• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

کلوب هواداران آرسنال

RuDiger

کاربر فعال فوتبال
کاربر فعال
لایک‌ها
5,069
Szczesny: I want to be the next David Seaman

sJaguar

کاربر فعال موبایل و فوتبال
کاربر فعال
لایک‌ها
1,591
عجب استگاهی نازی رد رابین ها!

kia_martan

Registered User
لایک‌ها
4,057
ونپرسی با گل زود هنگام خود تاریخ ساز شد

در دیدار یکشنبه مقابل ساندرلند که در ورزشگاه امارات انجام شد، کاپیتان آرسنال در ثانیه 29 بازی گل نخست تیمش را به ثمر رساند و در نیمه دوم نیز با یک ضربه ایستگاهی پیروزی را به ارمغان اورد.

گل اول رابین سریعترین گل آرسنال در تاریخ لیگ برتر به شمار می رود، پیش از این سریعترین گل در اختیار مروان شماک بود که در تاریخ 11 نوامبر سال گذشته در ثانیه 38 موفق به گلزنی شد.

به هر حال گیلبرتو سیلوا همچنان رکورد دار سریعترین گل در تاریخ آرسنال است. او در دیدار لیگ قهرمانان مقابل آیندهوون در تاریخ 25 سپتامبر 2002 بعد از گذشت تنها 20 ثانیه موفق به گلزنی شد.

ونپرسی: اگر یک بازیکن متعهد وجود داشته باشد، من هستم

مرد هلندی توپچی ها با دو گل زیبای خود مقابل ساندرلند، 3 امتیاز بسیار ارزشمند را به حساب آرسنال واریز کرد تا انها برای نخستین بار در این فصل به نیمه بالای جدول لیگ برتر بیایند.

در هفته های اخیر شایعاتی مبنی بر انتقال ونپرسی به منچستر سیتی وجود داشت اما کاپیتان آرسنال پیش از دیدار با ساندرلند شایعات را تکذیب کرد و بعد از بازی دلیل این کار خود را گفت.

" بارها نظرات خود را در مورد اینگونه داستان ها گفته ام. فکر میکردم بعد از یکی دو روز فراموش می شود اما اینطور نشد بنابراین احساس کردم که زمانی برای توضیح دادن در مورد ان است و این کار را انجام دادم..

من متعهد هستم. این هشتمین سال حضور من در اینجاست. اگر شما بتوانید بگویید یک بازیکن بوده که متعهد عمل کرده، آن من هستم."

رابین در مورد گل زودهنگام خود نیز گفت " حدس می زنم این اولین برخوردم با توپ در این بازی بود. کمی شگفت زده شدم اما واقعا پاس خوبی از سوی جروینیو بود، استوپ خوبی با پای چپم داشتم و در نهایت توپ وارد دروازه شد.

sJaguar

کاربر فعال
لایک‌ها
1,591
مثه این که که کاتالان تی وی میخاد بازی با مارسی رو پخش کنه!!!

چه عجب!

sadeghbb

Registered User
لایک‌ها
6,160
بدبخت شدیم رفت!!!

فقط خدا کنه تیم به روزای خوبش برگرده...

آرسن ونگر: اگر نتايج تيم بهتر نشود، مي‌روم
سرمربي فرانسوي آرسنال با وجود اعلام حمايت سران باشگاه از او اعلام کرد که اگر نتايج تيمش در بازي‌هاي بعدي خوب نشود، از اين تيم خواهد رفت.

00016326.jpg

آرسن ونگر سرمربي آرسنال در فصل جديد ليگ برتر انگليس نتايج خوبي با اين تيم نگرفته و از هشت بازي که انجام داده چهار بار طعم شکست را چشيده است و با 10 امتياز در رده نازل دهم قرار دارد.

پس از اين نتايج ضعيف و نااميد کننده پيرمرد محجوب فرانسوي اعتراف کرد که اگر نتايج تيمش خوب نشود، آهنگ جدايي سر خواهد داد و اين تيم را ترک خواهد کرد.

