• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

کلوب هواداران آرسنال

kia_martan

Registered User
لایک‌ها
4,057
ویلشر: قول می دهم برای همیشه در آرسنال بمانم

ویلشر 19 ساله که فصل پیش به یکی از ارکان تیم تبدیل شد، در این فصل با بدشانسی مواجه شد و مجبور به چندین ماه خانه نشینی شد.

او در یک مصاحبه تصویری با iFilm London در مورد وضعیت خود در آرسنال و چیزهای دیگر صحبت کرده است.

وقتی از جک در مورد آینده اش در آرسنال سوال شد و آیا اینکه او تضمین می کند برای همیشه در آرسنال بماند یا خیر، او به هواداران این تضمین را داد که در این باشگاه لندنی بماند.

" من قول می دهم! از 9 سالگی در این باشگاه بوده ام و یاد گرفتم که عاشق آن باشم.

از زمان پاتریک ویرا تا دنیس برگکمپ، سسک فابرگاس، همه را دیده ام که آشکار شدند و توقف نکردند. نسل جدید از بازیکنان به وجود آمده اند. آرون رمسی، من، کایران گیبز و... امیدوارم که بتوانیم واقعا کار ویژه ای را انجام دهیم.

من عاشق باشگاه هستم و می خواهم جزئی از آینده آن باشم. "

ویلشر هم اکنون دوران مصدومیت خود را سپری می کند و از این بابت بسیار ناراحت است اما منتظر بازگشت دوباره به میادین و پیشرفت بیشتر در تیم است.

" در این لحظه واقعا آهسته سپری می شود و واضح است که ناامید هستم. باید تا اواسط اکتبر به تمرینات برگردم و سپس می توانم به سختی کار کنم و آن وقت به رئیس بستگی دارد که چه موقع مرا انتخاب می کند.

یک ناامیدی بزرگ است. مخصوصا پس از سال گذشته که ما نزدیک به فتح جام بودیم. ما بارسلونا را در خانه شکست دادیم و به نظر می رسید همه چیز خوب پیش می رود اما پایان ناراحت کننده ای داشت.

من منتظر این فصل بودم. واقعا فکر می کردم می توانیم جلو بیاییم و کاری کنیم. دوباره مصدوم شدن واقعا ناامید کننده است اما من در دسامبر باز خواهم گشت و امیدوارم بتوانم دوباره اوج بگیرم. "

این جوان انگلیسی همچنین، بازگشت آرسنال از بحران را مورد ستایش قرار داد.

" به نظر می رسد ما هفته به هفته بهتر می شویم. شروع بدی در فصل داشتیم و همه این را می دانند. نمی خواهم دروغ بگویم که خوب بودیم چرا که اینگونه نبود. بچه های باید با یکدیگر بازی کنند. بعضی از آنها جدید هستند. به نظر می رسد هر هفته بهتر و بهتر می شویم.

بازی با وست بروم یکی از بهترین عملکرد های ما بود. ما مانند آرسنال قدیمی کار کردیم و به نظر می رسید اکنون به مسیر پیروزی برگشته ایم. "

sJaguar

کاربر فعال موبایل و فوتبال
کاربر فعال
لایک‌ها
1,591
دم فان باستن و جکی کوچولو گرم. سر صبحی روحمون رو شاد کردن

RuDiger

کاربر فعال فوتبال
کاربر فعال
لایک‌ها
5,069
@علی
هزارمین پستت رو تبریک میگم :D
/
برخلاف گفته های گوتزه مبنی بر رضایت از بودن در دورتموند اما آرسنال همچنان در پی به خدمتگیریش هست! منچستر هم گویا 25 میلیون پوند براش می خواد بده! خبری از رئال و من سیتی و بارسا نیست فعلا:p

kia_martan

Registered User
لایک‌ها
4,057
ده هزارمين پست!

