• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

کلوب هواداران آرسنال

kia_martan

Registered User
لایک‌ها
4,057
اين ديگه چه وضعشه همش بارسا همش بارسا
بابا بارسا زده شديم
شبكه 3 شده همش بارسا
اخه كدوم ادمي حساس ترين بازي هفته ارسنال من سيتي رو ول ميكنه مياد بازي درپيت بارسا رو نشون ميده

sJaguar

کاربر فعال موبایل و فوتبال
کاربر فعال
لایک‌ها
1,591
اين ديگه چه وضعشه همش بارسا همش بارسا
بابا بارسا زده شديم
شبكه 3 شده همش بارسا
اخه كدوم ادمي حساس ترين بازي هفته ارسنال من سيتي رو ول ميكنه مياد بازي درپيت بارسا رو نشون ميده

احمقی به نام شبکه 3
فک میکنن همه ملت کشته مرده این بارسا هستن
الحق که شعور اینا رفته لای باقالیا!
حالمون بهمو خورد به خدا دیگه اح اح

kia_martan

Registered User
لایک‌ها
4,057
d036b761-fcc7-40db-b213-c98c88a2f21c.jpg

آرسنال هم مانند تیم های ایتالیایی مدت هاست که بازی های مهم خود را در شبکه سوم نمیبیند ....مدتی است به پخش بازی های دو تیم بارسلونا - رئال مادرید از شبکه ی سه سیمای جمهوری اسلامی ایران عادت کرده ایم و این کار تا حدی بالا گرفته که طرفداران دیگر تیم ها اسم شبکه ی سه را به بارسا تی وی تغییر داده اند و به نظر می رسد مسئولان شبکه ی سه ارزش و اهمیتی برای طرفداران دیگر تیم ها به خصوص طرفداران فوتبال کشور ایتالیا قائل نیستند.

این غرض ورزی مسئولان شبکه ی سه هنگامی بالا گرفت که در کمال تعجب دیدار حساس دو تیم یوونتوس - لاتزیو که در مکان های دوم و سوم جدول سری آ قرار داشتند را پخش نکرده و همانند همیشه تمام تمرکز و حواس خود را به دیدارهای باشگاه بارسا معطوف کردند و بازی بدون حساسیت بارسلونا یک تیم بی نام و نشان پخش شد و این موضوع یعنی بی احترامی محض به طرفداران فوتبال ایتالیا.

//این موضوع برای آرسنال هم زیاد رخ داده بازی های مهمی مثل آرسنال - منچستریونایتد ، آرسنال - چلسی و آرسنال - لیورپول هرگز به صورت مستقیم پخش نشد .

ناگفته نماند که این اتفاق در هفته های گذشته نیز رخ داده بود و محبوبیت تیم بارسا در شبکه ی سه به حدی بالا رفته بود که برنامه ی ورزشی - فیلم - سریال و اخبار شبکه ی سه سیما به علت پخش بازی های بارسلونا تغییر پیدا می کرد اما برای دیدارهای حساس تیم های کشور ایتالیا ( و لیگ برتر ، خصوصا آرسنال ) هیچ برنامه ای در دست نبود و تمامی برنامه های شبکه سه بدون تغییر پخش و توجهی به دیدارهای حساس سری آ نمی شد اما طرفداران فوتبال ایتالیا تصور نمی کردند دیدار حساس و دیدنی یوونتوس - لاتزیو به خاطر یک دیدار معمولی باشگاه بارسا پخش نشود.

مشخص نیست ملاک مسئولان شبکه ی سه سیما برای پخش زنده ی مسابقات فوتبال چه می باشد. ایا تعداد هوادار ملاک اصلی تهیه کنندگان برنامه های ورزشی می باشد ؟ ایا زیبا بازی کردن تیم ها در اولویت قرار دارد ؟ شاید هم پخش دیدارهای تیم مورد علاقه ی خود از شبکه سه در صدر قرار دارد.

