• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

کلوب هواداران آرسنال

sJaguar

کاربر فعال موبایل و فوتبال
کاربر فعال
لایک‌ها
1,591
تبریک میگم 3-0 بردیم وستهم رو
دو گل رابین و یه گل هم تئو

sJaguar

کاربر فعال
لایک‌ها
1,591
مصاحبه آرسن ونگر پس از پیروزی در خانه ی وستهم

در مورد یک پیروزی قاطع

به این دلیل بازی کمی ساده شد ، زیرا نیمه اول فوق العاده ای داشتیم. این مسلما بر روی روحیه ی وستهم تاثیر گذاشت و در نیمه ی دوم به نظر می رسید که بی خطر شده اند. وستهم در نیمه ی دوم ما را تحت فشار قرار نداد ، به آن شکل از نیمه ی زمینشان فراتر نرفتند و همواره برای ما ، احتمال زدن گل سوم بیشتر از خوردن گل بود. پس از آن ، بازی به یک پیروزی قاطع منجر شد. امروز عملکردی خوب و با تجربه داشتیم.

در مورد تاثیرات آینده ی نامعلوم مربی وستهم بر تیم آنها

باید بگویم که آنها قبل از هرچیز ، تحث تاثیر عملکرد خوب ما قرار گرفتند. از لحاظ روانی ، در نیمه ی دوم ، نمی دانم ، بازیکنان آنها بهتر می توانند به این سوال پاسخ دهند. نکته ی مسلم این است که زمانی که اینقدر شایعات وجود دارد ، می تواند باعث مشکلاتی شود زیرا صحبت های شما تاثیر کمتری دارد و محیط اطرافتان آزار دهنده است. مسلما وجود این شایعات ، به تیم کمکی نمی کند.

در مورد همدردی با وضعیت آورام گرانت

به شدت با او همدردی می کنم. فکر نمی کنم این وضعیت بر روی او هیچگونه تاثیری بگذارد ، ولی هرگز نمی دانید که بر روی محیط اطرافتان چه تاثیری می گذارد. شغل ما به قدری سخت هست که مشکلات دیگری برایتان درست نکنند. شغل ما بدون چنین مشکلاتی ، همچنان به اندازه ی کافی سخت هست.

در مورد یک پیروزی قانع کننده

پیروزی قانع کننده ای بود. در واقع ما در لیگ برتر روند فوق العاده ای داشته ایم زیرا چلسی را شکست دادیم. دوبار خارج از خانه 0-3 پیروز شدیم و یک 0-0 قانع کننده برابر من سیتی در خانه داشتیم. بنابراین در مجموع ، روند خوبی داشته ایم. بارها گفته ام که لیگ برتر تا پایان جذاب و با هیجان خواهد بود.

در مورد نمایش دو گله ی فن پرسی

ما بازیکنان تهاجمی زیادی داریم و او به خوبی با آنها کار می کند زیرا اون توپ را می گیرد. مسلما می توانید هم اکنون این را ببینید زیرا او چند بازی کرده و از لحاظ فیزیکی بسیار آماده تر است و این بسیار جالب است.

در مورد ایجاد کردن یک روند ثابت در کورس قهرمانی

فکر می کنم قهرمانی در دستان ماست زیرا که ما با تمام تیم های بزرگ در خانه بازی می کنیم و اینکه هم اکنون در خانه هم خوب هستیم. ما بازی های خارج از خانه ی زیادی کرده ایم ، بنابراین هم اکنون می بینیم که همه چیز به خودمان بستگی دارد. فردا بازی های مهمی وجود دارد ولی ما کارمان را امروز انجام داده ایم. بنابراین می توانیم با خیال کمی راحت تر ، بازی آنها را تماشا کنیم. ما به یکی از آن بازی ها بسیار علاقه داریم زیرا فردا امتحان بزرگی برای تاتنهام و من یونایتد است.