پول خرج كنيم بهترينها رو مياريم !

sJaguar

کاربر فعال
لایک‌ها
1,591
@علی
هزارمین پستت رو تبریک میگم :D
/
برخلاف گفته های گوتزه مبنی بر رضایت از بودن در دورتموند اما آرسنال همچنان در پی به خدمتگیریش هست! منچستر هم گویا 25 میلیون پوند براش می خواد بده! خبری از رئال و من سیتی و بارسا نیست فعلا:p

:دی

//

گوتزه بیا اینجا گوتزه بیا اینجا

sJaguar

کاربر فعال
لایک‌ها
1,591
هافبک اسپانیای آرسنال با زدن گل سوم مقابل وست برومویچ نمایش ایده آل خود در هفته 11 لیگ برتر را تکمیل کرد.

آرتتا از زمان ورود خود به آرسنال در تمام دیدارهای لیگ حضوری ثابت داشته و آرسن ونگر باور دارد او مهره ای کلیدی در ترکیب تیمش است.

" او بازیکن مهمی برای تیم است. او واقعا بازیکنی میان سونگ و رمسی و یا روسیچکی است و این تداوم و پایداری ویژه ای به ما می دهد.

وقتی نیاز داریم حفظ توپ کنیم او می تواند چنین کاری انجام دهد، جک ویلشیر هم می تواند این کار را انجام دهد اما با از دست دادن جک او بازیکنی است که وقتی نیاز باشد می تواند توپ را حفظ کند.

او با بازی ما هماهنگ شده. اگر به آمار لیگ برتر نگاه کنید، آرسنال تیمی است که حداقل توپهای رو به عقب در بازی ارسال می کند. این بدان معناست که وقتی توپ را در اختیار دارید مساله تنهام تصمم گیری نیست، مساله ایجاد فرصت است. درباره این است که چند بازیکن مقابل خود دارید، اگر بازیکنانی پشت سر خود داشته باشید شما باید رو به عقب بازی کنید."

با وجود 6 سال حضور در لیگ برتر، میکل آرتتا هرگز در تیم ملی اسپانیا فرصتی برای بازی کردن بدست نیاورد و آرسن ونگر اعتقاد دارد چنین چیزی مایع تاسف است.

" به طریقی او مانند ریان گیگز است. او بدشانس بود که برای ولز بازی کرد و هرگز در تورنومنتی بزرگ شرکت نکرد. آرتتا در اسپانیا متولد شد که هافبک های واقعا برجسته ای در اختیار دارد.

آنچه شاید به او کمک نکرد این است که او بسیار جوان بود و به باشگاه هایی نرفت که به اندازه کافی به چشم بیاید.

وقتی بسیار جوان بود به پاریس سنت ژرمن رفت که آنها روند خیلی خوبی نداشتن. بعد از آن به رنجرز رفت و تلاش کرد تا مربیان تیم ملی اسپانیا را متقاعد کند که شایسته جایگاهی در تیم ملی است و سپس به اورتون رفت.

این نشان دهنده چیزی است که همیشه می گویم، 90% حرفه یک بازیکن در باشگاه است. این باشگاه است که حرفه بازیکن را شکل می دهد. اگر او یک انگلیسی بود حرفه ای بین المللی در اینجا داشت."

RuDiger

کاربر فعال فوتبال
کاربر فعال
لایک‌ها
5,069
هافبک اسپانیای آرسنال با زدن گل سوم مقابل وست برومویچ نمایش ایده آل خود در هفته 11 لیگ برتر را تکمیل کرد.

آرتتا از زمان ورود خود به آرسنال در تمام دیدارهای لیگ حضوری ثابت داشته و آرسن ونگر باور دارد او مهره ای کلیدی در ترکیب تیمش است.

" او بازیکن مهمی برای تیم است. او واقعا بازیکنی میان سونگ و رمسی و یا روسیچکی است و این تداوم و پایداری ویژه ای به ما می دهد.

وقتی نیاز داریم حفظ توپ کنیم او می تواند چنین کاری انجام دهد، جک ویلشیر هم می تواند این کار را انجام دهد اما با از دست دادن جک او بازیکنی است که وقتی نیاز باشد می تواند توپ را حفظ کند.

او با بازی ما هماهنگ شده. اگر به آمار لیگ برتر نگاه کنید، آرسنال تیمی است که حداقل توپهای رو به عقب در بازی ارسال می کند. این بدان معناست که وقتی توپ را در اختیار دارید مساله تنهام تصمم گیری نیست، مساله ایجاد فرصت است. درباره این است که چند بازیکن مقابل خود دارید، اگر بازیکنانی پشت سر خود داشته باشید شما باید رو به عقب بازی کنید."

