• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

کلوب هواداران آرسنال

ali m

Registered User
لایک‌ها
229
در کل حرف اشتباهی نزدم!
/

@علی
آقا این بودجه 70 میلیونی خیلی وقت هست که صحبتش هست و تقریبا قطعی هست! اما به نظرم مشکل اصلی تو پول برای دستمزد بازیکن ها هست که مشکل داریم! البته دو روز پیش هم خوندم که 50 میلیون پوند الان میدن و برای تابستون هم 30 میلیون دیگه میدن به رئیس! ببینیم چه کار می کنه رئیس!

رودیگر جان ، امیدوارم که این پول خرج بشه . جای دیوید دین واقعاً خالیست. یک مرد خوش زبان بود که قرارداد‌های هانری ، اورمارس ، پیرس و.... درست کرد و در خریدهای آرسنال نقش اساسی‌ داشت .. و همین رؤسای باشگاه زیر پاشو خالی‌ کردن.‌ای کاش قبل از شروع لیگ این خرج‌ها میشد . بیشتر باشگاهها اواخر لیگ بازیکنان رو به فروش میگذارن . البته نقل و انتقالت وسط فصل هم بوده.

Last edited:

ali m

Registered User
لایک‌ها
229
اخرین بار گفت کریسمس میاد!
ولی الان کلا وقتی درباره مصدومین حرف میزنه از دیابی هیچی نمیگه!
کلا روش حساب نکنید فکر کنید نداریمش!
باید هافبک خرید!

واقعا حیف این بازیکن . منو یاد پاتریک ویرا میندازه. یک بازیکن خط میانه هجومی، قوی و مقتدر. ما بازیکنانی مثل ویرا میخوایم . دیابی میتونست پاتریک بشه ولی‌ ۵ الی‌ ۶ سال پیش پاش از ۲ جا سر تکل بازیکن ساندلند شکست و همین به بازیش لطمه زد. امسال عالی شروع کرد. یه جا خوندم که یک پاش کوتاه تر از دیگریست و این برای تعادلش جالب نیست.

Last edited:

ali m

Registered User
لایک‌ها
229
158246597.jpg

Arsenal majority shareholder Stan Kroenke has ‘no passion’ for the club, blasts former director Lady Bracewell-Smith

لیدی بریسول اسمیت می فرماید: "اگر عامل وسوسه کننده پول بود می شد راه های دیگری پیدا کرد. فوتبال تجارتی از عشق و شور و شوق است و کروئنکه هیچ اشتیاق و علاقه ای نسبت به آرسنال ندارد. کروئنکه اهمیت خیلی کمی به باشگاه میده و من نمی فهمم چرا او اینجاست! من تازه متوجه شده ام که فروش سهامم به او کار اشتباهی بوده و الان اعتقاد دارم که اداره باشگاه توسط چند مالک در لیگ برتر انگلستان روش بهتریست!"

عثمانوف: " من هیچ نقشی در تصمیمات باشگاه ندارم اما با بازیکنان کمی در ارتباط هستم و یکی از آنها آنری است. من معتقدم او باید به تیم اضافه بشود و نه تنها به عنوان یک بازیکن که باید برای او یک نقش مهمتر در باشگاه در نظر گرفته بشه. به ویرا نگاه کنید! او یکی از نمادهای باشگاه است اما الان برای یک باشگاه دیگر داره فعالیت می کنه و به آنها کمک می کنه؛ ما باید جلوی این اتفاق رو بگیریم!"

ونگر هم تمام شایعات مبنی بر سرد شدن رابطه ی او و بولد رو دروغ دانست!

ورتونگتن هم اعلام کرده که پیشنهاد ونگر رو برای پیوستن به تاتنهام رد کرده! گویا رئیس بهش گفته بوده تو خط هافبک بازی کنه!!!

ونگر هیچ تاریخ مشخصی را برای بازگشت دیابی تعیین نکرد!!!

کوشلنی و ژیرو برای بازی با ردینگ آماده خواهند بود و ولکات لحظه آخر تست خواهد داد!

گٔل گفتی‌ آی گٔل گفتی‌. دعا کنید کرونکه بفروشه سهامشو. آقا تازه رفتن یه مزرعه وسیع Ranchبا میلیونها دلار خریدند. هکتار در هکتار. این مرد فقط ۲ بار اومده و بازی آرسنال رو دیده. یکی‌ نیست به این لیدی نینا اسمیت بگه آخه پس چرا سهامتو فروختی به کرونکه . در همون زمان عثمانف‌‌‌ پول بیشتری به این لیدی میخواست بده ولی‌ او ترجیح داد که به کرونکی بفروشه .

