• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

کلوب هواداران آرسنال

Arsenal270

Registered User
لایک‌ها
62
فقط آرسنال دمش گرم
clapping.gif
clapping.gif
clapping.gif

47b20s0.gif

kia_martan

Registered User
لایک‌ها
4,057
قرعه کشی جام اتحادیه :

آرسنال - منچسترسيتي
چلسی - لیورپول
منچستر یونایتد - کریستال پالاس
کاردیف - بلکبرن

Link 2دقیقه 14Lampard

Link 2دقیقه 37Robin van Persie

Link 2دقیقه 45Terry

Link 2دقیقه 47Andre Santos

Link 2دقیقه 56Theo Walcott

Link 2دقیقه 81Mata

Link 2دقیقه 85Robin van Persie

Link 2دقیقه 90Robin van Persie

من سيتيم بايد بزنيم بپوكنيم و اون amir$

خده عمو ونگر بعد بازي
27223500795561679487.jpg

sJaguar

کاربر فعال موبایل و فوتبال
کاربر فعال
لایک‌ها
1,591
واو چه گلی زد والکات! اون دو تا بازیکن رو با یه سر توپ محو کرد کلا!!!!

تو اتحادیه هم سخت ترین قرعه ممکن به ما خورده. به امید ترکوندن سیتی و سمیر

Last edited by a moderator:

iL0ve23

Registered User
لایک‌ها
40
من بازی رو ندیدم ولی گلها رو دیدم مثینکه ترکوندیمشون... خلاصه ما یار همیشگی آرسنال هستیم چه روزای سخت و چه این روزای فراموش نشدنی... به امید موفقیت روز افزون بچه ها....

kia_martan

Registered User
لایک‌ها
4,057
در مورد گل سوم چلسی...
من خیلی ناراضی بودم اما در مجموع باید بگویم که تنها می توانم تیمم را مورد ستایسش قرار دهم. ما در زمین نا امید به نظر نمی رسیدیم و به راه خود ادامه دادیم. می دانستیم که به یک پیروزی در اینجا نیاز داریم و به راه خود ادامه دادیم تا پیروز بازی شویم. در مجموع احساس کردم که آنها علمکرد تیمی خوبی داشتند و روحیه خوبی نشان دادند. وقتی درست پیش از استراحت دو نیمه 2 - 1 عقب می افتید اوضاع سخت می شود اما ما با اشتیاق کامل برای حرکت رو به جلو به نیمه دوم آمدیم.

در نیمه دوم احساس کردم از نظر دفاعی خیلی بهتر از نیمه اول هستیم. در نیمه اول فرصت های زیادی به حریف دادیم، این کاملا بخاطر این حقیت بود که چلسی خیلی حمله می کرد اما ما همواره در سراسر بازی خطرناک به نظر می رسیدیم و امیدوارم که تیم باور خود را با چنین عملکردی تقویت کند و بر روی قوی و قویتر شدن متمرکز شود.

در مورد رابین ونپرسی...
او البته روی دور افتاده و از فرصت ها با کلاس خود استفاده کرد. ما خیلی حمله کردیم و در مجموع شانس هایی را ایجاد کردیم. هوشیاری حرکات او در اطراف محوطه جریمه و دقت ضربات اخرش استثنایی است.

در مورد عملکرد لورن کوسیلنی...
معتقدم او برجسته بود. او تنها کسی بود که در نیمه اول در عقب زمین قوی به نظر می رسید. اما احساس کردم در نیمه اول در عقب زمین و میانه زمین فضای زیادی به آنها دادیم و در نیمه دوم در خط میانی فشرده تر کار کردیم. ما کار را ادامه دادیم تا در حملات خطرناک تر باشیم اما در دفاع کمتر به زحمت افتادیم.

در مورد تشویق تیم برای آرام کردن کار در پایان بازی...
می دانید وقتی 2 دقیقه تا بازی مانده و 4 - 3 جلو هستید، اوضاع روی نیمکت چطور است. شما لزوما تیم را تشویق نمی کنید که دیوانه وار رفتار کند. اما این نشانه تیم و باشگاه ماست. گاهی پاداش آن را می گیرید و گاهی نیز بهای ان را می دهید.