با وجود 6 سال حضور در لیگ برتر، میکل آرتتا هرگز در تیم ملی اسپانیا فرصتی برای بازی کردن بدست نیاورد و آرسن ونگر اعتقاد دارد چنین چیزی مایع تاسف است.

" به طریقی او مانند ریان گیگز است. او بدشانس بود که برای ولز بازی کرد و هرگز در تورنومنتی بزرگ شرکت نکرد. آرتتا در اسپانیا متولد شد که هافبک های واقعا برجسته ای در اختیار دارد.

آنچه شاید به او کمک نکرد این است که او بسیار جوان بود و به باشگاه هایی نرفت که به اندازه کافی به چشم بیاید.

وقتی بسیار جوان بود به پاریس سنت ژرمن رفت که آنها روند خیلی خوبی نداشتن. بعد از آن به رنجرز رفت و تلاش کرد تا مربیان تیم ملی اسپانیا را متقاعد کند که شایسته جایگاهی در تیم ملی است و سپس به اورتون رفت.

این نشان دهنده چیزی است که همیشه می گویم، 90% حرفه یک بازیکن در باشگاه است. این باشگاه است که حرفه بازیکن را شکل می دهد. اگر او یک انگلیسی بود حرفه ای بین المللی در اینجا داشت."
همیشه به بازیش توجه کرده ام و متوجه تاثیر عمیقش در بازی تیم شده ام! اما هیچ گاه در مورد او و ویژگی هاش صحبت نکردیم که این شاید به خاطر این هست که بازی او کمتر به چشم میاد! همینطور که ونگر گفت او رابط بین هافبک ها و یک نظم دهنده در تیم هست. بازیش من رو تحت تاثیر قرار داده با اینکه گویی کار زیادی در زمین انجام نمیده!
/
@علی
من گفتم هزارمین پست:lol: اما 10000 مین پستت رو تبریک میگم:D

sJaguar

کاربر فعال
لایک‌ها
1,591
همیشه به بازیش توجه کرده ام و متوجه تاثیر عمیقش در بازی تیم شده ام! اما هیچ گاه در مورد او و ویژگی هاش صحبت نکردیم که این شاید به خاطر این هست که بازی او کمتر به چشم میاد! همینطور که ونگر گفت او رابط بین هافبک ها و یک نظم دهنده در تیم هست. بازیش من رو تحت تاثیر قرار داده با اینکه گویی کار زیادی در زمین انجام نمیده!
/
@علی
من گفتم هزارمین پست:lol: اما 10000 مین پستت رو تبریک میگم:D
در مورد میکل برخلاف چند بازی اولش واقعا خیلی بهتر بازی میکنه و لیدر خوبیه.
نکته جالب توجه بازیهای این فصل اینه که هر گلی که زده میشه با شور هیجان همه بازیکن ها خوشحال میشن! حتی کسایی که رو نیمکت زیاد میشینن! برخلاف فصول قبل که افرادی مثه سسک یا نصری وقتی گل میزدن یا هم تیمی هاشون زورشون میومد حتی خوشحالیشون رو ابراز کنن! بنظرم این قضیه روی روحیه تیمی خیلی تاثیر داره.

//

@ امیر
بازم :دی ممنون

kia_martan

Registered User
لایک‌ها
4,057
در مورد شادي بعد از گل من عاشق تيري انري بودم
يادتونه يه چن وقتي گل ميزد هيچ عكس العملي نشون نميداد راه ميفرفت :دي

RuDiger

کاربر فعال فوتبال
کاربر فعال
لایک‌ها
5,069
شرایط روحی تیم خیلی خوبه! حتی بهتر از چند فصل اخیر! روحیه تیمی بسیار خوبی داریم.
@ خوشحالی بعد از گل:lol:
آنری که کلا همه چیزش خدا بود:happy:
اما از خوشحالی های بعد از گل فن فن هم خیلی خوشم میاد که میره سمت تماشاگرا و خوشحالیشو با اونها تقسیم یم کنه! این حرکت برای هوادارا خیلی مهمه و باعث میشه از تیم بیشتر و بهتر حمایت کنن طوری که ونگر بعد از هر بازی به یه نحوی از حمایت هوادارا تشکر می کنه!

sJaguar

کاربر فعال
لایک‌ها
1,591
مسي آلماني درسبد خريد آرسنال و رئال

يک روزنامه چاپ انگليس نوشت: آرسنال و رئال‌‌مادريد در تابستان سال آينده در انتظار جذب ليونل مسي ژرمن‌ها بايد باشند.