به نظر شما تیم های رئال و بارسا در ایران طرفدار بیشتری در اختیار دارند یا تیم های اینتر میلان - رم - میلان - یوونتوس - فیورنتینا و لاتزیو ( تیم های لیگ برتری هم جای خود را دارند ) ؟ مگر سر شماری تعداد طرفداران تیم های خارجی در ایران جایی به ثبت رسیده که بر این مبنا اقدام به پخش بازی ها از شبکه سه می کنند ؟

تنها سر شماری تعداد طرفداران تیم های خارجی در ایران توسط روزنامه ی خبر ورزشی انجام شد که دو تیم یوونتوس و بارسلونا به صورت مشترک در صدر قرار گرفتند و بعد از ان رئال تنها تیم اسپانیایی حاضر در ان لیست بود و از کشور ایتالیا تیم های اینتر میلان - رم و میلان نیز حضور داشتند که نشان از تعداد بیشتر طرفداران فوتبال ایتالیا نسبت به اسپانیا دارد.

در صورتی که به نظر سنجی بالا نیز استناد نکنیم و برای تعداد هوادار به وب سایت های هوادارای این باشگاه ها در ایران مراجعه کنیم می توانیم به اختلاف فاحش بین تعداد بازدید کنندگان به وب سایت های تیم های اسپانیایی و ایتالیایی ( و انگلیسی ) پی برد که در این صورت باز هم شاهد کم لطفی شدید مسئولان شبکه سه به فوتبال دوستان ایتالیایی هستیم.

شاید هم ملاک مسئولان شبکه ی سه برای پخش دیدارهای زنده تماشایی بودن ان می باشد که در این صورت هم نمی توان قانع شد !!! ایا تعریف مسئولان شبکه ی سه یا همان بارسا تی وی از فوتبال زیبا یک طرفه بودن مسابقه و پیروزی پر گل یک تیم می باشد ؟ شاید هم ملاک انها حضور یک تیم در زمین باشد و به تیم حریف توجهی ندارند و بازی فوتبال را یک مسابقه ی یک طرفه قلمداد می کنند که فقط و فقط بازیکنان یک تیم در زمین فعالیت کنند و حتی تیم مقابل نیز تماشاگر نمایش یک تیم باشد و بس .

مگر طرفداران فوتبال ایتالیا چه گناهی مرتکب شده اند که همواره باید فوتبال های یک طرفه و بدون هیجان لیگ اسپانیا را مشاهده کنند ؟؟ این حرکت مسئولان ورزش شبکه سه بیشتر به عناد با فوتبال ایتالیا ( و بی تردید تیم آرسنال ) شبیه است تا توجه به لیگ اسپانیا ! تمامی فوتبال دوستان جمهوری اسلامی ایران بازی زیبا و تماشاگر پسند را دوست دارند اما حرکت شما در پخش مدام دیدارهای لیگ اسپانیا یکنواخت و خسته کننده شده و صدای اعتراض تمامی فوتبال دوستان غیر اسپانیایی را در اورده است.

به نظر می رسد اصل مهم برای پخش مسابقات فوتبال به صورت زنده توجه به اهمیت و خاص بودن ان دیدار دارد نه نام تیم ها که متاسفانه این اصل اساسی و مهم در شبکه ی سه در چند وقت اخیر رعایت نشده و این موضوع برای شبکه سه که هموراه سعی در راضی نگاه داشتن بینندگان خود دارد یک نقطه ضعف بزرگ به حساب می اید.

Last edited:

RuDiger

کاربر فعال فوتبال
کاربر فعال
لایک‌ها
5,069
تف...
///
يه بازي قشنگ ديگه خواهد بود.مي تونم زيبايي هاي بازي و سرعت بالاي اونو متصور باشم.شانس بالايي براي بردن داريم مطمئنم كه مي تونيماين كارو بكنيم.
پ.ن:اين منچستر هم همچنان خركي مي بره.واقعا جاي تعجبه كه چوري صدر نشينن!

kia_martan

Registered User
لایک‌ها
4,057
اميدوارم راديو بزاره حداقل گوش كنيم
حالم داره از بارسا بهم ميخوره

sJaguar

کاربر فعال
لایک‌ها
1,591
ایشالا که این 3 امتیاز رو هم بگیریم و بریم بالا

kia_martan

Registered User
لایک‌ها
4,057
بچه ها ميكن زيرنويس كرد بازيو نشون ميده البته تا شروع نشه بازي با چشام نبينم باورم نميشه
چون ممكنه نظرشون عوض بشه

orginalfilm

کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
1,540
بازی خوبی بود، منچستر سیتی خیلی شانس آورد . حیف مساوی شد.

sJaguar

کاربر فعال
لایک‌ها
1,591
حیف شد 3 امتیاز پرید اما باز هم چلسی خوشحالمون کرد!

sJaguar

کاربر فعال
لایک‌ها
1,591
مصاحبه آرسن ونگر پس از دیدار با منچستر سیتی...