در مورد اینکه تیم چلسی خیلی باز کار می کرد...
باید در مورد این مساله فکر کم. فکر می کنم یک سال ما در اینجا 3 - 2 پیروز شدیم، وقتی کانو 2 گل زد و ما 2 - 1 عقب بودیم. این به بازی ها بستگی دارد زیرا تا اینجا چلسی به هیچ وجه بازی بازی ارائه نکرد. آنها از نظر دفاعی در بازی هایی که تاکنون داشتند بسیار امن به نظر می رسیدند و این کیفیت امروز ما بود که خط دفاع انها را باز کرد و با تمام قوا رو به جلو حرکت کردیم.

در مورد اینکه چه چیزی در تیم شما تغییر کرده...
چیزی که تغییر کرده این است که نیمی از تیم را در 31 آگوست به خدمت گرفتیم و باید به لیگ قهرمانان صعود می کردیم. باید اتحاد کامل را در روشی که می خواستیم فوتبال بازی کنیم دوباره شکل می دادیم. هر پیروزی نیز شما را قویتر می کند.

بنابراین اکنون بازیکنان در روشی که ما بازی می کنیم عادت کرده اند بنابارین ما قویتر شده ایم اما باید متواضع باقی بمانیم، متمرکز باشیم و در کنار هم به سختی کار کنیم. هنوز زمین هایی هست که ما را در موقعیت قدرتمند تری در لیگ قرار می دهد و تیم های مقابل ما امتیازات زیادی را از دست نمی دهد. اما کیفیتی که امروز نشان دادیم باید اعتماد به نفس ما را بیشتر کند.

در مورد آرون رمسی....
چیزی که مردم در مورد بازیکنانی مانند ووچیچ، رمسی و ویلشیر فراموش کرده اند این است که آنها 19 - 20 ساله هستند. آنها کیفیت درجه یکی دارند و عادی است که بازی به بازی پیشرفت کنند و سال به سال بهتر شوند.

در مورد ادامه روند قدرتمند تیم...
این بهترین عادت در حرفه من است. ما اکنون با ثبات تر هستیم و اکنون باید با روند خود ادامه دهیم. سه شبه شب آزمون دیگری پیش روی ماست که باید بر روی ارائه عملکردی مشابه تمرکز شویم، این دغدغه فعلی ماست.

در مورد یک بیانه بزرگ برای دیگر رقبا....
ما بازی هایی مانند منچستر یونایتد و لیورپول انجام دادیم، وقتی با 10 بازیکن بازی می کردیم اما در آن زمان تیم را در اختیار نداشتیم، احساس می کنم اکنون قویتر هستیم.

در مورد گل های دریافتی در بازی های بزرگ این فصل....
سوال خوبی است زیرا باید از خود بپرسید به این حقیقت بستگی دارد که بازیکنان هجومی خوب زیادی در زمین هستید و یا به این بستگی دارد که یک تیم گل های بیشتری به ثمر می رساند و از موقعیت های خوب خود استفاده می کند؟ یا به این بستگی دارد که تیم های بزرگ از نظر دفاعی شکننده تر هستند؟ جواب دادن به آن سخت است، ما بازی های بیشتری نیاز داریم تا این کار را انجام دهیم.

RuDiger

کاربر فعال فوتبال
کاربر فعال
لایک‌ها
5,069
بعد از گل پنجم من رفتم جلوی تلویزیون افتلدم رو زمین و زانو زدم و بادستم می کوبیدم زمین و فریاد می زدم: مادر بگرید...مادر بگرید...
:دی
/
باز هم نیمه دوم کولاک کردیم مثل اینکه قراره این فصل تیم نیمه دوم باشیم!
هیچ کس به کشلی اشاره نکرد که سر گل ولکات نابود شد!!! :دی خیلی حال داد:دی
@علی
به تو و بهزاد میگن رفیق!!!
تهران قبول شدم و فردا میرم ثبت نام :دی
ابرومون رو بردید:دی
///
چند روزی به اینترنت دسترسی ندارم و کم میام. الان هم با گوشی اومدم!
پرچم بالاست...

sJaguar

کاربر فعال
لایک‌ها
1,591
بعد از گل پنجم من رفتم جلوی تلویزیون افتلدم رو زمین و زانو زدم و بادستم می کوبیدم زمین و فریاد می زدم: مادر بگرید...مادر بگرید...
/
@علی
///
پرچم بالاست...

دقیقا نفهمیدم وقتی زمین رو مورد عنایت قرار میدادی چی فریاد میزدی :ِدی

kia_martan

Registered User
لایک‌ها
4,057
/
@علی
///
پرچم بالاست...

