• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

کلوب هواداران آرسنال

sJaguar

کاربر فعال موبایل و فوتبال
کاربر فعال
لایک‌ها
1,591
ابراز تاسف ووچیچ ژسنی جوان از درهم شکستگی آرسنال برابر نیوکاسل...

دروازبان جوان و آینده دار آرسنال که خود یکی از بازیکنان خوب بازی برابر نیوکاسل به شمار می رود بابت این نتیجه بد و ارائه بازی بد تیمش در نیمه دوم از هواداران عذر خواهی کرد .
ژسنی در مصاحبه ای اعلام کرد :

" نمی توانم این را باور کنم . این بد ترین احساسی است که تا کنون در زندگی ام داشته لم . فقط می توانم به هواداران بگویم متاسفم .
هیچ گاه مانند این را تجربه نکرده بودم . متوجه نشدم که چه اتفاقی افتاده . با ده بازیکن توانایی این را داشتیم بازی را کنترل کنیم اما مسائل زیادی اشتباه رخ داد .
اتحاد چهار نفر عقب زمین به هم خورد و تغییرات زیادی رخ داد . ما با هم بازی می کنیم و باید کنار یکدیگر باشیم . "

//

سانیا فاش کرد لحن داوری بازی برابر نیوکاسل شوکه کننده بود...

بعد از گذشت چند روز از بازی عجیب آرسنال برابر نیوکاسل صحبت ها درباره داوری این بازی همچنان ادامه دارد و باکاری سانیا در مصاحبه ای از لحن بدداور شکوه کرده و ان را شوکه کننده نامیده .
فیل داود داوری بود که در مجموع عملکرد ضعیفش مخصوصا در اعلام پنالتی های مشکوک و تکل های خشن بازیکنان نیوکاسل صدای تمام بازیکنان ارسنال را در آورده است .
سانیا در اینباره گفت :

" من از وی برای توضیح دادن صحنه ها سوال کردم و وی با کلماتی بسیار سخت حواب گو شد .
نمی خواهم کلمات را دوباره تکرار کنم اما این ها کلماتی نیست که باید از دهان یک داور خارج شود . "

سانیا همچنین از هم تیمی خود آبو دیابی حمایت کرد :

" من تجربه مشابهی در این زمینه با جوی بارتون داشته ام . مورد هجوم حملاتی بودم این در سر شما می رود .
واکنش آبو بد بود اما داور باید تصمیمات درست بگیرد . "

با باخت منچستر به ولوز آرسنال به چهار امتیازی منچستر یونایتد رسیده است :

" ما یاد گرفته ایم که چگونه باید کمی بیشتر بجنگیم . کمی سخت گیر تر باشیم و باهوش تر عمل کنیم . "

sJaguar

کاربر فعال
لایک‌ها
1,591
تولد امیر بوده ولی متاسفانه من الان متوجه شدم
به هر حال تولدتو لهت تبریک میگم و امیدوارم عمری پر از جام رو با ارسنال تجربه کنی.
با رابین هماهنگ کردم بازی بعدی گل زد پبراهنشو بده بالا عکس آواتار تورو بندازه روی زیر پیرنش :دی

002439%20Figure%2060%20Birthday%20Cake%20with%20Edible%20Arsenal%20Badge%20Sport%20Page.jpg

Last edited:

