هری
Registered User
- نوشتهها
- 15
- لایکها
- 4
جام امسال هم پر......آرزوی 6 سالمون پر.......
ریکی آلوارز پر......
جام امسال هم پر......آرزوی 6 سالمون پر.......
ریکی آلوارز پر......
در راستای صبر ارسن ونگر برای خرید بازیکنان بی کیفیت اوون کویل سرمربی بولتون گفت ارسنال حتی یک پیشنهاد رسمی هم برای گری کاهیل ارائه نکرده است
LIKE+ونگر گفته عمرا نصری رو بفروشه! گویا قضیه نصری بیشتر از اینکه به دستمزدش مربوط باشه به کسب افتخار مربوط میشه و ونگر هم قراره با جذب جروینیو و کیهیل و چمبرلین او را برای ماندن ترغیب کنه!
فابرگاس هم 40 میلیون پوند قیمت گذاری شده و عمرا بارسای ورشکسته از این پولا بده و من میگم سس فصل بعد هم تو امارات توپ می زنه! هر چند با فروشش به قیمت 35 میلیون پوند هم راضیم اما کلا حال می کنم بارسا جز می زنه برای خریدش :دی
در کل وضعیت آرسنال در انتهای نقل و انتقالات مشخص خواهد شد. امیدوارم هر چه سریعتر کیهیل و جروینیو جذب بشن تا احتمال موندن نصری و سس بیشتر و بیشتر بشه!
/
در کل با این لحاجت ها و خساست های ونگر حال می کنم :دی عین یه جوون 20 ساله مغروره و به هیچ وجه از عقاید کوتاه نمیاد. مرسی ونگر... نصری و فابرگاس و فن فن رو بفروش و چهار تا جوون 18 ساله بذار تو زمین ما باز هم باهات حال می کینم!!! وقتی تو هستی می خوام دنیا نباشه...!!!
کاش یه مهاجم اسمی مثه بنزما میگرفت. نمیدونم حالا باید دید چی پیش میاد
در کل آرسنال اگه با ونگر به دسته یک هم بره عشق ماست.
بازم میگم عشق فقط یک کلام ونگر علیه السلام
یعنی من برم اون امضای قدیمی رو بزارم؟
میترسم باز یه فصل دیگه بریم سرکار!
...............امضاتو یادم نیست؟
خودشه
:happy:
میگم چرا من یه بار میام تو تاپیک امضاها رو نشون میده یه بار دیگه که میام نشون نمیده؟
بارسا ميخواد از دم قشط فابرگاس رو برداره :دي
ميتونن پيشنهاد بدن ويلا +دني الوس+ابيدال+15 ميليون پوند شايد فابيو داديم![]()