• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

کلوب هواداران آرسنال

RuDiger

کاربر فعال فوتبال
کاربر فعال
لایک‌ها
5,069
ونگر پیشنهاد 10 میلیون پوندی برای ویا آماده کرده!

RuDiger

کاربر فعال فوتبال
کاربر فعال
لایک‌ها
5,069
محمد دیامه از از وستهم به فیفا شکایت برده که 3.5 میلیون پوند پولی که در قراردادش به عنوان رقم خروج او یاد شده رو انکار می کنه!!! از ابتدای ژانویه تا به حال همواره به آرسنال لینک شده! البته هافبک شاخی هم نیست و منتقدین از این انتقال زیاد استقبال نمی کنن!

RuDiger

کاربر فعال فوتبال
کاربر فعال
لایک‌ها
5,069
بعیده بارسا با این قیمت ردش کنه

دیروز بود فک کنم که خود ویا گویا تقاضای انتقال کرد! پس میشه با 10 میلیون یه مهاجم 31 ساله رو خرید! خداییش بیشتر از این هم فک نکنم بی ارزه!

differentboy1994

کاربر فعال موبایل و اسمارت فون ها
کاربر فعال
لایک‌ها
2,260
دیروز بود فک کنم که خود ویا گویا تقاضای انتقال کرد! پس میشه با 10 میلیون یه مهاجم 31 ساله رو خرید! خداییش بیشتر از این هم فک نکنم بی ارزه!

بیشتر که نمیرزه ولی ون پرسی 29 ساله را ما 24 تا فروختیم حالا ویا 31 ساله را معلومه 10 تا نمیدن با توجه به اینکه یه زمانیم خیلی شاخ بود

RuDiger

کاربر فعال فوتبال
کاربر فعال
لایک‌ها
5,069
بیشتر که نمیرزه ولی ون پرسی 29 ساله را ما 24 تا فروختیم حالا ویا 31 ساله را معلومه 10 تا نمیدن با توجه به اینکه یه زمانیم خیلی شاخ بود

خودت داری میگی یه زمانی شاخ بود! فن پرسی شاخ بود فرستادیم رفت! فن پرسی 29 سالش بود و یه سال از قراردادش باقی مونده بود و ویا 31 سالشه و نمی دونم چقدر از قراردادش مونده ولی بیشتر از 1 سال هست!

esinig

Registered User
لایک‌ها
654
بچه ها من واقعا آرسنال رو دوس دارم و قبول دارم ونگر مربيه خوبيه اما خيلي احمقه
چرا هيچ قهرماني نمياره هيچ خرج نميكنن خوب معلومه ك بازيكن خوبي مثل ون پرسي قهرماني دوس داره ميره يه تيم بهتر

RuDiger

کاربر فعال فوتبال
کاربر فعال
لایک‌ها
5,069
چرا هيچ قهرماني نمياره هيچ خرج نميكنن خوب معلومه ك بازيكن خوبي مثل ون پرسي قهرماني دوس داره ميره يه تيم بهتر
شما واقعا خیلی لطف دارین به آرسن+آل !!

differentboy1994

کاربر فعال
لایک‌ها
2,260
تنها عیب ونگر خرج نکردنشه که یا باید بزاره کنار یا از آرسنال بره اگه خرج میکرد حرف نداشت

mehrdad201

همکار بازنشسته
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
17,805
واقعا چرا جلو چلسی و سیتی اینقدر بد بازی کرد ارسنال ؟

differentboy1994

کاربر فعال
لایک‌ها
2,260
تیم ثبات نداره پس فایده نداره 1 بازی با اقتدار میبره بازی بعد مساوی بعد بخت دوباره یه پیروزی سنگین بعد دوباره یکی دو هفته گند میزنه بابا همیشه ببر با اختلاف یه گل ببر به خدا قهرمانی به تفاضل گل نیست به امتیازه همین منچستر کی 7 تا زد به نیوکاسل ولی اوله گل مهم نیست پیروزی و امتیاز مهمه 5 تا میزنی به وستهام نمیتونی 2 تا بزنی به برد فورد؟ نمیتونی ساهتهمپتون را ببری؟ با سیتی و چلسی مساوی کنی؟
از چی بگم؟

ali m

Registered User
لایک‌ها
229
روزی خوب برای آرسنال و روزی پیشبینی‌ شده برای چلسی. آرسنال وستهام رو گل‌ بارون کرد تا فاصلشو با تاتنهام به ۴ امتیاز برسونه .
آرسنال اگر بازیکن بخره روز آخر نقل و انتقالات خواهد بود. و بالاخره قوهای ولز در روزی که میچو یک قرارداد ۴ ساله با سوانزی بست در مقابل چلسی
مساوی کردند تا برای اولین بار به فینال جام اتحادیه راه یابند. سوانزی در مقابل برادفورد دسته چهارمی ۲۴ فوریه صف آرای میکنه.

