• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

کلوب هواداران آرسنال

Geronimo

کاربر فعال هنرهای نمایشی
کاربر فعال
لایک‌ها
142
نگاهى به قديمى ترين تورنمنت فوتبال در جهان

جام حذفى انگليس، قديمى ترين و معتبرترين جام باشگاهى داخلى در جهان محسوب مى شود.
بيش از ۱۳۶ سال از برگزارى نخستين مسابقه جام حذفى انگليس مى گذرد و در اين مدت به تعداد طرفداران آن نه فقط در انگليس بلكه در سراسر جهان افزوده شده است. در سال هاى اوليه برگزارى اين تورنمنت، تيم هايى از كشورهاى ولز، ايرلند و اسكاتلند هم شركت مى كردند. در حال حاضر هم ۶ تيم ولزى كارديف سيتى، سوان سى سيتى، وركسام، مرتيل تيدفير، نيوپورت كانتى و كالوين باى كه در سيستم ليگ انگليس قرار دارند از مراحل اوليه اين جام حضور دارند.

اين مسابقات هر ساله از بابت فروش حق پخش تلويزيونى، درآمدى نزديك به پانزده ميليون پوند عايد اتحاديه فوتبال انگليس مى كند.
در بيستم جولاى ۱۸۷۱ در جلسه اى كه بين اعضاى اتحاديه در لندن برگزار شد «چارلز الكاك» دبير اتحاديه پيشنهاد داد كه ليگى بين تيم هاى عضو اتحاديه به وجود آيد. اين پيشنهاد مورد بررسى قرار گرفت و سه ماه بعد به تاييد رسيد. بدين ترتيب اولين دوره اين رقابت ها در سال ۱۸۷۲ - ۱۸۷۱ برگزار شد و پانزده تيم در آن شركت كردند.

تيم «واندررز اف سى»، متشكل از فارغ التحصيلان دانشگاهى، با شكست دادن تيم «رويال انجينييرز» در بازى فينال با نتيجه يك - صفر به قهرمانى اولين دوره اين مسابقات دست يافت. اين مسابقه كه ۲۰۰۰ نفر تماشاگر داشت در ورزشگاه »كنينگتون اوال« شهر لندن برگزار شد و قيمت بليت بازى يك شيلينگ بود.

سرنوشت چهار جام
جام اولين دوره خيلى كوچكتر از جام كنونى بود و ارزشى معادل ۲۰ پوند داشت.
در سال ۱۸۹۵ بعد از قهرمانى استون ويلا، اين جام از ويترين يك فروشگاه ورزشى در شهر بيرمنگام كه براى تماشاى عموم گذاشته شده بود به سرقت رفت و ديگر پيدا نشد.
دومين جام كه همانند جام اول ساخته شد تا سال ۱۹۱۰ مورد استفاده قرار گرفت و در نهايت به عنوان قدردانى از خدمات بيست و يك ساله »لرد كينارد« رييس وقت اتحاديه فوتبال به وى اهدا شد.
جام سوم در سال ۱۹۱۱ ساخته شد و بزرگتر و شكلى متفاوت از جام اول و دوم داشت. اين جام تا سال ۱۹۹۱ مورد استفاده قرار گرفت و به علت فرسودگى كنار گذاشته شد و جام چهارم و كنونى همانند جام سوم ساخته شد.

روياى حضور در ويمبلى ۸۴ ساله
در سال ۱۹۲۲ «جورج ششم» پادشاه وقت انگليس دستور ساخت ورزشگاه «ويمبلى» را داد و يك سال بعد اين ورزشگاه با هزينه ۷۵۰۰۰۰ پوند تاسيس شد و در سال ۱۹۲۳ براى اولين بار فينال جام اتحاديه بين تيم هاى بولتون و وستهام يونايتد در اين ورزشگاه برگزار شد.
از آن زمان تا سال ۲۰۰۰ به جز چند مورد استثنايى، فينال اين مسابقات هر ساله در ورزشگاه «ويمبلى» شهر لندن برگزار شده است.

