• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

کلوب هواداران آرسنال

sJaguar

کاربر فعال موبایل و فوتبال
کاربر فعال
لایک‌ها
1,591
آنری زمانی از تیم جدا شد که درگیر مصدومیت ها بود! نمیشه گفت بارسا نابودش کرد اما اگر آرسنال می موند حداقل یک فصل دیگه می تونست به تیم کمک کنه!
///
رسوایی پدر و عموی رونی رو شنیدید؟؟؟ جفتشون تو شرط بندی در لیگ اسکاتلند شرکت داشتند و جفتشون دستگیر شدن :دی

دیشبم که اخراج شد بازی انگلستان با مونته نگرو

Last edited by a moderator:

sadeghbb

Registered User
لایک‌ها
6,160
فان پرسي: تا ابد در آرسنال نخواهم ماند

کاپيتان هلندي تيم فوتبال آرسنال احتمال مي دهد در آينده همان راهي را برود که فابرگاس و نصري در تابستان سال جاري رفتند.
00026139.jpg

روبین فان پرسی گفت: اکنون در خدمت آرسنال هستم؛ اما این موضوع به آن معنی نیست که همیشه عضو این تیم باقی بمانم.

وی ادامه داد: نمی‌دانم در آینده چکار خواهم کرد، هر فردی دیگری هم در جای من باشد، از آینده‌اش خبر ندارد. چرا که داستان زندگی هر فرد مخصوص به خودش است.

او افزود: به این خاطر باید روند تحولات در ماه‌های آینده را به دقت نظاره کنم.

این گلزن 27 ساله که از 7 فصل قبل در خدمت تیم لندنی است، تا سال 2013 با آرسنال قرارداد دارد. این اظهارات از جانب او در حالی مطرح می شود که برخی از منابع رسانه‌ای از احتمال انتقالش به تیم منچسترسیتی در آینده خبر می‌دهند تا جانشین احتمالی کارلوس ته‌وز، گلزن ناراضی آرژانتینی شود.

توپچی‌های لندنی در تابستان امسال سسک فابرگاس و سمیر نصری را از دست دادند که همین امر باعث افت کیفی تیم شد و از طرفی بازمانده‌های همچون فان پرسی را به فکر انداخت که در آینده به تیمی دیگر منتقل شوند.

*ZEUS*

Registered User
لایک‌ها
794
خیالی نیست . قبلا گفته بودم فن فن هم با این اوضاع ممکنه یه روزی بره ولی مطمئنم آرسنال از همه این بچه ها بزرگتره و برمیگرده . شاید تا آخر همین فصل برگردیم.

kia_martan

Registered User
لایک‌ها
4,057
اين خبرگزاريا ورميدارن صحبنتارو تحريف ميكنند
ونپرسي گفته معلوم نيست اينده چي ميشه

صحبت ژسنيم عوض كرده بودن!

RuDiger

کاربر فعال فوتبال
کاربر فعال
لایک‌ها
5,069
حرف کیا تصدیق میشه!
کلا بیخیال فن فن بشید بذارید بازیشو بکنه تا تمدید قرارداد خیلی مونده!

sJaguar

کاربر فعال
لایک‌ها
1,591
بعید میدونم حتی فن فن اگه بخواد بره هم از الان یه بلند گو دستش بگیره و خودشو جلو هوادارا خراب کنه!

این روزنامه هایی که تحریف انجام میدن کم نیست اکثرا هم اسانیایی هستن و چند تا هم انگلیسی که مقاصد مشخصی رو دنبال میکنن. در مورد فابرگاس به هدفشون هم رسیدن.

kia_martan

Registered User
لایک‌ها
4,057
رابین در مورد آینده خود گفت " هیچ بیانیه ای در مورد آینده ام ندادم. نه حالا و برای هیچ وقت.

برای 8 سال در ارسنال بوده ام و این روزها کاملا فوق العاده بوده و این دلیلی است که چرا برایم به مانند گنجینه ای است. اینکه آینده من چه خواهد شد ، کسی نمی داند.

