• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

کلوب هواداران آرسنال

kia_martan

Registered User
لایک‌ها
4,057
هافبک 20 ساله بلژیکی باشگاه لیل یکی از ستاره های جوان اروپاست که همه نگاه ها را به خود معطوف کرده.

آرسنال 2 سال است پیشرفت هازارد را زیر نظر دارد اما درخشش او موجب شده باشگاه هایی مانند رئال مادرید، اینتر میلان و منچستر سیتی نیز به فکر جذب او باشند.

به نظر نمی رسد لیل بتواند بار دیگر مانع خروج هازارد شود و رودی گارسیا، سرمربی لیل اذعان می کند انها به فکر جانشینی برای هازارد هستند.

" البته، ما در مورد این مساله فکر می کنیم. اما در این لحظه زود است.

واقعا سخت است که بازیکنی در سبک ادن را جانشین او کنید. خواهیم دید چه کاری می توانیم انجام دهیم اما در این لحظه بیشترین استفاده را از حضور او در اینجا به کار می بریم.

اگر او و ما به توافقنامه ای برای خروجش دست پیدا کنیم؛ نمی دانم قیمت او در انتهای فصل چقدر خواهد بود. آنچه مسلم است باید بعد از خروج او به فکر جانشنی باشیم."

ديشب ورما دقيقه 85 مصدوم شد باز ولي مثل اينكه جدي نيست!!!!

توماس ورمالن بعد از بازی در صحبت هایی کوتاه گفت:
I had a small cramp at the end. Nothing serious. Just went out as a precaution.
گرفتگی مختصری در پایان بازی داشتم، مساله ای جدی نیست. تنها برای احتیاط بود

RuDiger

کاربر فعال فوتبال
کاربر فعال
لایک‌ها
5,069
مرسی برو بچ علی الخصوص پارک جونم که بالاخره شایستگی هاش رو ثابت کرده و ونگر گفته آماده حضور در لیگ برتر انگلستان هست :)
آرشا هم که ترکونده...
/
ورمالن برای بازی با چلسی مشکلی نداره. هوررااااا...

iL0ve23

Registered User
لایک‌ها
40
بچه ها بابت برد تبریک می گم امیدوارم این روند رو به جلو رو همچنان با پیروزی مقابل چلسی ادامه بدیم. چیزی که دور از دسترس نیست...

RuDiger

کاربر فعال فوتبال
کاربر فعال
لایک‌ها
5,069
دور ششم جام اتحادیه امروز قرعه کشی میشه! 8 تیم باقی موندم که به جز کاردیف سیتی همه از بزرگان لیگ برتر هستن! ایشاا... به کاردیف بخوریم :دی

RuDiger

کاربر فعال فوتبال
کاربر فعال
لایک‌ها
5,069
ویلاش بواش هم افاضاتی فرمودن: آرسنال تیم ضعیفی است و شکستشون کار راحتی است!!!
مرتیکه الان تیمش رسما تو بحرانه با محرومیت دروگبا و بوسینگوا و بحث حرفای نژاد پرستی جان تری که سه بازیکن پوئینز پارک رنجرز گفتن حاضرن شهادت بدن و همچنین تری و ویلاش بواش باید به خاطر اتفاقات بازی با همین کوئینز پارک رنجرز ادای توضیحات بفرمایند!!!ویلاش بواش علی داوری صحبتایی کرده بود! چه بسا محکوم بشن و محرومیت براشون ببرن!
حالا شماب گو شکست کدوم تیم راحتتره؟! تیمی که 7 مسابقه از 8 مسابقه رو برده و شرایط روحی عالی هست و یا اینا...؟!؟!؟!
/
ما هی هیچی نمیگیم این تازه به دوران رسیده ها از سر و کول ما بالا میرن!!! ای خدا...

sadeghbb

Registered User
لایک‌ها
6,160
چلسی حرفی واسه گفتن نداره بازی بعد...