تو كه تا 2 روز پيش تو فيس بوك زده بودي ميري قزوين چن تا چن تا قبول شدي!

من بعد هر گل صداي دادم بيشتر ميشد!
گل پنجم كه تا 6 تا كوچه اونورترم رفت!
الانم رفتم يه چن تا فروم كل كلي زديم به بدن حسابي حال داد جاتون خالي :دي

sJaguar

کاربر فعال
لایک‌ها
1,591
رمزی میگوید تیمش مستحق این پیروزی بود
امروز هواداران چلسی شاهد تحقیر تیمشان در ورزشگاه استمفورد بریج بودند. آرون رمزی که بازی خوبی از خود به نمایش گذاشت میگوید آرسنال مستحق این پیروزی بوده و آنها شخصیت خودشان را نشان دادند.

" بازی خوبی بود، شخصیت خودمان را نشان دادیم و در پایان مستحق پیروزی بودیم. ما فرصتهای فراوانی بدست آوردیم و از آنها استفاده کردیم. نشان دادیم که چه پتانسیلی داریم و این قسمتی از پتانسیل ما بود و من از کسب این نتیجه خوشحالم."

//

رابین ونپرسی از اشتباه جان تری متعجب است
توپچی ها در هفته دهم لیگ برتر توانستند چلسی را در ورزشگاه خانگیشان شکست سنگینی بدهند، ونپرسی باز هم درخشید و توانست هتتریک کند.
زمانی که هر دو تیم 3-3 مساوی بوند، جان تری اشتباه عجیبی انجام داد و ونپرسی فرصت طلب بهترین استفاده ممکن را از آن توپ برد.

" بعد از پایان بازی میتوانستید خوشحالی ما را ببینید، به سختی مبارزه کردیم و شخصیت خودمان را نشان دادیم."

" این یک پیروزی بزرگ برای ما بود."

" از افتادن جان تری متعجب شدم چون یک پاس ساده رو به عقب بود و او لیز خورد. قبل از اینکه لیز بخورد، نزدیک بود که خودم او را زمین بزنم! ناگهان خودم را در موقعیت تک به تک با پیترچک دیدم و در آن لحظه چیزهای زیادی به ذهنم آمد اما من راحت ترین کار را انجام دادم."
//

تئو ولکات اعتقاد دارد آرسنال با اجرای فرم اصلی خود باور دارد که هر تیمی را میتواند شکست دهد.

تئو ولکات اعتقاد دارد آرسنال با اجرای فرم اصلی خود باور دارد که هر تیمی را میتواند شکست دهد·
: ولکات در مصاحبه با تالک اسپورت میگوید

ما فوتبال خود را به نمایش میگذاریم اجرای ما در حال حاضر بسیار عالی میباشد و ما میخواهیم آن را ادامه بدهیم

ما خیلی پیش رو را نمی نگریم در حال حاضر شایعات پیرامون ما خیلی است ما در حال حاضر آن را در اردوی خود نگه میداریم

ما فقط در پی تلاش برای پیروزی در بیشتر بازیهایمان هستیم و مطمئنا ما توانایی آن را داریم

ما نمیخواهیم بگوییم برای پایان فصل چه قصدی داریم اما در حال حاضر به راه خود اعتقاد داریم و باور داریم میتوانیم هر تیمی را شکست دهیم

//

یوسی بنایون بعید است بعد از قرارداد قرضی خود به چلسی بازگردد .

بنایون خوشحالی خود را به طور آشکارا در مورد پیروزی آرسنال در ورزشگاه خانگی چلسی ابراز کرده است .

این هافبک اهل کشور اسرائیل که به طور قرضی از چلسی به آرسنال آمده است طبق قوانین نمیتوانست مقابل باشگاه سابقش به میدان برود .

پیام صفحه ی توئیتر بنایون : " چه پیروزی بزرگی ، عالی بود بچه ها "

این پیام باعث شده که تعدادی از هواداران چلسی به او واکنش نشان دهند و او را "یهودا" خطاب کردند

kia_martan

Registered User
لایک‌ها
4,057
گراهام: جروینیو مرا تحت تاثیر قرار داده
سیاست آرسن ونگر در نقل و انتقالات از زمان ورودش به آرسنال خارق العاده بوده، خرید بازیکنان گمنام غیر بریتانیایی مانند هانری، پیرس و لیونگبرگ.

