• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

کلوب هواداران آرسنال

RuDiger

کاربر فعال فوتبال
کاربر فعال
لایک‌ها
5,069
یه نکته:
الجزیره 3 که بازی والنسیا-چلسی رو نشون می داد بین کارشناساشون مارتین کیون افسانه ای و آلن شیرر و سرمربی اسبق بلکبرن بودن!!! بین دو نیمه زدم این کانال دیدم در مورد بازی آرسنال صحبت می کنن. خیلی جالب بو که وقتی اون دو نفر در مورد آرسنال صحبت می کردن مارتین کیون می خواست بلند بشه بزنه تو صورتشو :دی یعنی اینقدر تعصب داره که نمی تونست انتقاد این آدم ها رو تحمل کنه. دمش گرم مارتین کیون دمش گرم. ایول به این تعصب. خیلی مردی مارتین خیلی...فراموشت نمی کنیم :)

sJaguar

کاربر فعال موبایل و فوتبال
کاربر فعال
لایک‌ها
1,591
یه نکته:
الجزیره 3 که بازی والنسیا-چلسی رو نشون می داد بین کارشناساشون مارتین کیون افسانه ای و آلن شیرر و سرمربی اسبق بلکبرن بودن!!! بین دو نیمه زدم این کانال دیدم در مورد بازی آرسنال صحبت می کنن. خیلی جالب بو که وقتی اون دو نفر در مورد آرسنال صحبت می کردن مارتین کیون می خواست بلند بشه بزنه تو صورتشو :دی یعنی اینقدر تعصب داره که نمی تونست انتقاد این آدم ها رو تحمل کنه. دمش گرم مارتین کیون دمش گرم. ایول به این تعصب. خیلی مردی مارتین خیلی...فراموشت نمی کنیم :)

یاد مارتین بخیر .... خشانت و تعصب از قیافش میباره

iL0ve23

Registered User
لایک‌ها
40
منم برد تیممون رو به همه برو بچه ها تبریک می گم. بازی خوبی بود. ما خیلی از این تیمی که هستیم بهتریم. به نظر من هنوز همون مشکل اعتماد به نفس رو داریم مخصوصا تو خط دفاعی چون خیلی پاس به عقب می دن به شزنی. ضمنا خیلی توپ رو عقب نگه می دارن واسه همین نیمه اول دیدیم که چندجا توپ رو از دست دادیم و شانس آوردیم که گل نخوردیم اون توپی رو که آرتتا از تو دروازه در آورد که خودش یه گل ارزش داشت و کسی ازش حرفی نزد. امیدوارم و مطمئن هستم که بازی های بعد از این خیلی بهترمی شیم.

behroozabedi

Registered User
لایک‌ها
7
چمبرلین رکورد جان ترین گلزن انگلیسی لیگ قهرمانان رو شکست!

kia_martan

Registered User
لایک‌ها
4,057
مثل اينكه بازي ارسنال تاتنهامم شبكه بارسا تي وي پخش نميكنه :دي

kia_martan

Registered User
لایک‌ها
4,057
اندره سانتوس در تركيب بهترين هاي هفته دوم ليگ قهرمانان قرار گرفت

RuDiger

کاربر فعال فوتبال
کاربر فعال
لایک‌ها
5,069
آرسن ونگر می گوید اگر شرایط مهیا باشد دوست دارد پانزده سال دیگر نیز سرمربی آرسنال باشد...

مرد فرانسوی توپچی ها که پانزده سال است هدایت آرسنال را به عهده دارد در مورد اینکه تا چه زمانی می خواهد کارش را ادامه دهد گفت:

"من برای 10 یا 15 سال آینده آماده ام، اما این در درجه اول به باشگاه بستگی دارد، اینکه آنها می خواهند من بمانم؟

پس از آن به سلامتی خودم بستگی دارد چون برای بودن در چنین سطحی شما باید سلامت کامل داشته باشید، برای بردن بازیهای فوتبال انرژی زیادی نیاز دارید."

تیم ونگر در چهارده سال گذشته همواره در جمع چهار تیم بوده و در لیگ قهرمانان نیز حضور مستمر داشته، به هر حال او شش فصل است که موفق به کسب هیچ جامی نشده است، او می گوید به دنبال جام است ولی استراتژی او همچنان بلند مدت است.

"خیلی دلم برای بردن جامها تنگ شده است، برای اینکه دوباره آن را به دست آورید فقط یک راه دارید، مبارزه کنید و دوباره آنها را برنده شوید.

اما احساس می کنم چیزی که خیلی مهم است این است که باشگاه را از یک باشگاه سطح بالا به باشگاهی با آینده ای شگفت انگیز و روشن تبدیل کنیم همراه با ارزشهایی که در این ورزش مهم هستند.

