• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

کلوب هواداران آرسنال

De Monarch

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
17
آرسنال تا دقیقه ی 85 از اورتون 3_1 جلو افتاده....
دو گل اول رو سیلوا و گل سوم رو ادبایور زدن....
متاسفانه بنتنر هم در دقیقه ی 74 اخراج شد.....

navid_k

Registered User
لایک‌ها
43
اینجاست که پول اینده رو رقم میزنه . طرف پول داره به قول ( مامان شکوه چارخونه ) راحت و اسوده میاد بازیکن های دسته گل رو میبره ....

عجیبه ها ! من نمیدونم چرا آرسنال همیشه در اینطور موارد فقیرانه عمل میکنه و برای نگه داشتن یا جذب بازیکن پول چندانی خرج نمیکنه ! در صورتیکه اونقدرا هم فقیر نیست که ... !
unknown.gif

شده حکایت فجر سپاسی :D

mehrdad201

همکار بازنشسته
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
17,805
این ونگر واقعا بازیکن ساز خوبیه .....

با همین قدرت استعداد یابیش میدونید تا حالا چه پولی واسه سران باشگاه آرسنال در آورده !؟؟!؟!؟

الکی که اینقدر پول اجاره یه استادیوم مثل استادیوم امارات رو نمیدن.....

navid_k

Registered User
لایک‌ها
43
در ضمن اگه فابرگاس از آسنال بره تو خط میانی مهره خیلی با ارزشی رو از دست میدید و وزن تیم در خط میانی به طور محسوسی پایین بیاد.

خوب پس عزیزان طرفدار منچستر و چلسی ، میتونید امیدوار باشید ;)

هانری که رفت چی گفتند همه ؟؟؟ ... دوستان آرسنال با بقیه ی تیم های باشگاهی یه فرق بزرگ داره !!

mehrdad201

همکار بازنشسته
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
17,805
دوست عزیزم

فابرگاس با هانری فرق داره...

نترس ما از اون آدمها نیستیم که از ضعیف شدن حریف خوشحال شیم. تو تاپیک کل کل لیگ برتری میتونی ببینی.....

در ضمن فابرگاس مهره ایه که اگه بره طول میکشه تا جانشینی مثل اون پیدا کنن.

همین آدبایور ، چند فصله تو آرسناله ؟؟؟ تازه امسال جرقه زده........

اگه آنری 2 فصل پیش میرفت اینطوری حرف نمیزدید

navid_k

Registered User
لایک‌ها
43
بله در اونکه فابرگاس با هانری فرقا داره که شکی نیست ، فابرگاس پرورش یافته ی آرسناله ، زیر دست
ولی میدونید که آرسنال بارها کمبود بازیکن پیدا کرده در پست های مختلف و همیشه هم نهایتا با همین بچه ها جایگزین کرده و کم هم نیاورده !
acigar.gif

orginalfilm

کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
1,540
اگه 11 تای بازیکن آرسنال هم از این تیم برن این تیم با توپ جمع کن هاش از منچستر و چلسی میبره .... :D:D

Geronimo

کاربر فعال هنرهای نمایشی
کاربر فعال
لایک‌ها
142
امروز ، شنبه بازی های لیگ پیگیری شد و طی آن یونایند با شکست 2-1 از وستهام زود تر از آنچه که پیش بینی میشد زمین گیر شد و بازی دیگر با دو امتیاز اختلاف به مکن دوم لیگ برتر سقوط کرد !

چلسی هم که بازی همزمانی با یونایتد را تجربه میکردند به لطف داور به سه امتیاز بازی رسیدند !
آرسنال هم در بازی آخر روز پایانی هفته اورتون را 4-1 در هم کوبید تا باری دیگر جوانان ونگر خود را به رخ یگ بکشند و صدر را قدرتمندانه دردست گیرند !
آرسنال در ادامه باید با وستهام در امارات بازی کند و بعد هم به سراغ بازی های جام حذفی و اتحادیه بر

Geronimo

کاربر فعال هنرهای نمایشی
کاربر فعال
لایک‌ها
142
يوفا: تيم فوتبال آرسنال انگليس به جذب دروازه‌بانان آلماني علاقمند است و قصد دارد چنين اقدامي را تكرار كند.

به گزارش یوفا: اين تيم در صورتي كه ينس لمان، دروازه‌بان آلماني اين تيم اقدام به ترك تيم كند، خواهان به خدمت‌گيري هاينس مولر، دروازه‌بان آلماني تيم بارنزلي است.