در مورد انگیزه دادن به تیم پس از نمایش ضعیف برابر ایپسویچ

نمی دانم ، زیرا مقایسه کردن این دو جام با یکدیگر مشکل است. جام حذفی ، حذفی است و دیده اید که گاهی اوقات تیم ها در لیگ خوب کار می کنند ، ولی در رقابت های حذفی نه. آیا کمی آن بازی را دست کم گرفتیم؟ نمی دانم. ولی اگر نمایش امروز تیم را دیده باشید ، می توانید اینگونه برداشت کنید.

sJaguar

کاربر فعال
لایک‌ها
1,591
خوب تبریک میگم توقف منچستر رو هر روز داریم به جام نزدیکتر میشیم به امید قهرمانی در این فصل انشا الله :دی !!

//

ادعای خبرگزاری ها مبنی بر تلاش ونگر برای خرید کیهیل و یا سامبا...

گری کیهیل مدافع قدرتمند و مرکزی تیم بولتون به همراه کریستوفر سامبا دو گزینه ای هستند که امروز رسانه های انگلیسی مدعی شدند آرسن ونگر در صدر فهرستش قرار داده است .
گری کیهیل انگلیسی که از سوی باشگاه بولتون 20 میلیون پوند قیمت گزاری شده احتمالا گزینه اصلی آرسن ونگر است . البته با توجه به بودجه باشگاه آرسنال گفته می شود سامبا نیز در صورت ناکامی آرسنال در جذب کیهیل گزینه دوم است . این بازیکن فرانسوی هم اکنون یکی از بازیکنان تیم بلکبرن محسوب می شود و پس از جدایی سام آلارادایس مربی پیشین بلکبرن با مقامات این تیم دچار مشکل شده است .
به هر ترتیب این دو بازیکن قدرتمند که هر دو سابقه بازی در لیگ برتر انگلیس را دارند هر کدام می توانند کمک شایانی برای وضعیت دفاعی نا بسامان تیم آرسنال باشند .
بنا بر گزارش دیلی میرور آرسن ونگر تا سقف 15 میلیون پوند حاضر به پرداخت برای کیهیل است و این در حالی است که اون کویل تمام تلاشش را می کند تا این دفاع ارزشمند را در تیمش نگه دارد و بدین منظور مبلغ 25 میلیون پوند را تقاضا کرده است .
در دیگر سو نیز سامبا از سوی مقامات بلکبرن 10 میلیون پوند قیمت گذاری شده و روز های آتی تعیین کننده فعالیت های آرسنال در جذب یکی از این گزینه هاست . هر چند آرسن ونگر همواره در مصاحبه های خود از بردن نام پرهیز کرده است .

sJaguar

کاربر فعال
لایک‌ها
1,591
ئو والکات باور دارد آرسنال در دیگر رقابت های پیش رویش باز خواهد گشت ...

آرسنال که با پیروزی برابر وستهم در تعقیب تیم های مدعی باقی ماند در دیدار های اخیر در جام حذفی و اتحادیه نتوانسته نتایج قابل قبولی بگیرد .
آرسنال باید چهار شنبه شب در دیدار تکراری جام حذفی به مصاف لیدز یونایتد برود و همینطور باید در دیدار برگشت کارلینگ کاپ برابر ایپسویچ در ورزشگاه خانگی خود شکست بازی رفت را جبران کند .
تئو والکات تاکید کرد تیم باز خواهد گشت .
تئو در اینباره گفت :

" در دیدار های اخیر قبلی آرسنالی را که میشناسیم ندیدیم .
ما حریفان را در بازی لیدز و ایپسویچ دست کم نگرفته بودیم اما باید نتیجه بهتری بگیریم .
در دو دیدار قبلی از لحظا روحی روانی در شرایط درستی نبودیم اما این خارج از وضعیت حالا است . حالت تیم عالی است و ما از آن لذت می بریم و از اینکه کنار یکدیگر بازی می کنیم نیز لذت می بریم .
ما کمی خود را مواخذه می کنیم چیزی که به آن نیاز دارید و باید در هر اختکن خوبی اتفاق بیفتد . اگر آن را نداشته باشید قضیه سالمی نیست .
ما از یک دیگر می آموزیم و تجربه بالایی از بازی کنار یکدیگر در سال های اخیر به دست آورده ایم اما باید این مسئله را به سمت موفقتی و عناوین ببریم .
این می تواند تبدیل به سال بزرگی برای ما باشد . در زمان های اخیر ما به وستهم آمدیم و که معمولا این جا اذیت می شدیم .

