• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

کلوب هواداران آرسنال

kia_martan

Registered User
لایک‌ها
4,057
آرسنال در پي جذب ماريو گوتزه

ماريو گوتزه يکي از مستعدترين بازيکنان جوان فوتبال آلمان در صدر فهرست بازيکنان دلخواه آرسن ونگر در نقل و انتقالات ژانويه است.

00032522.jpg

گفته مي شود باشگاه آرسنال و سرمربي آن در قصد جذب اين هافبک هجومي 19 ساله آلماني را دارند. ونگر به يک بازي ساز احتياج دارد ولي قطعا باشگاه بورسيا دورتموند درقبال درخواست ها و پيشنهادها براي بکارگيري اين بازيکن جوان مقاومت خواهد کرد.
به نظر مي رسد پس از فروش ''سسک فابرگاس'' و ''سمير نصري'' حساب بانکي باشگاه آرسنال به اندازه کافي موجودي داشته باشد تا در چانه زني با باشگاه آلماني موفق شود.

sJaguar

کاربر فعال موبایل و فوتبال
کاربر فعال
لایک‌ها
1,591
ونگر دیروزمصاحبه با روزنامه گاردین داشت وخاطر نشان کرد که شاید یک بازیکن بزرگ در ژانویه بخرد ولی هیچ اسمی نیاورده چون دوست ندارد فضای اطراف باشگاه را متشنج کند ونگر با اشاره به اینکه ژروینیو در میانه فصل به دلیل مسابقات جام ملتهای آفریقا از این تیم جدامیشود با خلا مهاجم مواجه میشود و از این رو از همین حالا به دنبال مهاجم مناسبی میگردد وی افزود که با توجه به شرایط مالی باشگاه بسیار مناسب است از نظر بودجه هیچ مشکلی ندارد.
نظر نویسنده:
با توجه به اشاره ونگر به خرید یک بازیکن بزرگ هرچند که اسمی نیاورده و نصف شدن قیمت توز از 50 میلیون به 25 میلیون شاید یکی از گزینه های ونگرتوز باشد حالا شما به عنوان هوادار دوست دارید این مهاجم با کلاس جهانی و لی جنجالی به آرسنال بیاد.

//

کی میتونه باشه بنظرتون؟

من فک میکنم احتما خرید کارلوس توز باشه! نظر شخصی ها جایی چیزی نخوندم!

kia_martan

Registered User
لایک‌ها
4,057
توز از نظر فني كه حرف نداره مخصوصا سرعتش مهم حاشيه است كه بايد كنترل بشه!
من سيتي بعيده به تيماي انگليسي بده توز رو
من فكر ميكنم ونگر يه بازيساز درجه يك بخره و اگه مهاجم بخواد يه مهاجم معمولي موقتي كار راه انداز ميخره

sJaguar

کاربر فعال
لایک‌ها
1,591
نمیدونم چرا به دلم افتاده توز رو میخره!

Last edited:

RuDiger

کاربر فعال فوتبال
کاربر فعال
لایک‌ها
5,069
@توز
توانایی های فنیش قابل ستایش هست! اما از نظر اخلاقی اصلا بازیکن کنترل شده ای نیست! نمی دونم ونگر برای خریدش اقدام خواهد کرد یا نه ولی اگر اقدام کنه فوق العاده جالب و جذاب خواهد بود این انتقال. مطمئنا ونگر شرایط اخلاقیش رو در نظر یم گیره و من مطمئنم که او در آرسنال بازیکن خیلی بهتری خواهد بود از نظر اخلاقی! ونگر روی این موضوع کار خواهد کرد روش!
واقعا نمی دونم که او خریداری میشه یا نه؟! نظر خاصی ندارم اما وقتی به توانایی های خیره کننده فن فن تو محوطه جریمه نگاه می کنیم به این فکر می کنیم که آیا خرید یک مهاجم کلاس بالا ضرورتی داره یا نه؟! به شخصه احتمال نخریدنش رو بیشتر از خریدنش می دونم! یووه هم گویا در پی خریدش هست! این هم فراموش نکنیم که هنوز پارک تو لیگ بازی نکرده و او هم می تونه گزینه مناسبی باشه!
اگر قراره یک ستاره خریداری بشه من روی گوتزه زوم می کنم! هازارد هم هرگز نشه فراموش :D