Last edited:

ali m

Registered User
لایک‌ها
229
بچه‌ها بازی آرسنال با ردینگ دوشنبه ، یادتون نره.

RuDiger

کاربر فعال فوتبال
کاربر فعال
لایک‌ها
5,069
گٔل گفتی‌ آی گٔل گفتی‌. دعا کنید کرونکه بفروشه سهامشو. آقا تازه رفتن یه مزرعه وسیع Ranchبا میلیونها دلار خریدند. هکتار در هکتار. این مرد فقط ۲ بار اومده و بازی آرسنال رو دیده. یکی‌ نیست به این لیدی نینا اسمیت بگه آخه پس چرا سهامتو فروختی به کرونکه . در همون زمان عثمانف‌‌‌ پول بیشتری به این لیدی میخواست بده ولی‌ او ترجیح داد که به کرونکی بفروشه .

بحث سیاست های کلی باشگاه بود که لیدی بریسول اسمیت سهامش رو با قیمت پایینتر به کروئنکه فروخت! می دونی؟! من خوش ندارم مثل چلسی بشیم! دوست دارم اونطوری که هستیم باقی بمونیم! دوست ندارم از پول دیگران و با راهبرد اونها جلو بریم! من بارها گفتم و باز هم میگم که من به راهی که باشگاه میره ایمان دارم و درست است اما احساس می کنم یکسری این وسط دارن به نفع خودشون بهره برداری می کنن! یکسری دارن سودجویی می کنن و از منابع و منافع باشگاه به نفع خودشون و نه باشگاه و هوادارانش استفاده می کنن! و حرف های لیدی بریسول هم شک و ظن من رو تایید می کنه!

یان رایت: ونگر باید حقیقت رو به همه بگه!

kia_martan

Registered User
لایک‌ها
4,057
بازی با ردینگ رو راه فردا پخش میکنه

این مصاحبه ونگر خیلی جالب بود
یعنی عمرا کم نمیاره
کارش درسته خدایی

از اینکه تمام انتقادها را می پذیرید خوشحال هستید؟
خوشحال؟ شاید کمی زیاده روی می کنید. این کار من است پس انجامش می دهم. من ترجیح می دهم که همه بگویند فوق العداه هستم اما وقتی در ضربات پنالتی مقابل بردفورد شکست می خوریم نمی توانم بگویم فوق العاده بودیم.

اما شما راضی هستید که این فشار را روی شانه های خود بکشید بجای اینکه بازیکنان را مقصر بدانید؟ چرا؟ احساس می کنید مانع عملکرد انها می شود؟
من مسئول نتایج بدست آمده هستم.

شما تیم خوبی را به میدان فرستادید، سرشار از تجربه. در چه مرحله ای بازیکنان باید بیایند و بگویند "بسیار خب، ما مسئول هستیم" وقتی به خودشان نگاه کنند؟
نگران نباشید، این کار را انجام می دهند. شما فکر می کنید آنها اهمیتی نمی دهند و به خانه می روند و فکر می کنند بازی فوق العاده ای انجام داده اند؟ آنها به نتایج اهمیت می دهند.

چه وقت واکنش آنها را می بینید؟ آیا در تمرینات نمایان است؟
البته. ما بطور جدی خود را برای بازی ها آماده می کنیم. شما باید به آنها اعتبار دهید. این یک دیدار حذفی مقابل بردفورد در یک شب ماه دسامبر بود. باید به بردفورد اعتبار دهید. متاسفانه ما بهای آن را پرداخت کردیم. آنها ویگان را نیز حذف کردند. این نشان می دهد آنها چیزی دارند که شکست دادنشان سخت است. وقتی گل اول را دریافت کردیم خود را در موقعیت سخت تری قرار دادیم. ما نتیجه را به تساوی کشاندیم و باید در 30 دقیقه باقیمانده تفاوت ایجاد می کردیم.

آیا در این لحظه می توانید نگرانی هواداران را درک کنید؟
البته.

آیا از سه شنبه تاکنون واکنشی از بازیکنان دیده اید؟
من گروهی از بازیکنان را در اختیار داشتم که نتایج فوق العاده ای کسب کرده اند اما کمتر از این بازیکنان در کار خود جدی بودند، حرفم را باور کنید. آنها حتی به مراتب کمتر از این بازیکنان متمرکز بودند.

