• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

کلوب هواداران آرسنال

kia_martan

Registered User
لایک‌ها
4,057
راستي مسي نميتونه بازي كنه چون بازيكنه قرضيه :دي

kia_martan

Registered User
لایک‌ها
4,057
جدا:دی؟ چه قانون باحالی

نیکلاس بنتنر مهاجم دانمارکی آرسنال، تابستان امسال طی قرارداد قرضی به ساندرلند پیوست. او میگوید در ماه فوریه تصمیم به ترک آرسنال گرفته، او قبل از دیدار با آرسنال ، مصاحبه ای را انجام داده است.

" در یک لحظه تصمیم گرفتم تا آرسنال را ترک کنم."

" زمانی که ترکیب بازی فینال جام اتحادیه را دیدم، متوجه شدم از ابتدا نمیتوانم بازی کنم. این اتفاق بدترین لحظه در فوتبال من بود !

" من ناراحت و ناامید شدم. من در تمام بازیهای این جام حضور داشتم، گلزنی کردم و آماده بودم."

" بعد از آن احساس کردم دیگر لحظات خوبی در ارسنال ندارم."

آرسنال میزبان ساندرلند است و طبق قانون بنتنر نمیتواند مقابل آرسنال بازی کند.

" ناخوشایند است. اما امیدوارم بچه ها خوب بازی کنند. بازی کردن در امارات سخت است. ما میدانیم که آرسنال چطور بازی میکند اما سعی میکنیم که با دست پر امارات را ترک کنیم."

sJaguar

کاربر فعال موبایل و فوتبال
کاربر فعال
لایک‌ها
1,591
بی لیقاتی اقای نیکی! کاریت نمیشه کرد!

توقع داره بچه هاش دست پر هم برگردن

ایشالا که خوب به توپ ببندیمتون که تو یکی دیگه خفه شی.

Last edited:

RuDiger

کاربر فعال فوتبال
کاربر فعال
لایک‌ها
5,069

sJaguar

کاربر فعال
لایک‌ها
1,591
مدیر برنامه های هالک اعلام کرد که از باشگاه آرسنال پیشنهاد خوبی دارد اما تا این لحظه جوابی نداده است تئودور فتسوکا در مصاحبه با روزنامه آبولا گفت هرسال بسیاری از باشگاه های مطرح به خصوص از لیگ برتر برای جذب موکل من پیشنهاد میدهند و تابستان امسال آرسنال برای جذب موکل من اقدام کرد ولی هیچ اتفاق خاصی نیفتاد و ادامه مذاکرات برای ژانویه موکول شد.

//

اگه بشه چی میشه!!!

هالک جون هر کی دوس داری بیا

خیلی خاطر هالک رو میخام :دی

kia_martan

Registered User
لایک‌ها
4,057
من تو فيفا با پورتو يه بازي داشتم اصلا نميشد توپو از اين هالك گرفت پدرسوخته واقعا هالكه! :دي

RuDiger

کاربر فعال فوتبال
کاربر فعال
لایک‌ها
5,069
مدیر برنامه های هالک اعلام کرد که از باشگاه آرسنال پیشنهاد خوبی دارد اما تا این لحظه جوابی نداده است تئودور فتسوکا در مصاحبه با روزنامه آبولا گفت هرسال بسیاری از باشگاه های مطرح به خصوص از لیگ برتر برای جذب موکل من پیشنهاد میدهند و تابستان امسال آرسنال برای جذب موکل من اقدام کرد ولی هیچ اتفاق خاصی نیفتاد و ادامه مذاکرات برای ژانویه موکول شد.

//

اگه بشه چی میشه!!!

