• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

کلوب هواداران آرسنال

sJaguar

کاربر فعال موبایل و فوتبال
کاربر فعال
لایک‌ها
1,591
یکنی بارسلونا که هم اکنون به صورت قرضی برای بیرمنگام بازی میکند،آرزوی پیوست دوباره به توپچی ها را دارد.

هلب که بارها از شرایطش ابراز ناراحتی و نارضایتی کرده است و اینبار به خبررسانی ها چنین گفت : من 3 سال پیش آرسنال را ترک کردم و متاسفم که نمیتوانم زمان باز گردانم.

باید اعتراف کنم الان آرزو دارم که یکی از بازیکنان آرسنال زیر نظر ونگر باشم و به تیم کمک کنم. من طرفدار آرسنال هستم تا جایی که بشود بازی های آنها را دنبال میکنم.

من هنوز با فابرگاس و توماس روسیچکی و روبین در تماس هستم، باید بگویم ونگر برای من بهترین مربی جهان بوده است.

هلب زمانی که به آرسنال آمد، حدودا 5 ماه دوام آورد و خواست به آلمان بازگردد.
وی در این مورد گفت : صحبت های ونگر باعث ماندن و موفقیت من در لندن شد. من در لندن به زمین میرفتم و هر کاری که از یک بازیکن توقع داشتند را انجام میدادم، چیزی که در بارسلونا از من گرفته شد .

sJaguar

کاربر فعال
لایک‌ها
1,591
رسن ونگر تایید کرد در صورت توان ادن هازارد را به تیم اضافه خواهد کرد ...

هر چند مربی فرانسوی پیش از این اعلام کرده بود این انتقال بدون شک در ژانویه رخ نخواهد داد اما وی امروز در کنفرانس مطبوعاتی پیش از بازی پس از ابراز علاقه به الکس چمبرلین جوان ستاره برتر لیل را نیز مورد توجه دانتس .
ادن هازارد بازیکن بلژیکی و ستاره 20 ساله تیم لیل تلفیقی از سبک های برتر بازیکنان است . استیل خاص بازی وی باعث شده تا کریس رونالدوی جدید فوتبال نام بگیرد .
ادن هازارد تابستان امسال به شدت مورد توجه باشگاه های برتر اروپا به خصوص رئال مادرید قرار گرفت اما در نهایت تصمیم گرفت یک سال دیگر در تیم لیل بماند و حالا آرسن ونگر تلاش می کند تا وی را به لندن بیاورد تا بتواند از این استعداد ناب فوتبالی چهره ای جهانی بسازد .
آرسن ونگر تایید کرد در صورتی که باشگاه لیل وی را در لیست فروش نقل و انتقالات قرار دهد وی را به لندن خواهد آورد .
آرسن ونگر در این باره گفت :

" او بازیکنی که است که توجه من را در برخی زمان ها به خود مشغول کرده اما نمی خواهم باعث سردرگرمی و ضربه زدن به لیل در حال حاضر شوم .
هر زمان او در نقل و انتقالات آزاد بود بررسی خواهیم کرد و اگر ممکن باشد وی را به تیم می آوریم . "

sJaguar

کاربر فعال
لایک‌ها
1,591
فردا نوبت کارلینگ کاپ است ، بقیه ی جام ها برای بعد!

آرسن ونگر تاکید کرد که تمرکز تیمش فردا فقط و فقط بر روی کارلینگ کاپ و صعود به فینال است.

شاگردان ونگر که تنها تیمی در انگلستان هستند که همچنان امکان پیروزی هر 4 جام معتبر را دارند ، سه شنبه شب به مصاف ایپسویچ می روند تا در صورت پیروزی ، بلیط فینال ومبلی را رزرو کنند و این تنها فکر آنها در حال حاضر است.

آرسن ونگر در مورد حضور در تمام رفابت ها و بازی فردا شب می گوید:

" من می خواهم در تمام رفابت ها ، برای باشگاه خوب کار کنم. برای رفتن به فینال ، باید سه شنبه شب بازی بسیار خوبی به نمایش بگذاریم و این تنها چیزی است که در حال حاضر به آن فکر می کنم.

