• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

کلوب هواداران آرسنال

RuDiger

کاربر فعال فوتبال
کاربر فعال
لایک‌ها
5,069
ونگر: تنها برای یک بازیکن فوق العاده و با قیمت مناسب وارد بازار خواهیم شد!!! :eek: :hmm:

differentboy1994

کاربر فعال موبایل و اسمارت فون ها
کاربر فعال
لایک‌ها
2,260
ونگر: تنها برای یک بازیکن فوق العاده و با قیمت مناسب وارد بازار خواهیم شد!!! :eek: :hmm:
ما به یه بازیکن فوق العاده هم راضی هستیم فقط والکات نره و اون بازیکن هافبک دفاعی باشه

mohammad5

Registered User
لایک‌ها
8,293
سلام به آرسنالی های گل

کسی میدونه چرا آرسنال امروز بازیش برگزار نشد.

differentboy1994

کاربر فعال
لایک‌ها
2,260

differentboy1994

کاربر فعال
لایک‌ها
2,260
امشب بازی منچستر نیوکاسل را دیدم دمبا عالیه پا به توپش قدرت فیزیکی و قلدریش و حفظ توپ و شوت زنیش و در کل به درد تیم میخوره البته اگه بیاد.
منچسترم با خرشانسی برد اعصابم خرد شد.

ali m

Registered User
لایک‌ها
229
Boxing day Table

لیگ برتر

Team Pld Pts
Man Utd 19 46
Man City 19 39
Chelsea 18 35
Tottenham 19 33
--------------------------------
Everton 19 33
West Brom 19 33
Arsenal 18 30
Stoke City 19 28
Swansea 19 25
Liverpool 19 25
Norwich 19 25
West Ham 18 23
Sunderland 19 22
Fulham 19 21
Newcastle 19 20
A Villa 19 18
Southampton 18 16
---------------------------------
Wigan 19 15
Reading 19 10
QPR 19 10

آدام جانسون بازیکن پیشین منچستر سیتی گل‌ ساندرلند را وارد
دروازهٔ منچستر سیتی کرد تا منچستر یونایتد قهرمانی نیمه فصل خود را تثبیت کند.

zzzz.jpg

چمپینشیپ

Team Pld Pts
Cardiff 24 50
Hull City 24 45
--------------------------
Middlesbro' 24 44
C Palace 24 43
Leicester 24 38
Watford 23 37
--------------------------
Millwall 24 37
N Forest 24 36
Leeds 24 35
Brighton 23 34
Blackpool 24 33
Derby 24 33
Burnley 24 33
Wolves 24 31
Huddersfld 24 31
Bolton 24 29
Blackburn 23 29
Charlton 24 29
Birmingham 24 29
Ipswich 24 27
Sheff Wed 24 24
-------------------------
Peterboro 24 22
Barnsley 24 21
Bristol C 23 19

ali m

Registered User
لایک‌ها
229
امشب بازی منچستر نیوکاسل را دیدم دمبا عالیه پا به توپش قدرت فیزیکی و قلدریش و حفظ توپ و شوت زنیش و در کل به درد تیم میخوره البته اگه بیاد.
منچسترم با خرشانسی برد اعصابم خرد شد.

من خوش شانستر از یونایتد جایی سراغ ندارم. خط دفاع شون که تعطیل هست . اگر ون پرسی رو نداشتن الان اون بالاها نبودن. خط حملشون عالی هست و جور خط دفاع رو میکشه. یک شانس دیگم که داران این هست که همیشه یه جورایی اواخر بازیهاشون گل‌ میزنن. من احساس میکنم یونایتد تیم برتری نیست بلکه تیمای دیگه در سطح خودشون نیستن و این باعث شده که یونایتد خودی نشون بده و با داشتن دفاع بد فاصلشو با دیگر تیمها زیاد کنه.

روزی که فرگوسن بگه دیگه بسه ، روزی خواهد بود که رویای تسلط یونایتد پایان میپذیره. کمایی که این اتفاق برای لیورپول افتاد. لک لک‌ها تیم برتر دهه ۷۰ و ۸۰ جزیره بودند و هیچکس نمیتونست بهشون نزدیک بشه. مربی‌های خوبی‌ نظیر کنی داگلیش و باب پیزلی داشتند و بعد از رفتنشون لیورپول از سال ۱۹۹۰ تا حالا هیچ بار قهرمان نشد. اتفاقا تو این ۲ دهه یونایتد یک تیم ۷ الی‌ ۸ می‌‌ بود که حتی یک قهرمانی هم تو لیگ نیاورد. یک نمونه دیگش هم آرسنال دهه ۳۰ هست که اون تیمو هربرت چاپمن بنیان نهاد و هیتلر فاتحشو خوند (جنگ جهانی‌ دوم ).

هرچی‌ میره بالا ، یه روز میاد پائین .

