• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

کلوب هواداران آرسنال

sJaguar

کاربر فعال موبایل و فوتبال
کاربر فعال
لایک‌ها
1,591
gervinho_afp1.jpg

kia_martan

Registered User
لایک‌ها
4,057
ژروینیو اومده لندن به زودي بس اولين خريد خوب انجام ميشه

البته اون بازيكن جونيم كه ونگر گرفته بدون شك بازيكن خوبي در اينده ميشه چون ونگر اينكارست

sJaguar

کاربر فعال
لایک‌ها
1,591
ژروینیو اومده لندن به زودي بس اولين خريد خوب انجام ميشه

البته اون بازيكن جونيم كه ونگر گرفته بدون شك بازيكن خوبي در اينده ميشه چون ونگر اينكارست

جنکینسون رو میگی؟

ونگر گفته بوده مستقیم میفرستمش تو ترکیب اصلی خیلی از خریدش ذوق زده بود.

Milad666

Registered User
لایک‌ها
752
سیلی نصری به صورت مانچینی و ونگر

بعد از پیشنهاد دستمزد ۱۵۰ هزار پوند در هفته من سیتی برای جذب سمیر نصری، نصری در صحبت هایی اعلام کرد به هیچ وجه به تیم مانچینی نخواهد پیوست.
او گفت تصمیمش را گرفته و قلبش با منچستر یونایتد است و هر پیشنهاد دیگری اتلاف وقت و انرژی میباشد.
نصری همچنین خطاب به آرسن ونگر اضافه کرد: "میدانم ونگر از پیوستن من به منچستر یونایتد نفرت دارد اما واقعیت این است که او چاره ای ندارد. ۱ سال از قراردادم با آرسنال باقی مانده یا ونگر امسال با ۲۰ میلیون پوند من را راهی اولد ترافورد میکند یا خودم سال دیگه با هیچ مبلغی با منچستر یونایتد امضا میکنم

RuDiger

کاربر فعال فوتبال
کاربر فعال
لایک‌ها
5,069
سیلی نصری به صورت مانچینی و ونگر

بعد از پیشنهاد دستمزد ۱۵۰ هزار پوند در هفته من سیتی برای جذب سمیر نصری، نصری در صحبت هایی اعلام کرد به هیچ وجه به تیم مانچینی نخواهد پیوست.
او گفت تصمیمش را گرفته و قلبش با منچستر یونایتد است و هر پیشنهاد دیگری اتلاف وقت و انرژی میباشد.
نصری همچنین خطاب به آرسن ونگر اضافه کرد: "میدانم ونگر از پیوستن من به منچستر یونایتد نفرت دارد اما واقعیت این است که او چاره ای ندارد. ۱ سال از قراردادم با آرسنال باقی مانده یا ونگر امسال با ۲۰ میلیون پوند من را راهی اولد ترافورد میکند یا خودم سال دیگه با هیچ مبلغی با منچستر یونایتد امضا میکنم
لینک خبر رو بده!
من تا به حال همچین حرفی از نصری ندیدم! تنها صحبتی که کرده و اکثر رسانه های انگلستان پوشش دادن اینه که گفته می خواد تو تیمی باشه که برای قهرمانی بجنگه! ونگر هم دوباره گفته که نصری فروشی نیست و به نظر می رسه که با خرید دو سه تا بازیکن او هم برای تمدید قرارداد ترغیب خواهد شد. کلا فکر می کنم قضیه نصری و فابرگاس تا انتهای فصل نقل و انتقالات به طول بکشه!
/
پیشاپیش هم خرید جروینیو رو تبریک می گم. ایشاا... نفر بعدی کیهیل باشه. بعد هم چمبرلین و ماتا هم بگیریم خیلی خوب میشه:rolleyes:
ضمنا شایعه شده بعد از منتفی شدن خرید آلوارز که گویا در صدر لیست ونگر هم بوده می خواد حالا تیاگو موتا از اینتر رو بخره!!! امروز تیتر همه ی خبرگزاری ها بوده که مدیر برنامه هاش هر گونه صحبت یا پیشنهادی رو در این باره منتفی دونسته و گفته که او در اینتر خواهد ماند.( کلا چیز مالی هم نیست نمی دونم ونگر چی توش دیده؟!)
/
ونگر هم گویا علاقه ی چندانی برای خرید جانشین کلیشی نداره و فقط کیهیل رو در دفاع می خواد بگیره! باید منتظر موند...

sJaguar

کاربر فعال
لایک‌ها
1,591
gun__1309874840_training05072011_06.jpg

gun__1309874883_training05072011_08.jpg

gun__1309874905_training05072011_09.jpg

gun__1309875115_training05072011_19.jpg

gun__1309874985_training05072011_14.jpg

پ ن : پیرهن جدید رو عشقه

sJaguar

کاربر فعال
لایک‌ها
1,591
ارتباط ريو فرديناند با 10 زن

رسوايي اخلاقي در فوتبال انگليس پاياني ندارد و البته در اين زمينه نيز بازيكنان منچستريونايتد در جزيره بي رقيب هستند.