80% بازی رو خواهیم برد...

kia_martan

Registered User
لایک‌ها
4,057
بابا اين چلسي كه از هيچ نظري با ما قابل قياس نيست اگه چاه نفت تو باشگاهشون نبود كه الان يه تيم معمولي بودن
بهتره با اين تيماي درپيت بحث نكنيم كه از هيچ نظري قابل قياس نيسيتند كل تيميشون و چاه نفتشون يه تار مو ونگر ما نميشه
انوقتي كه ما يه فصل بدون شكست ليگو فتح كرديم اين ويلاس كجا بود بياد پيش عمو ونگر درس پس بده :دي

kia_martan

Registered User
لایک‌ها
4,057
امروز تو نشست باشگاه اعلام كردن اماده ايم كه برا زمستون هرخرجي كنيم تا امسال قهرمان شيم

RuDiger

کاربر فعال فوتبال
کاربر فعال
لایک‌ها
5,069
امروز تو نشست باشگاه اعلام كردن اماده ايم كه برا زمستون هرخرجي كنيم تا امسال قهرمان شيم
این پیر خرفت تازه فهمیده باید خرج کرد؟!
بخوا نخواد باید خرج کنه و حداقل یه بازیکن با کلاس جهانی به تیم بیاره!

kia_martan

Registered User
لایک‌ها
4,057
آرسن ونگر در نشست سالیانه باشگاه در ورزشگاه امارات سخنرانی جالبی را ارائه کرد که در زیر می توانید متن آن را مشاهده کنید.

" عصر بخیر - از حضور شما در اینجا متشکرم. از اینکه فرصتی برای صحبت کردن با شما دارم خوشحالم. معمولا از طریق رسانه ها با شما حرف می زنم و معمولا آنها همیشه آنچه من می گویم را منتقل نمی کنند. همچنین خوشالم که بخشی از حقیقت جشن 125 سالگی باشگاه هستم. رویای من این است که روزی یک مربی مقابل شما خواهد ایستاد و می گوید یک هزار سال قبل - نگران نباشید آن دیگر من نخواهم بود!! شما هم اینجا نخواهید بود...

شخصا افتخار می کنم که 15 سال در این باشگاه مسئولیت را بر عهده داشتم و خیلی سپاسگزار شما هستم که در این مدت طولانی اعتماد خود را به من دادید.

می دانم که در باشگاه خاصی هستم. اگر تنها یک نکته شایسته داشته باشم این است که معتقدم به این باشگاه وفادار و متعهد بوده ام. نمی گویم همیشه حق با من بود، می دانم همیشه این یک امتیاز بود که در این باشگاه باشید زیرا همیشه حمایت دیگر افراد را در اختیار داشتم و و در روشی که می خواستم کار کردم.

همچنین امیدوارم در سالیان آینده، مردم به این دوره نگاه خواهند کرد و فکر می کنند ما باشگاه را در مسیر درستی قرار دادیم، به درستی از ارزش ها دفاع کردیم و فکر می کنند که در کنار هم ما خیلی احمقانه رفتار نکردیم.

باور دارم ارزش هایی که ما از ان دفاع کردیم به شدت قابل دفاع هستند زیرا می خواهیم با کلاس خاصی کارها را انجام دهیم. همچنین می خواهیم بسیار جاه طلب باشیم. می خواهیم خیلی شجاع باشیم. باور دارم این باشگاه همیشه در تصمیماتش بسیار شجاع بوده. شجاعت قابلیتی است که آن را تحسین می کنم زیرا در جهان مدرن این نهایت قابلیت مورد نیاز است.

می توانم ترس و نار رضایتی بسیاری را در میان شما ببینم و می توانم آن را درک کنم زیرا در جهانی زندگی می کنیم و با مردمی در حال مبارزه هستیم که منابع بسیار بالایی در اختیار دارند. راهی که ما می توانیم با انها رقابت کنیم این است که سعی کنیم هوشیار باشیم اما همچنین باید متحد باشیم زیرا با ثبات بودن در فوتبال بسیار دشوار است. در 15 سال گذشته ما بیشتر از هر کس دیگر در جهان با ثبات بوده ایم.