RuDiger

کاربر فعال فوتبال
کاربر فعال
لایک‌ها
5,069
تولد امیر بوده ولی متاسفانه من الان متوجه شدم
به هر حال تولدتو لهت تبریک میگم و امیدوارم عمری پر از جام رو با ارسنال تجربه کنی.
با رابین هماهنگ کردم بازی بعدی گل زد پبراهنشو بده بالا عکس آواتار تورو بندازه روی زیر پیرنش :دی
مرسی برادر علی.خیلی مخلصیم.
اگر مصدومیت جورو جدی باشه فک کنم این فصل فقط باید به جام اتحادیه فک کنیم! اصلا به جادو و این خرافات اعتقادی ندارم اما چه چیزی جز طلسم می تونه این مصدومیت ها رو توجیه کنه؟!
قبل از اینکه بازی شروع بشه 1 دقیقه به احترام توبدم سکوت می کنن همشون:دی تصویرم هم رو اسکوربورد نشون میدن:دی
یادمه پارسال روز توبدم مصادف شد با بازی آرسنال-چلسی؛ به خودم می گفتم ونگر می خواد بهم عیدی بده!آره...یه برد مهم می خواد بهم بده اما چی شد!

Arsenal270

Registered User
لایک‌ها
62
انشاالله مصدومیت جورو زود خوب میشه در ضمن آرسنال بازیکن خوب کم نداره:)

sJaguar

کاربر فعال
لایک‌ها
1,591
ر اساس محاسبه یک شرکت حسابداری انگلیسی،لیستی جدید از ثروتمندان اروپا ارائه شد...

بنابر محاسبات جدید،باشگاه منچستر سیتی با نه پله صعود در این لیست،افزایش درآمد 44 درصدی را تا پایان ژوئن 2010 تجربه کرده و درآمدش به 125 میلیون پوند رسیده است اما هنوز راه طولانی ای را تا رسیدن به تیم همشهری اش منچستر یونایتد در پیش روی خود دارد.نقش مالک میلیاردر سیتی،شیخ منصور در افزایش درآمد این تیم کاملا مشهود بوده است.
در سویی دیگر باشگاه لیورپول علارغم نتایج بد خود در فصل گذشته و از دست دادن سهمیه لیگ قهرمانان در این لیست به جایگاه هشتم نزول کرده اما همچنان بالاتر از سیتی قرار دارد.
سه باشگاه منچستر یونایتد،آرسنال و چلسی در این لیست بدون تغییر در جایگاه های سوم،پنجم و ششم قرار دارند.
دو باشگاه رئال و بارسا در رده اول و دوم این لیست قرار دارند و همچنان به عنوان پول سازترین باشگاه های دنیا شناخته می شوند.البته آنها در این درآمدها با قوانین نابرابر پخش تلویزیونی رقابت های داخلی اسپانیا کمک می شوند.
تاتنهام به لطف کسب سهمیه لیگ قهرمانان در فصل 2010-2009 و افزایش درآمد ناشی از آن،سه پله صعود داشته و در رده دوازدهم قرار گرفته است.
با حساب استون ویلا که در جایگاه بیستم قرار دارد،در مجموع هفت تیم از بیست تیم ثروتمند اروپا،انگلیسی هستند.

The rich list
1. Real Madrid £359.1m
2. Barcelona £325.9m
3. Man United £286.4m
4. Bayern Munich £264.5m
5. Arsenal £224.4m
6. Chelsea £209.5m
7. AC Milan £193.1m
8. Liverpool £184.5m
9. Inter Milan £184.1m
10. Juventus £167.8m
11. Manchester City £125.1m
12. Tottenham £119.8m
13. Hamburg £119.7 m
14. Lyon £119.6m
15. Marseille £115.5m
16. Schalke £114.5m
17. Atletico Madrid £101.9m
18. Roma £100.5m
19. Stuttgart £94m
20. Aston Villa £89.6m

RuDiger

کاربر فعال فوتبال
کاربر فعال
لایک‌ها
5,069
دو باشگاه رئال و بارسا در رده اول و دوم این لیست قرار دارند و همچنان به عنوان پول سازترین باشگاه های دنیا شناخته می شوند.البته آنها در این درآمدها با قوانین نابرابر پخش تلویزیونی رقابت های داخلی اسپانیا کمک می شوند.
یعنی چی؟
/
معیار اینا برای این رده بندی چیه؟اگه این همه پول داریم پس کجا خرج میشه؟

RuDiger

کاربر فعال فوتبال
کاربر فعال
لایک‌ها
5,069
یعنی چی؟
/
معیار اینا برای این رده بندی چیه؟اگه این همه پول داریم پس کجا خرج میشه؟:blush:

sJaguar

کاربر فعال
لایک‌ها
1,591

sJaguar

کاربر فعال
لایک‌ها
1,591
آخرین وضعیت مصدومین تیم آرسنال...