روزنامه انگليسي سان امروز سه‌شنبه به نقل از ونگر نوشت: احساس اخراج از آرسنال را نمي کنم، اما مي خواهم اين را بگويم که هدفم خوشحال کردن تماشاگران با به دست آوردن نتايج قابل قبول با آرسنال است. وقتي در برابر منچستريونايتد با نتيجه‌ هشت بر دو بازي را واگذار کرديم، احساس شکست و نااميدي کردم. به خوبي مي دانم که ناکامي بخشي از کار ما است، اما تيم در حال حاضر در شرايط خوبي به سر نمي‌برد، مدت‌ها است که دروازه‌ ما به راحتي باز مي‌شود و گل‌هاي زيادي دريافت مي‌کنيم.

استان کرونيکه - سهامدار اصلي باشگاه آرسنال در واکنش به خبر برکناري احتمالي آرسن ونگر گفت که باشگاه از ونگر حمايت کامل مي‌کند و اصلا در انديشه بر کناري او نيست.

ونگر پس از اظهارات کرونيکه گفت: سخنان کرونيکه زيبا است و بيانگر اعتماد او به من است، اما من شخص واقع‌گرايي هستم. وقتي تيم با چنين نتيجه‌اي مقابل منچستريونايتد شکست مي‌خورد، بيانگر اين است که من نمي توانم بگويم که بهترين مربي جهان هستم.

ونگر که تيمش در پنج بازي نخست فصل جديد ليگ برتر تنها يک بار پيروز شد، افزود: وقتي افتخارات آرسنال را با منچسترسيتي مقايسه مي‌کني، نمي تواني نتيجه‌ بگيري که بازيکنان براي اين منظور به منچستر سيتي مي‌روند. دليل رفتن آن‌ها از آرسنال چيزي جز اين نمي‌توان باشد که در آنجا پول بيشتري مي‌گيرند. اشاره ونگر به سخنان سمير نصري پيش از پيوستن به منچستر سيتي است که گفت: براي کسب جام راهي اين تيم مي‌شوم.

kia_martan

Registered User
لایک‌ها
4,057
خالي بنديه بابا اين خبرا جدي نگيريد

اگه بنا به اين خبرا باشه
ژسني الان بايد بارسا باشه رابينم من سيتي

RuDiger

کاربر فعال فوتبال
کاربر فعال
لایک‌ها
5,069
همین چند روز پیش تو جشن تولد 15 سالگیش در آرسنال گفته بود که می خواد برای 15 سال دیگه هم بمونه!!!
آرسن ونگر: اگر نتايج تيم بهتر نشود، مي‌روم
خالي بنديه بابا اين خبرا جدي نگيريد

اگه بنا به اين خبرا باشه
ژسني الان بايد بارسا باشه رابينم من سيتي
اینا کار دشمنان ماست که چشم دیدن تیمی که می خواد با پول (یا مفت) خرج نکردن موفق باشه رو ببینن!
فردا هم میریم برای برد...
زنده باد آرسنال...

RuDiger

کاربر فعال فوتبال
کاربر فعال
لایک‌ها
5,069
این بازیکن بلژیکی آرسنال 54 بار برای لندنی ها بازی کرده و دائما بازیکن ستاره ای بوده است وی بعد از مصدومیت شدیدش هرگز به دوران اوج خود بازنگشت !
ورمائلن 25 ساله در دورانی که به سلامت بود بیش از تمامی بازیکنان برای آؤسنال بازی کرده است.وی 8 گل برای آرسنال زده است.
کاپیتان تیم ملی بلژیک 32 بار برای تیم کشورش بازی کرده است. او قبل از آنکه به آرسنال بیآید 9 سال برای آزاکس آمستردام بازی کرده است.
ونگر از عقد دوباره قرارداد با ورمائلن ابراز رضایت کرده و او را بازیکن با کیفیتی دانست!
ورمائلن هم از تمدید قراردادش شادمان و راضی است او در ادامه به ابراز علاقه به مربی ، باشگاه و هواداران پرداخت.