برای بودن در بالاترین سطح ممکن، ما باید متحد باشیم. این بدان معنا نیست که من انتقاد پذیر نیستم. من آن را می پذیرم که بخشی از کارم است و هیات مدیره هم انتقاد پذیر است اما در خارج از باشگاه باید نشان دهیم که متحد هستیم زیرا تنها راه بقا در سطح اول همین است. اگر متحد باشید هم به اندازه کافی کار سخت است، حال اگر متحد نباشید در آن صورت هیچ شانسی ندارید.

ما همچنین از ارزش هایی دفاع می کنیم که در این زمان مورد سوال قرار می گیرد - مدل خودکفایی مالی. " شما می خواهید آن را تغییر دهید یا نه؟" آن را باور دارم و مسولیت کامل ان را بر عهده می گیرم که می توانیم با روشی که در باشگاه پیش گرفتیم رقابت کنیم.

بازیکنانی که ما خریدیم - شنیدم که ما دو بازیکن کلاس جهانی را از دست دادیم، با شما موافقم و ما حتی چیزهای بیشتری را از دست دادیم اما به سرعت در مورد بازیکنانی که ما خریدیدم قضاوت نکنید زیرا معتقدم انها در سطح بسیار بسیار بالایی هستند. و من یاد آوری می کنم که در گذشته بعضی بازیکنان کلاس جهانی که در اگوست خریدیم پیش از سپتامبر و یا نوامبر بازی نکرده بودند. بعضی از انها بعدا به بازیکنان کلاس جهانی تبدیل شدند.

ما شروع بسیار سختی داشتیم و فضا در ابتدای فصل بسیار سخت بود و زیر فشار فوق العاده ای قرار داشتیم.

تنها دوست دارم به فصل قبل ما بازگردیم.

زیرا فصل قبل فصلی بود که باید بگویم شاید قبول نتیجه پایانی آن بسیار دشوار بود.

روزی فکر می کردم شاید کاملا تقصیر من بوده زیرا متقاعد شده بودم بازیکنانم می توانند برای هر 4 رقابت بروند و اینکه ما می توانیم تک تک جام ها را پیروز شویم.

باور دارم در مجموع از نظر عملکرد فصل کاملا خوبی داشتیم، در عین حال بسیار بد کار را تمام کردیم. ما در تمام رقابت ها حضور داشتیم.

متاسفانه در اخرین دقیقه فیال جام اتحادیه را از دست دادیم، در اخرین دقیقه از لیگ قهرمانان مقابل بارسلونا حذف شدیم و باور دارم در خانه مقابل بارسلونا ما بهترین عملکردی که آرسنال برای همیشه مقابل یک تیم ارائه کرده را به نمایش گذاشتیم.

ما در اخرین دقیقه مقابل لیورپول شانس خود برای لیگ را از دست دادیم. بعد از آن همه چیز در روشی منفی مورد قضاوت قرار گرفت.

اما در مجموع عملکردی که تیم فصل گذشته ارائه کرد به مراتب بهتر از اعتباری بود که در پایان آن بدست آوردیم. ما برای عبور از خط پایان مشکل داشتیم و در پایان نا امیدی پس از نا امیدی بود، کار خیلی دشوار بود.

ما 27 بازی در نوامبر، دسامبر و ژانویه انجام دادیم و تاوان آن را در مارچ و نوامبر دادیم، جایی که فاقد سوخت کافی برای عبور از خط بودیم. فابرگاس فکر می کنم تنها 19 بازی در لیگ برایمان انجام داد و ونپرسی تنها 17 بازی.

همچنین با وضعیت آسیب دیدگی های خود خوش شانس نبودیم. عملکرد ما به آن بدی که همه در موردش قضاوت می کردند نبود. ما برای عبور از خط اوضاع را کنترل کردیم و بار دیگر جواز حضور در لیگ قهرمانان را بدست آوردیم.

