• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

کلوب هواداران آرسنال

sJaguar

کاربر فعال موبایل و فوتبال
کاربر فعال
لایک‌ها
1,591
خسته نباشیم با این عملکرد!!!!
والکات رو هم که میفروشن میره
شورشو در آوردن دیه
این هوادارا 2 تا بازی استادیوم خالی بمونه نرن بازیو ببینن مجبور میشن فکری بردارن
دیگه پول پرستی تا چه جد جماقت تا چه جد!!

differentboy1994

کاربر فعال موبایل و اسمارت فون ها
کاربر فعال
لایک‌ها
2,260
حیف بود این جام مفت مفت از دستمون رفت اوضاع تیم خیلی وخیمه مشکل تیم به نظر من:نبود حمله با استعداد و نبود هافبک دفاعی خوب.یعنی اگه ژانویه بازیکن بزرگ برا این دو پست نخرن تیم به ... میره

kia_martan

Registered User
لایک‌ها
4,057
از نظر ونگر خیالتون راحت باشه هیچ مربی با این سیاست باشگاه نمیتونه کار کنه
بنا بشه خرجم کنیم که ونگر بهترینه
باید یه سال خرج کنیم تا نتیجه بگیریم امیدوارم ژانویه خرج کنیم

مشکل اینه!
238506hp2.jpg

RuDiger

کاربر فعال فوتبال
کاربر فعال
لایک‌ها
5,069
از وقتی که هوادار این تیم بودم تا به حال وضعیت تیم رو اینقدر آشفته ندیدم! همه چیز به شدت نگران کننده و وخیم هست! با 1-2 برد هم درست نمیشه! مشکلات تیم جدیه! خیلی هم جدیه!

خیلی شایعات زیاد هست خیلی...نمی دونم از کدوم بگم؟!

تنها کار این هست که منتظر ژانویه ماند و دید چه اتفاقاتی رخ خواهد داد!

sJaguar

کاربر فعال
لایک‌ها
1,591
پیغام گواردیولا به آرسنالی ها؛ شما اولویت اول من در لیگ برتر هستید !!!

این چی میگه ؟! یه لحظه هم نمیشه فکرشو کرد ! آرسنالِ بی ونگر !
بعید میدونم اونم همچین حرفی زده باشه!!
اما مشکل ما مربی نیست
خساسته

ali m

Registered User
لایک‌ها
229
نمیشه اینطوری گفت!
به هر حال جام حذفی و اتحادیه جایی هست که تیم های دسته پایین با توان فوق العاده ای ظاهر میشن! فک کنم 2 فصل پیش بود لیدز تو اولدترافورد منچستر رو حذف کرد! و فصل بعدش به سخیت شکستشون دادیم!
مسلما اگر ولکات یا ژیرو بودن می شد این بازی رو برد! تموم کننده نداشتیم!

ولی بسیار نومید کننده.

کاملا با حرف شما موافقم ولی‌ رودیگر جان ، باختن به یک تیم دسته ۴ ؟ آرسنال هیچوقت به یه تیم دسته ۴ نباخته بود. چک کن تاریخچه آرسنال را . من به یاد نمی‌آرم که یک تیم از لیگ برتر به یک تیم دسته ۴ باخته باشه. بخصوص یک تیم مطرح مثل آرسنال .

بازیکنان ما یا انگیزه ندارند . و یا در سطح یک تیم مطرح نیستند. این روند مدتها هست که پیش میره. ۸ سال بدون جامدیگه کفاف نمیده .