بعد از افشاي روابط غير اخلاقي وين روني و رايان گيگز، امروز نشريه ميرر خبر از ارتباط ريو فرديناند با 10 زن داده است.

فرديناند 32 ساله كه پدر سه فرزند است، احتمالا به خاطر اين موضوع با مشكلات زيادي روبرو خواهد شد.

از سوي ديگر كارلي استوري، نامزد سابق فرديناند، نيز به نشريه ميرر گفته كه مدافع منچستريونايتد حتي بعد از ازدواج با ربكا، همسرش، با او رابطه داشته است.

sJaguar

کاربر فعال
لایک‌ها
1,591
توپچی ها برای نصری 25 میلیون پوند می خواهند.

منچستر یونایتد که پیشتر از علاقه ی خود برای جذب نصری خبر داده بود ، هفته ی پیش پیشنهادی 20 میلیون پوندی برای ستاره ی فرانسوی آرسنال ارائه کرد که با جواب منفی روبرو شد.

در حالی که دو تیم تصمیم گرفته بودند که خبری در باره ی پیشنهاد یونایتد برای نصری درز نکند ، اما عصر چهارشنبه خبرگزاری ها تایید کردند که یونایتد آماده است تا نصری را نیز به جمع خرید های 50 میلیونی تابستانش اضافه کند. اما مقامات آرسنال تنها در صورتی حاضرند با هافبک خوش تکنیک تیمشان خداحافظی کنند که قیمت پیشنهادی یونایتد 25 میلیون پوند باشد.

نصری که به دلیل حضور در بازی های ملی هنوز در تعطیلات به سر می برد ، امروز ، 5 شنبه ، به تمرینات تیم ملحق خواهد شد و آخرین جلسات مذاکره با آرسن ونگر را برگزار خواهد کرد. گفتنی است که آرسنال حاضر است حقوق هفتگی نصری را تا حد قابل توجهی افزایش دهد ، اما باید دید که با وجود در کمین نشستن یونایتد ، آیا نصری این پیشنهاد را قبول خواهد کرد یا نه.

قابل ذکر است که در صورت ماندن نصری در باشگاه و تمدید نکردن قراردادش ، ستاره ی 24 ساله ی آرسنال که با 15 میلیون پوند از مارسی به جمع توپچی ها ملحق شده بود ، سال آینده می تواند به عنوان بازیکن آزاد تیم را ترک کند.

در سوی دیگر نیز خبرها حاکی از این است که سسک فابرگاس به دلیل ادامه ی مشکلات همسترینگش تیم را در تور آسیا همراهی نخواهد کرد ، اما از قرار معلوم ، نصری در این تور حضور خواهد داشت.

sJaguar

کاربر فعال
لایک‌ها
1,591
تیر خلاص سسک بر قلب توپچی ها، او هم به جرگه اشلی کول و آدبایور پیوست !!!!

فدای سرم که بازی نمیکنی
من جای ونگر بودم یه فصل قرض میدادمش به یه تیم دسته دومی بعد با لگد پرتش میکردم هر قبرستونی که میخاد بره

سسک که امسال پیشنهاد 31.6 میلیون پاندی از بارسلونا دارد به هم تیمی هایش گفت : هرگز برای آرسنال دوباره بازی نمیکنم !!!
با توجه به این پیشنهاد ، آرسنال 40 میلیون برای این بازیکن خود میخواهد.فابرگاس در لندن است و تمام تلاش خود را میکند تا قبل از یکشنبه تمام کارهایش را برای انتقال به کاتالان انجام دهد.
وی سعی خود را میکند تا با آرسنال به تور اسیا نرود.

شب گذشته نیز آرسنال قرارداد خود را به مبلغ 11.2 میلیون پاند با ژروینیو قطعی کرد. باید تا پایان هفته منتظر معارفه او در ارسنال بود.

Milad666

Registered User
لایک‌ها
752
فابرگاس: از آرسنال مي روم

کاپيتان آرسنال به هم تيمي هايش گفته در تابستان اين باشگاه را ترک خواهد کرد

به گزارش نشریه جنجالی سان، سسک فابرگاس، کاپیتان آرسنال، به هم تیمی هایش گفته در تابستان این باشگاه را ترک خواهد کرد.
شایعات زیادی در مورد پیوستن فابرگاس به بارسا منتشر شده و احتمالا این انتقال در همین تابستان انجام خواهد شد.

این در حالی است که آرسنالی ها اولین پیشنهاد بارسا برای خرید فابرگاس را رد کرده اند و قیمتی در حدود 40 میلیون یورو را برای کاپیتان شان در نظر گرفته اند.

در این بین نشریه اسپورت ادعا کرد رقم مورد نظر بارسا و آرسنال 5 میلیون یورو تفاوت دارد اما احتمالا دو باشگاه در نهایت به توافق خواهند رسید.
باشگاه کاتالانی ها از مدت ها پیش مورد توجه بارسا بوده و در این همین تابستان نیز دو پیشنهاد برای خرید او ارائه داده اند.
فابرگاس در 16 سالگی از بارسا به آرسنال پیوست و یک سال بعد، اولین بازی اش را در لیگ برتر برای آرسنال انجام داد و خیلی زود به یکی از ستاره های ثابت توپچی ها تبدیل شد.