براساس اين گزارش، در صورتي‌كه آرسنال اقدام به عقد قرارداد با اين دروازه‌بان كند، مي‌بايستي مبلغ 2 ميليون يورو پرداخت كند چرا كه دروازه‌بان سابق هانوفر و آرمينيا بيله فلد، با بارنزلي قرارداد دو ساله‌ دارد.

لمان اينك در حال مذاكره با بروسيا دورتموند آلمان است. پيش‌بيني مي شود وي به اين تيم در ابتداي سال نو ميلادي منتقل شود.

آرسنال در صورت از دست دادن لمان، به فكر جايگزيني وي با چنين اقدامي است.

Geronimo

کاربر فعال هنرهای نمایشی
کاربر فعال
لایک‌ها
142
لمان:حداقل يك پيشنهاد را براي رفتن از آرسنال بررسي مي‌ى | چاپ | ارسال به دوست
نویسنده منبع : خبرگزاري آسوشيتدپرس
۰۳ دي ۱۳۸۶
"ينس لمان" دروازه‌بان ملي پوش آلماني گفت كه حداقل يك پيشنهاد را براي رفتن ار تيم فوتبال آرسنال انگليس بررسي مي‌كند

به گزارش خبرگزاري آسوشيتدپرس از برلين، وي فصل جاري را به دليل مصدوميت و عملكرد ضعيفش روي نيمكت آرسنال سپري كرده است در حاليكه "مانوئل آلمونيا" اسپانيايي در اين مدت توانسته خود را به عنوان دروازه‌بان شماره يك صدرنشين ليگ برتر جا بيندازد.

روزنامه "تگ اشپيگل" چاپ برلين در شماره امروز خود به نقل از لمان نوشت: در هفته آينده بايد بررس كند و احتمالا در روزهاي ابتدايي سال جديد تصميم نهايي را مي‌گيرم.
وي افزود: چيزهايي شنيده‌ام اما در حال حاضر نمي‌توانم در مورد آن چيز زيادي بگويم. فكر مي‌كنم وولفسبورگ آلمان كه به صورت علني ابراز تمايل كرده، با "آرسن ونگر" سرمربي آرسنال تماس گرفته است.لمان ‪ ۳۸‬ساله همچنين از تمايل خود براي جابجايي در ليگ برتر و رفتن به منچسترسيتي خبر داده است.

اين دروازه‌بان اگر به طور مرتب بازي نكند، در خطر از دست دادن جايگاه خود در تركيب اصلي تيم ملي آلمان در آستانه مسابقات يورو ‪ ۲۰۰۸‬قرار مي‌گيرد. اين در حاليست كه به نظر مي‌رسد شانس وي براي بازگشت به جايگاه قبلي‌اش در آرسنال رفته رفته كمتر مي‌شود.

لمان اظهار داشت، هدف او در اين فصل حضور دوباره در فينال جام قهرمانان باشگاه‌هاي اروپا به همراه آرسنال بود تا شكست ‪ ۲‬بر يك مقابل بارسلونا در فينال مسابقات ‪ ۲۰۰۶‬بعد از خروج وي در دقيقه ‪ ۱۸‬جبران شود

SoccerLehmann_468x652.jpg

orginalfilm

کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
1,540
خبر رو وللش .... تریپ رو بچسب ... برو تو قیافه ینس ی جوووون . خوشتیپ ...

navid_k

Registered User
لایک‌ها
43
دوستان برد با اقتدارمون و رفتن به صدر رو تبریک میگم
47b20s0.gif

De Monarch

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
17
دوستان برد با اقتدارمون و رفتن به صدر رو تبریک میگم
47b20s0.gif
ما هم پیروزی غرور آفرین جوانان آرسنال را که همانا تجلیات تلاش بی وقفه ی فرزندان انقلاب بوده است به عموم مسلمانان جهان و علی الخصوص شیعیان و دیگر دلسوختگان آن حضرت تبریک میگوییم....

شکست منچستر را هم به همه ی قرمزهای جهان به خصوص گوجه فرنگی های ارجمند تسلیت میگوییم....

mehrdad201

همکار بازنشسته
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
17,805
جوجه رو آخر پاییز میشمرن
47b20s0.gif
البته شوخی میکنم.

