سیلی نصری به صورت مانچینی و ونگر
بعد از پیشنهاد دستمزد ۱۵۰ هزار پوند در هفته من سیتی برای جذب سمیر نصری، نصری در صحبت هایی اعلام کرد به هیچ وجه به تیم مانچینی نخواهد پیوست.
او گفت تصمیمش را گرفته و قلبش با منچستر یونایتد است و هر پیشنهاد دیگری اتلاف وقت و انرژی میباشد.
نصری همچنین خطاب به آرسن ونگر اضافه کرد: "میدانم ونگر از پیوستن من به منچستر یونایتد نفرت دارد اما واقعیت این است که او چاره ای ندارد. ۱ سال از قراردادم با آرسنال باقی مانده یا ونگر امسال با ۲۰ میلیون پوند من را راهی اولد ترافورد میکند یا خودم سال دیگه با هیچ مبلغی با منچستر یونایتد امضا میکنم
لینک خبر رو بده!
من تا به حال همچین حرفی از نصری ندیدم! تنها صحبتی که کرده و اکثر رسانه های انگلستان پوشش دادن اینه که گفته می خواد تو تیمی باشه که برای قهرمانی بجنگه! ونگر هم دوباره گفته که نصری فروشی نیست و به نظر می رسه که با خرید دو سه تا بازیکن او هم برای تمدید قرارداد ترغیب خواهد شد. کلا فکر می کنم قضیه نصری و فابرگاس تا انتهای فصل نقل و انتقالات به طول بکشه!
/
پیشاپیش هم خرید جروینیو رو تبریک می گم. ایشاا... نفر بعدی کیهیل باشه. بعد هم چمبرلین و ماتا هم بگیریم خیلی خوب میشه

ضمنا شایعه شده بعد از منتفی شدن خرید آلوارز که گویا در صدر لیست ونگر هم بوده می خواد حالا تیاگو موتا از اینتر رو بخره!!! امروز تیتر همه ی خبرگزاری ها بوده که مدیر برنامه هاش هر گونه صحبت یا پیشنهادی رو در این باره منتفی دونسته و گفته که او در اینتر خواهد ماند.( کلا چیز مالی هم نیست نمی دونم ونگر چی توش دیده؟!)
/
ونگر هم گویا علاقه ی چندانی برای خرید جانشین کلیشی نداره و فقط کیهیل رو در دفاع می خواد بگیره! باید منتظر موند...