ما همچنین تاکنون موارد مثبتی مانند ظهور بازیکنان کلاس جهانی مانند جک ویلشیر را داشتیم که در سطح بین المللی نشان داد چقدر خوب است. در حال حاضر مبنایی بسیار خوب در تیم داریم.

برای خرید دروازبان جدید زیر فشار بسیاری قرار داشتم و به گلرهایی که داشتیم وفادرا بودیم، همه موافق این موضوع هستند که مشکل را در این پست حل کردیم.

اساس تیم و پتانسیل آن درست است. اگر بازیکنان جوانی که ما داریم را در نظر بگیرید و بازگشت خود را کنترل کنیم و بار دیگر به سطح اول بازگردیم، من در مورد این تیم مثبت تر از دیگر مردم هستم.

در رسانه ها، اعتباری که مستحق آن هستیم را دریافت نمی کنیم.

تیم در مسیر درستی است، نگرش و روحیه ای فوق العاده در ان وجود دارد. ما قادر به رقابت کردن هستیم و این کار را نیز خواهیم کرد. در چه جایگاهی فصل را تمام می کنیم؟ صادقانه بگویم، نمی دانم.

تنها یک چیز را می دانم و اینکه این بازیکنان در این لحظه برای مبارزه کردن اماده اند چون هر روز آنها را می بینم و آنها برای پیشرفت اماده اند. افراد زیادی نیستند که در این لحظه پشتیبان ما باشند اما باور دارم می توانیم شگفتی مثبتی را خلق کنیم. باید حامی و پشتیبان تیم در این فصل باشیم.

ما در فصایی بسیار شوار کار را امارات شروع کردیم زیرا مردم در قبال ما بسیار شکاک بودند. اما آنها دو چیز را فهمیدند، اگر پشتیبان تیم نباشند ما هیچ شانسی نداریم و دوم اینکه مردم درک کرند که تیم نگرش و روحیه ای مناسب دارد.

حتی در دوره های دشوار در چند بازی گذشته خانگی هواداران بدون شک فوق العاده حامی ما بودند، چیزی که در انتهای فصل گذشته ندیدیم.

اکنون زمان آن است که درک کنیم بله، زمان دشوار تر شده اما بله، تحت یک شرط می توانیم موفق باشیم و آن اینکه پشتیبان تیم باشیم و متحد بمانیم.

در پایان فصل، خواهیم دید در چه جایگاهی خواهیم بود.

سپس اگر هرچه در توان داشتیم را ارائه کردیم و برای هر بازی در هر رقابت در کنار هم مبارزه کردیم می توانیم همچنان در پایان فصل به عقب نگاه کنیم و به نگرش و آنچه بدست اوردیم افتخار کنیم.

شخصا متقاعد شده ام که شانسی داریم تا باز هم در بالای جدول کار را تمام کنیم. همچنین می دانم در جهان مدرن قیمت بلیط یک مشکل است. ما در هیات مدیره پیش از اینکه تصمیم بگیرم در مورد آن خیلی صحبت کردیم.

اما تنها برای حفظ بازیکنان باید دستمزهای خود را بالا ببریم بنابراین اکثر موارد مالی برای ما سخت و سخت تر می شود. به همین دلیل درک می کنم که شما احساس می کنید تاوان این موضوع را می دهید اما این تصمیمی نیست که ما در مورد آن گرفته باشیم، این تنها تصمیمی است که به ما فرصتی برای حفظ بازیکنانمان می دهد. متاسفانه یک موقعیت واقعی است که ما در این لحظه با آن روبرو شده ایم.

می دانم اکنون بیش از اندازه حرف زدم. شخصا دوست داشتم شک و تردیدهایی که در این لحظه اطراف باشگاه است را به نوبه خود روشن کنم. برای من این خیلی با ارزش است. و اگر امروز تنها بخواهم به یک چیز برسم آن این است که " به ما اعتماد کنید، این تیم کیفیت دارد، این تیم تا پایان مبارزه خواهد کرد."