یوهان جورو و الکس سانگ باید امروز در تست آمادگی جسمانی باشگاه شرکت کنند تا وضعیت آن ها برای بازی بعدی توپچی ها مشخص شود .
مدافع جوان آرسنال در بازی برابر نیوکاسل دچار مصدومیت زانو شد و علی رغم وجود ترس های اولیه مبنی بر شدت این مصدومیت ظاهرا وی می تواند در این هفته به جمع توپچی ها بپیوندد .
خبر های خوب حاکی از این است که سمیر نصری نیز می تواند در عرض یک هفته به تیم بازگردد .
آرسن ونگر در اینباره گفت :

" یوهان امروز تستی خواهد داشت .
در اواسط روز باید جواب آن اماده شود . او شانس آماده شدن دارد . الکس سانگ نیز امروز تست خواهد داد . او باید آماده شود . به احتمال نود درصد وی آماده می شود .
سمیر به ادامه مراحل درمانش می پردازد . تشخیصش سخت است . او می تواند در عرض یک هفته به رقابت بازگردد . همچنین می تواند به تمرینات بازگردد .
دنیلسون بازگشته و آماده است . مصدومیت خاصی از بازی های ملی نداریم و مجموعا وضعیت خوب است . "

RuDiger

کاربر فعال فوتبال
کاربر فعال
لایک‌ها
5,069
خدا رو شکر جورو و سانگ به بازی بارسا می رسن. از بابت جورو خیلی ناراحت بودم.ولی صد حیف که سانیا نیست برای بازی بارسا.خیلی حرکتش مسخره بود تو آخرین بازی جام باشگاه ها.حالا باید ابوئه رو بذاریم که با تمام احترامی که براش دارم اما دیگه در سطح آرسنال نیست!
با تمام این حرفا من خیلی امیدوارم...:)

sJaguar

کاربر فعال
لایک‌ها
1,591
گوشت قربانی شده است این کاپیتان ما !!! ویکتور والدز به رئال هشدار داد: به سسک فکر نکنید.

دروازبان بارسلونا که تیمش آرام ارام به منفور بودن تاتنهام در نظر هواداران آرسنالی نزدیک میشود در مصاحبه ای گفت : نمیتوانم سسک را با پیراهن سفید ( لباس رئال ) تصور کنم.

بارسلون اخیرا اعلام داشته است که برای تابستان برای سسک برنامه ای ندارد.

والدز در مورد کاپیتان آرسنال گفت : روزی به اینجا ، به خانه باز میگردد. وی با سیستم اینجا آشناست.

فابرگاس در دوران نوجوانی برای بارسلون بازی میکرده اما پس از محدودیت هایی که برای وی وجود داشت پس از درخشش در جام جهانی نوجوانان توسط آرسن ونگر جذب آرسنال شد.

بارسلونا در تابستان سال قبل رسما از آرسنال کلمه "نه" را شنیده است .

//

باشگاه آرسنال اعلام كرد، هر باشگاهي كه خواهان به خدمت گرفتن سسك فابرگاس است،‌ دست‌كم بايد 60 ميليون يورو كنار بگذارد.

به گزارش خبرگزاري دانشجويان ايران (ايسنا)، سران باشگاه آرسنال همچنان درباره‌ي فروش فابرگاس مقاومت نشان داده و حاضر نيستند هافبك خلاق خود را به راحتي از دست بدهند.