به دليل بازسازى ورزشگاه «ويمبلى» بين سال هاى ۲۰۰۱ تا ۲۰۰۶ فينال جام حذفى در ورزشگاه «ميلنيوم» شهر كارديف ولز برگزار شد و سال گذشته اين مسابقات به خانه اصلى اش، «ويمبلى» بازگشت و در بازى فينال تيم چلسى توانست در وقت اضافى با نتيجه يك - صفر منچستر يونايتد را شكست دهد و به قهرمانى برسد.
تا كنون ۴۲ تيم اين جام را تصاحب كرده اند اما منچستريونايتد با داشتن ۱۱ عنوان قهرمانى و با ۱۸ بار حضور در فينال اين مسابقات ركورددار است.

جولانگاهى براى كوچكترها
هر ساله صدها تيم از سراسر انگليس و ولز براى حضور در اين رقابت ها نام نويسى مى كنند و به تيم هايى اجازه شركت داده مى شود كه شرايط مورد نظر اتحاديه فوتبال را داشته باشند.
يكى از اين شرايط داشتن ورزشگاه اختصاصى است.
از نكات مهم اين مسابقات كه باعث جذابيت بيشتر آن شده است حضور تيم هاى كوچك و محلى است كه رقابت آنها با تيم هاى قدرتمند هيجان بازيها را دوچندان مى كند.
بازيهاى اين جام كه جام حذفى است، از ماه آگوست شروع مى شود و در ماه مى به پايان مى رسد.

طى دوازده مرحله حذفى كه شامل دو مرحله ماقبل مقدماتى، ۴ مرحله مقدماتى و ۶ مرحله نهايى است و بالاخره بازى نيمه نهايى و فينال، قهرمان مشخص مى شود.
بازيها با قرعه كشى و به صورت يك حذفى برگزار مى شود و در صورت تساوى، بازى دوم در زمين تيم مقابل انجام مى شود و در صورت تساوى مجدد، وقت اضافى و ضربات پنالتى تيم صعودكننده به مرحله بعد را مشخص مى كند.
جايزه تيم قهرمان يك ميليون پوند است و تيم قهرمان جواز حضور در مرحله اول جام يوفا را پيدا مى كند.

ليگ برترى ها وارد مى شوند
جام اتحاديه از پرطرفدارترين مسابقات فوتبال در بريتانيا است.
صد و بيست و هفتمين دوره اين مسابقات امسال با حضور ۷۳۱ تيم آغاز شده است.
تيم هاى ليگ برتر انگليس از مرحله سوم دور نهايى وارد رقابت ها مى شوند كه در اين مرحله در روزهاى پنجم و ششم ژانويه ۲۰۰۸ در مجموع ۳۲ بازى انجام مى شود.

Geronimo

کاربر فعال هنرهای نمایشی
کاربر فعال
لایک‌ها
142
ون ون میرود ؟

مصاحبه ای با روبین ونبرسی

پيش از آغاز فصل هيچ‌كس آرسنال را در حد قهرماني نمي‌دانست و بيشتر كارشناسان پيش‌بيني مي‌كردند شما بايد باز هم به دنبال منچستر، چلسي و ليورپول حركت كنيد. واقعاً چه اتفاقي افتاده؟

آرسنال يك باشگاه بزرگ است و هميشه اين طور خواهد ماند. بازي‌هاي زيادي در اين فصل انجام داده‌ايم و شما نيز حتماً متوجه شده‌ايد همه ما را جدي گرفته‌اند. در آغاز اين اشكال مطرح مي‌شد كه ما مقابل تيم‌هاي ضعيف‌تر امتيازات زيادي را از دست مي‌دهيم و حالا كه اين معضل برطرف شده، مي‌گويند آنها مقابل تيم‌هاي بزرگ راه به جايي نمي‌برند ولي ما خلاف اين ادعا را نيز ثابت كرديم و به جز بزرگان ليگ برتر، مقابل تيم‌هاي درجه يك ليگ قهرمانان هم فوق‌العاده ظاهر شديم.‌

آيا نوع بازي آرسنال هنوز هم با ليگ قهرمانان تناسب بيشتري دارد؟

من فكر مي‌كنم بازي‌هاي ليگ قهرمانان براي ما راحت‌تر از ليگ برتر است، زيرا آنجا فضاي بيشتري در اختيار داريم، در حالي كه در ليگ شرايط كاملاً متفاوت است و تيم‌ها خيلي بسته كار مي‌كنند. اين بهترين آرسنالي است كه طي چند سال اخير من در آن بازي كردم. همه چيز به يك فوتبال پاك و زيبا ختم مي‌شود. به بازيكناني چون فابرگاس، هلب و روسيچكي بنگريد كه چه كلاس بالايي را ارائه مي‌كنند. بعد از ديدار با پورتسموث ما در حالي زمين را ترك كرديم كه طرفداران مدت‌ها ايستاده تشويق‌مان مي‌كردند و اين نشان مي‌دهد آنها از عملكردمان لذت مي‌برند.