قبول دارم که آرسنال بارها مهره از دست داده و جایگزین کرده اما این جایگزینی زمان میبره و تیم از این حیث صدمه میبینه

فکر کن الان فابرگاس و کولو توره از این تیم برن..... چقدر طول میکشه که 2 تا عین اینا ساخته بشه ؟؟؟

orginalfilm

کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
1,540
دو تا عین اینا ساخته بشن ؟ دست کم گرفتی؟ ونگر ااگه دو تا رو فروخت 20 از اونا بهتر رو تو جیب شلوارش داره :D

navid_k

Registered User
لایک‌ها
43
جوجه رو آخر پاییز میشمرن
47b20s0.gif
البته شوخی میکنم.

قبول دارم که آرسنال بارها مهره از دست داده و جایگزین کرده اما این جایگزینی زمان میبره و تیم از این حیث صدمه میبینه

فکر کن الان فابرگاس و کولو توره از این تیم برن..... چقدر طول میکشه که 2 تا عین اینا ساخته بشه ؟؟؟

خوب انشاالله که نمیرن
اگر هم برن خواهید دید که ونگر ظرف 3-4 بازی تیم رو جمع و جور میکنه !
121fs725372.gif

در ضمن این بازیکن ها که یک شبه اینطوری نشدن ؟ و اینطور هم نیست که منتظر بمونن هروقت فابرگاس رفت دوباره شروع کنن از اول یک فابرگاس جدید تربیت کنن ! ;) تو آرسنال همیشه ستاره ها میرن و جایگزینانشون ستاره های آینده هستن :cool: البته همه جای دنیا همینه ، ولی توی آرسنال بیشتر :)

Geronimo

کاربر فعال هنرهای نمایشی
کاربر فعال
لایک‌ها
142
خوب انشاالله که نمیرن
اگر هم برن خواهید دید که ونگر ظرف 3-4 بازی تیم رو جمع و جور میکنه !
121fs725372.gif

در ضمن این بازیکن ها که یک شبه اینطوری نشدن ؟ و اینطور هم نیست که منتظر بمونن هروقت فابرگاس رفت دوباره شروع کنن از اول یک فابرگاس جدید تربیت کنن ! ;) تو آرسنال همیشه ستاره ها میرن و جایگزینانشون ستاره های آینده هستن :cool: البته همه جای دنیا همینه ، ولی توی آرسنال بیشتر :)

دمت گرم اساس حال کردم:happy:

Geronimo

کاربر فعال هنرهای نمایشی
کاربر فعال
لایک‌ها
142
دو تا عین اینا ساخته بشن ؟ دست کم گرفتی؟ ونگر ااگه دو تا رو فروخت 20 از اونا بهتر رو تو جیب شلوارش داره :D

حالا تو جیب شلوار خودش نبود من دارم تو جیبم این پسره جهرمیه رو میدیم بره:D:D

Geronimo

کاربر فعال هنرهای نمایشی
کاربر فعال
لایک‌ها
142
گفت وگويى با فابرگاس | چاپ | ارسال به دوست

سسك فابرگاس هافبك آشناى آرسنال به رغم داشتن فقط ۲۲ سال سن و جثه اى كوچك تبديل به چشم و چراغ اين تيم نامدار فوتبال انگليس شده و پس از رفتن تيه رى آنرى معروف به بارسلونا شايد بتوان او را مرد اول اين تيم دانست. با فن و هنربازى سازى فابرگاس كه اين فصل هنر گلزنى او هم ضميمه آن شده و درخشش جوانان پر شمار و مستعد اين تيم، توپچى ها تبديل به صدرنشين ليگ برتر انگليس شده و در جام اتحاديه اين كشور هم به نيمه نهايى رسيده و در جام قهرمانان باشگاه هاى اروپا هم پاى در مرحله يك هشتم نهايى نهاده اند.به همين خاطر و به سبب مهارت هاى فنى چشمگير فابرگاس است كه آرسن وانژه مربى فرانسوى آرسنال به او بسيار اميد بسته است و اين وصف لوئيس آراگونس مربى تيم ملى اسپانيا هم هست كه مايل است با تكيه بر شانه هاى كوچك اما محكم اين جوان مستعد اسپانيا را به فتح يورو ۲۰۰۸ نائل كند و اولين جام بزرگ ملى فوتبال را پس از دهه ۱۹۶۰ نصيب اسپانيا سازد.با اين حساب فابرگاس جوان اما فنى و مسلط در مركز توجه و انظار قرار دارد...

