• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

کلوب هواداران آرسنال

ali m

Registered User
لایک‌ها
229
Top goal scorers

Michu Swansea 13
Van Persie Man Utd 12
Ba Newcastle 11
Suarez Liverpool 11
Defoe Tottenham 9
Fellaini Everton 8
Fletcher Sunderland 8
Cazorla Arsenal 7
Rooney Man Utd 7
Tevez Man City 7
Aguero Man City 6
Bale Tottenham 6
Dzeko Man City 6
Jelavic Everton 6
Lambert Southampton 6
Lukaku West Brom 6
Mata Chelsea 6
Torres Chelsea 6

Last edited by a moderator:

RuDiger

کاربر فعال فوتبال
کاربر فعال
لایک‌ها
5,069
از دوستان خواهشمندیک عکس ها و آواترشون از سرور up.iranblog.com خارج کنن! دهنمون سرویس شد بابا از بس کروم گیر malware داد به این سایت!!!

ali m

Registered User
لایک‌ها
229
من احتمال میدم دمبا با از نیوکاسل به آرسنال بیاد. تا حالا ۱۱ برای این تیم ضعیف زده .

RuDiger

کاربر فعال فوتبال
کاربر فعال
لایک‌ها
5,069
هونتلار هم تا 2015 تمدید کرد!!

ali m

Registered User
لایک‌ها
229
از دوستان خواهشمندیک عکس ها و آواترشون از سرور up.iranblog.com خارج کنن! دهنمون سرویس شد بابا از بس کروم گیر malware داد به این سایت!!!

اگر منظور شما با من هست. من اونجا تاحالا نرفتم.

differentboy1994

کاربر فعال موبایل و اسمارت فون ها
کاربر فعال
لایک‌ها
2,260

داداش من آواتارو تو خود سایت آپلود کردم مال من نیست

ali m

Registered User
لایک‌ها
229
سلام دوستان . کسی‌ میتونه بگه این ۲ بازیکن اسمشون چیه ؟ معروفن به خدا :rolleyes:

جواب سه‌شنبه .سوال سختی نیست

zzz.jpg

masoud_h81

Registered User
لایک‌ها
1,099
اگر منظور شما با من هست. من اونجا تاحالا نرفتم.

دوست عزیز تو امضای شما زیر شعری که نوشته شده یک عکس با فرمت گیف هست که سرورش آپ ایران بلاگ هست ,اینو پاکش کنی همه چی ردیفه!

ali m

Registered User
لایک‌ها
229
دوست عزیز تو امضای شما زیر شعری که نوشته شده یک عکس با فرمت گیف هست که سرورش آپ ایران بلاگ هست ,اینو پاکش کنی همه چی ردیفه!

ممنون مسعود جان . این عکس به صورت هدیه( گیفت ) توسط یکی‌ از دوستان قبلان برام فرستاده شده بود . من نمیدونستم مال ایران بلاگ بوده.با پوزش از تمام عزیزان . همه چیت ۲۰ ممنون . دمت گرم. فقط حیف که آرسنالی نیستی‌ .چیکار کنیم که دست از بارسلونا برداری و آرسنالی بشی. :happy:

Last edited:

ali m

Registered User
لایک‌ها
229

مرسی‌ کیا جان طرف راستی‌ پت رایس کاپیتان پیشین آرسنال هست. اون یکی‌ دست چپ کیه. بسیار معروف بوده زمان خودش.

یه کمک می‌کنم. این بازیکن برای تاتنهام هم بازی کرده و هم نام پت رایس هم هست .دیگه باید بگی‌ کیه .

ali m

Registered User
لایک‌ها
229
اون یکی هم Pat Jennings هستش

دستت درد نکنه درست گفتی‌ . پت جننینگز دروازبان آرسنال بود که بین سالهای ۱۹۷۷ الی‌ ۱۹۸۵ سنگر بان توپچیا بود. دروازبان تیم ملی‌ ایرلند شمالی و دروازبان تاتنهام بین سالهای ۱۹۶۴ تا ۱۹۷۷. عکس هم مربوط میشه به فینال جام حذفی ۱۹۷۹ که آرسنال بر منچستر یونایتد غلبه کرد. این فینال معروف به فینال ۵دقیقه بود. آرسنال ۲-۰ از یونایتد جلو بود و فقط ۵ دقیقه به پایان بازی بود که منچستر با ۲ گلی‌ که میزنه بازی رو مساوی میکنه.بازی میرفت که به وقت اضافه بکشه که در لحظات پایانی آلن ساندرلند گٔل پیروزی رو برای آرسنال میزنه تا منچستر یونایتد با شوک جام رو به آرسنال واگذار کنه .

فینال جام حذفی ۱۹۷۹ " آرسنال vs منچستر یونایتد"

Arsenal v Manchester United - F.A Cup Final (1979) - Live Footage - YouTube

Last edited:

masoud_h81

Registered User
لایک‌ها
1,099
ممنون مسعود جان . این عکس به صورت هدیه( گیفت ) توسط یکی‌ از دوستان قبلان برام فرستاده شده بود . من نمیدونستم مال ایران بلاگ بوده.با پوزش از تمام عزیزان . همه چیت ۲۰ ممنون . دمت گرم. فقط حیف که آرسنالی نیستی‌ .چیکار کنیم که دست از بارسلونا برداری و آرسنالی بشی. :happy:

خواهش! لطف داری...

شرمنده ولی اصلا راه نداره :دی عشق بارسا مربوط به چند روز و چند ماه و چند سال نیست که فراموش بشه و فرافوتبالیه! اما صادقانه می گم آرسنال از معدود باشگاه های شریفیه که من به عنوان یک هوادار فوتبال دوستش دارم

differentboy1994

کاربر فعال موبایل و اسمارت فون ها
کاربر فعال
لایک‌ها
2,260
بین کشور های جهان فقط ایران.
بین تیمهای جهان فقط آرسنال.

جمله اولتا قبول ندارم مگر اینکه اینجوری باشه بین کشور های جهان تورم فقط ایران یا بین کشور های جهان کاهش قدرت خرید فقط ایران

hossein200

Registered User
لایک‌ها
17
جمله اولتا قبول ندارم مگر اینکه اینجوری باشه بین کشور های جهان تورم فقط ایران یا بین کشور های جهان کاهش قدرت خرید فقط ایران

به خاطر علاقه و تعصب به کشورم گفتم. وگرنه گفته ی شما هم صحیحه.

بالا