مشکل ما از امسال و پارسال شروع نشده بلکه از موقعی شروع شد که ونگر با دست خودش تیم رویایی ۲۰۰۴ را از هم پاشوند چون آرسنال میخواست بره به یک استادیوم جدید. مدیرّیت آرسنال کلا غلطه. من بارها گفتم اگر یک تیم می‌خواد قهرمان بشه و انگیزهٔ قهرمانی داره ۲ کار نمیکنه. ۱. بازیکنان خوبشو نمیفروشه. ۲. اگر هم میفروشه به رقباش نمیده. کدومشو آرسنال انجام نداده؟

Last edited:

ali m

Registered User
لایک‌ها
229
:
از نظر ونگر خیالتون راحت باشه هیچ مربی با این سیاست باشگاه نمیتونه کار کنه
بنا بشه خرجم کنیم که ونگر بهترینه
باید یه سال خرج کنیم تا نتیجه بگیریم امیدوارم ژانویه خرج کنیم

مشکل اینه!
238506hp2.jpg

گٔل گفتی‌ آی گٔل گفتی‌:happy:

اصلا این آقایون مدیری رو میخوان پولساز نه ولخرج. یکی‌ از دلایل اینکه ونگر هنوز مونده این هست که برای باشگاه پولساز بوده. بازیکنان جوان یا ناشناس رو تربیت میکنه و بعدش با سود خوب میفروشه. هر سال هم که پول چمپیونز لیگ واریز میشه به حساب و خرج نمیشه. به این میگن منفعت. با کمال تأسف ما یک باشگاه نیستیم ، ما یک کمپانی هستیم.

ali m

Registered User
لایک‌ها
229
خسته نباشیم با این عملکرد!!!!
والکات رو هم که میفروشن میره
شورشو در آوردن دیه
این هوادارا 2 تا بازی استادیوم خالی بمونه نرن بازیو ببینن مجبور میشن فکری بردارن
دیگه پول پرستی تا چه جد جماقت تا چه جد!!

جگوار جان والکات طرفای ۱۰ میلیون خواهد رفت و اگر هم بره ۱۰۰% میره منچستر یونایتد .

ali m

Registered User
لایک‌ها
229
بله سوانزی هم با یک گٔل از صد میدلزبرو گذشت و برای اولین بار در تاریخ باشگاه به نیمه نهایی لیگ کاپ رسید. بازیها رفت و برگشته و فینال در استادیوم ویمبلی در لندن.

دیگر نتایج :
نوریچ ۱ استون ویلا ۴

نیمه نهایی : سوانزی ، استون ویلا ، برادفورد ، لیدز یا چلسی .

صحنه ای‌‌ از دیدار سوانزی و میدلزبرو

zzzzzzzzzz.jpg

RuDiger

کاربر فعال فوتبال
کاربر فعال
لایک‌ها
5,069
لازم به ذکر است بردفورد تیم دسته دومی هست نه دسته چهارم! دیگه پیاز داغ رو زیاد نکنید!

Noel Gallagher

کاربر فعال موسیقی و فوتبال
کاربر فعال
لایک‌ها
15,858
لازم به ذکر است بردفورد تیم دسته دومی هست نه دسته چهارم! دیگه پیاز داغ رو زیاد نکنید!

Football League Two (often referred to as League Two for short or Npower League 2 for sponsorship reasons) is the third-highest division of The Football League and fourth-highest division overall in the English football league system.

Football League Two - Wikipedia, the free encyclopedia

mohammad5

Registered User
لایک‌ها
8,293
[h=1]ونگر در حسرت آرسنال 3 سال قبل[/h]
[h=2] آرسنال در چند فصل اخير ستاره هايي مانند فابرگاس، فن پرسي، نصري، کليشي و سونگ را از دست داد و همين مسئله روي نتايج اين تيم بسيار تاثيرگذار بوده است.[/h]
00033599.jpg

آرسن ونگر، سرمربي آرسنال، از اينکه تيمش در چند فصل گذشته با از دست دادن ستاره هايش، نتوانست انتظارات را برآورده کند، اظهار ناراحتي کرد.

توپچي ها که در 7 سال اخير به هيچ جامي دست پيدا نکرده اند، سه شنبه شب با شکست مقابل تيم دسته دومي بردفورد سيتي، از رقابت هاي جام حذفي کنار رفتند.

آرسنال در چند فصل اخير ستاره هايي مانند فابرگاس، فن پرسي، نصري، کليشي و سونگ را از دست داد و همين مسئله روي نتايج اين تيم بسيار تاثيرگذار بوده است.