00032522.jpg

به نقل از دیلی‌میل‌، مدیران آرسنال از چندی قبل علاقه وافری به جذب ماریو گوتسه، ستاره ۱۹ ساله و تکنیکی بورسیادورتموند و تیم ملی آلمان پیدا کرده‌اند. لندنی‌ها پس از آنکه دریافتند رئال مادرید نیز برای جذب این ستاره تکنیکی که به « مسی ژرمنی» معروف شده، مصمم هستند، ابراز تمایل کردند در فرصت یک ماهه نقل و انتقالات میان فصل در ماه ژانویه موسوم به «پنجره زمستانی» این بازیکن را در اختیار بگیرند.
این گزارش عنوان می کند قهرمان فصل قبل بوندس لیگا به هیچ‌وجه تمصمیم برای فروش این ستاره در وسط فصل ندارد بلکه این احتمال هست تابستان سال آینده در صورت دریافت پیشنهاد مالی خوب، وی را به تیمی که خواهانش است، واگذار کند.
به همین خاطر عنوان شده تابستان سال آینده آرسنال و رئال می توانند با ارایه پیشنهاد‌‌های جذاب، تلاش برای جذب گوتسه کنند.

//

این رئال از کجا پیداش شد دیگه؟!

RuDiger

کاربر فعال فوتبال
کاربر فعال
لایک‌ها
5,069
مطبوعات نوشته اند که ریال برای خرید نیمار با 48 میلیون پوند به توافق رسیده! با ترافیکی که در خط حمله دارن خریت محضه که بره ریال!

kia_martan

Registered User
لایک‌ها
4,057
Sportmediaset که متعلق به سیلیو برلوسکونی مالک میلانه گزارش داده آرسنال در حال آماده سازی پیشنهاد 35-40 میلیون یورویی برای خرید الکساندر پاتو هست تا ونپرسی رو متقاعد کنه قراردادشو تمدید کنه .

kia_martan

Registered User
لایک‌ها
4,057
تئو والکات برنده بهترین گل ماه اکتبر شد​
هواداران آرسنال گل تئو والکات به چلسی را به عنوان برترین گل ماه اکتبر باشگاه انتخاب کردند.
Untitled-2.png

توماس ورمالن در تیم منتخب هفته یازدهم
Untitled-2%5B34%5D.jpg

کلینزمن: ونگر الهام بخش من بود​
یورگن کلینزمن از آرسن ونگر به عنوان الهام بخش خود در حرفه مربیگری یاد کرد.

sJaguar

کاربر فعال
لایک‌ها
1,591
آرسنال اولین پیشنهاد خود برای ونپرسی را در ژانویه هنگامی که پنجره ی نقل و انتقالات زمستانی باز شود از اینتر دریافت میکند .
تنها 18 ماه تا پایان قرارداد رابین ونپرسی با آرسنال باقی مانده است که این مهاجم در این فصل با شروعی خیره کننده و به ثمر رساندن 12 گل در 15 بازی به همه ی باشگاههای بزرگ هشدار داده است .

اینتر چهارمین تیم از پایین جدول قرار گرفته و تنها 2 گل در خانه به ثمر رسانده است که این بدترین رکورد در لیگ به شمار میرود .

دیه گو میلیتو تنها مهاجمی است که بیش از یک گل برای اینتر به ثمر رسانده و به نظر میرسد جای خود را در سال جدید تثبیت خواهد کرد .

