واقعا چرا جلو چلسی و سیتی اینقدر بد بازی کرد ارسنال ؟
نبود لیدر در زمین! نبود ثبات در خط دفاعی و آشفتگی در این منطقه!
امیدوارم از اون دیالوگ های علی پروینی تو رختکن نگفته باشه
یادم نیست دقیقا کدوم بازی بود ولی زمان کاپیتانی فابرگاس بود که گویا بین دو نیمه داد و بیداد کرده بود که باعث شد تیم به خودش بیاد و بازی رو ببره! اینو روز بعد بازی خود فابرگاس و یکی دو نفر دیگه گفتن که هیچ وقت رئیس رو اینقدر بر افروخته ندیده بودن! از اون به بعد هر موقع نیمه دوم آرسنال احیا میشه خبرنگارا می پرسن: بین دو نیمه چی به بازیکنا گفتی؟ :دی
///
بازی دیشب هم در اوج نوار سینوسی بودیم و عالی بود! این پودولسکی رو من از همون روز اول گفتم که یه بازیکن کلاس جهانیه و دیشب اینو نشون داد بعد از 3 هفته غیبت! 1 گل و سه پاس گل!
زوج گیبس-پولدی عالیه در سمت چپ! مخصوصا این چند هفته اخیر بازی گیبس خیلی چشم نواز شده! هم مقابل سوانسی و هم مقابل چلسی عالی بود!
مشخصا در دفاع دچار مشکلای هستیم! و با مصدومیت ورمالن این مشکلات می تونه بدتر هم بشه!

سانیا هم گویا آخر فصل قراره بره! روحیه اش کاملا افت کرده و این کار رئیس رو درک نمی کنم! اگر دیگه بهش اعتقاد نداری یا مدافع بخر یا حداقل جینکو رو بذار اونجا! این سانیای بدبخت رسما فوتبالش به فنا رفت وقتی باهاش تمدید نکردن!!
/
اما امروز شایعات خوبی در مورد خرید بازیکن به گوش رسید:
Arsenal are considering a move for Fiorentina striker Stevan Jovetic (Caught Offside)
سایت اسپانیولی Fichajes هم گفته که آرسنال به خرید هوملز 24 ساله تمایل داره و گفته که آرسنال و دورتموند بر سر این انتقال 18 میلیون پوندی با هم صحبت هایی داشتن!
Liverpool and Arsenal are set to battle for Ashley Williams, the Swansea defender, in the summer
فرگوسن هم گویا رفته سلتیک تا وانیاما رو بیاره!