‌ در تيم جوان آرسنال شما با 24 سال سن يك بازيكن باتجربه محسوب مي‌شويد. آيا فشار مسؤوليت‌هاي بيشتر را حس مي‌كنيد؟

هميشه گفته‌ام نمي‌توان كيفيت فوتبال را با معيار سن و سال اندازه گرفت. خيلي‌ها از خريد بازيكنان گرانقيمت كه منچستر، چلسي و ليورپول داشته‌اند هراس دارند و به نظرم پولي كه اين بازيكنان هر هفته به‌دست مي‌آورند، چندان جالب نيست. اگر آنها را با هم‌تيمي‌هاي خودم در آرسنال مقايسه كنم، مي‌بينم كه بازيكنان ما سوار ماشين هاي گران‌تر نمي‌شوند اما در زمينه فوتبالي ما از لحاظ تكنيكي در مرتبه بسيار بهتري قرار داريم. بيشتر كارشناسان بزرگ تيم را با موقعيت مالي آن محاسبه مي‌كنند ولي ما از نظر مالي تيمي متوسط با فوتباليست‌‌هايي جوان هستيم كه اين سطح را از خود به نمايش مي‌گذارد. ‌

همان‌طوركه گفتيد تيم شما فوق‌العاده كم‌تجربه است اما در صدر جدول ليگ برتر ايستاده‌ايد. راز اين موفقيت چيست؟

سال گذشته به‌دليل ضعف بدني توانايي رقابت با بزرگان ليگ را نداشتيم و در آن شرايط امتيازات زيادي را از دست داديم اما وقتي حالا به بازيكناني چون فابرگاس، كليشي، ابوئه، گيلبرتو و كولوتوره نگاه مي‌كنم افرادي را مي‌بينم كه از رويارويي با هيچ حريفي هراس ندارند و پايشان را مقابل توپ قرار مي‌دهند؛ البته نمي‌دانم اين تغييرات از كجا حاصل شده اما تحقيقات انجام‌شده نشان مي‌دهد آرسنال آماده‌ترين تيم ليگ برتر است. ما در اين مدتثبات تيمي‌مان را حفظ كرده‌ايم و در 15 دقيقه پاياني دروازه حريفان را به توپ مي‌بنديم. اين به خاطر آمادگي بالاي ما است كه مي‌توانيم اواخر مسابقه چنين فشاري را وارد كنيم.

‌ حالا به عنوان يك بازيكن محوري در آرسنال و تيم‌ملي هلند مطرح هستيد، چه احساسي داريد؟

در اين زمينه مطالبي را خوانده و شنيده‌ام ولي علاقه‌اي به آن ندارم. هم تيمي‌هاي من در سطح بالايي هستند و من فقط بايد تلاش كنم از اين‌كه هستم، بهتر شوم. من هدف‌هايي در زمينه گلزني دارم كه اگر محقق نشود اصلاً از خودم راضي نمي‌شوم. وقتي مقابل منچسترسيتي يك ضربه پنالتي را خراب كردم، خيلي‌ها گفتند بازيكنان بزرگ هم در اين موقعيت اشتباه مي‌كنند اما اين توجيهات براي من قابل قبول نيست. با تكنيكي كه من دارم ضربات پنالتي هميشه بايد تبديل به گل شود اما به دليل اين‌كه بازي بعدي خيلي زود از راه مي‌رسد، فرصت تجزيه و تحليل علل خراب شدن توپ را پيدا نمي‌كنم به همين علت است كه مي‌گويم تبديل شدن به يك فوتباليست خوب خيلي دشوار است.