فکر می کنم که این تیم در روند فوق العاده ای قرار دارد. روحیه ی خوب و توانایی خارق العاده ای دارد و می خواهم که تا جایی که می توانند پیش بروند. این تنها نکته ای مهم است - اینکه از داشته هایمان در تمام بازی ها استفاده کنیم. آینده ی ما در این راه قرار دارد."

خیلی ها معتقدند تیم کنونی آرسنال می تواند با قهرمانی در کارلینگ کاپ ، دیگر جام ها را نیز پیروز شود. درست مانند تیم جورج گراهام در سال 87. آنها پس از قهرمانی در جام لیتل وودز ، در چهار سال آینده ، 2 بار فاتح لیگ شدند. ولی ونگر ترجیح می دهد تا آینده را پیشبینی نکند.

"نمی دانم که آیا بردن یک جام ، باعث بردن بقیه ی جام ها می شود یا نه. ما می خواهیم همه چیز را برنده شویم و فردا نوبت کارلینگ کاپ است، پس برای کارلینگ کاپ می رویم. یکشنبه جام حذفی است ، پس برای جام حذفی می رویم.

پایان فصل خواهیم دید که جامی برده ایم یا نه. ولی در حال حاضر مهمترین نکته این است که در زمان حال زندگی کنیم و بیش از حد به آینده نگاه نکنیم."

sJaguar

کاربر فعال
لایک‌ها
1,591
بازی با ایپسویچ نیمه اول 0-0 شد
منچستر هم که تا دقیقه 59 2-0 عقبه خدا کنه با همین نتیجه ببازه و باز خر شانسی بهش رو نکنه

sJaguar

کاربر فعال
لایک‌ها
1,591
آرسنال 3 - ایپسویچ 0 دقیقه 77

منچستر هم طبق معمول با شانس برد ..

sJaguar

کاربر فعال
لایک‌ها
1,591
تبریک میگم 3-0 بردیم و فینالیست شدیم.

sJaguar

کاربر فعال
لایک‌ها
1,591
حتمالا کارلوس ولا این هفته تیم را ترک خواهد کرد...

به گزارش آرسن ونگر کارلوس ولا احتمالا این هفته تیم را ترک خواهد کرد تا به صورت قرضی و برای نیم فصل بتواند در باشگاهی دیگر بازی کند .
پیش از این آرسن ونگر اعلما کرده بود نزدیک به ده باشگاه هستند که خواستار عقد قرار داد با وی اند اما باید شرایط را کامل بررسی کرد و تضمین مهمی نیز برای بازی کردن در دستان آرسن قرار بگیرد .
به هر ترتیب امروز ونگر اعلام کرد احتمالا این هفته ولا به تیم دیگری می پیوندد :

" در حال حاضر هیچ چیزی انجام نشده است . اما می تواند در روز های جاری در چهار شنبه و یا پنج شنبه اتفاقی رخ دهد .
شخصا آرزومندم که وی به یکی از باشگاه های لیگ برتری بپیوندد چرا که او بازیکن فوق العاده ای است و این می تواند برای ما راحت تر باشد که پیشرفت وی را مورد بررسی قرار دهیم اما در سویی نیز او از سوی اسپانیا و فوتبالش نیز مورد علاقه واقع شده چرا که ان جا از نظر زبانی مانند کشورش است . اما امیدواریم که بتوانیم بهترین جایگاه ممکن در لیگ برتر را برای وی پیدا کنیم . "

در سوی دیگر آرسن ونگر در ادامه صحبت هایش به شایعات پیرامون وودگیت پرداخت .
آرسن ونگر اعلام کرد هیچ گاه به دنبال وودگیت نبوده است .

" ما به دنبال وودگیت نبودیم . به عنوان بازیکن به وی علاقه زیادی داریم اما اصلا برای خرید وی اقدام نکردیم . این مورد اصلا در ذهن ما نبود .

