• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

کلوب هواداران آرسنال

RuDiger

کاربر فعال فوتبال
کاربر فعال
لایک‌ها
5,069
پایگاه خبری GunnersTrust: در حالی که بخش اعظمی از هواداران آرسنال در این فصل و حتی در جریان شکست ها ابتدای فصل حمایت خود را از آرسن ونگر نشان دادند، اما برخی هواداران از ناکامی سال های اخیر تیم در کسب جام شکایت دارند.

با این وجود تیری هانری، برترین گلزن تاریخ باشگاه آرسنال اذعان می کند آن دسته از هوادارن باید نگاهی به دستاوردهای ونگر بی اندازند.

" این مساله برای آرسن آسان نبود. از ته دل امیدوارم در این فصل جامی برنده خواهیم شد!

دو باشگاه منچستری کار را دشوار کرده اند اما بار دیگر نباید فراموش کرد که آرسن چه کارهایی برای آرسنال انجام داده.

همیشه آسان است که به لحظاتی خاص در فوتبال دامن بزنید، همیشه اینگونه است.

زمانی که او کارش تمام شود، مطمئنا بسیاری از مردم متوجه خواهند شد که او چه کاری برای این باشگاه انجام داده. انتقاد کردن همیشه آسان است اما می توانید فردی بهتر از ونگر پیدا کنید؟

آرسنال فوتبال خوبی ارائه می دهد و من به یک هوادار آرسنال در زندگی خود تبدیل شده ام. چیزهایی بین من و هواداران اتفاق افتاده که هرگز فراموش نخواهم کرد."

kia_martan

Registered User
لایک‌ها
4,057
انري يادت بخير ياد اون گلايي كه از وسط زمين حركت ميكردي چن تارو دريبل ميزدي گل ميزدي بخير
ياد گل پشت پات بخير
ياد اون گلت به چلسي كه ضربه ايستگاهي زدي بخير

sJaguar

کاربر فعال موبایل و فوتبال
کاربر فعال
لایک‌ها
1,591
فرانسیس کاکوئلین بازیکن جوان آرسنال هشدار داد آماده است در زمان نقل و انتقالات ژانویه از باشگاه خارج شود ...

این بازیکن 20 ساله سال 2008 از استاد لاوالویس به توپچیها پیوست اما از زمان حضورش خارج از ترکیب اول آرسنال قرار داشته است .

کاکوئلین که فصل گذشته به طور قرضی برای لورینت بازی کرد رونق گرفت و احساس میکرد با بازگشت به باشگاه خود به طور منظم تری مورد استفاده قرار گیرد.

این بازیکن با اعتماد به نفس تیم ملی زیر 21 سال فرانسه معتقد است که اکنون زمان آن رسیده است که شانسهای بیشتری داشته باشد و در غیر این صورت گزینه های دیگر خود را بررسی میکند .

" فکر میکردم شانس بازی داشته باشم بنابراین تصمیم گرفتم در آرسنال بمانم "

" در ابتدا خیلی بازی میکردم ، حتی در بازیهای بزرگ ، اما با بازگشت بازیکنان مصدوم ، من ناپدید شدم .

" اغلب گفته میشود وقتی جوان هستید زمان دارید اما من یک فصل کامل برای لورینت بازی کردم و در حال حاضر تقریبا هیچ بازی انجام نداده ام و این برای من آزار دهنده است .

" با توجه به این شیوه ی بازی کردن من ، مطمئنا ایده ی خروج در این زمستان در سر من وجود دارد .

//

میکل آرتتا اذعان میکند با کمتر بازیکنی بهتر از رابین ونپرسی بازی کرده است ...

کاپیتان آرسنال در بهترین فرم خود بوده است و در 29 بازی 28 گل به ثمر رسانده است .

آرتتا که در آخرین دقایق نقل و انتقالات از اورتون به آرسنال پیوست اکنون کیفیت ونپرسی در زمین چشمش را گرفته است .

آرتتا میگوید :

" او از سه یا چهار بازیکن برتری که تا کنون با آنها بازی کرده ام بالاتر است و دارای یک استعداد طبیعی است .

" وقتی او بازی میکند هیچ فشاری وجود ندارد ، او گلزنی میکند و نمایش زیبایی به جای میگذارد .

" به عنوان کاپیتان فرد بسیار خوبی است که به مردم کمک میکند و ما از داشتن آن بسیار خوشحال هستیم .

RuDiger

کاربر فعال فوتبال
کاربر فعال
لایک‌ها
5,069
جون مادرت این جقله بچه (کوکلن) هم واسه ما شاخ شده! ای خدا...

kia_martan

Registered User
لایک‌ها
4,057
الان تازه يه مصاحبه تو ورزش 3 ديدم از ارشاوين كه اونم گفته زمستون ميره اگه بازي نرسه بهش!
البته من كه باور نميكنم!