شادباش عرض می کنیم :) به امید تمدید هر چه سریعتر قرارداد فن فن آقای گل :)

kia_martan

Registered User
لایک‌ها
4,057
ورمالن دفاع خيلي خوبيه
وقتي تو دفاع وايميسته اعتماد به نفس تيم افزايش پيدا ميكنه
با برگشتن ورما بازيهام كه فشرده بشن مشكلمون كمتر ميشه فك كنم 10 روز ديگه برگرده

*ZEUS*

Registered User
لایک‌ها
794
تبریک بابت فرمالن . ولی ذوستان باید قبول کنیم خرج نکردن پول به موقش برامون دردسر میشه. اگه به سرمایه گذاری هم باشه باید خرج کرد و بعدش منتظر برگشت پول موند .
به هر حال امبدوارم تیم نتیجه بگیره و پرفسور هم توی تیم بمونه.

sJaguar

کاربر فعال
لایک‌ها
1,591
تتبریک میگم چند سالست قرار داد جدیدش؟

RuDiger

کاربر فعال فوتبال
کاربر فعال
لایک‌ها
5,069
تتبریک میگم چند سالست قرار داد جدیدش؟
بلند مدته! :دی
ولی همچین کار شاقی هم نکردن با تمدید قرارداد ورمالن! بازیکن مصدوم تمدید قراردادش کار سختی نیست! مشتری نداره!!!

sJaguar

کاربر فعال
لایک‌ها
1,591
بلند مدته! :دی
ولی همچین کار شاقی هم نکردن با تمدید قرارداد ورمالن! بازیکن مصدوم تمدید قراردادش کار سختی نیست! مشتری نداره!!!

از زمستون چه خبر؟

kia_martan

Registered User
لایک‌ها
4,057
آرسن ونگر آخرین اخبار مصدومین تیم را پیش از بازی در مقابل مارسی در لیگ قهرمانان را اعلام کرده است.

در مورد کیرن گیبز....

گیبز بیرون خواهد بود او دچار التهاب عضلانی در شکمش شده است. او برای دو هفته بیرون خواهد بود.

در مورد آرون رمسی....

رمسی آماده است. ما بقی بازیکنان نیز در دسترس هستند، ما هیچ مصدومی از بازی روز یکشنبه نداشته ایم.

ونگر برای بازی فردا شب در مقابل تیم مارسی 18 بازیکن زیر را انتخاب کرده است.

آرون رمسی به ترکیب بازگشته است اما گیبز از سفر باز مانده است.

Wojciech Szczesny
Lukasz Fabianski
Carl Jenkinson
Andre Santos
Per Mertesacker
Laurent Koscielny
Johan Djourou
Tomas Rosicky
Mikel Arteta
Alex Song
Theo Walcott
Gervinho
Yossi Benayoun
Francis Coquelin
Andrey Arshavin
Aaron Ramsey
Robin van Persie
Marouane Chamakh

RuDiger

کاربر فعال فوتبال
کاربر فعال
لایک‌ها
5,069
از زمستون چه خبر؟
گورکوف گویا در صدر لیسته و 20 میلیون پوند براش کنار گذاشتن! امروز هم خوندم خوان مانوئل وارگاس قراره فیورنتینا رو ترک کنه!!! به مشکلاتی برخورد کرده اونجا و گویا آرسنال و من سیتی می خوانش! هالک هم گویا از اینتر پیشنهادی داشته که مدیر برنامه هاش گفته اگر او پورتو رو ترک کنه فقط به لیگ برتر انگلستان خواهد رفت!
طبق معمول چند تا جک و جوون هم قراره جذب بشه که گویا یکیش از منچستر یونایتد هست! ونگر منتظره که قراردادشو با منچستر تمدید نکنه تا بیارتش لندن. یکی هم از رئال و فکر کنم یکی هم از بارسا قراره بیاد، شاید هم چند تا!!!