آرسنال تا اين مقطع از سال كه به اواسط فصل نزديك شده ايم، بسيار خوب كار كرده و نتيجه گرفته است. آيا امسال واقعاً سال شما است
بايد ديد نتايج پايانى فصل چه خواهد بود و براى پاسخ دادن به سؤال تان هنوز بايد قدرى صبر كرد. فقط اين را مى توانم بگويم كه از بازى هاى خود لذت برده ايم و تماشاگران نيز راضى اند، تيم فعلى آرسنال واقعاً سزاوار فتح جام ها است.
* شايد بزرگ ترين توفيق تيم شما غلبه بر عوارض جدايى تيه رى آنرى معروف از تيم بوده باشد.
بله، آزمايش بزرگى بود، زيرا وى بازيكن بسيار تأثير گذارى در باشگاه ما به حساب مى آمد و همه چيز به او ختم مى شد. اما آنها كه در تيم ما حضور دارند توانسته اند راه آرسنال را بدون وى نيز ادامه بدهند.
* اما مربى تان ارسن وانژه هم بسيار سنجيده عمل كرده است. محسنات اصلى او را كدام موارد مى دانيد
او در كارش مسلط است و كلاس بالايى دارد و دقيقاً مى داند كه چه مى كند و مهم تر از همه اين كه بسيار زياد و وسيع به جوانترها بها مى دهد. او در جاى لازم از ما انتقاد هم مى كند و مى گويد در كدام موارد بايد پيشرفت كنيم. او يك تمرين دهنده مناسب هم هست.
* آيا بخش ها و جنبه هايى از بازى تان هست كه هنوز نياز به پرورش و اعتلا و ترميم داشته باشد
بله، موارد زيادى هست كه بايد تأمين و به بازى ام اضافه شود. يكى از اين موارد، اضافه كردن بر وجوه بازى تدافعى ام است و بايد بيشتر و موفق تر در كارهاى دفاعى شركت كنم. پاس هاى آخر من نيز به اندازه كافى خوب نيستند و بايد روى پاى چپ و ضربات سرم نيز كار كنم و ضربات آخر و به واقع روند گلزنى ام نيز تقويت شود.
* اهداف شما براى سال جديد (۲۰۰۸) چيست
دلم مى خواهد در پايان فصل و به هنگام توزيع جوايز و تقسيم جام ها نيز موفق باشيم و گرنه موفقيت هاى اوايل فصل بدرد هيچ كس نمى خورند و مهم پايان فصل است كه عناوين تقسيم مى شود و آرسنال بايد در آن هنگام هم موفق باشد. در درجه بعدى دلم مى خواهد با تيم ملى اسپانيا در دور پايانى فوتبال جام ملت هاى اروپا هم به موفقيت برسم و در آن ميدان نيز برنده باشم و به واقع اسپانيا به پيروزى برسد، فكر مى كنم تيمى كه اسپانيا براى حضور در اين رقابت ها مد نظر دارد، تيم توانمندى باشد. شايد اين تيم قدرى جوان تر از حد نياز باشد. اما انگيزه اى كلان و گران دارد و اشتياقش براى كسب نتيجه فراوان است. البته چند مهره ميانسال هم در تيم ما هستند و چند بازيكن جوان ما نيز به اندازه كافى تجربه دارند و به اين خاطر است كه فكر مى كنم اسپانيا در اين مسابقات نتايج خوبى بگيرد.
* قرار دادتان با آرسنال را تا سال ۲۰۱۴ تمديد كرده ايد و بنا بر اين بايد بپرسيم آيا مى خواهيد مانند امثال مالدينى و رائول از آغاز تا پايان ايام بازيگرى تان فقط در يك تيم بمانيد
شايد هم اين طور نباشد. بايد صبر كنيم و ببينيم كه چه مى شود، براى صدور حكم در اين باره بسيار زود است. زيرا تازه قدم به ۲۲سالگى گذاشته ام. وقتى هم كه قرار داد فعلى ام تمام شود، بيشتر از ۲۸ سال نخواهم داشت و در آن زمان مى توانم موارد و باشگاه هاى تازه اى را تجربه كنم و قدم به مكان هاى جديد بگذارم. شايد بدم نيايد كه تا پايان عمر بازيگرى ام در آرسنال بمانم، اما همان طور كه قبلاً گفتم اين چيزى نيست كه الآن بتوان درباره آن صحبت كرد و با اطمينان چيزى را گفت.
* شما جوان ترين گلزن در تاريخ حيات آرسنال به حساب مى آييد و با اين سن كم در يك دوره جام جهانى شركت كرده ايد. آيا تمامى اين موارد و دستاوردها مثل يك فشار روحى مفرط بر روى شما نيست و مسئوليت تان به يك حد جانكاه نمى رسد
نه، آن قدرها هم نيست، زيرا به آن فكر نمى كنم و وقتش را هم ندارم. تنها چيزى كه به آن مى انديشم و در برنامه من جاى دارد، مسابقات پيش رو و فعاليت هاى بعدى ام است.