و آنها فاتح جام ها شدند؟
بله.

پس آن بازیکنان به واسطه نمایش بد خود آزار می بینند؟
البته، این بازیکنان صدمه می بینند.

اگر این بازیکنان بهتر هستند، آیا از خرید برخی بازیکنان در طول سه یا چهار سال گذشته مایوس شده اید؟
نام آنها را بگویید؟

خب، شما نمی خواهید نام آنها را بگوییم، می خواهید؟
نام آنها را بگویید.

خب، برای مثال جروینیو...جروینیو، شماک، سانتوس، پارک، اسکیلاچی؟ برخی از این بازیکنان خریدهای بزرگی بودند. چه اتفاقی برای پارک افتاد؟ یک وضعیت غیر عادی است؟
کدام یک خرید بزرگی بودند؟

خب، جروینیو؟
او را چقدر خریدیم؟

11 میلیون پوند.
او با 8 میلیون پوند به اینجا آمد.

خب، احساس می کنید او در این لحظه در نهایت پتانسیل خود قرار دارد؟
جروینیو؟

بله.
جروینیو بازیکن خوبی است، بله.

او در بهترین فرم خود است؟
نمی خواهم به سراغ ارزیابی شخصی بروم.

اما بطور کلی از سحط خریدها مایوس شده اید؟ بطور کلی؟
چرا بطور کلی؟

این بازیکنان به هیچ وجه نزدیک به خوب هم نیستند، هستند؟
شماک یک خرید بزرگ بود؟ او بصورت بازیکن آزاد به تیم آمد. اسکیلاچی تقریبا بازیکن آزاد بود. شما نمی توانید بگویید که ما ترکیبی بدون کیفیت داریم. آنها بازیکنان بین المللی هستند.

من می توانم از دو یاردی دروازه یک موقعیت را از دست بدهم اما جروینیو باید اینگونه باشد؟
شما می توانید و هر کس دیگر نیز می تواند.

چه تفاوتی میان این تیم و دیگر تیم ها که فاتح جام ها می شوند وجود دارد؟
تفاوت اینجاست که ما تیم جدیدی ساخته ایم. باور دارم که برخی بازیکنان باید به تیم اضافه شوند، برخی بازیکنی باید از مصدومیت بازگردند و از حالا تا پایان فصل باید نشان دهیم که کیفیتی که فکر می کردیم را در اختیار داریم.

بطور کلی اوضاع بهتر می شود یا بدتر؟
نگاه کنید، این به آن بستگی دارد که چطور قضاوت کنید.

آیا شما پیشرفت کرده اید؟
ما فصل گذشته کار را در جایگاه سوم تمام کردیم، درست؟

شما امسال بهتر از ان عمل نکرده اید؟
درست است اما ما امسال تیم جدید ساخته ایم و می بینیدم که کار را در چه جایگاهی تمام می کنیم. در این لحظ ما برای سیزدهیم سال پیاپی به دور حذفی لیگ قهرمانان راه پیدا کرده ایم. وقتی به حرف های شما گوش می دهد، باید اشتباهی وجود داشته باشد، چرا این تیم در این جایگاه است؟ صحبت های شما به گونه ای است که گویا در لیگ دسته اول هستیم. در این لحظه پیش از آنکه قضاوتی قطعی در مورد آنچه قادر هستیم انجام دهیم داشته باشید، باید کمی زمان بدهید. هیچ تیم دیگری در لیگ قهرمانان این کار را انجام نداده است. در این لحظه از فصل از آنچه رقم زده ایم خوشحال نیستیم اما قبل از پایان فصل اوضاع را درست خواهیم کرد.

شما بعد از منچستر یونایتد، منچستر سیتی و چلسی چهارمین میزان دست مزدها در لیگ برتر را پرداخت می کنید. دستمزدهای زیادی وجود دارد و بازیکنانی مانند شماک و جروینیو دستمزدهای بالایی می گیرند. آیا بازیکنان میزان دستمزد را معین می کنند؟
اولا شما نمی دانید آنها چقدر دستمزد می گیرند. ثانیا شما ما را متهم می کنید پولی که بازیکنان می خواهند را به آنها نمی دهیم و سوم اینکه ما را متهم می کنید هرچقدر پول بخواهند به آنها می دهیم. اگر در این موقعیت هستید به این خاطر است که ما در لیگ قهرمانان حضور داریم و می توانیم سرمایه ایجاد کنیم. ثانیا از سوی منچستر یونایتد، منچستر سیتی و چلسی تحت فشار هستیم که 3 برابر بیشتر از دستمرنهایی که ما به بازیکنان پرداخت می کنیم را می دهند. در جهانی رقابتی زندگی می کنید. اگر آنها بخواهند بازیکنی را به خدمت گیرند، آنوقت بازیکن می تواند پیش خود فکر کند و بگویند " من می توانم سه برابر پول بیشتر در آنجا بگیرم"