هیچ کس این بازیکنان را نمی شناخت، حتی ویرا، هیچ کسی او را در انگلستان نمی شناخت و او آنها را خرید و به بازیکنان کلاس جهانی تبدیل کرد.

شما باید در این مسیر او راهمراهی کنید اما گذشت زمان قضاوت خواهد کرد که آیا آنها واقعا در دسته ای از بازیکنان کلاس جهانی که آرسنال نیاز دارد رشد می کنند یا نه.

با بازی هایی که از جروینیو دیدم خیلی تحت تاثیر عملکردش قرار گرفتم. او در بال کناری می ماند و سپس به عمق می آید و به مهاجم مرکزی ملحق می شود. دیدن چنین چیزی از یک بازیکن گوش لذت بخش است.

در مصاف های تک به تک او خیلی خوب عمل می کند که دیدن آن در هر تیمی لذت بخش است. بازیکنانی که دیگران را از پیش رو بر می دارند، او در این کار خیلی خوب به نظر می رسد و بعد به عمق می آید و یک و دو را با ونپرسی انجام می دهد."

kia_martan

Registered User
لایک‌ها
4,057
In Arsène We Trust

Top 4 epl goal scorers after 10 matches along with their transfer fee :

4.Wayne Rooney 9 Goals £25.6m
3.Edin Dzeko 9 Goals £27m
2.Sergio Aguero 9 Goals £35m
1.ROBIN VAN PERSIE 10 Goals £2.75m

No wonder what magic and player Wenger can create

sJaguar

کاربر فعال
لایک‌ها
1,591
In Arsène We Trust

Top 4 epl goal scorers after 10 matches along with their transfer fee :

4.Wayne Rooney 9 Goals £25.6m
3.Edin Dzeko 9 Goals £27m
2.Sergio Aguero 9 Goals £35m
1.ROBIN VAN PERSIE 10 Goals £2.75m

No wonder what magic and player Wenger can create

:)

we love you arsene wenger

sadeghbb

Registered User
لایک‌ها
6,160
ونگر: نمیتوانستم پیش بینی کنم که رابین هت تریک میکند

آرسن ونگر میگوید در جریان پیروزی 5-3 مقابل چلسی انتظار هت تریک از ونپرسی را نداشته است.
رابین ونپرسی در فرم ایده آل خود قرار دارد او در سال جدید، 28 گل در 27 بازی اخیر لیگ برتر به ثمر رسانده است.

ونگر در مورد رابین میگوید " هیجان زده ام. اگر از من سوال میکردید، نمیتوانستم پیش بینی کنم که رابین هت تریک میکند. "

" او همچنان به روند پیشرفت خود ادامه میدهد. رابین همه کار کرد. دفاع، جفظ توپ و... او به بهترین شکل این کار را انجام داد."

" با عملکردی که رابین داشت شما همیشه میخواهید از او تمجید کنید اما باید از عملکرد تیم نیز تمجید کنیم که در بالاترین سطح ظاهر شدند. "

" امروز قوی و متحد بودیم و اعتماد به نفسمان افزایش پیدا کرد. هنوز کارهای زیادی داریم که انجام دهیم، چنین پیروزیهایی به روند رو به جلوی ما کمک میکند."

sadeghbb

Registered User
لایک‌ها
6,160
37af9883-c118-4c04-9f72-8f935fb2636e.jpg
تلاش آرسنال برای جذب جووتیچ

آرسنال در تلاش است تا در ژانویه جووتیچ را به خدمت بگیرد...

جووتیچ یکی از جوانان آینده دار در فوتبال اروپا پیش بینی میشود که مورد علاقه ی گروهی از تیمهای حاضر در جام باشگاههای اروپا نیز شده است

فیورنتینا در حال حاضر در جدول لیگ ایتالیا در رده ی سیزدهم قرار گرفته و حال و روز خوبی ندارد .

گفته میشود یک پیشنهاد 20 میلیون پوندی برای انتقال او کافی میباشد.

این بازیکن 21 ساله شانس حضور در جام باشگاههای اروپا را نیز دارد و ممکن است مذاکرات بیشتر به جلو برود .

