• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

کلوب هواداران آرسنال

kia_martan

Registered User
لایک‌ها
4,057
دوستان قرعه کشی ساعت چنده؟
کانال رایگان هست نشون بده؟
من قرعه کشی مقدماتی رو از ntv sport دیدم خدا کنه بازم بزاره

kia_martan

Registered User
لایک‌ها
4,057
سخت ترین قرعه برای انگلیسیا بود
بعد بارسا بایر سخت ترین قرعه بود

ولی اینقد سخت نیست بازی مقابل بایر
یه دقاع خوب مقابل بایر و بردن تو زمین خودمون بدون گل خورده خیلی کارمون رو راه میندازه
ولی حتما باید هافبک دفاعی خرید

differentboy1994

کاربر فعال موبایل و اسمارت فون ها
کاربر فعال
لایک‌ها
2,260
دومین قرعه سخت خورد بهمون بعد از بارسا حالا کی میخواد روبن و ریبری و مولر را بگیره؟
ولی حذف بایرن مونیخ بعید نیست آرسنالم بگیر نگیر داره روز خوبش باشه چرا که نه؟

rms

Registered User
لایک‌ها
7,919
دومین قرعه سخت خورد بهمون بعد از بارسا حالا کی میخواد روبن و ریبری و مولر را بگیره؟
ولی حذف بایرن مونیخ بعید نیست آرسنالم بگیر نگیر داره روز خوبش باشه چرا که نه؟

ایشالا که آرسنال ببره،
مهم بازیه آلیانس آرناست، بازی امیریتس بازی جذابی میشه

masoud_h81

Registered User
لایک‌ها
1,099
آقا قلبا دوست دارم آرسنال بایرن رو بزنه و بیاد بالا اما دفاع شما خیلی تعطیله! حالا چند ماه وقت هست ایشالا نقطه ضعفای آرسنال ترمیم شه و صعود کنین به 8 تیم...

RuDiger

کاربر فعال فوتبال
کاربر فعال
لایک‌ها
5,069
قرعه سختیست. اما آرسنال می تواند! آرسنال از معدود تیم هاییست که توان انجام هر کاری را دارد! بازی 2-0 باخته رو 2-2 کردیم با براسا و بازی 1-0 باخته رو مقابلشون 2-1 بردیم! پس مقابل بایرن هم می تونیم این کار رو انجام بدیم!
مطمئنم تا اون موقع تیممون از هر لحاظ بهتر خواهد شد و قوی تر خواهیم بود! هیچ دلیلی برای نومیدی نمی بینم و کاملا خوشبین هستم!

رئیس هم تایید کرد که در ژانویه به دنبال بازیکن هست! امیدوارم یه هافبک دفاعی و یه مهاجم نوک خریداری بشه.

kia_martan

Registered User
لایک‌ها
4,057
البته من ضعفی تو دفاع نمیبینم بیشتر مشکله هافبک دفاعی هست که نبودش باعث ضعف دفاع هم میشه
وگرنه به نظر من کوسیلنی و مرتساکر دفاع های بی نظیری هستند

ونگر گفته ما دنبال 2 خرید استثنایی هستیم!حالا کی خدا داند؟ایا اصلا خریدی داریم بازم خدا داند!
ولی ونگر باید هافبک دفاعی 100 درصد بخره

صحبتهایی از داوید ویا هم پیچیده که باید دیدی چی میشه!اگه جام ملتهای افریقا نبود میگفتم فقط دمبا با!

ما بازی 4-0 باخته رو تونستیم ابرومد تموم کنیم الان که سانتی هست جک هست مرتساکر اماده هست
پودولسکی هست با یه دنیا انگیزه!

یادمون نره ارسنال تو خونه وحشتناک ترین تیمه لیگ قهرمانانه!

راستی دوستان از فردا اجباری ما شروع میشه! احتمالا از هفته بعد فقط اخر هفته ها بتونم بیام!
امیدوارم بازی شنبه رو ببینم!

