• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

کلوب هواداران آرسنال

RuDiger

کاربر فعال فوتبال
کاربر فعال
لایک‌ها
5,069
متاسفانه اینتر و چلسی هم به جمع خاطرخواهان ادن هازارد 20 ساله پیوستند و مدیر اجرایی یا یه همچین پستی تو باشگاه لیل گفته کف قیمت برای هازارد 40 میلیون یورو هست و در نیم فصل هم تیم رو ترک نمی کنه!!!
به طور غیر مستقیم گفت شما (آرسنال) بیخیالش بشید! ولی گویا آرسنال 26 میلیون پوند براش کنار گذاشته!!!

kia_martan

Registered User
لایک‌ها
4,057
جنکینسون دو بازی را از دست می دهد :دي

ونگر: نمی خواهم بازیکنانم در تیم المپیک باشند
آرسن ونگر نمی خواهد بازیکنانش در هر دو تورنومنت تابستان حضور داشته باشند.

استوک سیتی حرف یکشنبه آرسنال است. انها زیر نظر تونی پویلیس به خطرناک ترین حریف روی ضربات ایستگاهی تبدیل شده اند اما آرسن ونگر باور دارد پر مرته ساکر می تواند در هر دو سوی زمین روی این ضربات به آرسنال کمک کند.

" من انتظار چندین گل از روی ضربات ایستگاهی با پر دارم زیرا حتی در مارسی ما 9 کرنر داشتیم و آنها تنها یک کرنر زدند. وقتی 9 کرنر در خارج از خانه بدست می اورید انتظار دارید که خطرناک تر باشید.

من او را خریدم تا جدای بازی هایی مانند استوک از او استفاده کنم زیرا احساس می کنم او بازیکن خوبی است. او یک سازمان دهنده خوب است، بازی را درک می کند، او بازیکن باهوشی است و از نظر فیزیکی در هر بازی آماده و آماه تر می شود.

او اماده سازی واقعی برای این فصل نداشته و اکنون می توانید ببینند ما در دفاع کمتر مضطرب هستیم و او به این مساله کمک کرده است."

ونپرسی: هواداران می دانند من احساساتی هستم!
تنها سه هفته پس از وارد شدن به باشگاه صدتایی های آرسنال، کاپیتان ونپرسی بار دیگر مقابل ساندرلند دو گل به ثمر رساند که منجر به پیروزی آرسنال در آن بازی شد.

گل های رابین در این بازی ها ، با منفجر شدن ورزشگاه همراه بود و هواداران او را به شدت تشویق می کردند. رابین بار دیگر باید در امارات مقابل استوک بازی کند و می تواند منتظر یک استقبال گرم دیگر باشد.

بازیکن هلندی آرسنال معتقد است در برابر حمایت هواداران احساس کوچکی میکند !

" شنیدن تشویق ها زیباست! من همه نظرات را میخوانم. من هواداران را خیلی خیلی جدی گرفته ام و فکر می کنم آنها عالی هستند.

فوق العاده است که بدانید مردم کاری که شما انجام می دهید را دوست دارند. فکر می کنم آنها می بینند که من برای کاری که انجام می دهم، پرشور و احساس هستم و عاشق بازی هستم. بنابراین تعریف و تمجید های بزرگی است و من عاشق شنیدن این چیزها هستم!

اما ما هنوز راه زیادی در پیش داریم و چیزهایی زیادی برای اثبات وجود دارد. هنوز اوایل فصل است بنابراین هدف من اینست که همینطور ادامه دهم و قوی و قوی تر شوم. "

ونپرسی: کوسیلنی یکی از بهترین مدافعان جهان خواهد شد​
رابین ون پرسی معتقد است هم تیمی اش پتانسیل تبدیل شدن به یکی از بهترین مدافعین جهان را دارد.
توپچی ها چهارشنبه شب در دیدار لیگ قهرمانان توانستند با گل ثانیه های پایانی رمسی، مارسی را در زمین خود شکست دهند و لورن کوسیلنی توانست در این بازی به عنوان بهترین بازیکن زمین انتخاب شود.

