خوش اشتهایی علی![]()
:دی
گفتم که اگه ...
البته زیاد هم دور از دسترس نیست ...
خوش اشتهایی علی![]()
راستي مسي نميتونه بازي كنه چون بازيكنه قرضيه :دي
جدا:دی؟ چه قانون باحالی
مدیر برنامه های هالک اعلام کرد که از باشگاه آرسنال پیشنهاد خوبی دارد اما تا این لحظه جوابی نداده است تئودور فتسوکا در مصاحبه با روزنامه آبولا گفت هرسال بسیاری از باشگاه های مطرح به خصوص از لیگ برتر برای جذب موکل من پیشنهاد میدهند و تابستان امسال آرسنال برای جذب موکل من اقدام کرد ولی هیچ اتفاق خاصی نیفتاد و ادامه مذاکرات برای ژانویه موکول شد.
//
اگه بشه چی میشه!!!
هالک جون هر کی دوس داری بیا
خیلی خاطر هالک رو میخام :دی
من قبلا هم به علی در مورد هالک گفته بودم که بازیکن فوق العاده ایه و خیلی دوست دارم بیاد تو آرسنال! با اینکه از نظر فیزیکی هالکه :دی ولی خیلی هم تکنیکی هست!من تو فيفا با پورتو يه بازي داشتم اصلا نميشد توپو از اين هالك گرفت پدرسوخته واقعا هالكه! :دي
من قبلا هم به علی در مورد هالک گفته بودم که بازیکن فوق العاده ایه و خیلی دوست دارم بیاد تو آرسنال! با اینکه از نظر فیزیکی هالکه :دی ولی خیلی هم تکنیکی هست!
اما خبری که من خوندم تو این چند روزه این بوده که آرسنال پیشنهاد 20 و خورده ای میلیون پوند آماده کرده که مدیر برنامه هاش ضمن تایید علاقه ی آرسنال به هالک گفته که پورتو برای فروشش 89 میلیون پوند می خواد! هیچ اظهار نظر خاصی در مورد رفتن یا موندنش نکرده اما از لحن صحبت هاش معلومه که خود هالک مایل به رفتن به آرسنال هست!
/
تاک اسپورت هم دیروز نوشت: آرسنال در ژانویه برای گورکوف بر می گرده!
89 ميليون!
با اين قيمت هازارد و گوتزه رو ميتونيم بياريم + يه بازيكن ديگه!
مگه سر گردنه است!
راستي بارسا تيوي زده بازي با مارسي رو پخش ميكنه اگه نظرشون عوض نشه!
Arsenal are set to sell Marouane Chamakh in January (Daily Mail)
Arsenal could go back in for Lyon midfielder Yoann Gourcuff in January (talkSPORT)
/
کسی بازی گورکوف رو. دیده؟؟؟ این همه تو 2-3 فصل اخیر در موردش حرف و حدیث زیاد بوده اما من هنوز موفق به دیدن بازیش نشدم!
خوبه خیلی خوبه! بازی با چلسی کجاست؟ اگر با چلسی حتی تو خونه هم مساوی کنیم و بقیه رو ببریم خیلی خوب خواهد بود. البته مارسی تو جام باشگاه هاست و نتیجه اش برام مهم نیست چرا که اول و آخر به عنوان صدر نشین صعود می کنیم!!! :دیساندرلند
بعد مارسي
-استوك-
چلسي
-مارسي-
وست برومويچ
-نورويج
بحران اقتصادیه آقا :دی اوضاع به غایت خرابه :دی حالا باز به خاطر شما یورو رو می کنیم پوند!ضمنا تو دیگه خیلی بزخری :دی هالک 30 میلیون اونم یورو:دی؟ آده اونا هم حتما به این قیمت خواهندفروخت!!!!