sJaguar

کاربر فعال
لایک‌ها
1,591
@توز
توانایی های فنیش قابل ستایش هست! اما از نظر اخلاقی اصلا بازیکن کنترل شده ای نیست! نمی دونم ونگر برای خریدش اقدام خواهد کرد یا نه ولی اگر اقدام کنه فوق العاده جالب و جذاب خواهد بود این انتقال. مطمئنا ونگر شرایط اخلاقیش رو در نظر یم گیره و من مطمئنم که او در آرسنال بازیکن خیلی بهتری خواهد بود از نظر اخلاقی! ونگر روی این موضوع کار خواهد کرد روش!
واقعا نمی دونم که او خریداری میشه یا نه؟! نظر خاصی ندارم اما وقتی به توانایی های خیره کننده فن فن تو محوطه جریمه نگاه می کنیم به این فکر می کنیم که آیا خرید یک مهاجم کلاس بالا ضرورتی داره یا نه؟! به شخصه احتمال نخریدنش رو بیشتر از خریدنش می دونم! یووه هم گویا در پی خریدش هست! این هم فراموش نکنیم که هنوز پارک تو لیگ بازی نکرده و او هم می تونه گزینه مناسبی باشه!
اگر قراره یک ستاره خریداری بشه من روی گوتزه زوم می کنم! هازارد هم هرگز نشه فراموش :D

البته ونگر تو مصاحبش به اشاره به یه بازیکن که بتونه جای زروینیو رو هم پر کنه اشاره کردهحالا باید دید یه هافبک مد نظرشه یا یه مهاجم یا یه کسی که دو دو پست بتونه بازی کنه ...

*ZEUS*

Registered User
لایک‌ها
794
تبریک برای بردهای اخیر . این هفته مارسی بزنیم صعودمون قطعی میشه.

sJaguar

کاربر فعال
لایک‌ها
1,591
به به

کاتالان تی وی فردا شب بازی با مارسی رو مستقیم پخش میکنه!

kia_martan

Registered User
لایک‌ها
4,057
اگه ونگر بخواد به رابين استراحت بده فردا احتمالا چمبرلين يا پارك بازي ميكنند
چاماخم مصدومه نيست

kia_martan

Registered User
لایک‌ها
4,057
فرم خوب رابین ونپرسی در این فصل با هت تریک در مقابل چلسی ادامه پیدا کرد تا او به بهترین گلزن لیگ برتر در سال 2011 تبدیل شود.

این مساله موجب شده تا دیده دشام، سرمربی مارسی به فکر متوفق کردن او باشد.

" اگر او بهترین مهاجم حال حاضر اروپا نباشد، یقینا یکی از بهترین آنهاست. آنچه از یک مهاجم می خواهید این است که گل های زیادی به ثمر برساند و میانگین گلزنی او واقعا همه را تحت تاثیر قرار می دهد.

شاید او تیمی دارد که خیلی زیاد برای او بازی می کنند. بازیکنانی هستند که وقتی در مقابل دروازه قرار می گیرند می خواهند پاس بدهند، جروینیو و والکات مثال هایی هستند که گاهی این کار را می کنند.

اما واضح است که او یکی از بهترین بازیکنان اروپا در حال حاضر است.

متوقف کردن او چیز ایده آلی به شمار می رود. اما مساله ایده آل می بایست این باشد که مانع رسیدن توپ های زیادی به او شویم و در این صورت فرصت های زیادی بدست نمی آورد."

RuDiger

کاربر فعال فوتبال
کاربر فعال
لایک‌ها
5,069
من جای ونگر بودم فن فن رو می ذاشتم تو آبنمک تا بازی بعدی تو لیگ :دی
خداییش مصدوم بشه یعنی واویلا!؟!؟!؟
امیدوارم امشب پارک بازی کنه. گلش به بولتون نشان از توانایی های بالاش داشت و واقعا لذت بخش بود من خیلی بهش ایمان دارم!
در ضمن شماخ هم مصدمه برای این بازی!
احتمالا چمبرلین هم بازی کنه!
/
صحبت از خرید مدافع هم هست! آمار دفاعیمون اصلا خوب نبوده واحتمالا همبازی سابق ورمالن در آزاکس در ژانویه به تیم اضافه بشه! باید دید قضیه گوتزه به کجا کشیده میشه! احتمال حضور هازارد در ژانویه کم شده به صحبت های خود هازارد و اینکه احتمالا لیل صعود می کنه از گروهش! گورکوف هم فراموش نشه همیشه جز گزینه ها بود!

RuDiger

کاربر فعال فوتبال
کاربر فعال
لایک‌ها
5,069
جووتیچ قراردادش رو با فیورنتینا تمدید کرد!
هازارد چراغ سبز رو روشن کرد: برای خروج از لیل آماده ام! (منظورش ژانویه بود!)
توز هم گفته می خواهم در انگلستان بمانم! پیوستن به وستهم رو هم کاملا رد کرده! آرسنال؟تاتنهام؟ و یا...؟
شماخ هم امشب نیستش و ورمالن و جکینسن آماده بازی هستن!