درباره عملکرد تیم برابر منچستر...
احساس می کنمم ما کیفیت را داشتیم اما نتیجه را کسب نکردیم . اما از بازی امشب تیم دلگرم شدم حتی اگر روی آمار نتوانتسمی پیروز شویم و بازیکنان از این بابت بسیار نا امید هستند .
اما هیچ راهی وجود ندارد که بخواهیم باور و ایمان خود را از تیم بر داریم . مخالف این است باید حتی باور خود را روی این کیفیت بالا ببریم و در بازی های پیش رو بیشتر ثابت قدم باشیم و بتوانیم مصمم تر کار کنیم چرا که نشان دادیم لازمه های حضور برای یک حریف مهم بودن در این لیگ را داریم .

درباره افسوس وی از این بازی...
پشیمانی و افسوسی که من داریم این است که نتوانستیم از موقعیت های ابتدایی خود استفاده کنیم که این ها می توانست بازی را تغییر دهد . آن ها به اینجا آمده بودند تا صفر صفر مساوی کنند و توانستند به آن برسند . من باور داشتم اگر می توانستیم گل اول را به ثمر برسانیم روند بازی تغییر می کرد . ما بیشتر بازی با ده نفر از تیم آن ها در زمین خود بازی کردیم و حتی توز را من زیادی در عمق ندیدم . وقتی کمی ان شادابی و وضعیت خود را از دست دادیم و روی حرکت ها کند شدیم از خطرناک بودنمان کاسته شد چرا که نیاز دارید مقابل ده بازیکن که در یک سوم زمین خودی قرار دارند بازی کند . کیفیت پاس کاری و هوشیاری و تیز بودن در جا به جایی ها . این بسیار سخت است وقتی بازی گره می خورد .

درباره رویکرد منچستر...
از این بابت متعجب نشدم . آن ها سال قبل نیز این جا آمدند و بازی بدون گل مساوی شد . من زیادی متعجب نشدم اما امیدوار بودم یکی از موقعیت های ابتدایی بازی توسط ما گل می شد . باید بگویم بد شانس نیز بودیم چرا که چند بار توپ را به تیرک زدیم و همینطور گلر ان ها نیز چند واکنش خوب داشت و مدافعان آن ها بسیار در عمق تیمشان بودند و بنابراین این دشوار بود.

درباره بازی وقت گیرانه حریف در پایان بازی...
این مسئله نا امید کننده امشب بود . بله . این نشان دهنده این بود که آن ها از نتیجه بدون گل خوشنود هستند . هرگز نیم توانم بفهمم چرا وقتی ضربه دروازه در سمت راست است دروازبان به سمت چپ می رود . این همیشه نشانه ای است که آن ها خوشحالند که می توانند چندین ثانیه تلف کنند و وقتی به زمین افتادند بدون عجله به کارشان ادامه دهند و بلند شوند . ما امروز با آن روبروی بودیم و من می خواهم روی مسائل مثبت تمرکز کنم . راه درازی برای پیمودن وجود دارد و من باور دارم که تیمم می تواند قوی و قوی تر شود و باید تمرکز خود را برای انجام دادن آن حفظ کنیم .

ما همیشه سعی می کنیم بازی های خود را پیروز شویم اما شاید شاید این راه آن ها برای بردن است . دفاع عمقی کردن و گرفتن ما در ضد حملات و ایجاد برخی موقعیت های خاص . این راهی بود که آن ها امشب برای آن برنامه ریزی کرده بودند . ما به آن احترام می گذاریم و این مشکلاتی است که ما با آن روبروییم . حتی اگر تیم عمقی دفاع کند باید راهی برای گلزنی پیدا کنیم و نمی تواند از رویکرد منچستر ایراد بگیرید . شاید این بهترین راه نباشد اما این راهی تاثیر گذار بود که آن ها می خواستند و به آن رسیدند .