گل‌ کازورلا با پشت پا به وستهام

zzzzzzzzzz.jpg

چیکو راه ومبلی را در جشن صدمین سال تاسیس سوانزی نشان میده.

zzzzz.jpg

هازارد با لغت زدن به یک پسر بچه توپ جمع کن کارت قرمز گرفت .

zzzzzz.jpg

گل‌ مساوی برادفورد به استون ویلا

zy.jpg

Team Pld Pts
Man Utd 23 56
Man City 23 51
Chelsea 23 45
Tottenham 23 41
------------------------------
Everton 23 38
Arsenal 23 37
Liverpool 23 34
West Brom 23 34
Swansea 23 33
Stoke City 23 29
Sunderland 23 28
West Ham 23 27
Norwich 23 26
Fulham 23 25
Southampton 23 23
Newcastle 23 21
A Villa 23 20
-------------------------------
Reading 23 19
Wigan 23 19
QPR 23 15

RuDiger

کاربر فعال فوتبال
کاربر فعال
لایک‌ها
5,069
واقعا چرا جلو چلسی و سیتی اینقدر بد بازی کرد ارسنال ؟
نبود لیدر در زمین! نبود ثبات در خط دفاعی و آشفتگی در این منطقه!

امیدوارم از اون دیالوگ های علی پروینی تو رختکن نگفته باشه :rolleyes:
یادم نیست دقیقا کدوم بازی بود ولی زمان کاپیتانی فابرگاس بود که گویا بین دو نیمه داد و بیداد کرده بود که باعث شد تیم به خودش بیاد و بازی رو ببره! اینو روز بعد بازی خود فابرگاس و یکی دو نفر دیگه گفتن که هیچ وقت رئیس رو اینقدر بر افروخته ندیده بودن! از اون به بعد هر موقع نیمه دوم آرسنال احیا میشه خبرنگارا می پرسن: بین دو نیمه چی به بازیکنا گفتی؟ :دی
///

بازی دیشب هم در اوج نوار سینوسی بودیم و عالی بود! این پودولسکی رو من از همون روز اول گفتم که یه بازیکن کلاس جهانیه و دیشب اینو نشون داد بعد از 3 هفته غیبت! 1 گل و سه پاس گل!
زوج گیبس-پولدی عالیه در سمت چپ! مخصوصا این چند هفته اخیر بازی گیبس خیلی چشم نواز شده! هم مقابل سوانسی و هم مقابل چلسی عالی بود!
مشخصا در دفاع دچار مشکلای هستیم! و با مصدومیت ورمالن این مشکلات می تونه بدتر هم بشه! :(
سانیا هم گویا آخر فصل قراره بره! روحیه اش کاملا افت کرده و این کار رئیس رو درک نمی کنم! اگر دیگه بهش اعتقاد نداری یا مدافع بخر یا حداقل جینکو رو بذار اونجا! این سانیای بدبخت رسما فوتبالش به فنا رفت وقتی باهاش تمدید نکردن!!
/

اما امروز شایعات خوبی در مورد خرید بازیکن به گوش رسید:
Arsenal are considering a move for Fiorentina striker Stevan Jovetic (Caught Offside)

سایت اسپانیولی Fichajes هم گفته که آرسنال به خرید هوملز 24 ساله تمایل داره و گفته که آرسنال و دورتموند بر سر این انتقال 18 میلیون پوندی با هم صحبت هایی داشتن!

Liverpool and Arsenal are set to battle for Ashley Williams, the Swansea defender, in the summer

فرگوسن هم گویا رفته سلتیک تا وانیاما رو بیاره!

kia_martan

Registered User
لایک‌ها
4,057
این سربازی مارو از ارسنال انداخته 2 هفته دیگه بگذره راحت میشم

[h=5]جک ویلشر:

"من به مدیر برنامه نیازی ندارم، چون هیچ وقت آرسنال رو ترک نخواهم کرد. من آرم آرسنال رو نمی بوسم که بعد از اون بخوام تیم رو ترک کنم، این باشگاه در قلب من است"[/h]

RuDiger

کاربر فعال فوتبال
کاربر فعال
لایک‌ها
5,069
ونگر شایعات پیرامون خرید ویا و دیماه رو رد کرد!!! :hmm:

خدا می تونه روز آخر ژانویه قراره کی از قوطی بیاد بیرون! :hmm:

rms

Registered User
لایک‌ها
7,919
ونگر شایعات پیرامون خرید ویا و دیماه رو رد کرد!!! :hmm:

خدا می تونه روز آخر ژانویه قراره کی از قوطی بیاد بیرون! :hmm:

تا بوده از این تکذیب ها بوده، آخریش قضیه ی پپ و بایرن بوده.
امیدوارم بیاد آرسنال، چون هرچی باشه یه وزنه محسوب میشه، از اون طرف هم تیم محبوب دیگم میتونه تلاش کنه واسه خریده نیمار

RuDiger

کاربر فعال فوتبال
کاربر فعال
لایک‌ها
5,069
ورمالن و آرتتا هر دو برای بازی امروز مصدومن! پس...جکی اولین بار از ابتدا به عنوان کاپیتان وارد زمین میشه! جالبه بدونید بازی مقابل وستهم با تعویض ورمالن بازوبند کاپیتانی به جکی رسید که با 20 سال و 20 روز (تقریبا) شد جوانترین کاپیتان تاریخ باشگاه! قبل از او ادامز با 20 سال و 3 ماه جوانترین کاپیتان بود و فابرگاس هم با 21 سال و اندی نفر سوم هست!

ساعت 18:30 با برایتون تو دور چهارم جام حذفی فراموش نشه!

بالا