• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

کلوب هواداران آرسنال

sadeghbb

Registered User
لایک‌ها
6,160
بنظرم مدیریت آرسنال تو این چند ساله ضعیف شده!

میدونم لنگه مدیری حاذق و کاربلدی مثل کاشانی هستید ولی به کسی نمیدیمش ماله خودمونه!

فابرگاس بخواد از آرسنال بره برا همیشه سعی میکنم از یادش ببرم!با اینکه عشقمه!

sJaguar

کاربر فعال موبایل و فوتبال
کاربر فعال
لایک‌ها
1,591
آرسنال به موقعش بازیکن های لازم رو میگیره.
مثه بقیه تیم ها نیست که از مهره های بقیه تیم ها با پول استفاده کنه.
تیم امسال رو هم واسه قهرمانی اماده می کنه شک نکنید
ضمنا ساختار قوی مدیریتی آرسنال رو با کاشانی درپیت حتی در مخیلتون هم قیاس نکنید.

فابرگاس هم فصل پیش از جکی هم لول پایینتری داشت. از رفتنش استقبال میکنم.
اینطور بازیکنها بدرد ما نمیخورن!

sJaguar

کاربر فعال
لایک‌ها
1,591
در راستای صبر ارسن ونگر برای خرید بازیکنان بی کیفیت اوون کویل سرمربی بولتون گفت ارسنال حتی یک پیشنهاد رسمی هم برای گری کاهیل ارائه نکرده است

lepkin

Registered User
لایک‌ها
1,155
در راستای صبر ارسن ونگر برای خرید بازیکنان بی کیفیت اوون کویل سرمربی بولتون گفت ارسنال حتی یک پیشنهاد رسمی هم برای گری کاهیل ارائه نکرده است

احتمالا جناب ونگر تو خواب ایشون رو خریده :دی

RuDiger

کاربر فعال فوتبال
کاربر فعال
لایک‌ها
5,069
ونگر گفته عمرا نصری رو بفروشه! گویا قضیه نصری بیشتر از اینکه به دستمزدش مربوط باشه به کسب افتخار مربوط میشه و ونگر هم قراره با جذب جروینیو و کیهیل و چمبرلین او را برای ماندن ترغیب کنه!
فابرگاس هم 40 میلیون پوند قیمت گذاری شده و عمرا بارسای ورشکسته از این پولا بده و من میگم سس فصل بعد هم تو امارات توپ می زنه! هر چند با فروشش به قیمت 35 میلیون پوند هم راضیم اما کلا حال می کنم بارسا جز می زنه برای خریدش :دی
در کل وضعیت آرسنال در انتهای نقل و انتقالات مشخص خواهد شد. امیدوارم هر چه سریعتر کیهیل و جروینیو جذب بشن تا احتمال موندن نصری و سس بیشتر و بیشتر بشه!
/
در کل با این لحاجت ها و خساست های ونگر حال می کنم :دی عین یه جوون 20 ساله مغروره و به هیچ وجه از عقاید کوتاه نمیاد. مرسی ونگر... نصری و فابرگاس و فن فن رو بفروش و چهار تا جوون 18 ساله بذار تو زمین ما باز هم باهات حال می کینم!!! وقتی تو هستی می خوام دنیا نباشه...!!!

sJaguar

کاربر فعال
لایک‌ها
1,591
ونگر گفته عمرا نصری رو بفروشه! گویا قضیه نصری بیشتر از اینکه به دستمزدش مربوط باشه به کسب افتخار مربوط میشه و ونگر هم قراره با جذب جروینیو و کیهیل و چمبرلین او را برای ماندن ترغیب کنه!
فابرگاس هم 40 میلیون پوند قیمت گذاری شده و عمرا بارسای ورشکسته از این پولا بده و من میگم سس فصل بعد هم تو امارات توپ می زنه! هر چند با فروشش به قیمت 35 میلیون پوند هم راضیم اما کلا حال می کنم بارسا جز می زنه برای خریدش :دی
در کل وضعیت آرسنال در انتهای نقل و انتقالات مشخص خواهد شد. امیدوارم هر چه سریعتر کیهیل و جروینیو جذب بشن تا احتمال موندن نصری و سس بیشتر و بیشتر بشه!
/
در کل با این لحاجت ها و خساست های ونگر حال می کنم :دی عین یه جوون 20 ساله مغروره و به هیچ وجه از عقاید کوتاه نمیاد. مرسی ونگر... نصری و فابرگاس و فن فن رو بفروش و چهار تا جوون 18 ساله بذار تو زمین ما باز هم باهات حال می کینم!!! وقتی تو هستی می خوام دنیا نباشه...!!!
LIKE+

نمیدونم چرا تا به جروینیو فک میکنم یاده آده میوفتم !