Arsenal270

Registered User
لایک‌ها
62
رفتیم فینال دمش گرم آماده ایم برای جشن قهرمانی:lol:

sJaguar

کاربر فعال
لایک‌ها
1,591
مصاحبه ی آرسن ونگر پس از پیروزی برابر ایپسویچ

در مورد ارزش این پیروزی برای بازیکنان

مسلما ، بازیکنان برای پیروزی رفته بودند و متمرکز بودند. در پایان باید صبور می بودیم. باید در مجموع دو بازی به ایپسویچ خسته نباشید بگویید ، آنها بسیار خوب و با روحیه دفاع کردند و ما امشب باید با تجربه و صبور می بودیم و گلی دریافت نمی کردیم. اینکه توانسته ایم ساختار دفاعیمان را مستحکم کنیم ، برای صعود کمکمان کرد.

این پیروزی برای تیم بسیار مهم بود و باید بگویم که آنها شایسته ی این پاداش بودند زیرا روحیه و نگرشی فوق العاده دارند. آنها در یک پروژه ی رشد طبیعی قرار دارند و در مجموع ،فکر می کنم در هر چهار بازی گذشته ، سه گل زده ایم و تنها یک گل دریافت کرده ایم بنابراین در هر دو زمینه خوب بوده ایم. بسیار مهم بود که به باور داشتن ادامه دهیم ، در بازیمان عجله نکنیم و مضطرب نشویم و اینکار را به خوبی انجام دادیم.

در مورد انگیزه ای که تیمش نشان داد

این تیم تشنه ی موفقیت است ، این را بارها گفته ام. می توانستید این را ببینید. ما به حمله ادامه دادیم ، هیچ نقطه ضعفی نشان ندادیم و فکر می کنم اگر یک تیم معمولی 0-1 از ایپسویچ عقب می بود ، نمی توانست صعود کند.

در مورد پیشرفت تیم های دسته یک

ما با لیدز و ایپسویچ بازی کردیم و حقیقتا لیگ دسته 1 در پنج ، شش سال اخیر بسیار پیشرفت کرده است. تیم ها از لحاظ فیزیکی به هیچوجه کم نمیاورند و به دویدن ادامه می دهند و زمانی که عملکرد بدنی ایپسویچ را بررسی می کنیم ، می بینیم که آنها بدون هیچ مشکلی در سطح لیگ برتر هستند.

در مورد صحبت های بین دو نیمه

به بازیکنان گفتم که اولویت ها را رعایت کنید و این یعنی که به دفاع کردن ادامه دهید و با عجله کردن در بازی ، خودمان را آسیب پذیر نکنید. باید آرام و صبور می بودیم ، حتی در 20 دقیقه ی پایانی. باید به ایمان داشتن به سبک بازیمان ، ادامه می دادیم.

در مورد فراموش کردن کارلینگ کاپ برای مدتی

ما تمام جام ها را می خواهیم و من این را مدت زیادی است که گفته ام. این یکی از هدف های بزرگ ماست. ما از بازی برابر لیدز و ایپسویچ یاد گرفتیم که باید 100 درصد آماده باشید زیرا ما یکشنبه در امارات به مصاف هادرزفیلد می رویم ، بنابراین اینکه بتوانیم بر روی آن بازی تمرکز کنیم ، بسیار مهم خواهد بود.

در مورد عملکرد نیکلاس بنتنر

ما ترکیبمان را تغییر می دهیم. من بازی به بازی ترکیب را عوض می کنم زیرا در ژانویه 9 بازی خواهیم کرد و در دسامبر نیز هشت یا 9 بازی کرده ایم. علاوه بر این ، به آنها نشان می دهم که به تک تک بازیکنان ایمان دارم ، مهم نیست که یک بازی چقدر حساس باشد. مسلما یک بازیکن که چند هفته بازی نکرده باشد ، زمانی که به تیم باز می گردد ، 100 درصد آماده نیست. ولی پس از چند بازی ، بنتنر روز به روز آماده می ش

