• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

کلوب هواداران آرسنال

RuDiger

کاربر فعال فوتبال
کاربر فعال
لایک‌ها
5,069
خاک بر سر شاماخ که مقابل هادرزفیلد هم هیچ غلطی نکرد!بابا این خیلی پرته!!اسکیلاچی هم همینطور احمق زد تیمو 10 نفره کرد!و از همه بدتر مصدومیت نصری در دقیقه 30!!!!!به نظر دچار کشیدگی عضله شده که اگه اشتباه نکنم حدود 1-2 هفته ای بیرونه!باید دید که دقیقا چه اتفاقی افتاده.امیدوارم به بازی بارسا برسه!!!!!!!!!!!!!!!!!

RuDiger

کاربر فعال فوتبال
کاربر فعال
لایک‌ها
5,069
1%5B51%5D.jpg

sJaguar

کاربر فعال موبایل و فوتبال
کاربر فعال
لایک‌ها
1,591
بالافاصله بعد از آخرین بازی دور چهارم قرعه کشی دور بعدی جام حذفی انجام شد...

آرسنال توانست در دور چهارم این رقابت ها دردیداری سخت و نفس گیر در نهایت در زمین خود تیم هادرزفیلد را شکست دهد .
این تیم در دور بعدی رقابت ها باید به مصاف تیم رده های پایین تر انگلستان یعنی لیتون اورینت برود .
آرسنال در این دیدار میهمان خواهد بود و باید در تک بازی به مصاف این تیم برود و در صورت تساوی بازی تکراری را در ورزشگاه خانگی خود انجام دهد .
قرعه کشی مرحله پنج جام حذفی به شرح زیر است :

Fifth-Round draw:
West Ham v Burnley
Notts County or Man City v Aston Villa
Stoke City v Brighton
Birmingham City v Sheff Wed
Leyton Orient v Arsenal
Everton or Chelsea v Reading
Man Utd v Crawley
Fulham or Tottenham v Bolton or Wigan

sJaguar

کاربر فعال
لایک‌ها
1,591
کم کار در بزرگسالان , پر کار در جوانان...

دیشب پنجره نقل و انتقالات زمستانی بار دیگر بسته شد و هواداران بار دیگر با وجود نیاز در تیم بدون خرید باید به ورزشگاه بیایند .
آرسنال با وجود تکاپوی بسیار در نهایت نتوانست حتی یک مدافع به صورت قرضی جذب کند و سوال در مورد عدم جذب مدافع , نیاز اصلی تیم یکی از اصلی ترین موارد هواداران است .
به هر ترتیب با وجود ناتوانی آرسنال در حضور در نقل و انتقالات مختلف این بار نیز شماری از بازیکنان به صورت قرضی به تیم های دیگر رفته اند .

تکمیل قرارداد ریو میایچی

با وجود خریداری شدن بازیکن 18 ساله ژاپنی و عقد قرارداد های داخلی این انتقال دیروز به صورت رسمی ثبت شد تا این بازیکن 18 ساله ژاپنی که از مدارس فوتبال این کشور و پس از گذراندن دوره های تمرینی با آرسنال خریداری شده رسما به عنوان یک توپچی معرفی شود .
این بازیکن تا انتهای فصل به صورت قرضی باید در لیگ هلند و باشگاه فاینورد بازی کند و ضمن کسب تجربه توانایی ها خود را به نمایش بگذارد .
آرسن ونگر سرمربی آرسنال درباره وی گفت :

" ما از اینکه ریو مایچی به ما پیوسته خوشحالیم . او مربی در تابستان اینجا سپری کرد و نشان داد توانایی دارد که باشگاه های زیادی در سراسر جهان را به خود جذب کرده است . ما آرزوی موفقیت برای وی در روتردام داریم و در پی کمک به وی برای ادامه پیشرفتش در هنگام بازگشت به آرسنال خواهیم بود . "

بارازیت به طور دائمی رفت

ناصر بارازیت هافبک جوان و هلندی باشگاه آرسنال پس از حضور چند ساله در باشگاه های مختلف به صورت قرضی در نهایت با قراردادی دائمی به تیم آستریا وین اتریش پیوست .
بازیکن 20 ساله به صورت قرضی در تیم ویتس هلند حضور داشت و در نهایت با این قرارداد از بازیگاه آرسنال جدا شد و به بوندسلیگای اتریش پیوست .
در طول مدت حضور بارازیت در ویتس وی نه بار به میدان رفت و توانست یک بار گلزنی کند . وی همچنین سابقه حضور قرضی در تیم هایی مثل دربی کانتی را داراست .
این بازیکن جوان در سال 2006 به آرسنال پیوست و توانست در سه بازی کارلینگ کاپ در تیم آرسنال حضور داشته باشد . مصدومیت چهار ماهه وی باعث شد تا مراحل پیشرفت این بازیکن مختل شده و در نهایت تصمیم به فروش وی گرفته شود .