ونگر در گفتگو با نشريه فور فور تو گفت:" افسوس من اين است که ما دو يا سه فصل قبل تيم فوق العاده اي داشتيم که مي توانست در چهار جام رقابت کند.

ما در ليگ قهرمانان تنها توسط بارسا حذف شديم، در حالي که مي توانستيم در همان ديدار هم با يک گل دقايق پاياني به پيروزي برسيم. بعد از آن ليگ برتر را از دست داديم.

اما مي توانستي کاملا احساس کني که اين تيم پتانسيل خوبي دارد اما رفته رفته بازيکنان جدا شدند و بعد از 6-5 فصل کار کردن، بسيار ناراحت کننده است که بخواهيد بار ديگر همه چيز را از ابتدا آغاز کنيم.

ما ستاره هاي اخير را در بهترين دوران حرفه اي شان از دست داديم. مثلا فن پرسي، فابرگاس، نصري و سونگ را در همين دو فصل اخير از دست داديم، بازيکناني که پتانسيل بالايي داشتند و البته اين کمي نگران کننده است."

نتايج اخير آرسنال، انتقادات را از ونگر به شدت افزايش داده است و خود او نيز قبول دارد که ممکن است اشتباهاتي مرتکب شده باشد.

" من نمي گويم که مرتکب اشتباه نشده ام. من خوش شانس هستم که 16 سال است براي اين باشگاه کار مي کنم. اميدوارم به دوره گذار اين باشگاه کمک کرده باشم. فکر مي کنم خوش شانس بوده ام و اگر در يک باشگاه ديگر هم کار مي کردم، باز هم تلاش مي کردم پاسخ اعتمادي که به من شده را به خوبي بدهم."

sJaguar

کاربر فعال
لایک‌ها
1,591
بچه ها تو ایران بلاگ عکس آپلود نکنید
کروم حاوی malware میشناسه اون سایت رو این صفحه باز نمیشه.

ali m

Registered User
لایک‌ها
229

درود. از شما بعید بود این حرف. در انگلیس ۴ دسته برتر هستند.

1.Premier league یا لیگ برتر

2. Championship دسته ۲

3. League One دسته ۳

4. League Two دسته ۴

برادفورد در لیگ ۲ ( League Two) هست که دسته ۴ میشه.

championship, League one , League Two مربوط به فوتبال لیگ میشن .
اگر هر سؤالی در مورد لیگ انگلیس دارید خوشحال میشم جواب بدم .

English football league system - Wikipedia, the free encyclopedia

این جدول ردبندی لیگ ۲ League 2 هست تا پایان روز ۱۳ دسامبر.

برادفورد در حال حاضر چهارم هست.

Team Pld Pts
Gillingham 21 44
Port Vale 21 39
Cheltenham 21 38
--------------------------------------
Bradford 21 35
Rotherham 21 34
Southend 21 33
Exeter 21 33
---------------------------------------
Fleetwood 21 32
Burton Alb 21 32
Chesterfld 21 31
Torquay 21 31
Rochdale 21 30
Northamptn 21 29
Dag + Red 21 28
York City 21 27
Morecambe 21 26
Accrington 21 26
Oxford Utd 21 25
Wycombe 21 23
Plymouth 21 21
AFC W'don 21 19
Aldershot 21 18
--------------------------------
Bristol R 21 18
Barnet 21 16

۳ تیم اول مستقیم به League One صعود می‌کنند. تیمهای ۴ تا ۷ میرن پلی آف ، برنده هم صعود میکنه. ۲ تیم آخر از فوتبال لیگ

میفتن بیرون و به Conference League سقوط می‌کنند. ۲ تیم از conference league به League Two صعود می‌کنند.

۴تیم آخر از League Oneبه League Twoسقوط می‌کنند . ۲ تیم برتر به Championship صعود می‌کنند و تیمهای ۳ تا ۶ میرن پلی آف و تیم برنده هم صعود میکنه.