RuDiger

کاربر فعال فوتبال
کاربر فعال
لایک‌ها
5,069
قابل توجه عاشقان سینه چاک گوتزه!
میرور دیروز نوشت ارسنال در ژانویه براش اقدام می کنه! قیمتش 17.5 میلیون پوند اعلام کرد که ایده ال هست در ضمن اگر از جام باشگاه ها حذف بشن احتمال این انتقال بیشتر میشه!

jerii

همکار بازنشسته
لایک‌ها
9,663
لینک یوتوپ گل ها هست؟
نمی خوام دانلود کنم

مغسی:)

sJaguar

کاربر فعال
لایک‌ها
1,591
قابل توجه عاشقان سینه چاک گوتزه!
میرور دیروز نوشت ارسنال در ژانویه براش اقدام می کنه! قیمتش 17.5 میلیون پوند اعلام کرد که ایده ال هست در ضمن اگر از جام باشگاه ها حذف بشن احتمال این انتقال بیشتر میشه!

پیشنهاد بالاتر از این که رد شد قبلا یعنی 17.5 رو قیبول میکنن؟

sJaguar

کاربر فعال
لایک‌ها
1,591
به نظر میرسد آرسن ونگر علاقمند است تا در ژانویه ورتونگن مدافع آژاکس را به خدمت گیرد.

آرسنال پس از اینکه در 10 بازی به طور شگفت انگیزی 21 گل دریافت کرده است،اولویت امضا قرارداد با ورتونگن را در زمستان قرار داده است.

ونگر معتقد است که او برای قرار گرفتن آرسنال در بین 4 تیم بالای جدول بسیار کمک خواهد کرد.

ممکن است این معامله بین 12 تا 15 میلیون یورو به صورت نقدی و بقیه از طریق در اختیار قرار دادن یکی از بازیکن های ذخیره به آژاکس انجام شود.

sJaguar

کاربر فعال
لایک‌ها
1,591

1 haft

_fbtz.com___KC__Chelsea_vs_Arsenal_1st_half_English_Comm_HD720P_H264_29th_Oct.part01.rar
_fbtz.com___KC__Chelsea_vs_Arsenal_1st_half_English_Comm_HD720P_H264_29th_Oct.part02.rar
_fbtz.com___KC__Chelsea_vs_Arsenal_1st_half_English_Comm_HD720P_H264_29th_Oct.part03.rar
_fbtz.com___KC__Chelsea_vs_Arsenal_1st_half_English_Comm_HD720P_H264_29th_Oct.part04.rar
_fbtz.com___KC__Chelsea_vs_Arsenal_1st_half_English_Comm_HD720P_H264_29th_Oct.part05.rar
_fbtz.com___KC__Chelsea_vs_Arsenal_1st_half_English_Comm_HD720P_H264_29th_Oct.part06.rar
_fbtz.com___KC__Chelsea_vs_Arsenal_1st_half_English_Comm_HD720P_H264_29th_Oct.part07.rar
_fbtz.com___KC__Chelsea_vs_Arsenal_1st_half_English_Comm_HD720P_H264_29th_Oct.part08.rar
_fbtz.com___KC__Chelsea_vs_Arsenal_1st_half_English_Comm_HD720P_H264_29th_Oct.part09.rar

2 haft

_fbtz.com___KC__Chelsea_vs_Arsenal_2nd_half_English_Comm_HD720P_H264_29th_Oct.part01.rar
_fbtz.com___KC__Chelsea_vs_Arsenal_2nd_half_English_Comm_HD720P_H264_29th_Oct.part02.rar
_fbtz.com___KC__Chelsea_vs_Arsenal_2nd_half_English_Comm_HD720P_H264_29th_Oct.part03.rar
_fbtz.com___KC__Chelsea_vs_Arsenal_2nd_half_English_Comm_HD720P_H264_29th_Oct.part04.rar
_fbtz.com___KC__Chelsea_vs_Arsenal_2nd_half_English_Comm_HD720P_H264_29th_Oct.part05.rar
_fbtz.com___KC__Chelsea_vs_Arsenal_2nd_half_English_Comm_HD720P_H264_29th_Oct.part06.rar
_fbtz.com___KC__Chelsea_vs_Arsenal_2nd_half_English_Comm_HD720P_H264_29th_Oct.part07.rar
_fbtz.com___KC__Chelsea_vs_Arsenal_2nd_half_English_Comm_HD720P_H264_29th_Oct.part08.rar
_fbtz.com___KC__Chelsea_vs_Arsenal_2nd_half_English_Comm_HD720P_H264_29th_Oct.part09.rar
_fbtz.com___KC__Chelsea_vs_Arsenal_2nd_half_English_Comm_HD720P_H264_29th_Oct.part10.rar

بالا