RuDiger

کاربر فعال فوتبال
کاربر فعال
لایک‌ها
5,069
درود بر همگان
مرسی.....
بازی رو دیدم و ازش لذت بردم.نیمه اول موقعیت های نسبتا خوبی داشتیم اما نشد که بشه...
از نکات بازی به بازی خوب و موثر بنتنر باید اشاره کرد که با گل حساسش کارشو تکمیل کرد.در تمام حرکات هجومی تیم نقش داشت.
فابی هم به نظر کمی از گل نزدن عصبی بور خدا رو شکر گلزنی کرد تا او هم حالی بس دو چندان ببرد.بازی قبل هم نتونسته بود گل بزنه و گویا کمی سرخورده و عصبی بود که دیشب گل زد و حالشو با هم بردیم:دی
دیگه خلاصه ناکامی ها داره از تیم رخت بر می بنده.
به قول ونگر:فابی **** نسل جدید آرسناله
حالا فعلا برو تو کار دنس:دی

Last edited by a moderator:

Arsenal270

Registered User
لایک‌ها
62
حریفمون در فینال بیرمنگام شد!
لهش میکنیم:thumbsup:

sJaguar

کاربر فعال
لایک‌ها
1,591

sJaguar

کاربر فعال
لایک‌ها
1,591
خوب تبریک میگم آرسن دومین مربی برتر 15 سال اخیر شناخته شد.
WE TRUST IN ARSENE

sJaguar

کاربر فعال
لایک‌ها
1,591
8c1de65233749120.jpg.jpg

مرد منفور لندن یه رئال رفت با یه قرارداد قرضی تا پایان فصل
ننگت باد آده

sJaguar

کاربر فعال
لایک‌ها
1,591
ندری آرشاوین و بهبود وضعیت کنونی وی ...

آندری آرشاوین نیز قبول دارد در چند وقت اخیر افت داشته اما وی یقین دارد می تواند بهترین فرم خود را بار دیگر پیدا کند .
این بازیکن 29 ساله که این فصل مورد انتقاد های زیادی قرار داشته باور دارد می تواند بار دیگر بهترین فرم خود را باز یابد و برای این امر به سختی در تلاش است .
پس از بازی های ضعیف اخیر وی شاید بتوان آخرین بازی وی برابر ایپسویچ را نقطه عطفی بر تلاش های وی دانست جایی که مرد روسی آرسنال توانست دو پاس گل بدهد .

" این درست است . در حال حاضر از نحوه بازی خودم خوشحال نیستم .
احساس می کنم اشتباهاتی کردم که نباید انجام می دادم . پاس های بدی داده ام و توپ های زیادی خراب کرده ام . این سخت که دلیل بیاورماما من به سختی برای بازگشت به بهترین شرایطم در حال تمرینم و باور دارم می توانم به آن برسم .
این یک حالت غیر طبیعی است چرا که من در مدت زیادی روی نیمکت هستم . شاید من یک دوره زمانی مانند قبل در زنیت دارم اما این مدت زمان کم تری خواهد داشت . نمی توانم وقتی تیم به این خوبی کار می کند شکایتی داشته باشم و همینطور در حالی که تیم ما در لیگ برتر در زمان های اخیر عالی بوده . "

آندری درباره ترکیب کنونی آرسنال می گوید :

" من به بازی چلسی نگاه می کنم و فکر می کنم که شاید این فصل ما را تغییر خواهد داد .
باید ببینیم . البته اما از زمانی که در آن بازی به خوبی کار کردیم فرم خوبی داشتیم . من فکر می کنم آن بازی می توانست به ما کمک کند و برای ادامه فصل برایمان مفید باشد . "

sJaguar

کاربر فعال
لایک‌ها
1,591
مانوئل آلمونیا بار دیگر در ترکیب تیم ...

آرسن ونگر در کنفرانس مطبوعاتی پیش از دیدار با هادرزفیلد اعلام کرد مانوئل آلمونیا پس از ماه ها به ترکیب تیم بازگشته و می تواند در بازی برابر این تیم حضور داشته باشد .
این دروازبان 33 ساله اسپانیایی پس از غیبتی عجیب و چند ماهه که مصدومیت نامیده میشد می تواند پس از درخشش ژسنی و فابیانسکی بار دیگر در ترکیب تیم حضور داشته باشد .
همچنین آرسن پیش از این نیز اعلام کرده بود آبو دیابی و سباستین اسکیلاچی نیز با بارگشت به ترکیب تیم می توانند در این بازی حضور داشته باشند و ونگر امروز به این نام ها روسیچکی را نیز اضافه کرد . این بازیکن چک تبار به دلیل مریضی از ترکیب بیرون مانده بود اما می تواند بار دیگر در تیم حضور داشته باشد اما با این حال باکاری سانیا نمی تواند در این بازی حضور یابد .