این بازیکن 26 ساله از زمان پیوستنش به آرسنال در تاتستان 2010 توانسته عملکردی کاملا صعودی داشته باشد و کاپیتان ون پرسی هم یکی از تحسین کنندگان اوست.

" در بازی با مارسی او خیلی خوب بازی کرد. از لحظه ای که او به اینجا آمده ، واقعا خوب بوده.

هر بازیکنی لحظات بدشانسی برای خود داشت است اما او از زمان پیوستنش به ما ، واقعا خوب کار کرده است. پس از یک فصل در سطح بالای فرانسه، به آرسنال آمد و من همیشه او را دوست داشتم. او قوی، سریع و از لحاظ فیزیکی خوب است و توپ را به خوبی با سر می زند.

به نظر من او همه چیز برای تبدیل شدن به یکی از بهترین مدافعین وسط را در اختیار دارد. وقتی شما همه این فاکتورها را دارید، فقط به یک آموزش کوچک در اینجا نیاز دارید تا به یکی از بهترین مدافعین تبدیل شوید. "

sJaguar

کاربر فعال موبایل و فوتبال
کاربر فعال
لایک‌ها
1,591
متاسفانه اینتر و چلسی هم به جمع خاطرخواهان ادن هازارد 20 ساله پیوستند و مدیر اجرایی یا یه همچین پستی تو باشگاه لیل گفته کف قیمت برای هازارد 40 میلیون یورو هست و در نیم فصل هم تیم رو ترک نمی کنه!!!
به طور غیر مستقیم گفت شما (آرسنال) بیخیالش بشید! ولی گویا آرسنال 26 میلیون پوند براش کنار گذاشته!!!

آره تو گل خوندم

فک کنم باید پریده در نظر گرفتش.

عشقست هالک

RuDiger

کاربر فعال فوتبال
کاربر فعال
لایک‌ها
5,069
یعنی قیمت هالک از هازارد کمتره؟!!! اون هم قیمتش نجومیه آقا جان! از پورتو بازیکن خریدن سخته باید پول خرج کرد!
تو صفحه رسمی آرسنال در فیسبوک یه ویدئویی حدودا 6 مگی گذاشته ازچهارجانبه ویلشر، ولکات،چمبرلین و چسنی در فیفا 12. یه فیلم تبلیغاتی برای فیفا 12 هست و خود فیفا هم برگزارش کرده! اگر تونستید ببینید که هیچ چی وگرنه بگید لینک دانلود بذارم براتون :)

sJaguar

کاربر فعال
لایک‌ها
1,591
یعنی قیمت هالک از هازارد کمتره؟!!! اون هم قیمتش نجومیه آقا جان! از پورتو بازیکن خریدن سخته باید پول خرج کرد!
تو صفحه رسمی آرسنال در فیسبوک یه ویدئویی حدودا 6 مگی گذاشته ازچهارجانبه ویلشر، ولکات،چمبرلین و چسنی در فیفا 12. یه فیلم تبلیغاتی برای فیفا 12 هست و خود فیفا هم برگزارش کرده! اگر تونستید ببینید که هیچ چی وگرنه بگید لینک دانلود بذارم براتون :)

بذار پسریم

RuDiger

کاربر فعال فوتبال
کاربر فعال
لایک‌ها
5,069
امروز تولد رئیسه. روزی بس فرخنده :)

arsene-wenger.jpg

تولدت مبارک رئیس :)

فایل های ضمیمه

• 310534_261801793856585_100000802987266_659612_410951028_n.jpg
    310534_261801793856585_100000802987266_659612_410951028_n.jpg
    37.4 KB · نمایش ها: 9
Last edited:

Roby

کاربر فعال فوتبال<br> عضو تحریریه مجله فوتبال
کاربر فعال
لایک‌ها
1,395
دوستان آرسنالي من يه سوالي برام پيش اومده اونم اينه كه آرسنال درآمدهاش رو چه كار ميكنه؟
درامدهاي حاصل از فروش بازيكن كه حتي به امثال آدبايور هم رحم نمي كنند ميشه گفت هرسال چوب حراج ميزنه به تيمش
درآمدهاي حاصل از حق پخش تلويزيوني كه باتوجه به اينكه هميشه ارسنال جزء تيمهاي برتر انگلستان بوده و در رقابتهاي اروپائي هم حاضر بوده نبايد كم باشه
و درآمدهاي حاصل از استاديوم اختصاصي جديدشون كه چندسالي ميشه راه افتاده
بازيكن هم كه الحمدلله هيچ وقت براي خريدش پول خرج نمي كنند ودنبال بازيكن هاي ارزون قيمت مي گردند

sJaguar

کاربر فعال
لایک‌ها
1,591
به به

تولد رئیس بزرگ رو تبریک میگم.

ایشالا 20 سال دیگه هم تو آرسنال با ما باشه

IN ARSENE WE TRUST

sJaguar

کاربر فعال
لایک‌ها
1,591
دوستان آرسنالي من يه سوالي برام پيش اومده اونم اينه كه آرسنال درآمدهاش رو چه كار ميكنه؟
درامدهاي حاصل از فروش بازيكن كه حتي به امثال آدبايور هم رحم نمي كنند ميشه گفت هرسال چوب حراج ميزنه به تيمش
درآمدهاي حاصل از حق پخش تلويزيوني كه باتوجه به اينكه هميشه ارسنال جزء تيمهاي برتر انگلستان بوده و در رقابتهاي اروپائي هم حاضر بوده نبايد كم باشه
و درآمدهاي حاصل از استاديوم اختصاصي جديدشون كه چندسالي ميشه راه افتاده
بازيكن هم كه الحمدلله هيچ وقت براي خريدش پول خرج نمي كنند ودنبال بازيكن هاي ارزون قيمت مي گردند

چند تا مسئله واسه این قضیه مطرح میشه

اول ساخت استادیوم جدید بود که بیشتراز 400 میلیون پوند هزینه داشت.

دوم اینکه آرسنال جزو معدود باشگاهایی هست که طراز مالی مثبت وسوددهی بالایی داره در حالیکه باشگاهی مثه بارسلونا تا گردن زیر قرض هست و گفته میشه حدود 1 میلیارد بدهی دارن!!

اینکه چرا واسه بازیکن زیاد هزینه میشه زیاد مشخص نیست دلیلش چیه چون امسال بودجه 90 میلیون پوندی برای نقل و انتقالات در نظر گرفته شده بود که بخش اعظمی از اون دست نخورده باقی موند.

یه نکته هم که یکی دو روز پیش مارتین کیون مطرح کرده بود این بود که مالکان ثروتمند باشگکاههای دیگه هستن که بی رویه خرج میکنن و مثه ریگ بازیکن بزرگ میخرن....

و شاید دلایلی دیگر ....

Last edited:

Roby

کاربر فعال فوتبال<br> عضو تحریریه مجله فوتبال
کاربر فعال
لایک‌ها
1,395
چند تا مسئله واسه این قضیه مطرح میشه

اول ساخت استادیوم جدید بود که بیشتراز 400 میلیون پوند هزینه داشت.

دوم اینکه آرسنال جزو معدود باشگاهایی هست که طراز مالی مثبت وسوددهی بالایی داره در حالیکه باشگاهی مثه بارسلونا تا گردن زیر قرض هست و گفته میشه حدود 10 میلیارد بدهی دارن!!

اینکه چرا واسه بازیکن زیاد هزینه میشه زیاد مشخص نیست دلیلش چیه چون امسال بودجه 90 میلیون پوندی برای نقل و انتقالات در نظر گرفته شده بود که بخش اعظمی از اون دست نخورده باقی موند.