پرونده‌ي بسته شده انتقال فابرگاس به بارسلونا، با نزديك شدن ديدار تيمهاي آرسنال و بارسلونا بار ديگر باز شده و بازيكنان تيم قهرمان اسپانيا به صورت مستقيم و يا ضمني اعلام كرده‌اند كه فابرگاس را سرانجام با پيراهن بارسلونا خواهند ديد.

ژاوي، پويول، الدس و ويا بازيكناني هستند كه ارتباط نزديكي با فابرگاس دارند و بارها حمايت خود را از حضور اين بازيكن اعلام كرده‌اند.

سران باشگاه بارسلونا تابستان پيشنهادي 40 ميليون يورويي براي به خدمت گرفتن فابرگاس ارائه دادند كه اين پيشنهاد با مخالفت صريح ونگر رد شد.

با توجه به سياست‌هاي اقتصادي باشگاه بارسلونا به نظر نمي رسد كه اين باشگاه براي بازگرداندن بازيكن كاتالاني‌الاصل خود حاضر به پرداخت 60 ميليون باشد و باشگاهي مانند رئال مادريد مي تواند كاپيتان توپچي‌ها را به خدمت بگيرد.

شایعه دروغ و شایعه ...

sJaguar

کاربر فعال
لایک‌ها
1,591
نمیدونم چرا این شبکه 3 احمق میاد بازی لیورپول ویگان رو که همزمان با بازی آرسنال ولوز هست نشون بده!!!
اینا دیگه کین
تیم لیورپول که اصلا مدعی نیست و ویگان هم همینطور و آرسنال تیم دوم جدول بازیش پخش نشه!!!
کاملا معلومه اینا هر چی عشقشون بکشه همونو انجام میدن .

sJaguar

کاربر فعال
لایک‌ها
1,591
بنا بر اعلام ونگر ورمائلن پیش از بازگشت به تیم اصلی باید در تیم رزرو به میدان برود ...

پس از مصدومیت سنگین ورمائلن که مدت زیادی این بازیکن را از میادین به دور نگه داشته بود وی می تواند کم کم به شرایط بازی کردن نزدیک شود و آرسن ونگر نیز زمان تقریبی سه تا چهار هفته برای وی تخمین زده است .
آرسن ونگر اعلام کرد این بازیکن بلژیکی پیش از بازگشت باید برای تیم رزرو به میدان برود تا بتواند به آمادگی ایده آل برسد .
آرسن ونگر در اینباره گفت :

" وقتی او به طور کامل بازگردد برای تیم رزرو به میدان خواهد رفت . اما نه قبل از دو یا سه هفته .
هیچ گاه نمی دانید کی به طور کامل آماده بازی کردن خواهد شد اما ما امیدواریم که به خوبی پیشرفتش را ادامه دهد .
او فکر می کنم از پس مشکلش بر آمده و باید بدانیم هم اکنون در فوریه هستیم و او آخرین بازیش را در سپتامبر به میدان رفته و این زمان زیادی برای بازگشت به امادگی خواهد برد . "

sJaguar

کاربر فعال
لایک‌ها
1,591
دقیقه 16 گل اول رو زدیمممم
و باز هم رابین
چه میکنه این رابین

RuDiger

کاربر فعال فوتبال
کاربر فعال
لایک‌ها
5,069
کاملا معلومه اینا هر چی عشقشون بکشه همونو انجام میدن .
تایید شد!
البته مه پاره هم نشون نداد.راه فردا که جومونگینا رو نشون میده.ایدمان آذربایجان هم لیگ خودشون رو نشون میده و RTS لیورپول رو نشون میده.

sJaguar

کاربر فعال
لایک‌ها
1,591
اینم گل دوم بازم رابین
دیگه واقعا چه میکنه این رابین :دی

با همون دو گل بازی رو بردیم تبریک میگم

Last edited by a moderator:

Arsenal270

Registered User
لایک‌ها