• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

کلوب هواداران آرسنال

sJaguar

کاربر فعال موبایل و فوتبال
کاربر فعال
لایک‌ها
1,591
ترکیب احتمالی:
GK:W.Szczesny
LB: A.Santos or K.Gibbs
CB: A.Song
CB: P.Mertasacker
RB: Bac
DMF: E.Frimpong
CM: A.Ramsey
CAM: M.Arteta
RWF: T.Walcott
LWF: Gervinho
CF: RVP(c)

kia_martan

Registered User
لایک‌ها
4,057
سونگ بودنش سر پست خودش يه نعمته خيلي اماده است فريپمونگ بازيش بگير نگير داره اميدوارم روز خوبش باشه

رابين ما گل ميخواهيم

چمبرلينم اميدوارم بهش بازي بده خيلي رو فرمه

رکیب پیش بینی شده برای دو تیم:

یورو اسپورت:
predicted+line+w6.JPG

در 8 دیدار گذشته که مایک دین برای آرسنال قضاوت کرده، توپچی ها نتوانسته اند پیروز شوند! اخرین پیروزی آرسنال با قضاوت مایک دین به نوامبر 2008 و پیروزی 2 - 1 مقابل چلسی در استمفورد بریدج باز می گردد!

sJaguar

کاربر فعال
لایک‌ها
1,591
مگه کوسیلنی مصدوم نیست؟!

kia_martan

Registered User
لایک‌ها
4,057
ونگر ترس مرس نداره كوكولين رو گذاشته تو اين دربي!

كوسليني هم نرسيد!

jerii

همکار بازنشسته
لایک‌ها
9,663
چه خطرناکه این تاتنهام!

kia_martan

Registered User
لایک‌ها
4,057
دفاع خيلي كند بود رو همين گل خورديم
بازيسازي هم زياد خوب نبود
رمسي افتضاح

والكات و جروينيو 3 تا موقعيت خيلي بهتر از گلي كه خورديم رو خراب كردن

4554[2].jpg

در ضمن گل كه هيچ بايد اخراج ميشد كارت زرد دوم!

در 8 دیدار گذشته که مایک دین برای آرسنال قضاوت کرده، توپچی ها نتوانسته اند پیروز شوند! اخرین پیروزی آرسنال با قضاوت مایک
دین به نوامبر 2008 و پیروزی 2 - 1 مقابل چلسی در استمفورد بریدج باز می گردد!

لعنت به اين شانس اين مصدوميتا تمومي نداره
دقيقا بعد رفتن سانيا بازيو وا داديم
n13.gif

Last edited:

sJaguar

کاربر فعال
لایک‌ها
1,591
چقدر بازی آشغالی کردیمحالم بهم خورد
به جز چند دقیقه که گل هم زدیم بقیه بازی پر از اشتباه ...
از شزنی هم توقعه نداشتم که اونطوری گل بخوره هر چند خط دفاعی روی دو تا گل مقصر بود
سانیا هم که رفت قاطی باقالیا!

RuDiger

کاربر فعال فوتبال
کاربر فعال
لایک‌ها
5,069
دیگه نباید خودمون رو گول بزنیم! این تیم توانش همینه! ونگر با خریدهاش گند زده! رمسی فراز و نشیب داره و آرتتا هم اصلا در حد این تیم نیست!!! با این تیم عمرا جز 4 تیم برتر بشیم!!! کم کم باید با جام باشگاه های اروپا خداحافظی کنیم!!! اگر نیم فصل ونگر یه ستاره نخره این تیم رسما به فنا میره! اون وقت فن فن هم تمدید نمی کنه قراردادشو! با این شرایط من به همه بازیکنا حق میدم تیم رو ترک کنن!!! گند زدیم اساسی!!!

RuDiger

کاربر فعال فوتبال
کاربر فعال
لایک‌ها
5,069
چقدر بازی آشغالی کردیمحالم بهم خورد
به جز چند دقیقه که گل هم زدیم بقیه بازی پر از اشتباه ...
از شزنی هم توقعه نداشتم که اونطوری گل بخوره هر چند خط دفاعی روی دو تا گل مقصر بود
سانیا هم که رفت قاطی باقالیا!
10 دقیقه آخر بازی ردنپ 10 نفر گذاشته تو محوطه جریمه خودی و اون وقت ما داریم تو زمین خودمون پاس کاری می کنیم!!! یعنی اینا هیچ بویی از حساسیت بازی و... نبردن! خاک بر سرمون!!!
باز هم دم ژسنی گرم چند تا موقعیت عالی گرفت وگرنه فاتح...!!!
نمی دونم این تیم رو چجوری باید تحملش کنیم تا آخر فصل؟!

sJaguar

کاربر فعال
لایک‌ها
1,591
10 دقیقه آخر بازی ردنپ 10 نفر گذاشته تو محوطه جریمه خودی و اون وقت ما داریم تو زمین خودمون پاس کاری می کنیم!!! یعنی اینا هیچ بویی از حساسیت بازی و... نبردن! خاک بر سرمون!!!
باز هم دم ژسنی گرم چند تا موقعیت عالی گرفت وگرنه فاتح...!!!
نمی دونم این تیم رو چجوری باید تحملش کنیم تا آخر فصل؟!

تاتنهام که اصلا تیم شاخی نبود باید راحت این بازیو میبردیم. اما ما از اونا هم بدتر بودیم.

kia_martan

Registered User
لایک‌ها
4,057
اگه سانيا نباشه با اين جكينسون اون سمت اتوبان ميشه!