Arsenal270

Registered User
لایک‌ها
62
خرید تیری هانری اشتباهه
چرا؟
چون دیگه تیری سابق نیست

sJaguar

کاربر فعال
لایک‌ها
1,591
خرید تیری هانری اشتباهه
چرا؟
چون دیگه تیری سابق نیست

تیری هانری که با ردبولز قراردادا داره و نخریدبمش
قرار هم نیست این اتفاق بیوغته فقط در مدت تعطیلات با تیم تمرین میکرد.

Arsenal270

Registered User
لایک‌ها
62
دوستان امشب آرسنال بازی داره دعا کنید ببره
بازی رفت گند زد:worried:

sJaguar

کاربر فعال
لایک‌ها
1,591
نیمه اول رو 2-1 بردیم
سمیر وباکاری گل زدن

RuDiger

کاربر فعال فوتبال
کاربر فعال
لایک‌ها
5,069
ببخشيد اين آواتار شما كجاس؟

كي به فابرگاس فروهر داده ؟ توضيح بدي ممنون ميشم
تا علی بیاد من توضیح میدم:دی
سایت arsenal.ir که برای باشگاه آرسنال هم رسمیت داره در پایان فصل گذشته اقدام به نظرسنجی کرد از بین کاربرانش و فابرگاس به عنوان بهترین بازیکن فصل انتخاب شد و بعد از او هم ورمالن بود.بعدش هم با بحث و گفتگو به این نتیجه رسیدن که مجسمه فروهر رو براش بفرستن.و چند هفته پیش سایت رسمی باشگاه این عکسو براشون(برامون) فرستادن!
بعله این جوریاس...:دی
///
آقا دم لیدز یونایتد گرم!خوب تیمیه آقا!

orginalfilm

کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
1,540
تا علی بیاد من توضیح میدم:دی
سایت arsenal.ir که برای باشگاه آرسنال هم رسمیت داره در پایان فصل گذشته اقدام به نظرسنجی کرد از بین کاربرانش و فابرگاس به عنوان بهترین بازیکن فصل انتخاب شد و بعد از او هم ورمالن بود.بعدش هم با بحث و گفتگو به این نتیجه رسیدن که مجسمه فروهر رو براش بفرستن.و چند هفته پیش سایت رسمی باشگاه این عکسو براشون(برامون) فرستادن!
بعله این جوریاس...:دی
///
آقا دم لیدز یونایتد گرم!خوب تیمیه آقا!

خيلي خيلي جالب بود . دمتون گرم .

sJaguar

کاربر فعال
لایک‌ها
1,591
بازیمون با ویگان دقیقه 22 رابین یه گل زد با پاس الکس
میبریم پر گل

Arsenal270

Registered User
لایک‌ها
62
به امید قهرمانی آرسنال در تمام جامها:)

sJaguar

کاربر فعال
لایک‌ها
1,591
دومی رو هم رابین زد
پاس رو هم سسک داد

تبریک میگم 3-0 بردیم
با هتریک جانانه رابین

Last edited by a moderator:

sJaguar

کاربر فعال
لایک‌ها
1,591
مصاحبه آرسن ونگر پس از پیروزی برابر ویگان

در مورد آمادگی ونپرسی

او دوباره به دوران اوجش بازگشته. او هفته ی پیش هم آماده بود . در مجموع بازی تیمی خوبی داشتیم و به همین خاطر توانست هتریک کند.

در مورد استفاده نکردن از موقعیت ها در نیمه اول

بازیکنان کمی از این بابت ناراحت بودند زیرا از موقعیت هایمان استفاده نکردیم ولی احساس می کنم که در نیمه ی اول فوتبال فوق العاده ای به نمایش گذاشتیم. تعداد موقعیت های ما در هر بازی ، بسیار جالب است زیرا ما سبک بازی جالبی داریم. نگاه کردن سبک بازی ما ، از نظر من بسیار لذتبخش است. باید همینگونه ادامه دهیم.