هالک جون هر کی دوس داری بیا

خیلی خاطر هالک رو میخام :دی

من تو فيفا با پورتو يه بازي داشتم اصلا نميشد توپو از اين هالك گرفت پدرسوخته واقعا هالكه! :دي
من قبلا هم به علی در مورد هالک گفته بودم که بازیکن فوق العاده ایه و خیلی دوست دارم بیاد تو آرسنال! با اینکه از نظر فیزیکی هالکه :دی ولی خیلی هم تکنیکی هست!
اما خبری که من خوندم تو این چند روزه این بوده که آرسنال پیشنهاد 20 و خورده ای میلیون پوند آماده کرده که مدیر برنامه هاش ضمن تایید علاقه ی آرسنال به هالک گفته که پورتو برای فروشش 89 میلیون پوند می خواد! هیچ اظهار نظر خاصی در مورد رفتن یا موندنش نکرده اما از لحن صحبت هاش معلومه که خود هالک مایل به رفتن به آرسنال هست!
/
تاک اسپورت هم دیروز نوشت: آرسنال در ژانویه برای گورکوف بر می گرده!

sJaguar

کاربر فعال
لایک‌ها
1,591
من قبلا هم به علی در مورد هالک گفته بودم که بازیکن فوق العاده ایه و خیلی دوست دارم بیاد تو آرسنال! با اینکه از نظر فیزیکی هالکه :دی ولی خیلی هم تکنیکی هست!
اما خبری که من خوندم تو این چند روزه این بوده که آرسنال پیشنهاد 20 و خورده ای میلیون پوند آماده کرده که مدیر برنامه هاش ضمن تایید علاقه ی آرسنال به هالک گفته که پورتو برای فروشش 89 میلیون پوند می خواد! هیچ اظهار نظر خاصی در مورد رفتن یا موندنش نکرده اما از لحن صحبت هاش معلومه که خود هالک مایل به رفتن به آرسنال هست!
/
تاک اسپورت هم دیروز نوشت: آرسنال در ژانویه برای گورکوف بر می گرده!

آره در موردش زیاد حرف زدیم.

البته راست یا دروغش رو نمیدونمم اما گویا پیشنهاد 70 میلیونی ماخاچ قلعه رو رد کرد تو تابستون.

امیدواریم ونگر دست به جیب بشه ...

kia_martan

Registered User
لایک‌ها
4,057
89 ميليون!

با اين قيمت هازارد و گوتزه رو ميتونيم بياريم + يه بازيكن ديگه!
مگه سر گردنه است!

راستي بارسا تيوي زده بازي با مارسي رو پخش ميكنه اگه نظرشون عوض نشه!

kia_martan

Registered User
لایک‌ها
4,057
Robin van Pérsie
if you're a true fan then you would get behind the team and Arsene Wenger! i hear some fans want him out, this is not the way to help! he is a top manager and is the reason why Arsenal football club are here in this very moment!

اگر شما یه هوادار واقعی هستید، اونوقت باید پشتیبان تیم و آرسن ونگر باشید! شنیدم بعضی هواداران میخوان اون از اینجا بره، این راهی برای کمک کردن به تیم نیست! اون مربی درجه یکیه و دلیلی که چرا باشگاه فوتبال آرسنال در این لحظه به این سطح رسیده!

sJaguar

کاربر فعال
لایک‌ها
1,591
89 ميليون!

با اين قيمت هازارد و گوتزه رو ميتونيم بياريم + يه بازيكن ديگه!
مگه سر گردنه است!

راستي بارسا تيوي زده بازي با مارسي رو پخش ميكنه اگه نظرشون عوض نشه!

اون قیمتیه که تو قراردادش برای جدایی زودهنگام ذکر شده.
بستگی به پورتو داره که بخواد هالک رو بفروشه یانه که در صورت مثبت بودن این قضیه زیر این مبلغ امکانپذیره وگرنه خیر!

البته فک نمیکنم هزینه کنیم واسه خرید هالک اینقدر و این پول ها رو باشگاههای مثه همون آنژی و سیتی خواهند پرداخت ...

sJaguar

کاربر فعال
لایک‌ها
1,591
ضمنا این نکته هم قابل توجه هست که هالک تا 2016 با پورتو قرار داد داره!! و پورتو یکی دو سال دیرتر احتمالا اگه همون مبلغ بند جدایی رو نگیره مبلغی نزدیک به اون رو از یه باشکاه در ازای هالک خواهد گرفت.