Last edited:

differentboy1994

کاربر فعال
لایک‌ها
2,260
من خوش شانستر از یونایتد جایی سراغ ندارم. خط دفاع شون که تعطیل هست . اگر ون پرسی رو نداشتن الان اون بالاها نبودن. خط حملشون عالی هست و جور خط دفاع رو میکشه. یک شانس دیگم که داران این هست که همیشه یه جورایی اواخر بازیهاشون گل‌ میزنن. من احساس میکنم یونایتد تیم برتری نیست بلکه تیمای دیگه در سطح خودشون نیستن و این باعث شده که یونایتد خودی نشون بده و با داشتن دفاع بد فاصلشو با دیگر تیمها زیاد کنه.

روزی که فرگوسن بگه دیگه بسه ، روزی خواهد بود که رویای تسلط یونایتد پایان میپذیره. کمایی که این اتفاق برای لیورپول افتاد. لک لک‌ها تیم برتر دهه ۷۰ و ۸۰ جزیره بودند و هیچکس نمیتونست بهشون نزدیک بشه. مربی‌های خوبی‌ نظیر کنی داگلیش و باب پیزلی داشتند و بعد از رفتنشون لیورپول از سال ۱۹۹۰ تا حالا هیچ بار قهرمان نشدند. اتفاقا تو این ۲ دهه یونایتد یک تیم ۷ الی‌ ۸ می‌‌ بود که حتی یک قهرمانی هم تو لیگ نیاورد.
واقعا حسرت خوردم بازی ون پرسی را میدیدم اون نبود دیشب یا میباختن یا مساوی خدا کنه والکاتو حفظ کنند
من کلا هیچ ایرادی تو ونگر نمیبینم به جز کم خرج کردن و بازیکن نخریدن یعنی اگه اینا رو داشت رو دست نداشت

ali m

Registered User
لایک‌ها
229
واقعا حسرت خوردم بازی ون پرسی را میدیدم اون نبود دیشب یا میباختن یا مساوی خدا کنه والکاتو حفظ کنند
من کلا هیچ ایرادی تو ونگر نمیبینم به جز کم خرج کردن و بازیکن نخریدن یعنی اگه اینا رو داشت رو دست نداشت

Dfferent boy عزیز، ونگر مربی‌ خوبی‌ هست ولی‌ اینکه ما ۷۰ میلیون داریم و میتونیم خرج کنیم یه چیز دیگس.
اگر قرار بود ونگر خرج کنه تا حالا میندiختنش بیرون. یه نگاه به خریدهای قبلی‌ آرسنال بکن. هرچی‌ خریدیم اول فروختیم. به غیر از اول این فصل که برعکسش انجام شد. ما میتونیم بهتر از یونایتد باشیم ولی‌ نیستیم. نه بخاطر بازیکن نخریدن بلکه بخاطر روش اشتباه مدیرّیت. ونگر داشت یه اسطوره مثل فرگوسن میشد ولی‌ بعد از ۲۰۰۴ که آخرین قهرمانیمون بود دیدی که چگونه تیم به اون خوبی‌ رو از هم پاشوندن. یونایتد هیچوقت این کارو نمیکنه . ولی‌ ونگر جایگاهش در آرسنال مثل هربرت چاپمن هست.

ali m

Registered User
لایک‌ها
229
اگر ون پرسی تو آرسنال میموند من شکی‌ نداشتم که قهرمان میشدیم. فکر اینو بکن تو خودت میگی ما یک خط میانه دفاعی میخواهیم . خوب چه کسی‌ بهتر از سانگ . اونوقت بارسا اومد و ابراز علاقه کرد و آرسنال چراغ سبز نشون داد.

اگر این ۲ بازیکن میموندن ، با خرید بازیکنان جدیدی که کردیم و رو آمدن والکات شما بگو کی‌ میتونست بهتر باشه. حد عقل بالای یونایتد بودیم. اونوقت میریم بازیکنایی نظیر شاماخ و اسکیلاچی رو که سرشون از فوتبال نمیشه رو میخریم و قراردادهای طولانی باهاشون میبندیم که مبادا از دستشون بدیم. وقتی‌ هم که میبینیم تو خالی‌ هستن اونوقت نمی‌تونیم بفروشیمشون . (قرارداد بالا ، بازیکن آشغال.) نمونه دیگش بنتنر که به عنوان قرض به یوونتوس دiدیمش و حالا میخواند برگردوننش به ما. اینو بهش میگن مدیرّیت بد.

به قول عثمانف که میگه: "یک روز من از خواب بیدار میشم و میبینم آرسنال مال منه". به امید اون روز.