یه نکته هم که یکی دو روز پیش مارتین کیون مطرح کرده بود این بود که مالکان ثروتمند باشگکاههای دیگه هستن که بی رویه خرج میکنن و مثه ریگ بازیکن بزرگ میخرن....

و شاید دلایلی دیگر ....
ممنون
اون تراز مالي و دليل آخر كه مالكان ديگر باشگاه هستند به نظر منطقي مياد
اما يك مساله ديگه به نظرتون رفتن بازيكنان بزرگ و عدم جذب بازيكنان اسمي يه مقدار هم به سلايق كاري ونگر برنمي گرده؟ من احساس مي كنم ونگر بيشتر علاقه مند به كار كردن با بازيكناني هست كه پتانسيل ستاره شدن دارند اما ستاره نيستند و جالبه همين كه ستاره ميشند هم با رفتنشون به راحتي كنار مياد چندوقت در خبرها ديدم از قول ونگر گفته بودند كه اگه فان پرسي نخواد بمونه به تصميمش احترام ميزارم
يعني بهمين راحتي به رفتنش تن ميده همونطور كه در مورد خيلي بازيكنان ديگه هم راحت و بدون جارو جنجال باهاش كنار اومد كمتر هم ديدم كه از اين وضعيت باشگاه ابراز نارضايتي كنه شايد دليلش اينه كه خودش هم با اين وضعيت بهتر كار مي كنه

sJaguar

کاربر فعال
لایک‌ها
1,591
ممنون
اون تراز مالي و دليل آخر كه مالكان ديگر باشگاه هستند به نظر منطقي مياد
اما يك مساله ديگه به نظرتون رفتن بازيكنان بزرگ و عدم جذب بازيكنان اسمي يه مقدار هم به سلايق كاري ونگر برنمي گرده؟ من احساس مي كنم ونگر بيشتر علاقه مند به كار كردن با بازيكناني هست كه پتانسيل ستاره شدن دارند اما ستاره نيستند و جالبه همين كه ستاره ميشند هم با رفتنشون به راحتي كنار مياد چندوقت در خبرها ديدم از قول ونگر گفته بودند كه اگه فان پرسي نخواد بمونه به تصميمش احترام ميزارم
يعني بهمين راحتي به رفتنش تن ميده همونطور كه در مورد خيلي بازيكنان ديگه هم راحت و بدون جارو جنجال باهاش كنار اومد كمتر هم ديدم كه از اين وضعيت باشگاه ابراز نارضايتي كنه شايد دليلش اينه كه خودش هم با اين وضعيت بهتر كار مي كنه

اینی که شما میگید هم تا حدودی درسته

توجیه ونگر برای نخریدنش هم این بود که تا گزینه مناسبی پیدا نکنه خرید نمیکنه

البته نباید از این هم گذشت که پیشنهاد 40 میلیونی برای گوتزه , حدود 30 میلیونی برای هازارد و حدود 25 برای ام ویلا رد شد همچنین در جذب گری کهیل و فیل جاگیلا هم ناموفق بودن بدلیل اینکه باشگاههای اونا مبلغ بیشتری درخواست کرده بودن.