می توانید و می خواهید که خرید بزرگی در ژانویه انجام دهید؟
در ژانویه لیونل مسی را به خدمت می گیریم و شما را سورپرایز می کنیم.
:دی

با پول عثمانوف یا پول کرونکه؟
شما به چه خریدی بزرگ می گویید؟

کمی از پول عثمانوف را می خواهید؟
نگاه کنید، همیشه جواب مشابهی داده ام که می خواهیم پولی را که از منابع خودمان بدست می آوریم هزینه کنیم.

RuDiger

کاربر فعال فوتبال
کاربر فعال
لایک‌ها
5,069
رئیس:

" من مسئول فوتبالی هستم که تیم ارائه می کند و انتظار ندارم که استن کرونکه در این امر دخالت کند.

روش حمایت از من به من اجازه می دهد کار کنم و کارم را انجام دهم. من انتظار هیچ چیز دیگری را ندارم. بسیار مصمم و مشتاق هستم، اگر نبوم در اینجا حضور نداشتم.

عاشق این باشگاه هستم، اینجا نشسته ام و نشان می دهم چقدر عاشق باشگاه هستم. ما قبلا نیز دوره های دشواری را سپری کرده ایم و می دانم چگونه اوضاع را درست کنم زیرا برای 16 سال در اینجا بوده ام."

ali m

Registered User
لایک‌ها
229
‌ تبریک به برادر کوچک غرب لندن کویینز پارک رنجرز . پس از ۱۷ هفته اولین برد. طرفدار Q.P.R. کسی‌ نیست اینجا دی‌:rolleyes:

sadeghbb

Registered User
لایک‌ها
6,160
‌ تبریک به برادر کوچک غرب لندن کویینز پارک رنجرز . پس از ۱۷ هفته اولین برد. طرفدار Q.P.R. کسی‌ نیست اینجا دی‌:rolleyes:

کویینز پارک را بخاطر بازیکن آیندمون عادل تربت دوست میداریم :دی
چقد من از بازیش خوشم میاد نمیدونم چرا دیده نمیشه...

kia_martan

Registered User
لایک‌ها
4,057
ونگر : " الشعراوی بازیکن پر جنب وجوشیه . اون بازیکن جوان بسیار تکنیکی ایه و فلسفه بازیش به تیم ما میخوره "
"شما چیزی نمی دانید من فقط می گویم که سبک بازی او را دوست دارم "

kia_martan

Registered User
لایک‌ها
4,057
بحث فقط خواستن ما نیست

بینید الان چلسی خوندم حاضره 50 میلیون پوند +250 هزار پوند هفته ای به فالکائو بده

شما فرض کن ما هم اومدیم این پیشنهاد رو دادیم چی میشه اخرش؟

چلسی میاد میگه من 70 تا میدم با 300 تا هفتگی
وما میبازیم :دی

بحث اصلی اینکه ما نمیتونیم برای خرید این بازیکنا رقابت کنیم
مگه بازیکنی رو بخوایم که باشگاه های پولدار بهش نیاز نداشته باشن

kia_martan

Registered User
لایک‌ها
4,057
ویلشر بدون هیچ حرف اضافی و بازی در اوردن به راحتی گفته ظرف چند هفته اینده تمدید میکنم

گزارشاتی وجود داشته که آرسنال به دنبال امضای قرارداد جدیدی با شماست. از آنچه علنا اعلام کرده اید، به نظر نمی رسد که مشکلی برای شما باشد؟
با باشگاه در حال صحبت هستم و احتمالا ظرف چند هفته بعدی، آینده خود را به این باشگاه متعهد خواهم شد.

sJaguar

کاربر فعال موبایل و فوتبال
کاربر فعال
لایک‌ها
1,591
ژانویه هم میگذره و ما بازیکن خوب نمیخریم ببینید کی گفتم

طبق آخرین اخبار واصله ژانویه برای خرید هادی نوروزی از پرسپولیس ایران تلاش میکنیم!
گفته میشه این بازیکن تو باشگاه خودش هم فیکس نیست و وقتی بازی میکنه هم تر میزنه به بازی اما آینده درخشانی خواهد داشت!
البته گویا یک بازیکن هم از تیم چوکا تالش مد نظره که هوز نامش فاش نشده!