می توانم درک کنم که مردم کنجکاو هستند اما در حال حاضر همه چیز خود را به آرسنال اختصاص داده ام."

RuDiger

کاربر فعال فوتبال
کاربر فعال
لایک‌ها
5,069
عده ای از هواداران آرسنال با نام ArsenalFCnotPLC قصد دارند برای بازی روز یکشنبه مقابل ساندرلند خشم خودشون از نتایج نومید کننده این فصل را بروز دهند و خواهان خروج ونگر از آرسنال هستند!!!
پ.ن: باید زمان داد و ونگر رو در این شرایط سخت حمایت کرد تا تیم دوباره جان بگیره! به نظرم باید کمی فقط کمی بیشتر به ونگر وقت می دادند تا تیم رو دوباره زنده کنه! الان ونگر به هیچ عنوان حق اشتباه نداره و از بازی های پیش رو فقط باید پیروزی بدست آورد. تحقیر ونگر در خانه کار به غایت اشتباهی هست.
@علی جگوار
یادته در مورد سیاست های باشگاه برای خرید با هم صحبت کردیم و تو گفتی ونگر داره به خاطر باشگاه این کارا رو می کنه و من گفتم با این کارا داره خودش رو نابود می کنه و خودش رو سپر بلا قرار میده؟!حالا تحویل بگیر...!!!

RuDiger

کاربر فعال فوتبال
کاربر فعال
لایک‌ها
5,069
ساندی میرور هم مدعی شده که اگر روزی ونگر قصد ترک آرسنال رو داشته باشه او خود جانشینش رو مشخص خواهد کرد!

RuDiger

کاربر فعال فوتبال
کاربر فعال
لایک‌ها
5,069
22 سال اینجا بودی تونی..اینجا و نه هیج جای دیگه... 4بار قهرمانی در لیگ، 3 قهرمانی جام حذفی، دو قهرمانی لیگ کاپ و قهرمانی جام اروپا و کامیونیتی شیلد وقتی تو کاپیتان ما بودی...و تو کاپیتان ما بودی، هستی و خواهی بود...
تولدت مبارک آقای آرسنال :)

tony-adams.jpg
بیا برگرد که خونه از عادتت سیر نشده...

sJaguar

کاربر فعال
لایک‌ها
1,591
تولد آقای آرسنال رو تبریک میگم
به امید موفقیت های بیشترش در عرصه مربیگری.
کاس ارسن دنیس و تونی رو میاورد واسه دستیار.(البته شایدم زود باشه و بهتره بیشتر تجربه کسب کنن)

sJaguar

کاربر فعال
لایک‌ها
1,591
عده ای از هواداران آرسنال با نام ArsenalFCnotPLC قصد دارند برای بازی روز یکشنبه مقابل ساندرلند خشم خودشون از نتایج نومید کننده این فصل را بروز دهند و خواهان خروج ونگر از آرسنال هستند!!!
پ.ن: باید زمان داد و ونگر رو در این شرایط سخت حمایت کرد تا تیم دوباره جان بگیره! به نظرم باید کمی فقط کمی بیشتر به ونگر وقت می دادند تا تیم رو دوباره زنده کنه! الان ونگر به هیچ عنوان حق اشتباه نداره و از بازی های پیش رو فقط باید پیروزی بدست آورد. تحقیر ونگر در خانه کار به غایت اشتباهی هست.
@علی جگوار
یادته در مورد سیاست های باشگاه برای خرید با هم صحبت کردیم و تو گفتی ونگر داره به خاطر باشگاه این کارا رو می کنه و من گفتم با این کارا داره خودش رو نابود می کنه و خودش رو سپر بلا قرار میده؟!حالا تحویل بگیر...!!!

:(
ساندی میرور هم مدعی شده که اگر روزی ونگر قصد ترک آرسنال رو داشته باشه او خود جانشینش رو مشخص خواهد کرد!

قبلا اینکارو کرده!