ARMF

مدیر بازنشسته ورزش
لایک‌ها
18,108
درود ...

البته من هیچوقت طرفدار آرسنال نبودم، اما ونگر برای من شخصیت بسیار قابل احترامیه. فقط یه پرسش اساسی برام به وجود اومده. آرسن ونگر این جناب جنکینسون رو از کجا یافت و چرا خرید؟ :eek:

jerii

همکار بازنشسته
لایک‌ها
9,663
:|
کلا نظری ندارم!
تیم اصلا جای امیدواری نشون نداد!

RuDiger

کاربر فعال فوتبال
کاربر فعال
لایک‌ها
5,069
سانیا استخوان ساق پاش شکسته!!!
/
خداحافظ آرزوهای شیرین ما خداحافظ...

kia_martan

Registered User
لایک‌ها
4,057
مثل اينكه مچ پاي سانيا شكسته

بيچاره شديم رفت با حضور جكينسون

kia_martan

Registered User
لایک‌ها
4,057
پاش شکسته؟!!!!

در مورد یک بعد از ظهر مایوس کننده...
بله چون در نیمه اول احساس کردیم کی بازی کردیم اما با مشقت. حتی با وجود این مدل بازی ما 4 موقعیت گل داشتیم. بعد از استراحت بین دو نیمه ما آمدیم و نتیجه را با حملات خود 1-1 کردیم. باز هم احساس کرد که ما به اندازه کافی آنها را تحت فشار نگذاشتیم و اجازه دادیم انها به بازی بازگردند.

در مورد گل اول تاتنهام...
این هم مایوس کننده است چون گل اول آنها هند بود. متعجب هستم که کمک داور چه کاری روی این موقعیت انجام داد. این کارت زرد دوم را نیز برای وندروارت به همراه داشت زیرا او قبلا یکی گرفته بود و برای این هند عمد باید اخراج میشد.

در مورد اینکه وندروازت به داخل جمعیت رفت و کارتی دریافت نکرد....
من یکی از حامیان این طرح نیستم. می توانم درک کنم که وقتی یک بازیکن گلزنی می کند بی اختیار به گل واکنش نشان می دهد.

در مورد گل دومی که دریافت کردید...
ما کامل دفاع نکردیم و برای آن تبنیه شدیم. باید دوباره آن را ببینم اما بله، ژسنی یقینا مایوس به نظر می رسد.

درمورد امید های کم...
من اینطور فکر نمی کنم، فکر می کنم در این لحظه باید خود را برای هدفی واقع بینانه هماهنگ کنیم و خود را به تیم هایی برسانیم که برای جایگاه حضور در لیگ قهرمانان مبارزه می کنند. اگر امروز بگویید که ما می توانید فاتح لیگ شویم این واقع بینانه نیست.

در این لحظه ما 12 امتیاز پشت سر منچستر یونایتد و سیتی هستیم، امروز واقع بینانه نیست که بگویید ما فاتح لیگ می شویم. می خواهیم بجنگیم تا در موقعیت بهتری قرار بگیرید، این واقع گرایانه است.

در مورد شعارهای هواداران دو تیم....
ما به همه احترام می گذاریم و می خواهیم به ما نیز احترام گذاشته شود.

در مورد مصدومیت سانیا...
در مورد مصدومیت او بسیار نگران هستیم. او در این لحظه در بیمارستان است و گفتن آن زود است اما نشانه های اولیه به هیچ وجه خوب به نظر نمی رسید. این استخوان نازک نی مچ پای اوست که باید بررسی شود، این چیزی است که به من گفته شده. امشب خواهیم فهمید.

معتقدم خیلی شدید توسط آسو اکوتو هول داده شد و مطمئن نیستم که چه اتفاقی برای او افتاد. ممکن است بد روی زمین فرود آمده باشم، نمی دانم. دوباره این صحنه را خواهم دید. او بلافاصله می خواست تعویض شود.

kia_martan

Registered User
لایک‌ها
4,057
باشگاه فوتبال آرسنال تایید می کند که باکاری سانیا، مدافع راست توپچی ها دچار شکستگی استخوان نازک نی پای راست خود شده است.

تحقیقات بیشتر و بررسی دقیق تر روز دوشنبه انجام خواهد شد و وضعیت سانیا توسط متخصصان مچ پا ارزیابی خواهد شد و تیم پزشکی آرسنال با وضعیت این آسیب بیشتر آشنا خواهد شد.

انتظار می رود که باکاری برای تقریبا 3 ماه خارج از ترکیب خواهد بود و امکان عمل جراحی در این مرحله نیز وجود دارد.

*ZEUS*

Registered User
لایک‌ها
794
بدشانسی پشت بدشانسی . این هم از سانیا
اما یادتونه چند روز پیش گفتم با چند تا جوون بی تجربه نمیشه به مصاف تیمای حریف رفت. من ناراحتم نه برای امروز برای اون روزی که تیری آنری رفت و هیچ واکنشی از طرف باشگاه صورت نگرفت. الان هم فابرگاس رفت .بنتنر رفت .نصری رفت . آخه کدوم باشگاه به همین راحتی سرمایه هاش از دست میده ؟
معلومه وقتی فابی میره و براش جایگزین بزرگی نمیاریم پشت بندش نصری هم میره. 2 روز دیگه هم فن فن میره . تیم میشه تیم یه مشت جوونی که شاید خیلی هاشون بدرد آینده باشگاه هم نخورن.
البته من هنوز هم میگم ونگر کارش درسته. سردمدارای باشگاه دارن خیانت میکنن.

بالا