و اگر برای آن به ما کمک کنید، معتقدم فصل موفقی خواهیم داشت."

RuDiger

کاربر فعال فوتبال
کاربر فعال
لایک‌ها
5,069
مرسی کیا بابت مصاحبه کامل رئیس. من گشتم تو سایت ها پیداش نکرده بودم :)
/
باید اذعان کنم که چندین بار به رئیس، افکار و سیاست هاش شک کردم و علیهش موضع گرفتم اما همواره به سوی او برگشتم و باز هم از او حمایت می کنم! به شخصه عاشق سیاست های باشگاه هستم؛ از اینکه پول های گزافی خرج نمی کنیم و به جای خرید ستاره ها ما ستاره ا رو می سازیم لذت می برم. این راه درستی هست که ما در مسیرش قرار داریم. نگرش تیم و بازیکنان رو تحسین می کنم. وقتی به ابتدای فصل نگاه می کنم و می بینم که ما بدجوری زمین خوردیم و رسانه ها قصد نابودی ما رو داشتن...اما ما بازگشتیم و نگرش قویمون رو نشون دادیم و ثابت کردیم که هنوز هم جاه طلب هستیم و می خوایم که برای قهرمانی بجنگیم؛ توی تمامی تورنومنت ها...
رئیس ما همچنان به تو اعتماد داریم و از تو حمایت می کنیم. ما شاهد مبارزه ی تیممون هستیم و می بینیم که این تیم برای افتخار می جنگه و این برای من خیلی مهم و ارزنده هست که ببینم تیمم برای کسب افتخار می جنگه و مبارزه می کنه.

RuDiger

کاربر فعال فوتبال
کاربر فعال
لایک‌ها
5,069
علی رغم محرومیت دروگبا و بوسینگوا امروز خوندم که اسین و رامیرز هم مصدوم هستن! آیا تایید می کنید؟

kia_martan

Registered User
لایک‌ها
4,057
علی رغم محرومیت دروگبا و بوسینگوا امروز خوندم که اسین و رامیرز هم مصدوم هستن! آیا تایید می کنید؟

اين مصدوميتا تا خود بازي معلوم نميشه چون زياد مثل اينكه جدي نيست ممكنه حتي فيلم بازي كنن بگن نميرسه!

به نظر من نبايد رو مصدوميت حساب كنيم

رييس گفته فردا سطح واقعي مارو ميبينيد فردا مشخص ميشه كه چه قد تو اين مدت پيشرفت كرديم

در مورد من سيتي هم گفته
شاید پیروزی مقابل یوناتد بیانگر قدرت سیتی باشد اما آرسن ونگر باور دارد روزهای سخت برای هر تیمی فرا می رسد.

" منچستر سیتی شروع فوق العاده ای داشت.

شما از انها انتظار نداشتید با این قدرت کار را شروع کنند اما هنوز اوایل فصل است. هر تیمی در میادین دشواری به میان می رود. امیدوارم که ما نقش خود را ایفا کنیم و اکنون بتوانیم رو به بالا حرکت کنیم.

پارک در میان خریدهای گران قیمت آرسن ونگر در این تابستان حضور نداشت اما آسن ونگر ایمان کامل خود به او را نشان می دهد.

" پارک 31 آگوست به اینجا و ما اکنون در پایان اکتبر هستیم، تنها 2 ماه گذشته.

تیری هانری بازی کردن را در نوامبر شروع کرد و حتی زودتر به تیم ملحق شده بود بنابراین هماهنگی او در اینجا زمان می برد. پارک بازیکن با کیفیتی است، ما آن را در تمرینات می بینیم و او بازیکن بسیار باهوشی است. اینمساله می توان در بازی ها خود را نشان دهد. در مجموع باور دارم چیزهای بیشتر و بیشتری از پارک خواهید دید.