RuDiger

کاربر فعال فوتبال
کاربر فعال
لایک‌ها
5,069
متاسفانه آرشاوین هم در آستانه ترک باشگاه و رفتن به ردینگ قرار داره! :(

differentboy1994

کاربر فعال
لایک‌ها
2,260
Dfferent boy عزیز، ونگر مربی‌ خوبی‌ هست ولی‌ اینکه ما ۷۰ میلیون داریم و میتونیم خرج کنیم یه چیز دیگس.
اگر قرار بود ونگر خرج کنه تا حالا میندiختنش بیرون. یه نگاه به خریدهای قبلی‌ آرسنال بکن. هرچی‌ خریدیم اول فروختیم. به غیر از اول این فصل که برعکسش انجام شد. ما میتونیم بهتر از یونایتد باشیم ولی‌ نیستیم. نه بخاطر بازیکن نخریدن بلکه بخاطر روش اشتباه مدیرّیت. ونگر داشت یه اسطوره مثل فرگوسن میشد ولی‌ بعد از ۲۰۰۴ که آخرین قهرمانیمون بود دیدی که چگونه تیم به اون خوبی‌ رو از هم پاشوندن. یونایتد هیچوقت این کارو نمیکنه . ولی‌ ونگر جایگاهش در آرسنال مثل هربرت چاپمن هست.
یعنی شما میگی سهام دارا مقصرند؟

lepkin

Registered User
لایک‌ها
1,155
اگر این ۲ بازیکن میموندن ، با خرید بازیکنان جدیدی که کردیم و رو آمدن والکات شما بگو کی‌ میتونست بهتر باشه. حد عقل بالای یونایتد بودیم. اونوقت میریم بازیکنایی نظیر شاماخ و اسکیلاچی رو که سرشون از فوتبال نمیشه رو میخریم و قراردادهای طولانی باهاشون میبندیم که مبادا از دستشون بدیم. وقتی‌ هم که میبینیم تو خالی‌ هستن اونوقت نمی‌تونیم بفروشیمشون . (قرارداد بالا ، بازیکن آشغال.) نمونه دیگش بنتنر که به عنوان قرض به یوونتوس دiدیمش و حالا میخواند برگردوننش به ما. اینو بهش میگن مدیرّیت بد

موضوع اینه که اگه قرار بود این دوتا بمونن لوکاس و کاسورلا رو نمیگرفتن!!

ali m

Registered User
لایک‌ها
229
یعنی شما میگی سهام دارا مقصرند؟

کرونکه و رؤسای باشگاه . من یه عکس دیدم از بچگیهای ون پرسی که نشسته رو تختش با لباس آرسنال . از کوچکی آرسنالی بوده. ون پرسی بهترین گلزن لیگ بود ، چرا فروختنش؟ ۲۴ میلیون گیر آرسنال اومد. اگر هم فروختنش چرا به یونایتد ؟ اگر آرسنال دنبال جام بود ونپرسی رو نگاه میداشت و نشون میداد که میخادش .

ali m

Registered User
لایک‌ها
229
موضوع اینه که اگه قرار بود این دوتا بمونن لوکاس و کاسورلا رو نمیگرفتن!!

یه جورایی حرف شما درسته ولی‌ آخه کازورلا که هافبک دفاعی نیست. جای سانگ هیچوقت پر نشد.

RuDiger

کاربر فعال فوتبال
کاربر فعال
لایک‌ها
5,069
رئیس شایعه پیوستن دمبا با رو رد کرد اما در مورد ویا سکوت کرد! همچنین انتقال قرضی آنری رو هم رد نکرد!
/

ویا 31 سالشه! امروز هم خوندم قیمتش 16 میلیون پونده!!! به خاطر سن و سالش حال نمی کنم بیاد! ولی تا دو هفته دیگه به جایی می رسیم که فقط آرزو می کنیم یه بازیکن خریداری بشه حالا هادی نوروزی یا ادینسون کاوانی دیگه مهم نیست!!

kia_martan

Registered User
لایک‌ها
4,057
ونگر نگفته دمبا با رو نمیخریم گفته چون الان با نیوکاسل بازی داریم درست نیست درموردش حرف بزنم و اگه شما الان از من این سوال رو بپرسید من میگم نه نمیخریمش!

اینم واکنش ونگر در قبال این سوال!

229914_379817205441868_740542439_n.jpg

شایعات هولتبی بازیکن شالکه که بسیار خوبه و ام ویلا دوباره قوت گرفت!

جالبه دیابی هر سری اول فصل میاد ونگر میگه بازیکن زیاد داریم خرید نمیکنه بعد نقل و انتقالات تموم میشه سریعا مصدوم میشه و همه به فکر هافبک میفتن
الانم دوباره هفته دیگه میرسه دقیقا موقع نقل و انتقالات!و ونگر بازم میگه ترافیک داریم!بعد نقل و انتقالاتم تا اخر فصل مصدوم میشه و دستمون میمونه تو پوست گردو!

خوب ما که بازیهای این هفته رو نمیبنیم و مشغول رژه هستیم! امیدوارم وقتی برگشتم با 2 برد بدون مصدومیت روبرو بشم!

بعد بازی تحلیل هم بزارید بیام ببینم تیم چه طور بازی کرده

تا چهارشنبه خداتگهدار!

Last edited:

ali m

Registered User
لایک‌ها
229
گللللللللللللللللل آرسنال ۱ نیوکاسل ۰

یک پاس عمقی از گوش چپ از پودولسکی به والکات و به زیبایی هرچه تمامتر از گوش چپ تو دروازهٔ ، گوش راست دروازه. دقیقه ۲۰

بالا