sJaguar

کاربر فعال
لایک‌ها
1,591
گورکوف گویا در صدر لیسته و 20 میلیون پوند براش کنار گذاشتن! امروز هم خوندم خوان مانوئل وارگاس قراره فیورنتینا رو ترک کنه!!! به مشکلاتی برخورد کرده اونجا و گویا آرسنال و من سیتی می خوانش! هالک هم گویا از اینتر پیشنهادی داشته که مدیر برنامه هاش گفته اگر او پورتو رو ترک کنه فقط به لیگ برتر انگلستان خواهد رفت!
طبق معمول چند تا جک و جوون هم قراره جذب بشه که گویا یکیش از منچستر یونایتد هست! ونگر منتظره که قراردادشو با منچستر تمدید نکنه تا بیارتش لندن. یکی هم از رئال و فکر کنم یکی هم از بارسا قراره بیاد، شاید هم چند تا!!!

پس خبرا که خبر خوبیه
باید دید آیا واقعیت میپیوندن یا نه!

JVD

همکار بازنشسته
لایک‌ها
6,500
سلام

اومدم بازدید امیر و پس بدم :دی
چند تا عکس هم از تمرین آرسنال دیدم امشب که گفتم براتون بیارم پیش کشی :blush: از عمو آرسن هم چند تیریپ توپ هست.

فایل های ضمیمه

• Arsenal-Training (1).rar
    827 KB · نمایش ها: 11

S.M.H

‏‎کاربر فعال خاطرات و آشپزي و خوراکي ها
کاربر فعال
لایک‌ها
6,608
بنده خدا ونگر گفته اگه چند بازی بعدی نتیجه نگیریم میره
cry2.gif

kia_martan

Registered User
لایک‌ها
4,057

ونگر در گفتگو با خبرنگاران گفت:" سه سال دیگر با آرسنال قرارداد دارم و همیشه به قرارداد خود متعهد بوده ام

به نقل از روزنامه دیلی‌‌‌استار در شرایطی که امشب شاگردان آرسن ونگر در ورزشگاه ولودرام به میهمانی المپیک مارسی در گروه شش می‌روند، جدا از تلاش چشمگیری که برای کسب نتیجه در این مصاف دارند، وضعیت "آندرو آیه" را مورد ارزیابی قرار می‌دهند.

ونگر در این‌باره اظهار داشت: ‌این خبر که آرسنال علاقمند به آیه است،‌ صحت دارد؛ اما تا به این لحظه هیچ تماس و مذاکره‌ای وجود نداشته است.

جروینیو تاکید می کند که ورزشگاه های کمی هست که بازی کردن در آنها بهتر و لذت بخش تر از مارسی است

آرسنال امشب به استید ولودروم سفر خواهد کرد تا در بازی حساس از دور گروهی و در گروه ششم به مصاف تیم مارسی برود.

گوش کناری آرسنال، جروینیو معتقد است که مارسی جایی بوده است که در چهار سال حضورش به او کمک شایان توجهه ای داشته است و می گوید که جوّ موجود در مارسی بسیار خوب است.

" جوّ بسیار خوبی است و تماشاچیان واقعا پشت تیم خودشان هستند. این استادیومی است که شما واقعا دلتان می خواهد در آن بازی کنید."

" آرسنال باشگاه بزرگیست و باشگاه های بزرگ همواره خواهان بازی در استادیوم های خوب هستند که دارای جوّ خوبی باشد تا آن لذت ببرند."

" برای من همیشه جوّ خوبی بوده است و از آن لذت برده ام و خیلی ویژه خواهد بود که به فرانسه باز گردم و بار دیگر در مقابل تیمی از فرانسه بازی کنم."

مارسی به خوبی دور گروهی را شروع کرده است و با 3 گل تیم دورتمند را در هم کوبیده است و جروینیو می داند که تا چه اندازه این تیم می تواند خطرناک باشد.

" مارسی تیم خیلی خوبی است. من از زمان حضور در فرانسه آنها را خوب می شناسم."

" آنها بازیکنان خوبی را از دفاع تا حمله دارند. دروازه بان انها استیو ماندانا خیلی قدرتمند است و همچنین آنره آیئو هم بازیکن بسیار خوبی است بنابراین آنها بازیکنان زیادی در اختیار دارند."

بالا