• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

کلوب هواداران آرسنال

De Monarch

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
17
این قضیه دعوای آدبایود و بنتنر چی بود ؟؟

میگن آدبایور بنتنر رو کتک زده و با سر زده تو بینیش

بله ... متاسفانه این طعم باخت رو تلخ تر کرد .... طرف به خودش گل میزنه بعد مورد خشم آدبایور قرار میگیره ... الان سایت طرفداران آرسنال هم این خبر رو درج کرده ....

De Monarch

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
17
تا اونجایی که من می دونم ، بصورت یه قرارداد نانوشته ، تیم های قوی مثل منچستر و آرسنال ، تیم اصلی شون رو واسه این جام به زمین نمی فرستن ... زوری نیست ؛ ولی می دونم که اینطوریه ... یعنی حتی تا خود فینال هم همون بازیکن های هستن ...

آقا این قوانین نانوشته چند وقتیه فکر منو مشغول کرده ... توی بخش فرهنگ یا سینما بلاخره باید یه چنین تاپیکی زده بشه ... من اگه اطمینان داشته باشم دلیت نمیشه حتما این کار رو میکنم حتی اگه مجبور بشم همه ی پست هاشو خودم بزنم ....

اما در مرود مطلب بالا ... کاملا درسته ... معمولا غول های جزیره و کلا لیگ های بزرگ در جام اتحادیه و حذفی از بازیکن های اصلی استفاده نمیکنن البته تا قبل از فینال ... اگه یادت باشه فینال قبلی ارسنال و چلسی بودن ... چلسی با ترکیب اصلی اومد اما آرسنال حتی در فینال هم با ذخیره ها اومد که نهایتا 2 - 1 بازی رو باخت ....

slipknot_james

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
1
آقا این قوانین نانوشته چند وقتیه فکر منو مشغول کرده ... توی بخش فرهنگ یا سینما بلاخره باید یه چنین تاپیکی زده بشه ... من اگه اطمینان داشته باشم دلیت نمیشه حتما این کار رو میکنم حتی اگه مجبور بشم همه ی پست هاشو خودم بزنم ....

اما در مرود مطلب بالا ... کاملا درسته ... معمولا غول های جزیره و کلا لیگ های بزرگ در جام اتحادیه و حذفی از بازیکن های اصلی استفاده نمیکنن البته تا قبل از فینال ... اگه یادت باشه فینال قبلی ارسنال و چلسی بودن ... چلسی با ترکیب اصلی اومد اما آرسنال حتی در فینال هم با ذخیره ها اومد که نهایتا 2 - 1 بازی رو باخت ....

این جوونای شما کی به ثمره میرسند؟
این جوونای آرسنال اعصاب ندارن ، همدیگر رو هم کتک میزنن.
بیشتر شبیه گلادیاتورن تا بازیکن.
ناراحت نشو من از آرسنال بدم نمیاد ولی به قول بابی چارلتون تیم هایی مثل آرسنال که در فینال هم از بازیکنان ذخیره استفاده میکنن فقط باعث میشن جذابیت فوتبال از بین بره ، چون بازیکنای بزرگ اگر مقابل بازیکنای بزرگ دیگه بازی کنن بیشتر از بازی کردن و بردن لذت میبرن ، طرفداران تیم ها و تماشاگرها هم دوست دارن تیم هاشون با بهترین بازیکن هاشون بازی کنن.

De Monarch

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
17
این جوونای شما کی به ثمره میرسند؟
این جوونای آرسنال اعصاب ندارن ، همدیگر رو هم کتک میزنن.
بیشتر شبیه گلادیاتورن تا بازیکن.
ناراحت نشو من از آرسنال بدم نمیاد ولی به قول بابی چارلتون تیم هایی مثل آرسنال که در فینال هم از بازیکنان ذخیره استفاده میکنن فقط باعث میشن جذابیت فوتبال از بین بره ، چون بازیکنای بزرگ اگر مقابل بازیکنای بزرگ دیگه بازی کنن بیشتر از بازی کردن و بردن لذت میبرن ، طرفداران تیم ها و تماشاگرها هم دوست دارن تیم هاشون با بهترین بازیکن هاشون بازی کنن.

نه ناراحت برای چی ؟
یکی از مسائلی که طرفداران آرسنال رو ازار داده همینه .... تقصیر از ایده ای که بر باشگاه حاکمه ... هزینه ی کم و انتظار نتیجه .... جوانگرایی بیمار گونه ی ونگر و از بین رفتن جذابیت .... البته از یه جهت خیلی خوبه ... از اون جهت که گاهی اوقات وقتی میشینی به تیم هایی مثل چلسی و رئال و بارسا نگاه میکنی واقعا ناامید میشی ... روح فوتبال بیشتر اونجاها از بین میره تا تیم هایی مثل ارسنال ....

mehrdad201

همکار بازنشسته
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
17,805
متاسفانه در اینکه پول حاکم شده بر قضیه حاکم شده شکی نیست........

میتونی الان چیزی رو بگی که پول توش تاثیر نداشته باشه...

De Monarch

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
17
متاسفانه در اینکه پول حاکم شده بر قضیه حاکم شده شکی نیست........

میتونی الان چیزی رو بگی که پول توش تاثیر نداشته باشه...
آره ... همین پستی که تو الان گذاشتی ...
راستی آقا شما چرا نقل قول نمیکنی ؟

گذشته از شوخی ... این دلیل نمیشه ... منچستر یکی از پولداترین تیم هاست اما هیچ.قت مثل رئال و بارسا روح فوتبال رو از بین نبرده

seymour

مدیر بازنشسته
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
84

بی خیال باش ، دوست جان ... فوروم یه مساله جدی نیست که خودت رو بخاطرش ناراحت کنی ... اتفاقا منم سر اون قضیه حق رو با شما میدادم و حتی به علی هم گفتم اینو ...