درباره اخراج بازیکنان...
این بسیار سخت گیرانه بود . من امیدوار بودم برای هر دوی آن ها کارت زرد در نظر گرفته شود چرا که بازی جوانمردانه ای بود . این درگیری فیزیکی خاصی نبود و یا بازی نبود که در آن سراسر نفرت وجود داشته باشد . این بازی محتمرانه ای بود . هر دو تیم متعهد بودند اما امیدوارم بودم به جای کارت قرمز کارت زرد ببینم . او فقط می توانست کارت زرد و یا قرمز نشان دهد و تصمیم وی قرمز بود . از دید من این خارج از قواره بازی بود اما باید آن را دوباره بررسی کنم .

آیا درخواست تجدید نظر به این رای خواهید داد...
نمی دانم . اول باید قبل از تصمیم گیری بررسی کنیم . این باعث سه بازی محرومیت می شود اما این برای ما خوب است چرا که سه بازی برای ما به منزله یک هفته است .

درباره گفته مانچینی مبنی بر اینکه عملکرد وی به دلیل از دست دادن بازیکنانش بوده است...
آن ها با بری و دی یانگ و یایا توره در میانه زمین بازی کردند . توز نیز در جلو قرار داشت . در عقب زمین نیز آن ها بسیار مدافعین قدرتمندی بودند . آن ها شاید یک یا دو بازیکن را از دست دادند . شاید آن ها سیلوا را نداشتند و من نمی توانم این رویکرد را آن گونه که وی توجیه کرد توجیه کنم .

درباره نا امید بودن فابرگاس...
البته فابرگاس ناراحت است چرا که او می خواهد بازی ها را برنده باشد . او برای مساوی بازی نمی کند و برای بردن در هر بازی به میدان می رود و می توانم به شما بگویم او بسیار نا امید است . اما ما همگی امشب ناراحت هستیم . من تیمم را تنبیه نمی کنم . فکر می کنم باید بیشتر آن ها را دلگرمی بدهم برای ادامه بازی هایی مانند این و پیروزی بازی های بیشتر تا تساوی آن .

sJaguar

کاربر فعال
لایک‌ها
1,591
قرعه کشی انجام شد

قرعه کشی دور بعدی جام حذفی انجام شد...

با وجود اینکه برخی بازی های جام حذفی باید به دلیل تساوی دوباره تکرار شوند قرعه کشی دور بعدی این رقابت ها نیز انجام شد و برنده بازی لیدز یونایتد برابر آرسنال باید درخانه خود به مصاف تیم هادرزفیلد برود .
برنامه قرعه کشی دور چهارم رقابت ها به شرح زیر است :

Fourth Round draw:

Torquay United v Crawley Town or Derby County
Watford v Brighton & Hove Albion
Bolton Wanderers v Wigan Athletic
Arsenal or Leeds United v Huddersfield Town
Fulham v Tottenham Hotspur
Everton v Chelsea or Ipswich Town
Southampton v Manchester United
Swansea City v Leyton Orient
Burnley v Burton Albion
Birmingham City v Coventry City
Doncaster Rovers or Wolverhampton Wanderers v Stoke City or Cardiff City
Notts County v Leicester City or Manchester City
Stevenage v Reading
Aston Villa v Blackburn Rovers
West Ham United v Nottingham Forest
Sheffield Wednesday v Wycombe Wanderers or Hereford United

sJaguar

کاربر فعال
لایک‌ها
1,591
به آرسنال متعهدم

سس فابرگاس آرسنال را ترک نخواهد کرد . شایعات کاتالانی ها کاملا بی اساس است ...

بهتر است به انواع مختلف شایعاتی که از سوی رسانه ها و به خصوص روزنامه های کاتلانی منتشر می شودعادت کرد .
در اخرین خبر منتشر شده در روزنامه ال موندو دپورتیوو اعلام شده بود سس فابرگاس با بارسلونا توافق کرده و قرار داد آن ها در صندوقچه ای در سوئیس نگهداری شده تا سس تابستان به بارسا بپیوندد .
این اخبار جالب و سوال برانگیز در حالی مطرح می شود که فابرگاس در فشار مسابقات در انگلیس قرار دارد و همینطور آرسن ونگر پیش از این اعلام کرده بود وی قصد فروش فابرگاس را به تیمی ندارد . فابرگاسی که همچنان مدت ها از قرار دادش با توپچی ها باقی مانده است .
کاپیتان آرسنال تاکید کرد در هیچ فکری مبنی بر ترک ارسنال نیست و این اتفاق بدون شک تا زمانی که آرسنال به عنوانی درخورد دست نیابد نخواهد افتاد .
این صحبت های ارسنال نشان از این دارد که وی بر خلاف بازیکنانی مانند هلب و فلامینی می خواهد تا رسیدن باشگاه ارسنال به عناوین مختلف و موفقیت در کنار توپچی ها باقی بماند .

