• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

کلوب هواداران آرسنال

*ZEUS*

Registered User
لایک‌ها
794
میتونیم مارسی بزنیم. درسته توی جام قهرمانان خوب بوده ولی وضعیت خوبی توی لیگ ندارن.
کسی میدونه امشب آرشاوین بازی میکنه یا نه ؟

RuDiger

کاربر فعال فوتبال
کاربر فعال
لایک‌ها
5,069
قبلا گفته بودم نتیجه این بازی خیلی مهم نیست( منظورم این بود که تساوی و بردش خیلی مهم نبوده) اما الان تکذیب می کنم :دی باید ببریم چرا که هیچ چیزی مثل برد نمی تونه به تیم و اعتماد به نفس تیم کمک کنه! اون هم با تیمی مثل مارسی در فرانسه!
@زئوس
آرشاوین مشکل خاصی برای بازی نداره و اگر ونگر صلاح بدونه بازی می کنه اما نباید انتظار حضور 90 دقیقه ای داشته باشی!
/
از رمسی چه خبر؟ شنیدم دعوت شده رای این بازی! آیا تو ترکیب اصلی قرار می گیره؟

RuDiger

کاربر فعال فوتبال
کاربر فعال
لایک‌ها
5,069
سلام

اومدم بازدید امیر و پس بدم :دی
چند تا عکس هم از تمرین آرسنال دیدم امشب که گفتم براتون بیارم پیش کشی :blush: از عمو آرسن هم چند تیریپ توپ هست.
مرسی جواد جان حال دادی :)

RuDiger

کاربر فعال فوتبال
کاربر فعال
لایک‌ها
5,069
چند روز پیش ونگر گفته بود که نیمی از ستاره های تیمش در تابستان قصد ترک تیم را داشته اند و به خاطر همین گفته بود که سخت ترین فصل دوران مربی گریش بوده!!!
ونگر جان بذار برن، همین که تو باشی و من و آرسنال کافیه...
/
@زئوس
خواهش میشه :)

kia_martan

Registered User
لایک‌ها
4,057
Untitled-1%5B153%5D.jpg

kia_martan

Registered User
لایک‌ها
4,057
گزارشگر چه قد سوتي داد
ميگه بالاخره مرتساكر به تركيب برگشته :دي

بازي متعادلي بود
ضربه سر ونپرسي حيف گل نشد

با دريبل سرپا سانتوس حال كردم

kia_martan

Registered User
لایک‌ها
4,057
رييس رييسه خيلي رييسه :دي

خيلي حال داد گل دقيق 92

90 درصد راه صعود به عنوان تيم اول رو رفتيم
پاس رو جورو انداخت ... جروینیو هم اثر گذاشت ... و رمسی گل رو زد ... سه تا بازیکن تعویضی !!!

ايول ونگر
s%20%2864%29.gif

برد دلچسب و فوق العاده روحيه بخشي بود

sJaguar

کاربر فعال موبایل و فوتبال
کاربر فعال
لایک‌ها
1,591
تبریک میگم
خیلی برد شیرینی بود اساسی حال کردم

مرصی ونگر مرصی رمزی مرصی آرسنال

RuDiger

کاربر فعال فوتبال
کاربر فعال
لایک‌ها
5,069
بازی سنگینی بود. دو تیم بازی خوبی انجام دادن اما تاکتیک های دو تیم به بن بست خورده بود! وقتی نیمه اول تموم شد فهمیدم که چقدر برد در این بازی می تونه مهم باشه چرا که مارسی تیم خونبی بود و بدون هیچ ترسی بازی کرد و بهشون تبریک می گم. اما نیمه دوم ما از تجربه هامون به خوبی استفاده کردیم و در نیمه دوم تمام بازی در دست ما بود اما برخلاف گفته ونگر موقعیت های زیادی خلق نکردیم اما تعویض های خوبی داشتیم و نیروی تهاجمی تیم رو افزایش داد و تا اینکه در دقیقه92 نتیجه ی زحماتمون رو گرفتیم! برد در این دیدار خیلی مهم بود و خدا رو شکر بدست آوردیمش :) کلین شیت هم عالیه :)
مصدومیت جکینسن تنها اتفاق بد بازی بود! ضمن اینکه خوش شانس بودیم سانتوس از بازی اخراج نشد به خاطر اون خطای هند مسخرش! کلا داوری چنگی به دل نزد و در حد این دیدار نبود! یه پنالتی هم برامون نگرفت رو کرنر!