RuDiger

کاربر فعال فوتبال
کاربر فعال
لایک‌ها
5,069
ضمن تایید صحبت های علی باید بگم که تو سیاست های ونگر پول خرج کردن وجود نداره! توجه کرده باشی تمام خرید ها در رنج 10 میلیون پوند هست! و من به شخصه این سیاست رو می پسندم. به باشگاه های دیگه نگاه کنیم مثل من سیتی و رئال و حالا هم بارسا(!) که بی رویه و بدون منطق بازیکن می خرن! و این اصلا درست نیست! این ها باعث بالا رفتن قیمت بازیکن و تورم میشه! من به شخصه از سیاست ونگر و باشگاه در خرید ها حمایت می کنم و باید سایر باشگاه ها از مدل ما تقلید کنن وگرنه خیلی از باشگاه های دیگه هم دچار ورشکستگی میشن که نمود بارزش در لالیگا هست! همین بارسا من از زبون مدیر این باشگاه شنیدم که 400 میلیون بدهی دارن و خرید سس براشون ریسک بود! اینتر سه فصل پشت سر هم قهرمان شد و اما باز 67 میلیون ضرر دید! من آینده روشنی در پیش روی بارسا نمی بینم با این وضعیت!
البته من خودم ناراحت هستم از اینکه این پول هایی که وارد باشگاه میشه کجا خرج میشه؟! ما فقط از فروش بازیکنامون کلی سود می بریم و گرون ترین بلیط های جزیره رو داریم! پس این پول ها کجا خرج میشه؟ من نمی دونم! من نمی گم باید همش در خرید بازیکن خرج بشه اما باید شفاف سازی بشه در این زمینه! کم کم سر و صدای هوادارا هم داره در میاد!

kia_martan

Registered User
لایک‌ها
4,057
تولد رييس رو تبريك ميگم

من هازارد رو تو فيفا خريد م عجب بازيكن توپيه خيلي حال ميده :دي

kia_martan

Registered User
لایک‌ها
4,057
پیروزی در 6 بازی اخیر ارسنال گواه این موضوع است که توپچی ها بعد از شروعی دشوار، اکنون در حال رسیدن به فرم قابل قبول خود هستند.

آرسن ونگر باور دارد پشت سر گذاشتن دوره های دشوار شخصیت بزرگ این تیم را نشان داده. او اعتقاد دارد آینده توپچی ها در تمام جبهه ای روشن به نظر می رسد.

" هنوز راه درازی مانده تا در مورد قهرمانی در لیگ صحبت کنیم. باید واقع گرا باشیم و ابتدا به موقعیت قدرتمندی باز گردیم.

باور دارم که تیم قوی و قویتر می شود بنابراین باید تنها بر روی آن متمرکز ماند و به اندازه کافی متواضع بود تا مطمئن شویم چیزی برای شرمنده بودن نداریم. آیا به اندازه کافی خوب هستیم یا نه؟ در ماه می این را خواهیم دید.

آنچه در چند ماه های اخیر اتفاق افتاده این است که آرسنال برای 14 سال متوالی به دور گروهی لیگ قهرمانان راه پیدا کرد.

این آبروی باشگاه در سراسر جهان است و یکی از معدود چیزهایی که با یک وضعیت مالی واقعا سالم در ارتباط است. در این لحظه وقتی تمام جهان در حال ورشکسته شدن است چیزی برای شرمنده شدن وجود ندارد که بگوییم به اندازه کافی خوب عمل نکرده ایم.

سال گذشته به داشتن فصلی استثنایی بسیار نزدیک بودیم. این بخشی از بازی است."

RuDiger

کاربر فعال فوتبال
کاربر فعال
لایک‌ها
5,069
علی رغم شروع ن چندان خوب استوک در این فصل به نظرم بازی سختی خواهیم داشت در برابر تیمی که همواره رو به بازی هوایی آورده و این فصل هم کراوچ رو خریدن! باید منتظر درخشش مرتساکر در این بازی باشیم! باید شایستگی هاش رو ثابت کنه در این بازی!
برد در این بازی دور از دسترس نیست و می تونیم خیلی راحت بدستش بیاریم به شرطی که بازی رو سختش نکنیم!
شاوکراس هم اگر بشه پاشو بشکونیم خیلی خوب میشه!!!
کم کم دارم نگرا فن پرسی میشم که همه ی بازی ها رو و ترکیب اصلی بوده و نگران مصدومیتش هستم :( ونگر جان جون هر کی دوست داری به پارک بازی بده :(

sJaguar

کاربر فعال
لایک‌ها
1,591
امیر رو w3 کانالی نیست بازی امروز رو پخش کنه؟!

بالا