دليل دشواري ليگ برتر چيست؟

به محض اين‌كه در ليگ برتر صاحب توپ شويد، كسي هست كه آن را از اختيارتان خارج كند. بايد با چشمي باز همه جا را نگاه كنيد و تا توپ را دريافت كرديد، حركت كنيد. بعد از هر مسابقه شما كاملاً خسته و خالي از انرژي هستيد، نه تنها از نظر فيزيكي بلكه خستگي روحي نيز به سراغتان مي‌آيد. در پايان 90 دقيقه احساس مي‌كنيد هر لحظه ممكن است ريه‌ها و پاهايتان منفجر شود اما من زندگي با اين شرايط را پذيرفته‌ام. سختي كار فشار روحي است و هنر اصلي اين است كه بتواني خودت را براي مسابقه بعدي آماده كني.

به نظر مي‌رسد از حضور در آرسنال كاملاً راضي هستيد. آيا براي انتخاب اين باشگاه‌ترديدي داشتيد؟

وقتي فاينورد را‌ترك كردممي‌توانستم 3 انتخاب داشته باشم؛ سويا، آيندهوون و آرسنال تيم‌هايي بودند كه همگي به من چراغ سبز نشان داده بودند و منتظر تصميم من نشستند. انتخاب من كاملاً فوتبال محوري بود، زيرا در سويا مي‌توانستم از لحاظ مالي درآمد سرسام‌آوري داشته باشم و مبلغ پيشنهادي آيندهوون نيز با آرسنال برابري مي‌كرد اما براي آمدن به لندن تصميم خود را از قبل گرفته بودم، زيرا فكر مي‌كردم اين بهترين راه ممكن براي پيشرفتم به عنوان يك فوتباليست بود. براي من پول هميشه در اولويت‌هاي بعدي جاي مي‌گيرد.

وقتي در يك فضاي شاد و مفرح باشم، بهترين بازي را ارائه مي‌كنم و اينجا در آرسنال به هر آنچه نياز داشتم، رسيدم و تمام اين خواسته‌ها در اين باشگاه موجود بود. من اكنون در يك دهكده خوش آب و هوا در اطراف لندن زندگي مي‌كنم و همه چيز رو‌به‌راه است. درون زمين عملكرد ما فوق‌العاده است، درست هماني كه من دوست دارم، بنابراين از هر روز زندگي‌ام لذت مي‌برم؛ البته انسان واقع‌بيني هستم و مي‌دانم كه هر چيزي يك روز به پايان مي‌رسد.

بعد از جدايي تيري آنري آيا به روزي كه بايد آرسنال را‌ترك كنيد فكر كرده‌ايد؟

بله، بالاخره يك روز اين همكاري به اتمام مي‌رسد، شايد به خاطر جدايي ونگر يا اين‌كه خودم تصميم به جدايي بگيرم اما حالا اصلاً چنين بحثي مطرح نيست و تا زماني كه شرايط به همين خوبي باشد من اينجا مي‌مانم. به دليل اعتمادي كه ونگر به من كرد وامدار او هستم. او برنامه كاملي براي من داشت و همه چيز همان‌طور كه خودش مي‌خواست، پيش رفت. پروفسور در شرايط دشوار هميشه به من مي‌گويد بايد خونسرد باشم و به زودي جوابش را مي‌گيرم. او به من اعتماد دارد و من نيز با تمام وجود به وي و توانايي‌هايش ايمان دارم.

VAN_PERSi.jpg

Geronimo

کاربر فعال هنرهای نمایشی
کاربر فعال
لایک‌ها
142
سانگ - شادمان از نخستين فراخوانده شدن به تيم ملي کامرون |

الکس سانگ ۲۰ ساله که در اين فصل ۱۰ بار براي آرسنال و بيشتر در جام اتحاديه به ميدان رفته ،و در پست مدافع وسط بازي كرده است و نمايش خوبي هم داشته است براي شركت در جام ملتهاي آفريقا كه معتبر ترين تورنومنت در سطح آفريقاست، به تيم ملي كامرون فرا خوانده شد.
او به سايت رسمي باشگاه گفت: شركت در ليگ قهرمانان به همراه آرسنال در اين راه خيلي به من كمك كرد. كامرون هميشه بازيكنان خوبي داشته: مثل اتوئو - جرمي و عموي من ريگوبرت سانگ. من مي دانم كه به عنوان يك بازيكن جوان به تيم ملي دعوت شده ام و براي ياد گرفتن چيز هاي جديد، همواره با اين بازيكنان صحبت خواهم كرد