" قطعا بازیکنانی مثل روسیچکی و دیابی و اسکیلاچی و آلمونیا به ترکیب بازگشته اند .
بی شک از سانیا به دلیل مشکل سردرد وی استفاده نخواهیم کرد .
من ترکیب را تغییر خواهد داد و این کاری است که در هر بازی در این زمان ها انجام می دهم . "

sJaguar

کاربر فعال
لایک‌ها
1,591
در نهایت کارلوس ولا رهی تیم وست بروویچ آلبون شد ...

پس از نزدیک یک ماه مذاکرات از سوی باشگاه های مختلف برای حضور قرضی ولا تا پایان فصل در نهایت تیم وست برووچی برگزیده شد .
بازیکن جوان تیم آرسنال در آرسنال در 62 حضورش برای این تیم موفق شده 11 بار دروازه حریفان را باز کند .
حالا ولا می تواند برای یک نیمفصل به صورت قرضی در لیگ برتر انگلستان توانایی های خود را به نمایش گذاشته و برای آینده باشگاه مفید باشد .
آرسن ونگر دباره ولا گفت :

" کارلوس یک بازیکن باز کیفیت بسیار بالاست ولی در حال حاضر ما مهاجمان زیادی داریم .
او تعداد بازی هایی که انتظار داشت نتوانست به میدان برود و او نیاز به بازی کردن دارد . "

با آرزوی موفقیت برای کارلوس ولا در تیم وست بروم ویچ .

sJaguar

کاربر فعال
لایک‌ها
1,591
آرسنال در قلب ابوئه...
ابوئه بازيكن خاص توپچي هاي شمال لندن در مصاحيه اي اعلام كرد از اينكه بازي نمي كند ناراحت نيست و فقط و فقط به قهرماني تيمش مي انديشد ! مانو پيش از اين زماني كه به بازي گرفته نميشد شايعاتي پيرامونش را فرا مي گرفت و گفته ميشد كه او به ايتاليا و يا جايي ديگر مي رود!

اما امروز او قهرماني تيمش را در اولويت ميداند او به خبر گزاري ها چنين گفت:

"اين تيم در قلب من قرار دارد در حقيقت اهميتي ندارد كه من بازي ميكنم يا نه من هنوز از صميم قلب ميخواهم قهرمان شويم.

" مطمئن باش اگر ما به بازي فوتبالي كه انجام ميدهيم ادامه دهيم و با اين اعتماد به نفسي كه داريم من كاملا معتقدم ما مي توانيم چيز هايي را بدست آوريم."

ابوئه بازيكني است كه همواره با شنيدن سوت داور در پايان نيمه اول به كنار زمين ميرود و به بازيكنان دست ميدهد و از تلاششان تشكر ميكند. اين يكي از خصوصيات جالبه ابوئه است.

او بازيگريش را با پست دفاع راست شروع كرد اما توسط ونگر به هافبك راست منتقل شد عده اي معتقد بودند كه دفاع راست پست بهتري براي او است اما حالا كه او در دفاع راست به بازي گرفته ميشود برخي خلاف نظريه قبلي معتقد هستند كار ونگر درست بوده است و او براي هافبك راست بازي كردن گزينه بهتريست! اما فراي اين بحث ها ابوئه بي شك بازيكن با ارزشي براي سرخ و سفيد هاي لندن است او در بخش پاياني مصاحبه اش اضافه مي كند:

"من آماده هستم هر آنچه ميتوانم انجام دهم تا اين فصل فصلي خاص براي آرسنال شود."

لازم به ذكر است كه ابوئه 200 بار براي آرسنال به ميدان رفته كه 154 بار آنرا از ابتدا به بازي گرفته شده است

sJaguar

کاربر فعال
لایک‌ها
1,591
2-1 هادرزفیلد رو بردیم 10 نفره
دقیقه 42 اسکیلاچی اخراج شد

Last edited:
بالا