در مورد انتخاب های او در خط حمله

مسلما بسیار خوب است که دوباره رابین را در چنین شرایطی در اختیار داریم ولی ما بازیکنان تهاجمی زیادی داریم. اول از هرچیز ، باید او را بدور از هرگونه مصدومیتی نگاه داریم. این به ما بستگی دارد که از او به مقدار درست ، استفاده کنیم.

در مورد تغییر دادن ترکیب برای بازی با ایپسویچ

ترکیب را تغییر خواهیم داد ، چاره ی دیگری نداریم. ما در ژانویه 9 بازی خواهیم کرد که بیشترین میزانی است که تا به حال داشته ایم. اگر به برنامه ی بازی هایی که در دسامبر داشتیم ،نگاه کنید ، می بینید که باید بازی به بازی ترکیب را تغییر دهیم. ولی ما بازیکنان فوق العاده ای بر روی نیمکت داریم و این نکته بسیار مهم است زیرا نمی توانیم همیشه با یک ترکیب بازی کنیم.

در مورد اینکه به ونپرسی می گوید که چه زمانی استراحت خواهد کرد

او به خوبی این را کنترل می کند. او بازیکن باهوشی است ولی مسلما دوست دارد تا بازی کند. او مقابل لیدز روی نیمکت بود. به عنوان بازیکن تعویضی به بازی رفت و گل زد.

در مورد پنالتی زن های تیم

ونپرسی همیشه پنالتی زن اول تیم بوده است. اتفاقی که امروز افتاد نیز نظر من را عوض نخواهد کرد. زمانی که توپ از روی نقطه ی پنالتی ، میان تماشاچی ها می رود ، قبول کردن آن برای من سخت است ، هرچقدر هم که آدم صبوری باشید!! بسیار مایلم که توپ توی دروازه برود.

در مورد بسته نگه داشتن دروازه

ما بیش از پیش استوار به نظر می رسیم و کارهای دفاعی تیم ، بارها و بارها زیر سوال رفته است. شاید اینکه شما خبرنگاران در هر نشست خبری از من می پرسید که "آیا مدافع می خرم؟" ، مدافعانمان را هوشیار نگه می دارد.

در مورد احتمال خرید مدافع

بر روی آن کار می کنم و اگر موقعیت مناسبی پیش بیاید ، از آن استفاده خواهم کرد. ما محتاج نیستیم زیرا ورمالن را در اختیار داریم که می تواند نقش بزرگی در پایان فصل ایفا کند و همچنین اسکیلاچی که شاید یکشنبه ی آینده به تیم برگردد. همچنین سانگ هم می تواند در آنجا بازی کند.

در مورد پیدا کردن بازیکن مناسب

این دو هفته ی باقیمانده ،برای تصمیم گیری بر سر خریدن یا نخریدن نیست ، بلکه برای پیدا کردن بازیکن مناسب است. مسئله فقط این نیست که بخواهید بخرید ، بلکه باید دقیقا بازیکن مورد نظرتان را پیدا کنید. فکر می کنم اگر به مدافعانی که در حال حاضر بازی می کنند نگاه کنید ، جورو ،کوشلنی و ورمالن که پیش از آن بازی می کرد ، می بینید که ما همواره بازیکن مناسب را پیدا کرده ایم. به ما اطمینان کنید ، اگر موقعیت مناسبی وجود داشته باشد ، از آن استفاده خواهیم کرد و اگر وجود نداشته باشد ، با بازیکنانی که داریم ادامه خواهیم داد و اگر قهرمان نشویم ، من از این مسئله به عنوان بهانه استفاده نخواهم کرد.

در مورد اینکه آیا اینبار ارزش خرج کردن بیشتر را دارد

سوال جالبی است ولی در واقعیت اینگونه نیست. آیا اگر پول کافی داشته باشید ، می توانید هر بازیکنی را بخرید؟ ما اگر لازم باشد ، پول کافی برای خرج کردن داریم ولی بازیکنان مد نظر ما ، برای خرید موجود نیستند. در حال حاضر فکر می کنم که اگر در ادامه ، در خط دفاع مشکل بزرگ دیگری به وجود نیاید ، می توانیم با این شرایط کنار بیاییم.