هرجا باشم عشق من ارسناله و ارسن ونگر کبیر

masoud_h81

Registered User
لایک‌ها
1,099
در اینکه کوشیلنی مرتساکر و فرمالن مدافعین خوبی هستند شکی نیست من هم منظورم به طور کل شرایط تدافعی آرسنال بود نه خود مدافعین! قطعا اگه یه هافبک دفاعی خوب زوج آرتتا در وسط زمین باشه اون دفاعی که من با اغراق گفتم تعطیله شرایط خیلی بهتری خواهد داشت... و اما مدافعین کناری آرسنال سانیا با اوجش فاصله داره که بی شک بهتر از این خواهد شد و در مورد گیبس هم باید اشاره کرد اگر چه در ترکیب جا افتاده و خوب هم بازی می کنه اما هنوز این توانایی در او دیده می شه که با یک اشتباه مرگبار تیم رو به فنا بده!

کلا بحثی نیست نگاه شخصی الکی من بوده و بس!

differentboy1994

کاربر فعال
لایک‌ها
2,260
بازیکنان و مربیان بایرن فکر کردند به تیم آسونی خوردند همشون بایرنو صعود کننده میکنند حالا تو امارات بهشون حالی میکنیم که توپچی یعنی چی؟
به امید صعود و بازی خوب و مقتدرانه با بایرن

RuDiger

کاربر فعال فوتبال
کاربر فعال
لایک‌ها
5,069

ترکیب اعلام شد ...

Szczesny, Sagna, Mertesacker, Vermaelen, Gibbs, Arteta, Wilshere, Oxlade-Chamberlain, Cazorla, Podolski, Walcott ..

ذخیره ها...
Mannone, Jenkinson, Koscielny, Coquelin, Ramsey, Arshavin, Gervinho

kia_martan

Registered User
لایک‌ها
4,057
از صبح ساعت 5 رفتیم 7 برگشتیم نشد بازیو ببینم
ولی از برد خوشحالم
رفتیم سوم موقتا

differentboy1994

کاربر فعال
لایک‌ها
2,260
اگه چلسی ببازه ما سوم میمونیم البته با یه بازی بیشتر(با توجه به تساوی تاتنهام) اگرم مساوی کنه یا ببره ما چهارم میمونیم من سیتی دقیقه 90 به گل رسید و با 9 امتیاز بالاتر از آرسنال در جایگاه دوم دارد.
من به قهرمانی امیدوارم

RuDiger

کاربر فعال فوتبال
کاربر فعال
لایک‌ها
5,069
بازی بدی بود!
یه جورایی انگار تیم خسته بود! نمی تونستیم فشار بیاریم روشون! پس خدا رو شکر که بردیم!
برد تنها دوای دردای این تیم هست! باید برد به هر قیمتی؛ وقتی ببریم تیم هم بهتر و بهتر خواهد شد!

ali m

Registered User
لایک‌ها
229
سلام دوستان. بازی رو با ویگان میشه اینجور خلاصه کرد که در نیمه اول هیچ بودیم و در نیمه دوم به خود اومدیم و با فشارهایی که روی دروازه حریف آوردیم به گٔل رسیدیم. پنالتی هم درست بود. نمیدونم مارتینز مربی‌ حریف چرا از داور سر پنالتی شاکی‌ بود ؟ باختن گریه نداره .
این سه‌شنبه کریسمس هست و چهارشنبه هر ۴ دسته بازی دارند. ما بازی نداریم و میتونیم یه کم از تعطیلات لذت ببریم ولی‌ باید خودمونو برای آخر هفته با نیوکاسل آماده کنیم .وسط هفته دیگم بازی داریم. راستی‌ امروز سر بازی بارون زیاد اومده بود و این خودش باعث شد تا زمین لغزنده باشه.