" چرا باید بخواهم بروم ؟ اینجا فوق العاده است .
این یک رویا است که بتوانیم عناوین را درو کنیم . این همیشه آرزوی من بوده است .
پس از ان همیشه می توانید به یک چیز دیگر جذب شوید مانند یک موضوع جدید و یا رقابت جدید چرا که برای من زندگی تماما رقابت است .
اما رقابت واقعی من به عنوان کاپیتان آرسنال این است که این باشگاه به موفقیت برسد .
این بزرگترین رویای من است که می توانم داشته باشم . می خواهم به این پنج سال بی جامی پایان دهم و امیدوارم بتوانیم این کار را این فصل انجام دهیم . "

فابرگاس در ادامه گفت :

" این به من صدمه زیادی زد که مدت زیادی مصدوم بودم و بعد از ان مساولی شنیدم که ذهن من اینجا نیست و با قلبم بازی نمی کنم .
من اغلب وقتی صد درصد آماده نبودم بازی کردم و این دردناک است که از این قبیل جملات بشنوم وقتی شما به این سختی مشغول کار هستید و برای باشگاه همه چیز می خواهید بدهید . "

sJaguar

کاربر فعال
لایک‌ها
1,591
"تیه‌ری آنری" به آرسنال بازگشت
مهاجم پیشین تیم فوتبال آرسنال به جمع تویچی‌ها بازگشته اما نه برای بازی در این تیم بلکه برای آموزش مهاجمان تیم لندنی.
به گزارش خبرگزاری مهر، مهاجم فرانسوی روز یکشنبه در ورزشگاه امارات شهر لندن حضور پیدا کرد و طبق اعلام روزنامه سان تا اواسط ژانویه در این تیم می‌ماند و سپس برای همراهی "ردبولز" به نیویورک باز می‌گردد. آنری 33 ساله کریسمس خود را در انگلستان سپری کرد و برای حفظ آمادگی خود به همراه توپچی‌های لندن به تمرین پرداخت.

برپایه این گزارش، وی در تمرینات آرسنال به مهاجمان این تیم نیز آموزش گلزنی می دهد. آنری بخش اعظمی از زمان خود را هم صرف کار کردن با تئو والکات کرد. آرسن ونگر در نظر دارد از این بازیکن کناری در پست تهاجمی استفاده کند.

orginalfilm

کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
1,540
برای من که عشقم تیری هانری آرسنال بود ، این خیلی خبر خوبیه. ای ول

sJaguar

کاربر فعال
لایک‌ها
1,591
تئو والکات باور دارد پوشیدن شماره تیری هانری باعث ایجاد افزایش فشار بر وی شده است ...

تئو والکات که یک سال پس از جدایی تیری هانری شماره 14 را به جای شماره 32 خود بر تن کرد وظیفه سنگین بر تن کردن شماره یکی از محبوب ترین چهره های آرسنال را پذیرفت تا بتواند با پیمودن یک راه موفقیت آمیر به موفقیت های هم تیمی سابقش برسد .
خود تئو باور دارد پوشیدن این شماره باعث ایجاد فشار برای موفقیت شده .
این صحبت ها در حالی شکل می گیرد که تیری هانری از اسطوره های باشگاه آرسنال بار دگیر و این بار برای حفظ امادگی به باشگاه بازگشته تا همراه این تیم جوان به تمرین بپردازد .

" این شاید باعث ایجاد فشار بیشتری شده باشد .
همیشه مقایسه هایی بین من و تیری صورت می گرفته و درباره راهی که ما می رویم و همینطور تمام کنندگی . پوشیدن این شماره هنر بزرگی برای من است .
من واقعا در ان زمان متوجه نشدم که این شماره هانری است . زود به خانه بازگشتم و خانواده من به من گفتند می دانی پیراهن چه کسی است ؟
وی همیشه اگر بخواهم با وی صحبت کنم اماده است . در ابتدا کمی ترسیده بودم اما در حین اینکه بزرگتر شدم و با وی کمی بیشتر بازی کردم او فوق العاده بود . وقتی او قبلا اینجا بود یک شخص بزرگ اینجا بود و می توانستید بهترین ها را از وی آموزی ببینید .
وقتی من قرار داد امضا کردم و به اینجا امدم عکسی با تیری انداختم که نشان می دهد ترسیده بودم . همینطور او قهرمان من بود و من یک چهره تازه .
امیدوارم چهره بعدی و ستاره نو ظهور بعدی که به باشگاه می اید همانگونه که فکر می کردم فکر کند .