RuDiger

کاربر فعال فوتبال
کاربر فعال
لایک‌ها
5,069
Arsenal have sent scouts to watch Cologne striker Lukas Podolski with a view to making a £20m in January. (footylatest.com)

تابستون هم صحبتش بود که روز آخر براش اقدام کنن که گویا بیخیال شدن اما حالا با خروج ژروینیو در ژانویه احتمال اومدنش زیاده! 20 میلیون هم کم رقمی نیست و فکر نمی کنم کلن بتونه مقاومت کنه!
راستی آیو هم نباید یادمون بره! مهاجم مارسی که رسانه های انگلستان بدجوری کلید کردن که ونگر در پی به خدمت گرفتنش هست!

sJaguar

کاربر فعال
لایک‌ها
1,591
تمام گزینه های جذب خوبن
اگه من بخام اولویت بذارم اینو میذارم
توز
گوتزه
هازارد
پودولسکی
آیو
...

RuDiger

کاربر فعال فوتبال
کاربر فعال
لایک‌ها
5,069
تمام گزینه های جذب خوبن
اگه من بخام اولویت بذارم اینو میذارم
توز
گوتزه
هازارد
پودولسکی
آیو
...
جای هازارد با توز عوض بشه میشه لیست من :)
هر چند من کلا به خریدهای ونگر ایمان دارم و فقط می خوام که بازیکن بخره حالا توز یا یه بازیکن 16 ساله از بورکینافاسو!!!

sJaguar

کاربر فعال
لایک‌ها
1,591
جای هازارد با توز عوض بشه میشه لیست من :)
هر چند من کلا به خریدهای ونگر ایمان دارم و فقط می خوام که بازیکن بخره حالا توز یا یه بازیکن 16 ساله از بورکینافاسو!!!

درسته توز مشکل اخلاقی داره اما از لحاظ فنی خیلی سرتر از هازاد هست بدون شک.
اون جلو با فن فن میتونه بترکونه...

حالا باید دید چی میشه

sJaguar

کاربر فعال
لایک‌ها
1,591
آرسن ونگر آخرین اخبار تیمش برای رویارویی امشب مقابل مارسی را توضیح داد .
آرسن ونگر آخرین اخبار تیمش برای رویارویی فردا شب مقابل مارسی را توضیح داد .

در مورد تغییر و چرخش ترکیب ...

هنوز تصمیم نگرفته ام ، هنوز تیمم را انتخاب نکرده ام .

در مورد جنکینسون و ورمالن ...

هر دو آنها برای ترکیب بازی امشب در دسترس خواهند بود من ترکیب اولیه ی تیم را انتخاب نکرده ام و نمیدانم به اندازه ی کافی برای آغاز بازی آماده هستند یا نه .

اگر به اندازه ی کافی آماده بودن ؟ بله البته

در مورد مروان چاماخ ...

او مصدوم است ، مشکلی در زانو دارد کمی ریزش در زانوی اوست بنابر این برای فردا حتی پیچیده هم نیست و حضور ندارد .

در مورد اخبار تیم ...

یوسی بنایون به ترکیب بازگشته است .

در مورد دیابی ...

شما او را سه هفته دیگر نخواهید دید ، او برای فرانسه هم بازی نخواهد کرد ، من نگران او هستم اما سه ماه پیش نگرانی من بیشتر بود .

مچ پای او خیلی خوب نیست اما عمل جراحی او به خوبی انجام شد ، تعادل مچ او تغییر کرده است بنابراین در حال تنظیم آن میباشد

sJaguar

کاربر فعال
لایک‌ها
1,591
رئیس نامزد دریافت بهترین مربی سال

اسامی نامزدهای این جایزه :

آرسن ونگر فرانسوی ( آرسنال )

ویسنته دل بوسکه اسپانیایی ( تیم ملی اسپانیا )

الکس فرگوسن اسکاتلندی ( منچستر یونایتد )

رودی گارسیای فرانسوی (لیل فرانسه )

پپ گواردیولا اسپانیایی ( بارسا )

یورگن کلوپ آلمانی ( دورتموند )

یواخیم لو آلمانی ( تیم ملی آلمان )

مورینهو پرتغالی ( رئال مادرید )

اسکار تابارز اروگوئه ای ( تیم ملی اروگوئه )

آندره ویلاس بواس پرتغالی ( چلسی )

iL0ve23

Registered User
لایک‌ها
40
یکی رافائل ون در فاررررررت رو بگیره... ههههه می گه تیم ما بهترین تیم لندنه!!!! آرسنالم فک نکنه چلسی رو برده خیلی شاخه.... یکی از این روزا باید نصرتی رو بفرستیم سراغش :lol:

بالا