واضح است که او شخصا به آن گل نیاز داشت اما باور دارم وقتی بازیکنان جدید به باشگاه می ایند نیاز دارید مردم را متقاعد کنید که شایسه حضور در این جایگاه هستید.

خیلی از مردم فکر می کنند که مگر هزینه عظیمی در نقل و انتقالات انجام دهید در غیر این صورت نمی توانید به راحتی موفق باشید. اگر او با رقمی بالا خریداری میشد همه کاملا تحت تاثیر او قرار میگرفتد.

او نشان داده که در سطح بازی برای باشگاه فوتبال آرسنال است و قطعا هدف ما کمک به او برای بدست اوردن اعتماد به نفس است."

RuDiger

کاربر فعال فوتبال
کاربر فعال
لایک‌ها
5,069
ری پارلر: ونگر به من گفته است که چقدر دلش برای ویلشر تنگ شده است:(

kia_martan

Registered User
لایک‌ها
4,057
آرسن ونگر پیش از دیدار چلسی - ونگر: از ته قلبم در مجمع عومی سهام داران صحبت کردم

- پیروزی برابر چلسی می تواند ایمان ما را محکم تر کند

- ورمالن در ترکیب تیم برای بازی با چلسی قرار دارد

- جنکینسون تست آمادگی دیرهنگام خواهد داشت

- ونگر: در مورد آینده ون پرسی صحبت نمی کنم

- نتیجه های بزرگ در فوتبال اهمیت زیادی ندارند

- ونگر: امیدوارم هواداران نگرانی کمتری داشته باشند

- ما در موقعیت بهتری برای بازی با چلسی قرار داریم

- ونگر: نژادپرستی در ورزش امروزه مشکل کوچکتری شده است

- از دشمنی ها نسبت به هیئت مدیره تعجب کرده ام

- ونگر: من یکی از طرفداران آندره ویاس بواس هستم

- ونگر: در مورد موقعیت باشگاه صادقانه صحبت کردم

- ونگر: شما می توانید نگرانی را بین هواداران احساس کنید

- ونگر: تنها راه موفقیت، تمرکز بر روی عمکرد خودمان است

- ونگر: چه کسی بعد از 9 بازی، شما را از قهرمانی خط میزند؟ اما ما باید واقع گرا باشیم. در حال حاضر آماده این کار نیستم

- ونگر: وضعیت ما خیلی هم منفی نیست. هواداران هم همان چیزی را می خواهند که ما می خواهیم. پیروزی!

sJaguar

کاربر فعال موبایل و فوتبال
کاربر فعال
لایک‌ها
1,591
خوب فردا میریم که این آبی ها رو بترکونیم

ویلاش بواش هم هنوز جو یک فصل بدون شکست با پورتو تو سرشه. زیاد جدی نگیرید وقتی بازیو باخت و رفت با آرسن دست داد میفهمه چه اشتباهی مرتکب شده.

مصدومیت فرما جدی که نیست هست؟

kia_martan

Registered User
لایک‌ها
4,057
خوب فردا میریم که این آبی ها رو بترکونیم

ویلاش بواش هم هنوز جو یک فصل بدون شکست با پورتو تو سرشه. زیاد جدی نگیرید وقتی بازیو باخت و رفت با آرسن دست داد میفهمه چه اشتباهی مرتکب شده.

مصدومیت فرما جدی که نیست هست؟

نه ورما اماده است

آرسن ونگر پیش از دیدار چلسی - ونگر: از ته قلبم در مجمع عومی سهام داران صحبت کردم

- پیروزی برابر چلسی می تواند ایمان ما را محکم تر کند

- ورمالن در ترکیب تیم برای بازی با چلسی قرار دارد

- جنکینسون تست آمادگی دیرهنگام خواهد داشت

RuDiger

کاربر فعال فوتبال
کاربر فعال
لایک‌ها
5,069
با این حال زمان بندی و جزئیات آن بطور دقیق تایید نشده است و آرسن ونگر در کنفرانس مطبوعاتی خود اشاره کرد که اکنون بیشتر نگران طرح سلامت مالی یوفاست.