//

مصدومیت سباستین می تواند چهره جدیدی به تیم معرفی کند...

آرسن ونگر در مصاحبه ای مهم اعلام کرد احتمال خرید بازیکن در خط دفاع با توجه به احتمال مصدومیت اسکیلاچی بالا خواهد رفت .
ظاهرا سباستین اسکیلاچی دچار مصدومیت همسترینگ شده و این مصدومیت و عمق مصدومیت وی باعث خواهد شد تا ونگر سریعا یک مدافع مرکزی جدید به استخدام تیم در بیاورد .
پیش از این آرسن ونگر به دلیل مصدومیت طولانی مدت ورمائلن و وضعیت نا معلوم وی خواستار تصمیم گیری برای خرید و یا عدم خرید مدافع مرکزی جدید در ده روز آینده داشت اما با توجه به مصدومیت اسکیلاچی وی ظاهرا سریعا می خواهد مدافع مرکزی جدیدی به تیم اضافه کند .
اسکیلاچی در بازی جام حذفی برابر لیدز یونایتد دچار مصدومیت همسترینگ شده و این می تواند باعث خرید یک مدافع جدید باشد .

" اگر اسکیلاچی مصدومیتی داشته باشد ما سریعا برای بازیکنی جدید خواهیم رفت .
اسکیلاچی بازی را با مصدومیتی از ناحیه همسترینگ به پایان برده و اگر فقط دو مدافع مرکزی در اختیار داشته باشیم با این تعداد بازی نمی توانیم اینگونه ادامه دهیم . "

RuDiger

کاربر فعال فوتبال
کاربر فعال
لایک‌ها
5,069
خرید که قطعیه ونگر رسما اعلام کرده!!!
و به نظرم در حال حاضر بهترین و محتمل ترین گزینه متئو آپسن مدافع ناراضی وستهم هست که قراردادشو نمی خواد تمدید کنه!توی جوانان آرسنال هم بوده!!!
مرتساکر هم خیال رفتن از وردربرمن رو نداره.

sJaguar

کاربر فعال
لایک‌ها
1,591
آرسن ونگر از تاثیرات تیری هانری و حضو رش در تمرینات تیم آرسنال صحبت کرد ...

تیری هانری که برای حفظ آمادگی بدنی خود و به دلیل تعطیلی لیگ آمریکا برای مدتی با آرسنال تمرین خواهد کرد می تواند تاثیر زیادی روی این تیم نسبتا جوان بگذارد .
ظاهرا آرسن ونگر در تمرینات هانری را بیکار نگذاشته و وظیفه کار با مهاجمین را نیز به تیری واگذار کرده است .
آرسن ونگر در مصاحبه ای از تاثیر این بازیکن بر تیمش می گوید :

" ما خوشحالیم که هر روز با وی صحبت می کنیم . او همراه بازیکنان در رختکن نیز حاضر است و آن ها نیز از اینکه وی بازگشته خوشحالند .
او همچنین میزان نمو بازیکنان را از زمانی که این جا را ترک کرده دیده است .
او می تواند به آن ها کمک کند که اطمینان و اعتماد به نفس داشته باشند .
او پسر بسیار باهوشی است که تجربه بسیار گران بهایی همراهش است .
او می تواند به بازیکنان در رختکن کمک کند و این کاری است که وی در حال انجام آن است . اما ما نیز خوشحالیم که به وی کمک می کنیم که امادگی خود را حفظ کند و او نیز خوشحال است که این جا حضور دارد .
او یکی از برترین بازیکنانی است که باشگاه به خود دیده است و توانسته خدمات بزرگی به باشگاه بکند .
تنها راهی که می توانیم باعث بازگشت این ستاره های قدیمی باشیم این است که همیشه با روی باز در این مواقع از ان استقبال کنیم . "

orginalfilm

کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
1,540
اميدوارم با اومدم هانري اوضاع تيم بهتر شه ... هانري اسطوره ي فوتباليه منه .

بالا