گیلز سونو به فرانسه رفت

مهاجم جوان آرسنال به صورت قرضی به لیگ برتر فراسنه و تیم لورینت پیوست .
این قرارداد تا انتهای فصل دارای ارزش بوده و این مهاجم توانا و جوان می تواند تجارب ارزشمندی در این تیم به دست آورد .
این بازیکن در ماه مارس با باشگاه فوتبال آرسنال قراردادی بلند مدت امضا کرد تا مسئولین آرسنال مهر تاییدی بر توانایی های وی بگذارند . این بازیکن در تیم آکادمی آرسنال نقش مهمی در قهرمانی جام حذفی در سال 2009 داشت .
19 ساله آرسنالی این فصل نیز یکی از بازیکنان اصلی تیم رزرو بود و در هشت بازی حضورش در این تیم دو گل به ثمر رساند . وی همچنین سابقه حضور در کارلینگ کاپ را نیز دارد و به عنوان یار تعویضی سابقه بازی در لیگ قهرمانان اروپا برابر المپیاکو در سال 2009 را داراست .
حال سونو در تیم لورینت می تواند به فرانسیس کوکلین دیگر آرسنالی قرض داده شده بپیوندد و تا انتهای فصل در کنار یکدیگر مراحل رشد و پیشرفت خود را پی بگیرند .

//
این چلسی چه خرجی کردلامصب

sJaguar

کاربر فعال
لایک‌ها
1,591
تبریک 2-1 اورتون رو بردیم.گلهای ما رو هم آندری و کاسلینی زدن

kia_martan

Registered User
لایک‌ها
4,057
بازي خوبي بود
19 موقعيت گل
رييس تو نيمه دوم با تعويضاش تركوند
گل اولشونم افسايد بود
اين عليفر موندم چه طور گزارشگر شده
ميگه چون توپ بين راه به ارسناليا خورده افسايد نيست!!!

sJaguar

کاربر فعال
لایک‌ها
1,591
ظاهرا صحبت های سسک را داور چهارم شنیده است و خواهان اخراج وی شده است.

موی در مورد صحبت هاب فابرگاس در تونل استادیوم امارات گفت : وی به داورد بی احترامی کرده و در مورد گل لوییز ساها سخنانی تحریک آمیز به کار برده است.

موی در این مورد ادامه داد : من دیگر در مورد این صحبتی نمیکنم و آن را تکرار نمیکنم اما آنها در مورد استعداد های فوتبالی میوس کننده نظر میدهند.این اتفاقات در مورد بازیکنان کم هرگز رخ نمیدهد.

اگر این سخنان در زمین زده میشد ، سسک هم 100% اخراج میشد ، آیا باید در تونل متفاوت باشیم ؟ آیا قوانین آنجا تغییر میکند ؟!

" او بازیکنی برزگ است و نبود وی در تیم باعث میشد سرنوشت بازی تغییر کند، من نمیگویم سسک در تونل چه گفت ، اما به آنها ( شاید بازیکنان اورتون ) اجازه این کار را میدهم. بازی کردن سسک در نتیجه تاثیر داشت."

شایان ذکر است هر دو مربی بر این مورد که گل ساها افساید بوده است اتفاق نظر داشتند.

TURK_AVENGER

کاربر فعال عکاسی
کاربر فعال
لایک‌ها
891

Arsenal270

Registered User
لایک‌ها
62
منچستر عوضی بازم برد
ولی برنده نهایی آرسنال است:)

RuDiger

کاربر فعال فوتبال
کاربر فعال
لایک‌ها
5,069
همون طور که ونگر گفته مهمترین نکته شخصیت تیم که به نمایش گذاشتیم.اینکه هیچ کاه شکست را قبول نکردیم و برای پیروزی تا آخرش جنگیدیدم. هر چند بازی خودمون رو به نمایش نذاشتیم اما برای برد همه کار کردیم. این فوق العاده اس و این فاکتور مهمیه که برای قهرمانی بهش نیاز داریم.
/
چه گل مسخره ای هم خوردیم!افساید به این تابلویی چه جور افساید نگرفت کمک داور؟ از این مثلا اشتباهات داوری برای منچستر هم گه گاه اتفاق بیفته بد نیستا!

sJaguar

کاربر فعال
لایک‌ها
1,591
خوب من سیتی 2-2 با بیرمنگام مساوی کرد و حال کردیم

sJaguar

کاربر فعال
لایک‌ها
1,591
تقدیر باعث شد تا ژسنی شماره یک آرسنال شود ...