Dragan Stojković - Wikipedia, the free encyclopedia

kia_martan

Registered User
لایک‌ها
4,057
دنیس معتقد است آرسنال در حال حاضر فاقد مهاجمی است که فرصت طلب باشد و ون پرسی بیشتر در پست عقب تر از مهاجم نوک بهتر عمل می کند.

" وقتی به رابین ون پرسی نگاه می کنم ، او را یک بازیکن در جلوی زمین می بینم اما او در پست قبلی من بهتر کار می کند. آنها فاقد یک مهاجم صد در صد گلزن هستند.

اکنون آنها با یک هافبک اضافه تر بازی می کنند. هافبک ها همه به نوعی شبیه به هم هستند. شما به بازیکنی نیاز دارید که بخواهد پشت ون پرسی بازی کند. "

با وجود نگرانی های او نسبت به وضعیت توپچی ها ، دنیس اطمینان دارد که ونگر تیم را از این وضعیت خارج می کند.

ورن کوسیلنی و یوهان جورو در این هفته توانستند پس از ریکاوری کامل از مصدومیت خود ، تمرینات کامل را از سر بگیرند.

این دو بازیکن به دلیل مصدومیت مچ پا و مشکل عضلانی دو بازی با المپیاکوس در لیگ قهرمانان و بازی با بولتون در لیگ برتر را از دست داده بودند.

پس از مداوا در آرسنال ، هر دو بازیکن اکنون در اردوی تیم های ملی خود هستند اما در بازی جمعه مقدماتی یورو 2012 حضور نداشتند. کوسیلنی روی نیمکت ذخیره های لورن بلان حضور داشت و یوهان جورو در شکست سویس مقابل ولز از انجام بازی محروم بود.

بازگشت جورو و کوسلنی در کنار سباستین اسکیلاجی، به آرسن ونگر گزینه های دفاعی بیشتری را خواهد داد تا لیگ برتر را مقابل ساندرلند در هفته بعد ادامه دهند.

sJaguar

کاربر فعال
لایک‌ها
1,591
آی چه زوری داره اگه هفته دیگه بندتنر بیاد گلم بزنه بهمون!

kia_martan

Registered User
لایک‌ها
4,057
به نقل از مارکا اسپانیا، اشلی کول مدافع نفوذی و چپ چلسی انگلیس، ویکتور روئیس مدافع مرکزی والنسیا، شزنی دروازه‌بان لهستانی آرسنال و نیمار ستاره سانتوس برزیل در راه بارسلونا هستند. جوزپه گواردیولا سرمربی موفق تیم فوتبال بارسلونا اسپانیا نام این چهار ستاره جوان را تایید کرده و از باشگاه خواسته تا با جدیت برای خرید قطعی تمامی آنها اقدام کند.

عجب رويي دارن اينا
ژسني حالا حالا قرار داد داره برن سماغ بمكن
تا يه بازيكن ما درست ميكنيم عين گرگ ميان سراغش
مرديد خودتون بازيكن بسازيد

Amenocy

کاربر فعال برنامه نویسی
کاربر فعال
لایک‌ها
602
به نقل از مارکا اسپانیا، اشلی کول مدافع نفوذی و چپ چلسی انگلیس، ویکتور روئیس مدافع مرکزی والنسیا، شزنی دروازه‌بان لهستانی آرسنال و نیمار ستاره سانتوس برزیل در راه بارسلونا هستند. جوزپه گواردیولا سرمربی موفق تیم فوتبال بارسلونا اسپانیا نام این چهار ستاره جوان را تایید کرده و از باشگاه خواسته تا با جدیت برای خرید قطعی تمامی آنها اقدام کند.

عجب رويي دارن اينا
اشلی کول جوان ؟!!! 30 سالشه .

sJaguar

کاربر فعال
لایک‌ها
1,591

عجب رويي دارن اينا

برن کی ...

RuDiger

کاربر فعال فوتبال
کاربر فعال
لایک‌ها
5,069
کامرون از راهیابی به جام ملت های آفریقا بازماند!
پس الکس سانگ با تیم می مونه :)
فریمپونگ کجاییه؟ ساحل عاج؟ یا کامرون؟

بالا