Team Pld Pts

Man Utd 18 43
Man City 18 39
Chelsea 17 32
Arsenal 18 30
---------------------------------
Everton 18 30
Tottenham 18 30
West Brom 18 30
Liverpool 18 25
Stoke City 18 25
Norwich 18 25
Swansea 18 24
West Ham 18 23
Fulham 18 20
Newcastle 18 20
Sunderland 18 19
A Villa 18 18
Southampton 17 15
--------------------------------
Wigan 18 15
QPR 18 10
Reading 18 9

گٔل بازی توسط ارتتا

zzzzzzzzzzzz.jpg

zzzzzz.jpg

ضربه پودولسکی

zzzzz.jpg

چمپینشیپ

Cardiff 23 47
Hull City 23 44
-------------------------------
C Palace 23 43
Middlesbro' 23 41
Leicester 23 37
Watford 23 37
Millwall 24 37
Leeds 23 35
Brighton 23 34
Derby 23 33
N Forest 23 33
Blackpool 23 32
Wolves 23 31
Burnley 23 30
Huddersfld 23 30
Bolton 23 29
Blackburn 22 29
Charlton 23 29
Birmingham 23 26
Ipswich 23 24
Sheff Wed 23 21
Barnsley 23 21
Bristol C 23 19
Peterboro 23 19

کاردیف تونست با پیروزی در زمین لستر قهرمان نیم فصل بشه.

Last edited:

RuDiger

کاربر فعال فوتبال
کاربر فعال
لایک‌ها
5,069
گویا ونگر با بارسا در رابطه با خرید ویا تماس داشته! اما آدرین لوپز گویا شانس بیشتری برای اومدن داره چرا که قیمت ویا 12 میلیون پوند و دستمزد 100000 پوند است! و آدرین دستمزد کمتری داره و با 15 میلیون پوند میشه به لندن آوردش! آدرین فصل گذشته 19 گل زد اما یان فصل به دلیل عدم تمدید قراردادش نیمکت نشین فالکائو شده! از آدرین لوپز به عنوان داوید ویای جدید یاد می کنن! بین تمام گزینه ها من آدرین لوپز رو به همه ترجیح میدم!
ضمنان تو این چند روزه گفته شده هونتلار به تمدید قرارداد با شالکه نزدیک شده، یورنته هم به یوونتوس گویا نزدیک شده! ایتالیایی ها هم گویا برای خرید استرومن از انگلیسی ها پیشی گرفتن! فقط مونده همین لوپز :(

ali m

Registered User
لایک‌ها
229
گویا ونگر با بارسا در رابطه با خرید ویا تماس داشته! اما آدرین لوپز گویا شانس بیشتری برای اومدن داره چرا که قیمت ویا 12 میلیون پوند و دستمزد 100000 پوند است! و آدرین دستمزد کمتری داره و با 15 میلیون پوند میشه به لندن آوردش! آدرین فصل گذشته 19 گل زد اما یان فصل به دلیل عدم تمدید قراردادش نیمکت نشین فالکائو شده! از آدرین لوپز به عنوان داوید ویای جدید یاد می کنن! بین تمام گزینه ها من آدرین لوپز رو به همه ترجیح میدم!
ضمنان تو این چند روزه گفته شده هونتلار به تمدید قرارداد با شالکه نزدیک شده، یورنته هم به یوونتوس گویا نزدیک شده! ایتالیایی ها هم گویا برای خرید استرومن از انگلیسی ها پیشی گرفتن! فقط مونده همین لوپز :(

من با خرید لوپز موافقترم تا ویا . ویا به صورت قرضه تا آخر فصل و ۳۱ سالشه. لوپز جوونتره و میتونیم بخریمش. تازه تو چمپیونز لیگ هم میتونه برای ما بازی کنه. ولی‌ من جای ونگر بودم همه اینارو میریختم بیرون و کاوانی رو به هر قیمت بود میگرفتم. قرارددشم بالای ۱۰۰ مینوشتم.

بالا