دوستان آرسنالی لطفا یک نماینده رو برای کلاپ خودتون انتخاب کنید..........
جناب توماس شما نمیخوای نماینده آرسنال بشی ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
دوستان آرسنالی لطفا یک نماینده رو برای کلاپ خودتون انتخاب کنید..........
در مورد user bar : کلمه arsenal رو اینجا سرچ کنید ... 7-8 تا یوزر بار قشنگ داره ...
Seymour جان بازم دستت درد نكنه !
اينها هستند يوزر بارها :
البته فك كنم بازم باشه ...
يكي زحمت بكشه اينا رو يه جا ... تو يه فايل رار آپ كنه كه داشته باشيمشون .. اگه احيانا" لينكها مردن !
یه سوال
آیا آدبایور برا جام ملتهای آفریقا به غنا میره ؟!!!!!!!!!!!
اقا ابوالفضل شما لطف داری .... ولی نماینده برای چی؟به نظر من last monarch از همه مناسب تره ... موافقین ؟
اقا حالا که ما توی محظور قرار گرفتیم باید یه کاری کرد ..
ولی قضیه اینه که طرفداران فعال ارسنال به جز من فقط سه نفر هستن چه طور پنج نفر به مدیر بخش پی ام بدن و نماینده رو تایید کنن ...
من حاضرم به طور موقت این قضیه رو قبول کنم اما دوستان هم به مدیر پی ام بدن ...
مشکل اینه که ونگر با همه ی استادیش خیلی گوشت تلخه .... لجش با لمن رو که دوفصل پیش یادته ؟ برداشت دروازه بان آماده رو گذاشت کنار به جلش آلمونیا رو اورد که همون هم باعث عقب افتادن آرسنال شد ....من که تا 2- 0 بازی رو دیدم به نظر نمیومد انقدر بد بشه نتیجه
مشکل چی بود؟
مشکل اینه که ونگر با همه ی استادیش خیلی گوشت تلخه .... لجش با لمن رو که دوفصل پیش یادته ؟ ...
حالا هم تیم اصلی رو گذاشته کنار که چی ؟ میخوام به کم تجربه ها میدون بدم .... یکی هم نیست که بگه بابا کجای تیم اصلیت با تجربه ست که تو میخوای ذخیره ها رو با تجربه کنی ....
تا اونجایی که من می دونم ، بصورت یه قرارداد نانوشته ، تیم های قوی مثل منچستر و آرسنال ، تیم اصلی شون رو واسه این جام به زمین نمی فرستن ... زوری نیست ؛ ولی می دونم که اینطوریه ... یعنی حتی تا خود فینال هم همون بازیکن های هستن ...مشکل لجبازی ونگر بود .... سر بازی دادن به ذخیره ها ...تیم خوبی رو به زمین نفرستاد....تاتنهام هم واقعا هجومی بازی کرد....