پس باید دید ایا نیاز مالی داره این تیم که بخواد تو ژانویه در وسط مسابقات یکی از مهره هاشو از دست بده یا نه! با توجه به اینکه همین 1 ماه قبل در ازای فروش فالکائو 45 میلیون یورو درآمد کسب کردن و چند تا بازیکن ارزون قیمت هم خریدن

و باز هم اگه نیاز مالی داشته باشن فروش پریرا با قیمت 20 30 مسیلیون یورو میتونه در دستور کارشون باشه ...

باید دید چی میشه ...

RuDiger

کاربر فعال فوتبال
کاربر فعال
لایک‌ها
5,069
منچستر هم تو بازی که موقعیت گل نداشت با لیورپول 1-1 کرد!!!
/
این هالک به نظرم 30 میلیون یورو می ارزه!!!
/
عزیزان دلم، دوستان گلم، ای هم قطاران من اینقدر در مورد گوتزه صحبت نکنید! آرسنال هیچ برنامه ای برای خریدش نداره! من با گازیدیس صحبت کردم:lol:
/
به قول معروف بچه ها برای بازی فردا هم قسم شدن تا بازی رو ببرن و کم کم به دوران اوجمون بر گردیم! من که به بازی فردا امیدوارم حتی برد پر گل! سانگ حرف خوبی زد: با 5 بازی بعدیمون رو ببریم. اگر این اتفاق بیفته یعنی همه چی به روال اول بر می گرده. (البته نمی دونم در 5 بازی بعدی با کیا بازی داریم فکر کنم با چلسی باشه مهمترینش!)

RuDiger

کاربر فعال فوتبال
کاربر فعال
لایک‌ها
5,069
Arsenal are set to sell Marouane Chamakh in January (Daily Mail)
Arsenal could go back in for Lyon midfielder Yoann Gourcuff in January (talkSPORT)

/
کسی بازی گورکوف رو. دیده؟؟؟ این همه تو 2-3 فصل اخیر در موردش حرف و حدیث زیاد بوده اما من هنوز موفق به دیدن بازیش نشدم!

sJaguar

کاربر فعال
لایک‌ها
1,591
Arsenal are set to sell Marouane Chamakh in January (Daily Mail)
Arsenal could go back in for Lyon midfielder Yoann Gourcuff in January (talkSPORT)

/
کسی بازی گورکوف رو. دیده؟؟؟ این همه تو 2-3 فصل اخیر در موردش حرف و حدیث زیاد بوده اما من هنوز موفق به دیدن بازیش نشدم!

چاماخ رو یه دهتایی بفروشه خوبه

ضمنا تو دیگه خیلی بزخری :دی هالک 30 میلیون اونم یورو:دی؟ آده اونا هم حتما به این قیمت خواهندفروخت!!!!

kia_martan

Registered User
لایک‌ها
4,057
ساندرلند
بعد مارسي
-استوك-
چلسي
-مارسي-
وست برومويچ
-نورويج

RuDiger

کاربر فعال فوتبال
کاربر فعال
لایک‌ها
5,069
ترکیبی که اسکای اسپورت برای این بازی پیش بینی کرده!
111%5B14%5D.jpg

بازی ساعت 16 به وقت تهران هست.
ساندرلند
بعد مارسي
-استوك-
چلسي
-مارسي-
وست برومويچ
-نورويج
خوبه خیلی خوبه! بازی با چلسی کجاست؟ اگر با چلسی حتی تو خونه هم مساوی کنیم و بقیه رو ببریم خیلی خوب خواهد بود. البته مارسی تو جام باشگاه هاست و نتیجه اش برام مهم نیست چرا که اول و آخر به عنوان صدر نشین صعود می کنیم!!! :دی

ضمنا تو دیگه خیلی بزخری :دی هالک 30 میلیون اونم یورو:دی؟ آده اونا هم حتما به این قیمت خواهندفروخت!!!!
بحران اقتصادیه آقا :دی اوضاع به غایت خرابه :دی حالا باز به خاطر شما یورو رو می کنیم پوند!

RuDiger

کاربر فعال فوتبال
کاربر فعال
لایک‌ها
5,069
givensport نوشته آرسنال با 20 میلیون پوند در ژانویه برای گورکوف بر می گرده!

بالا