پیش از این نیز شایعاتی بر وخیم بودن اوضاع فابیانسکی و نیاز وی به عمل جراحی شنیده می شد و حالا این خبر به واقعیت پیوسته و این دروازبان لهستانی که بعد از تکاپوی بسیار جایگاهی در آرسنال پیدا کرده بود ادامه فصل را از دست داد .
شاید شرایط این فصل دروازبانی آرسنال مثال زدنی باشد . شروع فصل با چهار دروازبان و فرصت رسیدن دوباره به دروازبانی که انگشت اتهامات و انتقادات به سمت وی بود . مصدومیت کوچک و ادامه یافتن یک مصدومیت سوری برای شماره یک و فرصت رسیدن به فابیانسکی و سپس درخشش وی و شماره یک شدن فابیانسکی و در قرض دادن دروازبان سوم و مصدومیت فابیانسکی و شماره یک شدن آینده دروازبانی آرسنال , ووچیچ ژسنی.
فابیانسکی به دلیل مشکل شانه نمی تواند تیم را همراهی کند و بازگشت مجدد آلمونیا از بند مصدومیت بالافاصله بعد از مصدومیت فابیانسکی نیز از نکات مبهم و جالب باشگاه آرسنال و شخص آرسن ونگر است .
فابیانسکی که باید شانه های خود را به تیغ جراحان بسپارد گفت :

" دکتر ها انتظار دارند که مدت زیادی بیرون بمانم . اما باید ببینیم چه اتفاقی رخ خواهد داد . "

اما ووچیچ ژسنی که ظاهرا عامل مصدومیت فابیانسکی بوده انتخاب شماره یک این روز های دروازبانی آرسنال است .
آیا در بازی حساس آرسنال برابر بارسلونا آرسن ونگر دروازبان خوش استیل 20 ساله و بی تجربه خود را انتخاب خواهد کرد و یا آلمونیای متزلزل را .
ژسنی درباره این مصدومیت گفت :

" در حال گرم کردن فابیانسکی قبل از بازی منچستر سیتی بودیم و شوت بسیار محکمی زدم .
او یک واکنش فوقا العاده برای دفع آن نشان داد اما این باعث مصدومیت وی شد . من این را با هدفی انجام ندادم فقط در حال انجام کارم بودم .
درباره این احمقانه فکر می کنم . حتی به وی گفته ام که بهتر بود آن را دفع نمی کرد . در این زمینه روی بد بختی هم تیمیم کمک کردم . "

Arsenal270

Registered User
لایک‌ها
62
آفرین به بیرمنگام خوشحالمون کرد:lol:

sJaguar

کاربر فعال
لایک‌ها
1,591
آرسن ونگر عمومی کردن برخی از شنیده های مورد ادعای مویس را روشی غلط خواند...