77013912.jpg

navid_k

Registered User
لایک‌ها
43
بچه ها کسی یوزر بار برای آرسنال درست نکرده هنوز ؟

slipknot_james

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
1
بیرمنگام 1 - 1 آرسنال
بیرمنگام در دیداری حساس به تساوی رضایت داد تا وضع آرسنال از اینی که هست بدتر نشه .

mehrdad201

همکار بازنشسته
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
17,805
خب میبینیم اومدیم پیش شما در صدر جدول کنار هم.............

f@rzad

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
18,797
آرسنال به دنبال مهاجم ۱۵ ساله گيلينگهام

آرسن ونگر، سرمربى فرانسوى آرسنال علاقه مند به جذب لوك فريمن مهاجم ۱۵ ساله گيلينگهام است و در اين راه بايد با باشگاه هاى نيوكاسل و وستهام نيز رقابت كند. مربى آرسنال كه شهرت خاصى در به خدمت گرفتن بازيكنان گمنام و تبديل كردن آنها به ستاره هاى دنياى فوتبال دارد، بازى فريمن در برابر بارنت در جام حذفى را تماشا كرد و به سرعت به سران باشگاه اعلام كرد با وى وارد مذاكره شوند. ونگر گفت: پس از مذاكره سران باشگاه با وى، به صورت خصوصى با او ملاقات كردم. شخصيت جالبى دارد و تشنه موفقيت است. فكر مى كنم تبديل به بازيكن ويژه اى شود. ونگر به سران باشگاه هشدار داده تا هر چه زودتر فريمن را به خدمت بگيرند زيرا ممكن است راهى تيم ديگرى شود يا مالك گيلينگهام مبلغ انتقال را افزايش دهد.

M A T R I X

Registered User
لایک‌ها
2
خب میبینیم اومدیم پیش شما در صدر جدول کنار هم.............

ميبينم كه البته هنوز مونده تا به آرسنال برسين !

يه امسال رو فكر ميكنم جوونهاي آرسنال اونقدر عطش قهرماني دارند كه نگذارن منچستر بازم قهرمان شه !

--------------

چند وقت پيش ها يه يوزر بار بود كه ! قشنگ هم بود ... من خودم گذاشته بودم تو امضام ..

حالا بگردم.. ايشالا پيداش ميكنم!

شما هم يه سر بزنين چند صفحه قبل و ببينيد تو امضاي دوستان هست يا نيست!

navid_k

Registered User
لایک‌ها
43
2u9mwpu.png

اينم يه يوزر بار !

هرچند اوني نيست كه من ميگفتم .. ولي اينم خوبه !;)

دستت درد نکنه
victory.gif
آره میتونه بهتر از اینا باشه
البته همین رو هم اگه خودت ساختی و فایل پروژه رو داری اون آرم باشگاه رو کمی کوچیکر کن که توپمون دیده بشه لااقل :D;)

M A T R I X

Registered User
لایک‌ها
2
دستت درد نکنه
victory.gif
آره میتونه بهتر از اینا باشه
البته همین رو هم اگه خودت ساختی و فایل پروژه رو داری اون آرم باشگاه رو کمی کوچیکر کن که توپمون دیده بشه لااقل :D;)

نه آقا من كه خودم اينكاره نيستم...:D

mehrdad201

همکار بازنشسته
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
17,805
یه سوال

آیا آدبایور برا جام ملتهای آفریقا به غنا میره ؟!!!!!!!!!!!

seymour

مدیر بازنشسته
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
84
در مورد user bar : کلمه arsenal رو اینجا سرچ کنید ... 7-8 تا یوزر بار قشنگ داره ...

M A T R I X

Registered User
لایک‌ها
2
در مورد user bar : کلمه arsenal رو اینجا سرچ کنید ... 7-8 تا یوزر بار قشنگ داره ...

Seymour جان بازم دستت درد نكنه !

اينها هستند يوزر بارها :

arsenal1ow5.jpg

arsenalfante6.png

arsenal.gif

arsenalgt8.png

Arsenal_2.gif

arsenal2mv.jpg

27ba4.jpg

22296.png

2450rh2.png

Arsenal2.gif

20800.png

البته فك كنم بازم باشه ...

يكي زحمت بكشه اينا رو يه جا ... تو يه فايل رار آپ كنه كه داشته باشيمشون .. اگه احيانا" لينكها مردن !

بالا