زمانى كه بازنشسته شوم، وقت به اندازه كافى براى بررسى اين امور و ارزيابى كارها و دستاوردهايم خواهم داشت.
* با اين حال در تمام يكى دو سال اخير پيوسته در باره انتقال شما به يكى از تيم هاى بزرگ رئال مادريد يا بارسلونا صحبت و اظهار نظر شده است و به نظر مى رسد با خود شما نيز به طور جدى در اين خصوص هماهنگى صورت پذيرفته است.
پخش اين شايعات و صحبت در اين خصوص مشكل من نيست و به هر حال اتفاقى است كه مى افتد و من نمى توانم بندى بر دست و پاى رسانه ها بزنم و آنها را محدود كنم. اما اگر نظر مرا مى خواهيد من فعلاً در آرسنال راضى و موفق هستم و اين تيم نيز به همان گونه بازى مى كند كه من مى خواهم. رفتارها و برخوردها نيز در اين باشگاه بسيار خوب بوده است و طورى عمل مى كند كه اسباب رضايت مى شود. با اين حساب اين كه رئال و بارسلونا در ارتباط با من چه مى كنند، فعلاً از دايره توجه من خارج است.
* با بازگشت به سوژه تيم ملى اسپانيا بگوييد اهداف و باورهاى اين تيم براى «يورو ۲۰۰۸» چيست
بايد واقع بين باشيم و از تمام كارايى ها و امكانات خود سود جوييم و بدانيم چه داريم و از چه چيز هايى بى بهره هستيم تا به بهترين نتايج ممكن برسيم. گروهى كه ما در آن قرار گرفته ايم (با در بر داشتن روسيه، يونان، سوئد) گروه آسانى نيست اما آن طور هم نيست كه نتوانيم از آن عبور كنيم. در جام هايى از اين دست تداوم حرف اول را مى زند و هر بازى خوبى تضمينى بر خوب و موفق بودن در ديدارهاى بعدى نيست و به همان ميزان و منوال اگر در ديدار نخست ببازيم، به اين معنا نيست كه در مسابقات بعدى خود نيز كم خواهيم آورد. در جام جهانى ۲۰۰۶ نيز تيم خوبى را در اختيار داشتيم اما به نتيجه نرسيديم، زيرا اهداف نهايى مان متناسب با شرايط مان نبود.
* اسپانيا در دور مقدماتى قدرى بى تداوم بود. دليل را در چه مى بينيد
در فوتبال امكان ندارد كه هميشه هم خوب بازى كنيد و هم نتيجه بگيريد در زمان تقابل با تيم هاى كوچك تر از خودتان مى بينيد كه آنها دست به دفاع همه جانبه و با ۱۰ بازيكن مى زنند و در نتيجه عبور از آنها كار سختى خواهد بود. با اين وجود در ديدارهاى اخير مان اغلب پيروز بوده ايم و برخلاف گفته برخى منتقدان آن قدر هم بد بازى نكرده ايم. هرچه باشد تمام تيم هاى بزرگ مشكلاتى از اين دست دارند و گلزنى در برابر تيم هاى متوسط و دفاعى كار سختى است. با اين حال مى خواهم شما را به مسابقه اى كه اخيراً با تيم ملى دانمارك داشتيم، ارجاع بدهم. روزى كه هم خوب كار كرديم و هم با نتيجه ۳-۱ برنده شديم.
* بحث رسانه ها در باره لوئيس آراگونس پايان ناپذير است و همچنين برخى حاشيه ها بر تيم ملى اسپانيا حكم مى رانند. چرا
شخصاً توجهى به اين مسائل ندارم و كار خودم را مى كنم. تيم ملى اسپانيا هم متمركز بر اهدافش است و نفرات آن به آراگونس اعتقاد دارند. ما با حاشيه ها كارى نداريم و فقط به طى طريق و حركت به سوى دور پايانى جام ملت هاى اروپا مشغول هستيم.
1171035737_extras_fotos_del_dia_0.jpg

بالا