RuDiger

کاربر فعال فوتبال
کاربر فعال
لایک‌ها
5,069
گویا مذاکرات با والنسیا برای انتقال خوان ماتا 23 ساله آغاز شده. جالبه که رسانه ها گفتن او جانشین نصری نیست بلکه عامل ترغیب کننده برای ماندن اوست. 21 میلیون پوند قیمت گذاری شده اما ونگر با 15 میلیون پوند گام اول رو برداشته.
قضیه انتقال کریم بنزما هم دوباره قوت گرفته و ونگر می خواد27 میلیون پوند هزینه کنه براش!!!!!!!!!!! باورتون میشه؟؟؟ :دی

kia_martan

Registered User
لایک‌ها
4,057
ماتا جروينيو بنزما و رابين چه خط حمله اي بشه!

يه نفر از بين ماتا و بنزما هم بياد عالي ميشه
بنزما بهتره

sJaguar

کاربر فعال
لایک‌ها
1,591
دیلی میل نوشت آرسنال پیشنهاد 27 میلیونی برای بنزما دارد ...

آرسن ونگر که خود را خیلی دور از رفتن 2 بازیکن اصلی تیمش نمیبیند آماده است تا پیشنهادی 27 میلیونی را برای بنزما رو کند !
سیتی آماده است تا 19 میلیون برای نصری هزینه کند و بارسلونا هم حدود 32 میلیون نقدا پرداخت میکند تا سسک را به شهر خود ببرد. کلیچی هم در حدود 7 میلیون پاند فروخته شده که جمع این اعداد تقریبا 60 میلیون پاند میشود ...
آرسن ونگر روی بنزما حساب کرده تا بتواند مشکلات تیمش را حل کند.
ونگر به خوبی میداند رفتن نصری و فابرگاس برای هواداران آرسنال گران تمام میشود و اصلا باعث بالا رفتن علاقه آنها به آرسن ونگر نمیشود.

در آخرین باری که قرار است نصری و ونگر با هم صحبت کنند، آرسنال حقوق هفتگی 100000 پاند را روی میز میگذارد.

قرار است جمعه آرسنال ژروینیو را به طور رسمی معرفی کند.وی 4شنبه تست پزشکی داده و در گواهی اجازه کارش مشکلی کوچک وجود داشته که ظاهرا حل شده است.
ونگر امیدوار است تا با خرید بنزما و ژروینیو حداقل یکی از ستارهای خود را متقاعد کند تا با آرسنال بمانند.

گفتنی است رئال در مورد کریم تصمیم دقیقی ندارد ، زیدان و پرز خواهان ماندن وی هستند اما مورینیو آماده است تا با فروش بنزما آگوئرو را به مادرید ببرد.

فابرگاس نیز امیدوار است بعد از صحبت های صریح خود با ونگر به تا جمعه به بارسلونا برود . البته آرسنال در قبال وی ماکسول یا آبیدال را خواسته است.

///

ما متمرکز هستیم ، کسی هم که میرود، رفته است !!!!

یوهان ژورو در مورد سسک فابرگاس و سخنان منتشر شده وی در سان گفت : ما هدف خود را به خوبی میشناسیم ، میخواهیم پیروز باشیم، اگر کسی میخواهد در راه مارا ترک کند، ترک میکند !!!

وی افزود : باید قبول کرد زمانی که ستاره ای تیم را ترک میکند این فرصت برای دیگران نیز به وجود میآید !
وقتی آنری رفت فرصت برای خود نمایی و ابراز نظر سسک بیشتر و بیشتر شد ، اخیر هم سسک و هم سمیر عالی بازی کردند.
به هر ترتیب اگر کسی برود، جانشینی برای او در نظر میگیرند!

ما امسال نزدیک به جام بودیم و ناگهام همه چیز از هم پاچید ... ما تجربه بیشتری نیاز داریم ...

//

صحبت های باشگاه های منچستر تا مشخص شدن خرید ماتا به تعویق افتاد .

آرسن ونگر مشکلی با خروج نصری ندارد اما برای جانشینی او بازیکن نیاز دارد.هر دو تیم شر منچستر خواهان نصری هستند ، وی تنها 12 ماه دیگر با آرسنال قرارداد دارد.

آرسنال قبلا تلاش خود را با ارائه پیشنهاد 21 میلیون پاندی به والنسیا آغاز نموده است.
آرسن ونگر تلاش کرده بود هازارد را به آرسنال بیآورد اما لیل تصمیم گرفت یک سال دیگر این بازیکن را برای خود نگه دارد.
نصری چندی پیش پیشنهاد 5 ساله آرسنال با دستمزد 90 هزار پاند رد هفته را رد کرده بود.

در مورد ژروینیو هم باید گفت به دلیل مشکل بوجود آمده در گواهی کارش احتمالا در تور آسیایی آرسنال نخواهد بود.

بالا