Last edited:

kia_martan

Registered User
لایک‌ها
4,057
الیویر ژیرو چهارمین بازیکن سال فرانسه شد.

بازیکن میخریم چون واقعا نیاز داریم
2تا خرید قطعیه یه مهاجم و یه هافبک دفاعی ولی اینکه در چه حد باشه خریدها معلوم نیست!

ali m

Registered User
لایک‌ها
229
بحث فقط خواستن ما نیست

بینید الان چلسی خوندم حاضره 50 میلیون پوند +250 هزار پوند هفته ای به فالکائو بده

شما فرض کن ما هم اومدیم این پیشنهاد رو دادیم چی میشه اخرش؟

چلسی میاد میگه من 70 تا میدم با 300 تا هفتگی
وما میبازیم :دی

بحث اصلی اینکه ما نمیتونیم برای خرید این بازیکنا رقابت کنیم
مگه بازیکنی رو بخوایم که باشگاه های پولدار بهش نیاز نداشته باشن

کیا جان ما میتونیم برای خرید بازیکنانی مثل کاوانی و فالکائو رقابت کنیم چون ۲ تا بیلیونر خدا به عنوان سهامدار به ما عطا کرده. عثمانو ف پولش چند برابر ابراهامویچ (چلسی) هست. او ‌‌‌ تو کار فروش فولاد هست و از این راه سرمای هنگفتی به دست آورده. ما اگر نتونیم بازیکنان خوب بخریم نمی‌تونیم با تیمهای بزرگ رقابت داشته باشیم. کرونکی هم که پول خرج نمیکنه. ۶۴% سهام آرسنال دست اونه و پولی‌ که ما در میاریم مقدار زیادیش رو اون سود میکنه. متأسفانه ونگر همیشه باید بفروشه تا بتونه بخره. کرونکی حالیش نیست آرسنال چیه و از کجا اومده. اون پول دوسته. آرسنال رو از یک کلاب به یک کمپانی تبدیل کرده . آرسنال میتونه رو پایه خودش بایسته بدون این سهامدارن ولی‌ دیگه نمی‌تونه با تیمهای بزرگ سر جذب بازیکن رقابت کنه. هرجا دستمزد بیشتر باشه بازیکن اونجا امضا میکنه.

kia_martan

Registered User
لایک‌ها
4,057
خوب اینو میدونم که عثمانوف ابراهیمویچ رو میزاره تو جیبش!
بعد از شیخ منصور ثروتمندترین فرد جزیره است اونم با ختلاف کمی!
ثروتش یادمه اینقدر عددد داشت که حد نداشت فقط پول خوردش 700 مییون پوند بود!
که اگه همین رو برامون خرج کنه زمین و زمان رو میتونیم بخریم!
وی از پول عثمانوف باشگاه حاضر نیست خرج کنه

kia_martan

Registered User
لایک‌ها
4,057
دمبه با: آرسنال رویای شما را می سازد​
مهاجم سنگالی باشگاه نیوکاسل واکنش مثبتی به شایعات پیرامون انتقال خود به آرسنال نشان داد.

مهاجم سنگالی باشگاه نیوکاسل با زدن 11 گل در این فصل از لیگ برتر، بار دیگر قابلیت های فردی خود را به نمایش گذاشته است و این در حالی است که بندی در قرارداد او وجود دارد که با پرداخت 7.5 میلیون پوند می تواند به تیم دیگری برود.

در حالی که لیورپول، تاتنهام و آرسنال از علاقه مندان به جذب دمبه با در ژانویه هستند، با این وجود وی در مصاحبه با تلویزیون فرانسه شایعات پیرامون قطعی شدن این انتقال را رد کرد اما او اذعان می کند که آرسنال باشگاهی است که رویایی بازیکنان را محقق می کند.

" چیزی ندارم تا در رابطه با گمانه زنی ها پیرامون آرسنال بگویم. هیچ اتفاقی نیوفتاده است.

رسانه ها می دانند که آرسنال به یک مهاجم دیگر نیاز دارد و آنها در مورد بند آزادی موجود در قرارداد من نیز می دانند. آنها باید ذهنیت خود در این زمینه را درست کنند.

آرسنال یکی از آن تیم هاست که رویاهای شما را می سازد."

بالا