همچنین ما در اینجا سبک بازی خودمان را داریم و روشی که برای پرورش بازیکنان جوان به کار می بریم و به کسانی که لایق آن هستند شانس می دهیم، برای من این کارها نیز در تاریخ باشگاه بسیار مهم خواهد بود."
پ.ن: جونم ونگر. ایشا... 100 سالگیت رو تو همین آرسنال جشن بگیریم :)

kia_martan

Registered User
لایک‌ها
4,057
حضور آرسن و نگر در آرسنال 15 ساله شد

مانوئل المونیا با قراردادی یک ماهه و اضطراری بصورت قرضی به تیم دسته اولی وستهم یونایتد پیوست

RuDiger

کاربر فعال فوتبال
کاربر فعال
لایک‌ها
5,069
حضور آرسن و نگر در آرسنال 15 ساله شد
:rolleyes: :rolleyes: :rolleyes: :rolleyes: :rolleyes: :rolleyes: :rolleyes: :rolleyes: :rolleyes: :rolleyes: :rolleyes: :rolleyes: :rolleyes: :rolleyes:

sJaguar

کاربر فعال
لایک‌ها
1,591
تبریک میگم به همه آرسنالی ها

IN ARSENE WE TRUST

kia_martan

Registered User
لایک‌ها
4,057
مثل اينكه پست منو خوندن بازيو بناست پخش كنن :دي

kia_martan

Registered User
لایک‌ها
4,057
پروفسور ونگر به اندازه یک آکادمی فوتبال استعداد کشف می کند ♥

در فهرست جوانترین گلزنان تاریخ لیگ قهرمانان اروپا از تمامی ملیت ها ، از بین 10 بازیکن برتر آرسنال با داشتن 3بازیکن رکورد دار است !

نفر دوم : سسک فابرگاس در سال 2004 با 17سال و 218روز
نفر پنجم : آرون رمسی در سال 2008 با 17 سال و 301 روز
نفر هفتم : الکس اوکسلید چمبرلین در سال 2011 با 18سال و 44روز

In Arsène We Trust

iL0ve23

Registered User
لایک‌ها
40
منم حضور 15 ساله امام ونگر رو در آرسنال تبریک می گم. ضمنا فعلا اکانت ماهوارم تموم شده مجبورم از ایران ببینم. فردا بازیه دیگه؟

jerii

همکار بازنشسته
لایک‌ها
9,663

RuDiger

کاربر فعال فوتبال
کاربر فعال
لایک‌ها
5,069
بزرگترین دربی لندن: تاتنهام - آرسنال.
برای تداوم روند رو به رشدمون باید این بازی رو ببریم. تا به حال امتیازات زیادی رو از دست دادیم و دیگه حق اشتباه نداریم. به قول ونگر صحبت در مورد تاتنهام هنوز زوده و نمیشه از توانایی های این تیم صحبت کرد اما همین تیم هفته پیش 4-0 لیورپول رو در هم شکست. بازیکنان خوبی دارن. اما اگر تمرکزی که در دو بازی قبل داشتیم رو در این بازی هم به نمایش بذاریم می تونیم از سد تاتنهام بگذریم. امیدوارم اون لبخند قشنگ ونگر در پایان بازی با بولتون رو امشب هم در پایان بازی ببینیم :)
متاسفانه کوشلنی به این بازی نمی رسه و احتمالا سانگ دوباره بره در دفاع بازی کنه! مقابل پانایتینایکو که محک جدی نخورد سانگ و نمی دونم که می تونه مقابل تاتنهامی ها دووم بیاره یا نه؟! ولی مرتساکر هست حله :دی
به نظرم پیروزی در این دیدار یعنی خود باوری و اینکه آرسنال میشه آرسنال!

RuDiger

کاربر فعال فوتبال
کاربر فعال
لایک‌ها
5,069
آرسن ونگر به همراه آرسنال سه عنوان قهرمانی در رقابت‌های لیگ برتر (پنج نایب قهرمانی)، چهار عنوان قهرمانی در رقابت‌های جام حذفی و چهار عنوان قهرمانی در جام خیریه را در کارنامه دارد.
مرسی ونگر به خاطر چیزایی که به ما و به فوتبال دادی؛ چیزایی که خیلیا قابلیت درکشو ندارن :)

sJaguar

کاربر فعال
لایک‌ها
1,591
کاتالان تی وی 3 هم بازیو پخش میکنه؟

kia_martan

Registered User
لایک‌ها
4,057
کاتالان تی وی 3 هم بازیو پخش میکنه؟

ديروز كه زده بود پخش نميكنه
ولي اخر شب چن بار زيرنويس زد پخش ميشه!

تا بازي رو پخش نكنه شبكه بارسا تيوي من كه باورم نميشه!

خداكنه گزارشگرشم خياباني نباشه يا عليفر :دي

بالا