رانیه ری سرمربی اینتر ملاقاتی با ماسیمو موراتی رئیس باشگاه اینتر برای بحث در مورد آینده ی نقل و انتقالات باشگاه داشته است و خواستار حرکتی سریع و شکست بایرن ، آ.ث.میلان و یونتوس در امضای قرارداد با ونپرسی شده است .

عجب ....

بازشروع شد

RuDiger

کاربر فعال فوتبال
کاربر فعال
لایک‌ها
5,069
Sportmediaset که متعلق به سیلیو برلوسکونی مالک میلانه گزارش داده آرسنال در حال آماده سازی پیشنهاد 35-40 میلیون یورویی برای خرید الکساندر پاتو هست تا ونپرسی رو متقاعد کنه قراردادشو تمدید کنه .
یا امام زمان :D
/
بهترین گل ماه از نظر من گل فن فن به چلسی بود! خیلی خوف بود خدایی! چه کاتی برداشت توپ چک (یا به قول ترک ها چخ:lol:) گرخید:lol:

Arsenal270

Registered User
لایک‌ها
62
[h=6]با نگاهی به لیست نامزدها و کاندیداهای بهترین مربی سال (گواردیلا ،مورینیو ، لو ، تابارس، فن خال ، فرگوسن ، ونگر ، دل بوسکه ، آنجلوتی ، فن مارویک ) میتوان گفت بجز ونگر و فن خال ، سایر مربیان ، مربیانی پراگماتیک (عملگرا ) هستند .

شاید اغراق نباشد اگر بگوئیم هیچکدام از مربیان نامزد شده مانند این دو دارای ذهن جامع و وسیعی پیرامون فوتبال نیستند اما وقتی به کارنامه این دو مربی نگاه میکنید ، شاهد چیز دیگری هستید .

آخرین باری که آرسنال با ونگر قهرمان لیگ برتر شد را دیگر کسی بیاد نمی آورد .با ونگر می توان ساعتها راجع به فوتبال بحث کرد و از دانش بی پایان او لذت برد .او برای شما از سیستم ام دبیلیو هررایی گرفته تا سیستم دروازه بان بعنوان دفاع آخر و سوئیپر مدل سال ۲۰۱۲ حرف خواهد زد .

ونگر در چند سال اخیر دهها بازیکن را به فوتبال انگلیس و دنیا معرفی کرده .تیمش یکی از جوانترین تیمهای لیگ محسوب میشود .او در عین حال مفسر و کارشناس تلویزیونی هم هست طوریکه بعد از گوش دادن به تفسیرش ، ونگر مفسر را به ونگر مربی ترجیح میدهید .[/h]

RuDiger

کاربر فعال فوتبال
کاربر فعال
لایک‌ها
5,069
مترو: ام ویلا به هم تیمی خود گفته است دوست دارد به یکی از دو تیم آرسنال و یا ریال مادرید بپیوندد.

RuDiger

کاربر فعال فوتبال
کاربر فعال
لایک‌ها
5,069
Borussia Dortmund Kevin Grosskreutz has revealed he would be keen on a switch to Arsenal.
Dortmund-Kevin-Grosskreutz+cropped

The attacking midfielder who has three caps for Germany, was watched by Arsenal chief scout Steve Rowley when he played and scored against Olympiakos last week.
The 23-year-old, who is under contract until 2014, said: "If I do ever leave Dortmund, I would like to go to the Premier League in England, and my favourite club there is Arsenal."

RuDiger

کاربر فعال فوتبال
کاربر فعال
لایک‌ها
5,069
سایت بین المللی آمار و ارقام فوتبال لیست اولیه برای انتخاب محبوبترین بازیکن فوتبال دنیا رو ارائه کرد.

در این بین از آرسنال نام بازیکنانی چون : رابین فان پرسی و آندری آرشاوین به چشم میخوره که میتونین یکی رو از لیست مخصوص به اروپا انتخاب کنین.

از ایران هم نام فرهاد مجیدی و علی کریمی توی بخش آسیا هست که از اون ها هم یکی رو با توجه به گرایش باشگاهیتون انتخاب کنین حتما.

لازم به ذکر هست که این جایزه پارسال به فرهاد مجیدی تعلق پیدا کرد.

این هم لینک :

IFFHS

بالا