RuDiger

کاربر فعال فوتبال
کاربر فعال
لایک‌ها
5,069
الان تازه يه مصاحبه تو ورزش 3 ديدم از ارشاوين كه اونم گفته زمستون ميره اگه بازي نرسه بهش!
البته من كه باور نميكنم!
خبراش تو سایت ها هست!
یک دو روز پیش هم خوندم که آرسنال حاضره در ازای 15 میلیون پوند آرشا رو بفروشه! مشتری دست به نقدش هم آنژی ماخاچقلعه هست که تابستون حاضر بود 15 میلیون پوند براش بده. باید دید ژانویه هم 15 میلیون میده یا نه؟!

kia_martan

Registered User
لایک‌ها
4,057
اون باشگاه كه مايه داره تو پول دادن دست به نقده
ولي ونگر نميخواد ارشاوين رو بفروشه مگه اينكه بازيكناي شاخي تو زمستون بگيريم
به شخصه به نظرم ارشاوين بمونه بهتره بازيا تو زمستون خيلي فشرده است و نياز ميشه
حتي همين كوكو و ريو هم ونگر بهشون تو اون مقط صد در صد بازي ميده

RuDiger

کاربر فعال فوتبال
کاربر فعال
لایک‌ها
5,069
اون باشگاه كه مايه داره تو پول دادن دست به نقده
ولي ونگر نميخواد ارشاوين رو بفروشه مگه اينكه بازيكناي شاخي تو زمستون بگيريم
به شخصه به نظرم ارشاوين بمونه بهتره بازيا تو زمستون خيلي فشرده است و نياز ميشه
حتي همين كوكو و ريو هم ونگر بهشون تو اون مقط صد در صد بازي ميده
به شخصه نظر مساعدی رو آرشا ندارم! و اگر خروجش باعث بشه یه مهاجم خوب بخریم من مخالفتی ندارم! همونطور که خودش گفته نمایشش در آرسنال متوسط بوده در حالی که همه ما انتظارات بیشتری از او داشتیم.
ریو که به نظر نمی رسه این فصل کار خاصی برای ما انجام بده و باید به آینده اش امیدوار باشیم نه این فصل! بیشتر رو چمبو می تونیم امیدوار باشیم که در بازی هایی که به میدان رفته چشم ها رو خیره کرده. از پارک هم انتظارات بالایی دارم! شماخ هم بره بمیره!!! کوکو هم **** باید مواظب حرف زدنش باشه!

Last edited by a moderator:

RuDiger

کاربر فعال فوتبال
کاربر فعال
لایک‌ها
5,069
در ضمن امروز 11/11/11 هست! همین جوری گفتم:D

sJaguar

کاربر فعال
لایک‌ها
1,591
آرشا + چماخ + بندتنر + جورو = جدود 30 میلیون پوند سرمایه بلااستفاده باشگاه که باید بفروش برسن!

kia_martan

Registered User
لایک‌ها
4,057
حالا بزاريد به خاطر من ارشا بمونه من دوزش دارم :دي

اين جورو كه فاجعه است اكثر بازيا
بنترم كه به سيستم ما نميخوره
شاماخ هم كه هيچ بخاري ازش بلند نميشه

sJaguar

کاربر فعال
لایک‌ها
1,591
حالا بزاريد به خاطر من ارشا بمونه من دوزش دارم :دي

اين جورو كه فاجعه است اكثر بازيا
بنترم كه به سيستم ما نميخوره
شاماخ هم كه هيچ بخاري ازش بلند نميشه

آرشا بازیکن بدی نیست اما بخاطر سنش الان وقت فروشش هست اگه نفروشنش بعد دیگ بهای زیادی روش پرداخت نمیشه!

Hamid2day

مدیر ارشد بازنشسته
لایک‌ها
20,178
آرشاوين به شالکه يا آنژي مي‌رود

احتمال حضور ستاره ناراضي روسي آرسنال در شالکه زياد است.
00033789.jpg

روزنامه دی ولت در تازه‌ترین شماره خود عنوان کرد، دست‌اندرکاران تیم قهرمان جام حذفی فصل گذشته آلمان رایزنی‌های گسترده‌ای با آندره آرشاوین انجام داده اند.

بر اساس این گزارش آبی‌پوشان شهر گیلزن‌کرشن می‌کوشند در ماه ژانویه این بازیکن تکنیکی را به خدمت گیرند. شالکه که با کمبود بازیکن تکنیکی در کنار‌ه‌های زمین خود مواجه است، آرشاوین را برای این منظور می‌ خواهد.

این گزارش می‌افزاید علاوه بر ژرمن‌ها ستاره‌ای که در ترکیب اصلی تیم تحت هدایت آرسن ونگر جایی ندارد، اکنون با پیشنهاد تیم کهکشانی لیگ روسیه یعنی آنژی ماخاچکالا مواجه شده است.
این تیم در ماه‌های گذشته روبرتو کارلوس برزیلی و ساموئل اتوئو کامرونی را جذب کرده است.

sJaguar

کاربر فعال
لایک‌ها
1,591
بچه ها تو نظرسنجی گل همین الان شرکت کنید

http://www.goal.com/iran/

ت
ا دیروز اول بودیم الان شدیم دوم!

بجنبید زیاد اختلافی نیست!

RuDiger

کاربر فعال فوتبال
کاربر فعال
لایک‌ها
5,069
ونگر می خواهد بسیاری از جوانانش راب ه طور قرضی از باشگاه خارج کند. حدود 7 بازیکن در این لیست قرار دارند که معروفترین آن یکی از بین فریمپونگ یا کوکلن خواهد بود که با توجه به مصاحبه ی خود کوکلن و تمایلش برای ترک باشگاه احتمال خروجش زیاد هست. ریو و چمبو در باشگاه می مانند.
با این اوصاف احتمال خرید بازیکن در ژانویه بیشتر و بیشتر شده!
آرشا هم هر روز به درب خروجی باشگاه نزدیکتر میشه!
به نظر ژاویه شلوغی داشته باشیه!
/
@علی
ما رایمون رو دادیم.
باید اذعان کنم از نتایجش شگفت زده شدم!

RuDiger

کاربر فعال فوتبال
کاربر فعال
لایک‌ها
5,069
آلمونیا و مانونه هم اجازه خروج گرفتند!!

sJaguar