کاش یه مهاجم اسمی مثه بنزما میگرفت. نمیدونم حالا باید دید چی پیش میاد
در کل آرسنال اگه با ونگر به دسته یک هم بره عشق ماست.
بازم میگم عشق فقط یک کلام ونگر علیه السلام

lepkin

Registered User
لایک‌ها
1,155
کاش یه مهاجم اسمی مثه بنزما میگرفت. نمیدونم حالا باید دید چی پیش میاد
در کل آرسنال اگه با ونگر به دسته یک هم بره عشق ماست.
بازم میگم عشق فقط یک کلام ونگر علیه السلام

یعنی من برم اون امضای قدیمی رو بزارم؟
میترسم باز یه فصل دیگه بریم سرکار!

sJaguar

کاربر فعال
لایک‌ها
1,591
:happy:

میگم چرا من یه بار میام تو تاپیک امضاها رو نشون میده یه بار دیگه که میام نشون نمیده؟

امضا فقط تو پست اول هر کسی تو صحفه نشون داده میشه.
اینکارو کردن که صحفه ها راحت تر لود شه

kia_martan

Registered User
لایک‌ها
4,057
بارسا ميخواد از دم قشط فابرگاس رو برداره :دي

ميتونن پيشنهاد بدن ويلا +دني الوس+ابيدال+15 ميليون پوند شايد فابيو داديم :D

sJaguar

کاربر فعال
لایک‌ها
1,591
بارسا ميخواد از دم قشط فابرگاس رو برداره :دي

ميتونن پيشنهاد بدن ويلا +دني الوس+ابيدال+15 ميليون پوند شايد فابيو داديم :D

خدایی دیگه اینا خیلی رو دارن
به فابرگاس گفتن سر تمرینای آرسنال نرو!!!! :wacko:

sJaguar

کاربر فعال
لایک‌ها
1,591
سمیر نصری دریک قدمی پیوستن به منچسترسیتی

طبق گزارش منتشره در روزنامه سان انگلیس، سران باشگاه منچسترسیتی شب گذشته با سمیر نصری دیدار کردند و شنیده می شود که او در آستانه توافق با سران سیتی است تا با دستمزدی هفتگی 150 هزار پوند به این تیم بپیوندد

در صورتی که این انتقال نهایی شود، نصری قراردادی 20 میلیون پوندی را با سیتی به امضا خواهد رساند و این به منزله ضربه سنگینی برای سرالکس فرگوسن خواهد بود که بی صبرانه درانتظار انتقال ستاره فرانسوی ارسنال به رختکن تیمش بود.

از سوی دیگر روبرتو مانچینی، مربی ایتالیایی سیتی هم به سران این باشگاه گفته که تا پیش از آغاز فصل جدید ، 5 بازیکن جدید را در رختکن تیمش می خواهد که انتظار می رود تا نصری یکی از این 5 خرید تابستانی باشد.

sJaguar

کاربر فعال
لایک‌ها
1,591
آژاکس پیشنهاد 7 میلیونی آرسنال برای خرید استکبنبرگ را رد کرد .

//

امیدوارم این خرید صورت بگیره.
در کنار ژسنی دروازه رو قفل میکنن.

sJaguar

کاربر فعال
لایک‌ها
1,591
در شرف وقوع ه بچه ها

اولین خرید ارسنال
بنابراخرین گزارشات ژروینیو مهاجم باشگاه لیل فرانسه برای انجام ازمایشات پزشکی وارد لندن شده است.
گزارشها حاکی ازان است که مهاجم ملی پوش تیم ملی ساحل عاج بر سرقراردادی 4 ساله با توپچی ها به توافق رسیده است و ارسنال بابت وی مبلغ 10.6 هزارپوند به باشگاه لیل پرداخت کرده است.
ارسن ونگر مربی ارسنال پس از ناکامی تیمش در سال گذشته درکسب عنوان در پی تقویت تیمش برامده و حضور ژروینیو در خط حمله توپچی ها خط اتش این تیم را بیش ازپیش تقویت خواهد کرد.
ورود یائول کوواسی ملقب به ژروینیو به ترکیب ارسنال به معنای اتمام دوران حضور نیکلاس بنتنر مهاجم دانمارکی این تیم است.

sJaguar

کاربر فعال
لایک‌ها
1,591
سایت گل – ژروینیو مهاجم اهل ساحل عاج باشگاه لیل در آستانه انتقالی 12 میلیون یورویی به آرسنال قرار دارد.

گفته می شود این مهاجم 24 ساله قراردادی 4 ساله آرسنال امضا خواهد کرد.

ژروینیو فصل گذشته با 15 گل و 10 پاس گل فصل گذشته نقش موثری در کسب عنوان قهرمانی لیل در لیگ فرانسه داشت.

آرسن ونگر که بعد از 6 سال ناکامی در کسب جام قصد دارد فصل آینده عملکردی متفاوت داشته باشد این مهاجم گلزن را به خدمت گرفته است.

ژروینیو در صورت پیوستن به آرسنال دومین خرید این باشگاه در فصل نقل و انتقالات خواهد بود. توپچی ها پیش از این کارل جنکینسون را از چارلتون به خدمت گرفته بودند.

sJaguar

کاربر فعال
لایک‌ها
1,591
سایت گل – ژروینیو مهاجم اهل ساحل عاج باشگاه لیل در آستانه انتقالی 12 میلیون یورویی به آرسنال قرار دارد.

گفته می شود این مهاجم 24 ساله قراردادی 4 ساله آرسنال امضا خواهد کرد.

ژروینیو فصل گذشته با 15 گل و 10 پاس گل فصل گذشته نقش موثری در کسب عنوان قهرمانی لیل در لیگ فرانسه داشت.

آرسن ونگر که بعد از 6 سال ناکامی در کسب جام قصد دارد فصل آینده عملکردی متفاوت داشته باشد این مهاجم گلزن را به خدمت گرفته است.

ژروینیو در صورت پیوستن به آرسنال دومین خرید این باشگاه در فصل نقل و انتقالات خواهد بود. توپچی ها پیش از این کارل جنکینسون را از چارلتون به خدمت گرفته بودند.

بالا