دیوید مویس بعد از باخت مقابل آرسنال در کنفرانس خبری خود مدعی شد بعد از پایان نیمه اول بازی،حرف هایی را در تونل ورزشگاه از کاپیتان توپچی ها شنیده که باید وی اخراج می شده است.
در ابتدا بحث توهین به داور از سوی سسک مطرح شد که این اتهام شب گذشته توسط سسک فابرگاس با اعلام بیانیه ای رد شد.
حال امروز یکی از بازیکنان اورتون که نخواسته نامش فاش شود مدعی این شده که سسک به آنها گفته "چقدر به داور پول داده اید؟" و اینکه در ادامه به نیمکت اورتون هم توهین کرده است.
آرسن ونگر امروز در مصاحبه ای از کاپیتان خود حمایت کرد و این روش عمومی کردن شنیده های مورد بحث در تونل ورزشگاه را کاری اشتباه از سوی مویس خواند.
"اعتقاد دارم این برای مویس اشتباه است که حرف هایی که ادعا می کند در تونل شنیده را عمومی می کند و در بیرون بازگو می کند.
اگر من چیزهایی که طی ده سال گذشته در تونل شنیده ام را بیرون بیاورم،شما گیج خواهید شد.در کار ما یک قانون وجود دارد که هرگز آن چیزهایی که در لحظات داغ بازی شنیده ایم را بیرون نیاوریم که معمولا توسط همه محترم شمرده شده".
ونگر در ادامه گفت:
"سسک چیزی به داور نگفته و من روی حرفم هستم.سسک جریمه نشده پس این داستان برای من تمام شده است.اگر سسک گناهکار است،جریمه می شد.او توسط اتحادیه فوتبال انگلیس جریمه نشده و هیچ اقدامی هم علیه او وجود ندارد پس من نمی فهمم چرا ما باید زمان بیشتری را در دفاع از کسی که گناهکار نیست خرج کنیم.
اگر شما فردا با دوستان خود فوتبال بازی کنید،در بین دو نیمه گاهی ممکن است حرف هایی به دوستان خود بزنید که فردای آن روز به آنها افتخار نکنید اما این حرف ها در آن لحظات داغ و پر تنش مسابقه زده شده است.
برای من این حادثه بسته شده است".

lepkin

Registered User
لایک‌ها
1,155
دوستان این ژسنی 1متری 96 سانتیمتر هست ، انصافا خوش استیل هم هست!
حالا بببینم توی دروازه چیکار میکنه.....

sJaguar

کاربر فعال
لایک‌ها
1,591
بازی 4-0 برده رو 4-04 کردئیم آخر بد شانسی
ده نفره شدیم
دو تا پنالتی هم واسه نیوکاسل ...!!

اعصابم بهم ریخت ..

Last edited:

lepkin

Registered User
لایک‌ها
1,155
خااااااااااااااااااک تو سر دیابی
و لعنت بر روچیسکی

دیگه امیدی به قهرمانی(وحتی امید کلی به این تیم نیست)
امشب هم من یو با خرشانسی تیم پوکیده ولورهمتون رو میبره اختلاف میشه 7امتیاز ...

Arsenal270

Registered User
لایک‌ها
62
وااااااااااااااااااااااای:eek:
پس این دفاع داشته چیکار میکرده
:mad::grrr:

RuDiger

کاربر فعال فوتبال
کاربر فعال
لایک‌ها
5,069
در ابتدا هر چی فحش ناموسی بلد هستم رو نثار جناب آقای داور با اون شکم گندش می کنم که همه کار کرد تا نیوکاسل بازنده بیرون نره!دست گلش درد نکنه!دو پنالتی که گرفت هیچ کدوم پنالتی نبودن به هیچ عنوان خصوصا پنالتی دوم که همه آرسنالی ها بهت زده شده بودن!تف به داور تف به منچستر!
دیابی کار رو سخت کرد برای آرسنال. در واقع اخراجش یه جور روحیه داد به نیوکاسل.هر چند من دیابی رو سرزنش نمی کنم چون اگر من هم جای دیابی بودم از اون هم بدتر می زدم اون جویی بارتونی که خشونت زبان زد هست در بریتانیا.(اگر لینک این صحنه رو گیر آوردید حتما دانلود کنید)
فکرشو بکنید توپ داره میرسه به دیابی اون وقت بارتون از 10 متر اون ور تر می دوئه سمت دیابی و با یه تکل کاملا خشن میاد و پا و توپ رو با هم می زنه و داور نه تنها کارت نمیده به بارتون بلکه اصلا خطا نمی گیره!!!
جورو هم مصدوم شد و اسکیلاچی گلابی اومد تو تا گند بزنه به دفاع!الحق مدافع مزخرفیه.
منتظر کنفرانس مطبوعاتی ونگرم ببینم که چی می خواد بگه!صحبت های جالبی ممکنه بشنویم!
وقتی بازی 4-0 برده رو 4-4 می کنی یعنی تقدیر!نمیشه کاریش کرد!اتفاقیه که باید می افتاد و افتاد!تف و تف و تف...

sJaguar

کاربر فعال
لایک‌ها
1,591
ابنا میخان منچستر رو قهرمان کنن تابلوئه
انقدر زورم گرفت امروز که داشتم میترکیدم
نبوکاسل به خواب شبش هم نمیدید به ما 4 تا بزنه!

منچستر تا دقیقه 64 2-1 عقبه امیدوارم ببازه

بالا