرابش...!!!

RuDiger

کاربر فعال فوتبال
کاربر فعال
لایک‌ها
5,069
داشتم عکسای مربوط به طرح آرسنالیزیشن رو نگاه می کردم به این دو عکس برخوردم:
9f195186-19af-44f6-87e5-ee1bfc85665b.jpg

bc0121ea-53ba-441d-8ede-4433ecc68a15.jpg

لعنت...

RuDiger

کاربر فعال فوتبال
کاربر فعال
لایک‌ها
5,069
با تساوی چلسی در خانه مقابل اورتون و پیروزی آرسنال مقابل فولهام...آرسنال به صدر جدول انگلستان در هفته 16 صعودم می کنه:دی
مرسی بچه ها مرسی ونگر مرسی فوتبال...
پ.ن:انصافا چلسی باید می باخت!اورتون کرده بود تو طوقی!!انصافا مویس باید ناراحت باشه که چرا نتونست چلسی رو شکست بده!!!
متاسفانه بازیو ندیدم در واقع نشون ندادن احمقا که ببینم اما چه می کنه نصری،فوق العاده ای پسر:دی
آرسنال قهرمان میشه به لطف یزدان و بچه ها...:دی
(البته ناگفته نماند که بازی منچستر لغو شد وگرنه اگه بازی عقب افتادشونو ببرن به صدر میان و ما دوم میشیم:دی)

RuDiger

کاربر فعال فوتبال
کاربر فعال
لایک‌ها
5,069
باز هم خدا رو شکر ما یه ترک/ستو داریم و می تونیم ببینیم اما علی جگوار چی بنده خدا!!شما چی!!دیگران چی!!!تف به صدا و سیما...
/
امشب می تونه پایان ناکامی های ما مقابل تیم های بزرگ باشه!علی رغم غیبت سس همه چیز برای بردن منچستر تو اولدتذافورد محیا است!امیدوارم از اون بازیای اعصاب خرد کن که 90 دقیقه حمله می کنیم و میدان داری،یهووکی گل نخوریم!البته خیلی خیلی بعید می دونم.می بریم...

kia_martan

Registered User
لایک‌ها
4,057
بازي به اين حساسي برا چي اخه نبايد پخش بشه:(

T-Roy

Registered User
لایک‌ها
533

RuDiger

کاربر فعال فوتبال
کاربر فعال
لایک‌ها
5,069
به هیچ عنوان انتظار شکست نداشتم!
با تعجب تمام 90 دقیقه رو تماشا کردم و دلیل اصلی این بازی بد رو متوجه نشدم البته به نظر می رسید زمین بازی یخ زده است مناسب و ایده آل برای بازی کردن نیست مخصوصا برای مایی که تمام بازیمون رو زمینه.به نظر می رسه این اصلی ترین دلیل بازی بدمون است!
اینکه چرا شماخ از ابتدا بازی کرد رو متوجه نمیشم.کسی که فقط بلده هد بزنه،دونده نیست و پا به توپش از علی دایی بدتره!اینکه چرا فن فن از ابتدا نبود واقعا عجیب بود کسی که از هر لحاظ از شماخ سرتر هست و این رو تو بازی های اخیرش هم نشون داده که چه قدر آماده است و می تونه به عقب بیاد و تو بازی سازی هم شرکت کنه.
آرشا هم چنگی به دل نزد با تمام تعریف و تمجیدهایی که ونگر ازش داره من به جز بازی با استون ویلا تا به حال ازش راضی نبودم.یه جورایی خسته به نظر می رسه و زورکی می تونه هفته ای یه بازی انجام بده در حالی که ونگ رروسش رو می کشه و وسط هفته هم بازی میده بهش!
میشه گفت تا حدی روی گلی که خوردیم ژسنی مقصر نبود اما اگر فابیانسکی در دروازه بود می تونست توپو دفع کنه!از اون گلای مسخره ای بود که در تخصص منچستره!!همه چیز دست به دست هم داد تا بره تو گل خیلی مسخره بود!
وقتی فغهمیدم هاوارد وب داور بازیه تا آخرشو رفتم!بوزینه گند زده بود!اون از اون پنالتیه مسخره ای که برای منچستر گرفت و خدا رو شکر گل نشد و اون هم از لگد فردیناند تو شکم سانیا که به جای اینکه اخراج کنه فردیناندو اصلا خطا نگرفت گوساله!!قضاوتش یک طرفه بود و از اون جایی که طرف منچستر یونایتد بود تعجبی هم نداشت.همیشه گفتم و هنوز هم میگم که داوری ها همیشه به نفع منچستر بوده!!!
در کل دیشب همه بد بودن از شماخی که گل خالی رو نزد تا بگیر بیا به آخر.فقط کوشلنی تا حدی خوب بود.
منتظر مصاحبه ونگرم ببینم او چی میگه.آیا از زمین بازی هم چیزی میگه؟اگر زمین بازی مشکلی نداشته اون وقت واقعا باید نگران این تیم باشیم که هنوز نمی تونه جلوی تیم های بزرگ با روحیه ی بزرگ بازی کنه.ونگر داره به زیر سوال میره و این اصلا خوب نیست.نیمکت نشینی های ولکات و فن فن اصلا توجیه پذیر نیست اون هم در شرایطی که آرشا خیلی خوب نیست.

RuDiger

کاربر فعال فوتبال
کاربر فعال
لایک‌ها
5,069
انتظارشو داشتم...!
معتقدم از این لحاظ که میشه زود حذف شد خوبه:دی ولی جدا از شوخی توانایی شکستشونو داریم به شرطی که بتونیم وضع خط دفاعیمونو سامان بدیم و ورمالن برسه و آماده هم باشه.تا اون موقع خیلی مونده و خیلی ها ممکنه برسن و یا از دستشون بدیم ولی خیلی بده که بازی رفتو میزبانیم.صحبتای تکمیلی باشه برای 27 بهمن.

TURK_AVENGER

کاربر فعال عکاسی
کاربر فعال
لایک‌ها
891
انتظارشو داشتم...!
معتقدم از این لحاظ که میشه زود حذف شد خوبه:دی ولی جدا از شوخی توانایی شکستشونو داریم به شرطی که بتونیم وضع خط دفاعیمونو سامان بدیم و ورمالن برسه و آماده هم باشه.تا اون موقع خیلی مونده و خیلی ها ممکنه برسن و یا از دستشون بدیم ولی خیلی بده که بازی رفتو میزبانیم.صحبتای تکمیلی باشه برای 27 بهمن.

به هر حال بارسا مطمعننآ حذف می شه . حالا چه تو یک هشتم چه تو یک چهارم یا تو سمی فینال . امیدوارم که یه تیم انگلیسی این تیم رو حذف بکنه . :happy:

بالا