RuDiger

کاربر فعال فوتبال
کاربر فعال
لایک‌ها
5,069
یوونتوس هم برای ولکات دندون تیز کرده و منتظره که مذاکرات برای تمدید قراردادش در ژانویه به بن بست بخوره تا وارد عمل بشه! من که از این حرکت استقبال می کنم اما از گفته های ونگر کاملا مشخص هست که برنامه بلند مدت براش داره و قراره تبدیلش کنه به مهاجم نوک!!!

RuDiger

کاربر فعال فوتبال
کاربر فعال
لایک‌ها
5,069
Chelsea will battle Arsenal and Liverpool for Lille winger Eden Hazard ( Caught Offside)

RuDiger

کاربر فعال فوتبال
کاربر فعال
لایک‌ها
5,069
من تو خیلی از پست هام می بینم که عکس آواتارم کوچیک میشه!!! مثل همین آخرین پپستم! آیا شما هم همچین چیزی می بینید؟؟؟ :blink:

sJaguar

کاربر فعال
لایک‌ها
1,591
من تو خیلی از پست هام می بینم که عکس آواتارم کوچیک میشه!!! مثل همین آخرین پپستم! آیا شما هم همچین چیزی می بینید؟؟؟ :blink:

اره منم بعضی وقتا اینطور میشه فقط آواتار خودم !
اما بعضی وقتا درسته اما الان مالتو درشته و بزرگه.

jerii

همکار بازنشسته
لایک‌ها
9,663
گل دیشب خیلی فاز داد
تبریک:)

JVD

همکار بازنشسته
لایک‌ها
6,500
درود

تبریک میگم بابت برد دیشبتون. واقعا ارسنال مستحق برد بود به نظرم. ونگر هم با موفق تموم کردن دور رفت خوشبختانه از انتقاد ها رها تر میشه. امیدوارم توی لیگ هم کم کم اوضاع مرتب تر بشه.
گل دقیقه نود و دو کلا لذتی داره :دی

1.jpg2.jpg

sJaguar

کاربر فعال
لایک‌ها
1,591
درود

تبریک میگم بابت برد دیشبتون. واقعا ارسنال مستحق برد بود به نظرم. ونگر هم با موفق تموم کردن دور رفت خوشبختانه از انتقاد ها رها تر میشه. امیدوارم توی لیگ هم کم کم اوضاع مرتب تر بشه.
گل دقیقه نود و دو کلا لذتی داره :دی

مشاهده پیوست 79729مشاهده پیوست 79730

مرصی جواد جان

آره خداییش خیلی حال داد

امیدوارم این روند جمع کردن امتیاز ها ادامه داشته باشه .

kia_martan

Registered User
لایک‌ها
4,057
در مورد مصدومیت زانوی جنکینسون.... هنوز نمی دانیم اما بعید است برای دیدار یکشنبه در دسترس باشد. او یک اسکن دارد و جمعه در مورد ان پیشتر خواهیم فهمید. در مورد توماس ورمالن... او جمعه به تمرینات کمال باز میگردد. توماس 10 روز تا دو هفته دیگر نیاز دارد. در مورد ابو دیابی... او بهتر شده اما هنوز برای بازی کردن در دسترس نیست. او احتمالا تا حدود دو هفته دیگر باز می گردد، وی با کمی اختلاف پشت سر ورمالن قرار دارد. در مورد آسیب ماهیچه شکمی گیبز... آسیب بدی نیست اما یک تا دو هفته بیرون خواهد بود. در مورد وضعیت تیم بعد از دیدار با مارسی... بجز کارل جنکینسون، همه در جریان پیروزی مقابل مارسی به خوبی از پس کار بر آمدند.

sJaguar

کاربر فعال
لایک‌ها
1,591
در مورد مصدومیت زانوی جنکینسون.... هنوز نمی دانیم اما بعید است برای دیدار یکشنبه در دسترس باشد. او یک اسکن دارد و جمعه در مورد ان پیشتر خواهیم فهمید. در مورد توماس ورمالن... او جمعه به تمرینات کمال باز میگردد. توماس 10 روز تا دو هفته دیگر نیاز دارد. در مورد ابو دیابی... او بهتر شده اما هنوز برای بازی کردن در دسترس نیست. او احتمالا تا حدود دو هفته دیگر باز می گردد، وی با کمی اختلاف پشت سر ورمالن قرار دارد. در مورد آسیب ماهیچه شکمی گیبز... آسیب بدی نیست اما یک تا دو هفته بیرون خواهد بود. در مورد وضعیت تیم بعد از دیدار با مارسی... بجز کارل جنکینسون، همه در جریان پیروزی مقابل مارسی به خوبی از پس کار بر آمدند.

همه که دو هفته بیرونن :دی

بالا