در مورد عملکرد سسک فابرگاس

فکر می کنم فوق العاده بود. در پایان بازی از این بابت که گل نزده بود ، ناراحت بود ولی از نظر من ، پاس او برای گل دوم ، فوق العاده زیبا بود. می توانم گل دوم را بارها ،بارها و بارها نگاه کنم زیرا از پاس گرفته تا شوت ، استثنایی بود.

//

دانلود خلاصه بازی از اینجا

sJaguar

کاربر فعال
لایک‌ها
1,591
به گزارش نشریه نیوز آو د وورلد، آندری آرشاوین، مهاجم تیم آرسنال، قصد دارد در تابستان آینده این تیم را ترک کند و راهی چلسی شود.

براساس گزارش ها، این بازیکن از حضور در جمع توپچی ها راضی نیست و قصد دارد این باشگاه را ترک کند.

آرشاوین در رقابت های این فصل 7 گل برای آرسنال به ثمر رسانده اما در هفته های اخیر فاصله زیادی با روزهای اوجش داشته و به همین خاطر از ترکیب اصلی تیمش خارج شده است.

این شرایط موجب شده تا او تصمیم بگیرد راهی چلسی شود. او و رومن آبراموویچ در کمیته حمایت از میزبانی روسیه برای جام جهانی 2018 عضویت داشتند و از آن زمان رابطه ای نزدیک بین آنها برقرار شده است.

در حالی که 18 ماه دیگر از قرارداد آرشاوین با آرسنال باقی مانده و از سوی دیگر فاصله زیادی تا تولد 30 سالگی او باقی نمانده، گفته می شود که انتقال او به چلسی چیزی نزدیک به 10 میلیون پوند هزینه خواهد داشت.

نمیدونم این خبر صحت داره یا نه اما امیدوارم آندری بمونه

sJaguar

کاربر فعال
لایک‌ها
1,591
آرسنال در پی جذب الکس چمبرلین ؟

با وجود کتمان آرسن ونگر مبنی بر علاقه خود به الکس چمبرلین بازیکت 17 ساله تیم ساتمپتون امروز رسانه ها اعلام کردند آرسن ونگر تایید کرد به وی علاقه مند است و باشگاه آرسنال سعی در جذب وی دارد .
الکس چمبرلین معروف به تئو والکات جدید ساتمپتون از بازیکنان با استعدادی است که باشگاه هایی چون منچستر سیتی و لیورپول را نیز مشتری خود می بیند هر چند پدر این بازیکن آرسنال را انتخاب مناسب پسرش برای بازی می داند .
آرسن ونگر دباره این انتقال گفت :

" حالا ما تلاشمان را می کنیم . نیاز به توافق با ساتمپتون داریم .
همنیطور نیاز با توافق بین ما و بازیکن و من تنها گزینه برای این بازیکن نیستیم .
اما به سختی تلاش می کنیم چرا که به این بازیکن علاقه مندیم . "

پدر الکس نیز که در بین سال های 82 تا 84 برای انگلیس بازی کرده باور دارد آرسنال ایده آل ترین گزینه برای پسر با استعدادش است . پدر وی در این رابطه گفت :

" آرسنال و مربی ان و راهی که آن ها فوتبال بازی می کنند و روش چرورش جوانان و بازیکنان باعث ایجاد یک انتخاب ایده آل می شود .
من پدر وی هستم . همینطور با وی نیز کار می کنم و آن دو نگرش متفاوتی دارند . تئو در حال حاضر بیش از صد بازی برای آرسنال در لیگ برتر انجام داده و همینطور برای تیم ملی به میدان رفته و توانسته هت تریک هم بکند .
الکس کمی متفاوت است . او کمی از نظر تکنیکی برتر است . او بیشتر هافبک مرکزی است تا بازیکن کناری .
او به خوبی کپی برداری شده . این ها همه حدس هایی هستند . فکر می کنم هر اتفاقی که رخ دهد باشگاه ما را در جریان خواهد گذاشت . "

بالا