" من نسب به یک سال قبل در مورد ورود این قانون کمتر خوش بین هستم و وقتی مورد استفاده قرار گیرد به این بستگی دارد که چه نوع قوانینی به اجرا در می آیند.

مطمئن نیستم که یوفا روی تمام قوانینی که موجب کارکرد این طرح می شود تدبیری اندیشیده باشد.

یوفا با مواردی مانند باشگاه سیون سوئیس به چالش کشیده شد، وقتی آنها را از لیگ اروپا و بخاطر استفاده از بازیکنان فاقد صلاحیت کنار گذاشت و اینگونه به نظر می رسد که آنها می ترسند اگر قوانین سلامت مالی را اجرا کنند با باشگاه های بزرگ به چالش کشیده شوند.

بنابراین مطمئن نیستن که قادر باشند این مساله را اعمال و به آنها تحمیل کنند.

امیدوارم بتوانند زیرا یکی از بزرگترین حامیان این طرح هستم اما نسبت به یک سال قبل کمتر متقاعد می شوم که چنین چیزی امکان پذیر باشد."

RuDiger

کاربر فعال فوتبال
کاربر فعال
لایک‌ها
5,069
یورو اسپورت:
Untitled-1%5B155%5D.jpg

اسکاس اسپورت:
Chelsea: Cech, Ivanovic, Luiz, Terry, Cole, Meireles, Mikel, Lampard, Sturridge, Torres, Mata.

Arsenal: Szczesny, Koscielny, Mertesacker, Vermaelen, Santos, Walcott, Song, Ramsey, Arteta, Gervinho, Van Persie

لیست دو تیم برای بازی امروز:
Arsenal: Szczesny, Vermaelen, Mertesacker, Djourou, Koscielny, Djiuro, Ramsey, Song, Arteta, Walcott, Gervinho, Van Persie, Rosicky, Park, Santos, Oxlade-Chamberlain, Squillaci, Fabianski, Arshavin, Frimpong, Chamakh, Miyaichi.

Chelsea: Cech, Ivanovic, Luiz, Terry, Cole, Meireles, Mikel, Lampard, Sturridge, Torres, Mata, Romeu, Malouda, Meireles, Bosingwa, Lukaku, Ferreira, McEachran, Kalou, Turnbull, Taylor, Alex, Bertrand, Nicolas

sJaguar

کاربر فعال موبایل و فوتبال
کاربر فعال
لایک‌ها
1,591
بچه ها بازیو از کجا ببینیم؟ :دی

یورو اسپورت:
Untitled-1[155].jpg

اسکاس اسپورت:
Chelsea: Cech, Ivanovic, Luiz, Terry, Cole, Meireles, Mikel, Lampard, Sturridge, Torres, Mata.

Arsenal: Szczesny, Koscielny, Mertesacker, Vermaelen, Santos, Walcott, Song, Ramsey, Arteta, Gervinho, Van Persie

لیست دو تیم برای بازی امروز:
Arsenal: Szczesny, Vermaelen, Mertesacker, Djourou, Koscielny, Djiuro, Ramsey, Song, Arteta, Walcott, Gervinho, Van Persie, Rosicky, Park, Santos, Oxlade-Chamberlain, Squillaci, Fabianski, Arshavin, Frimpong, Chamakh, Miyaichi.

Chelsea: Cech, Ivanovic, Luiz, Terry, Cole, Meireles, Mikel, Lampard, Sturridge, Torres, Mata, Romeu, Malouda, Meireles, Bosingwa, Lukaku, Ferreira, McEachran, Kalou, Turnbull, Taylor, Alex, Bertrand, Nicolas

کوزیلنی دفاع راست بازی میکنه؟

تجربه ای داره تو این پست؟!

Last edited by a moderator:
بالا