3تیم آخر از Championship سقوط می‌کنند. تیم اول و ۲ میرن Premier League و تیمهای ۳ تا ۶ میرن پلی آف تا برنده هم راهی‌ لیگ برتر بشه.

پلی آف به این طریق هست که مثلا تیم ۳ با تیم ۶ و تیم ۴ با تیم ۵ رفت و برگشت بازی میکنن تا ۲ تیم برنده از هر دسته راهی‌ فینال بشن. فینال هر دسته معمولان در پایان فصل در استادیوم ویمبلی برگزار میشه. به برنده در Championshipجام و میلیونها پوند تعلق میگیره.

شاد باشید.

Last edited:

RuDiger

کاربر فعال فوتبال
کاربر فعال
لایک‌ها
5,069
Football League Two (often referred to as League Two for short or Npower League 2 for sponsorship reasons) is the third-highest division of The Football League and fourth-highest division overall in the English football league system.

Football League Two - Wikipedia, the free encyclopedia

درود. از شما بعید بود این حرف. در انگلیس ۴ دسته برتر هستند.

1.Premier league یا لیگ برتر

2. Championship دسته ۲

3. League One دسته ۳

4. League Two دسته ۴

برادفورد در لیگ ۲ ( League Two) هست که دسته ۴ میشه.

در کل حرف اشتباهی نزدم!
/

@علی
آقا این بودجه 70 میلیونی خیلی وقت هست که صحبتش هست و تقریبا قطعی هست! اما به نظرم مشکل اصلی تو پول برای دستمزد بازیکن ها هست که مشکل داریم! البته دو روز پیش هم خوندم که 50 میلیون پوند الان میدن و برای تابستون هم 30 میلیون دیگه میدن به رئیس! ببینیم چه کار می کنه رئیس!

RuDiger

کاربر فعال فوتبال
کاربر فعال
لایک‌ها
5,069
158246597.jpg

Arsenal majority shareholder Stan Kroenke has ‘no passion’ for the club, blasts former director Lady Bracewell-Smith

لیدی بریسول اسمیت می فرماید: "اگر عامل وسوسه کننده پول بود می شد راه های دیگری پیدا کرد. فوتبال تجارتی از عشق و شور و شوق است و کروئنکه هیچ اشتیاق و علاقه ای نسبت به آرسنال ندارد. کروئنکه اهمیت خیلی کمی به باشگاه میده و من نمی فهمم چرا او اینجاست! من تازه متوجه شده ام که فروش سهامم به او کار اشتباهی بوده و الان اعتقاد دارم که اداره باشگاه توسط چند مالک در لیگ برتر انگلستان روش بهتریست!"

عثمانوف: " من هیچ نقشی در تصمیمات باشگاه ندارم اما با بازیکنان کمی در ارتباط هستم و یکی از آنها آنری است. من معتقدم او باید به تیم اضافه بشود و نه تنها به عنوان یک بازیکن که باید برای او یک نقش مهمتر در باشگاه در نظر گرفته بشه. به ویرا نگاه کنید! او یکی از نمادهای باشگاه است اما الان برای یک باشگاه دیگر داره فعالیت می کنه و به آنها کمک می کنه؛ ما باید جلوی این اتفاق رو بگیریم!"

ونگر هم تمام شایعات مبنی بر سرد شدن رابطه ی او و بولد رو دروغ دانست!

ورتونگتن هم اعلام کرده که پیشنهاد ونگر رو برای پیوستن به تاتنهام رد کرده! گویا رئیس بهش گفته بوده تو خط هافبک بازی کنه!!!

ونگر هیچ تاریخ مشخصی را برای بازگشت دیابی تعیین نکرد!!!

کوشلنی و ژیرو برای بازی با ردینگ آماده خواهند بود و ولکات لحظه آخر تست خواهد داد!

kia_martan

Registered User
لایک‌ها
4,057
اخرین بار گفت کریسمس میاد!
ولی الان کلا وقتی درباره مصدومین حرف میزنه از دیابی هیچی نمیگه!
کلا روش حساب نکنید فکر کنید نداریمش!
باید هافبک خرید!

بالا