آره ... چلسی از این قاعده تبعیت نمی کنه و به خصوص بعد از اومدن مورینیو و البته بهتره بگیم آبراموویچ ، سیاست اصلی اش " پیروزی به هر قیمت " هستش ... حالا اگه لازمه بعضی از بهترین بازیکنای اروپا رو هم بخره و بشونه روی نیمکت ، باکی نیست !
thumbsdownsmileyanim.gif
... (البته فقط نظر منه)

slipknot_james

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
1
بی خیال باش ، دوست جان ... فوروم یه مساله جدی نیست که خودت رو بخاطرش ناراحت کنی ... اتفاقا منم سر اون قضیه حق رو با شما میدادم و حتی به علی هم گفتم اینو ...

آره ... چلسی از این قاعده تبعیت نمی کنه و به خصوص بعد از اومدن مورینیو و البته بهتره بگیم آبراموویچ ، سیاست اصلی اش " پیروزی به هر قیمت " هستش ... حالا اگه لازمه بعضی از بهترین بازیکنای اروپا رو هم بخره و بشونه روی نیمکت ، باکی نیست !
thumbsdownsmileyanim.gif
... (البته فقط نظر منه)

خب عزیز من کسی با زور این ستاره ها رو به تیم نمیاره . طرف دلش بخواد میاد ، دلشم نخواد نمیاد.
پول هم چیزیه که همه دلشون میخواد و آبرام جونم جیباش پره .:دی

De Monarch

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
17

http://forum.persiantools.com/images/smilies2/thumbsdownsmileyanim.gif[/img]... (البته فقط نظر منه)
ساغر ما که حریفان دگر می نوشند .... ما تحمل نکنیم ار تو روا می داری .

De Monarch

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
17
آرسنال در نمیه ی اول با گل آدبایور از تیم نیوکاسل جلوه ....

De Monarch

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
17
آرسنال برای دومین بار نیوکاسل رو سه تایی کرد ....

فلامینی بدون شک یکی از بهترین بازی های این فصل رو انجام داد .........

mehrdad201

همکار بازنشسته
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
17,805
اره شوت واقعا قشنگی زد....

آدبایورتون هم فعلا ماشینش روشنه.

البته امشب رونالدوی ما 2 تا زد تا 19 تایی بشه.

نمیدونم بازی رو دیدی یا نه اما کلا پورت موث رو له کرد. فقط حیف که گل کمی زد.

Geronimo

کاربر فعال هنرهای نمایشی
کاربر فعال
لایک‌ها
142

بابا این رونالدو حق داره بدبخت حقشو خوردن ولی چه شوتی زد وایییییی

De Monarch

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
17

اقا عجب بازی ای کرد منچستر ... من که لذت بردم .... عجب شوتی زد رونالدو .... این رونالدو امسال کفش طلای اروپا رو میگیره .... راستی اون شرط فرگوسن و رونالدو به کجا رسید ؟ بلاخره سر تعداد گل به توافق رسیدن ؟

danialir2

Registered User
لایک‌ها
1
من اولین بارمه میآم تو ای تاپیک اما به نظر من ارسنال الکی جون میکنه منچستر قهرمانه

mehrdad201

همکار بازنشسته
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
17,805
نمیشه گفت ...... آرسنال الان واقعا هماهنگ و قشنگ بازی میکنه.

یادتونه گفتم که من میاره. تو یه مقطع آورد اما زود خودشون رو جمع و جور کردن.

فعلا باز رو دور بازیهای قشنگ و تهاجمی هستند. اون گل فلامینی واقعا بی نظیر بود. گل رونالدو هم بی نظیر بود.

ولی اگه این ادبایور نباشه نصف قدرت آرسنال نیست....... واقعا گلزنیه برای خودش. حیف این بازیکن که تو اهل توگوست.

Geronimo

کاربر فعال هنرهای نمایشی
کاربر فعال
لایک‌ها
142
نمیشه گفت ...... آرسنال الان واقعا هماهنگ و قشنگ بازی میکنه.

یادتونه گفتم که من میاره. تو یه مقطع آورد اما زود خودشون رو جمع و جور کردن.

فعلا باز رو دور بازیهای قشنگ و تهاجمی هستند. اون گل فلامینی واقعا بی نظیر بود. گل رونالدو هم بی نظیر بود.

ولی اگه این ادبایور نباشه نصف قدرت آرسنال نیست....... واقعا گلزنیه برای خودش. حیف این بازیکن که تو اهل توگوست.

ضمن تایید حرفات این دانیل اومده که شلوغ پلوغ کنه اقا تو ببین اخر فصل چی میشه

شکی نیست ارسنال قهرمانه مطمئن باش

De Monarch

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
17

من قبول ندارم ... نصف که هیچ همه ی قدرت آرسنال ونگره ....
پ ن : آقا یه سوال تو برای چی نقل قول نمی کنی ؟؟؟؟؟؟؟ در ضمن جواب سوال بالای منو ندادی

30naa

Registered User
لایک‌ها
3
از v Persie چه خبر؟ مگه مصدومیتش برطرف نشده بود؟

Geronimo

کاربر فعال هنرهای نمایشی
کاربر فعال
لایک‌ها
142
بالا