• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

کلوب هواداران آرسنال

differentboy1994

کاربر فعال موبایل و اسمارت فون ها
کاربر فعال
لایک‌ها
2,260
یه قرارداد 5 ساله زیاد به گیبس ربطی نداره . سانتوس که هیچی خود این گیبس هم توی کار دفاعی تعطیل بود بازی نیوکاسل مثلا" ...

Arsenal.ir | Arsenal Official supporter club in Iran | ونگر:چرا تصمیم به خرید مونرئال گرفتم تصمیم به خرید مونرئال گرفتم

ونگر:البته با مصدوم شدن گیبس که کمی بیشتر از حد انتظار بود به ما ضربه ای وارد شد.

"ما انتظار داشتیم او برای دو و یا سه هفته بیرون باشد اما مصدومیت او 5 یا 6 هفته طول خواهد کشید،بنابراین ما در موقعیتی قرار داشتیم که مجبور بودیم سریع تصمیم گیری کنیم.این توضیحی برای خرید ما بود

RuDiger

کاربر فعال فوتبال
کاربر فعال
لایک‌ها
5,069
Arsenal 1 - 0 Stoke
در شب شکست چلسی پیروزی شیرینی بود بدون گل خورده!!!
حال کردم مونرئال سریع اومد ترکیب اصلی و به سانتوس هم بازی نرسید! :دی
منتظر باقی بازی ها خواهیم ماند!

RuDiger

کاربر فعال فوتبال
کاربر فعال
لایک‌ها
5,069
درباره تکل شاوکراس روی کوسیلنی...
باید دوباره آن صحنه را ببینم. وقتی صحبت از رایان شاوکراس می شود نمی توانم کاملاً بی طرف باشم!:hmm: به همین دلیل در مورد اظهار نظر کمی محتاط هستم.

درباره اندیشه های مونرئال در مورد فوتبال انگلیسی...
وقتی از اسپانیا می آیید هیچ شوک تفاوت فرهنگی بهتر از استوک نیست!:hmm: آنها بسیار فیزیکی بازی می کنند و به نظر من مونرئال به خوبی با این موضوع کنار آمد.

مصاحبه کامل رئیس بعد بازی:
ونگر: باور و اعتماد به نفس خود را تقویت کرده ایم
/
این هم صحنه گل بازی رو ضربه یاستگاهی پولدی که با خوش شانسی وارد دروازه شد:
کیفیت SD
کیفیت HD

Last edited:

mohammad5

Registered User
لایک‌ها
8,293
608x456_600x450_arsenal_wallpaper_3.jpg

mohammad5

Registered User
لایک‌ها
8,293
f8581167-ab1a-4669-949a-9830d3974722.jpg

مونرئال برای خداحافظی به مالاگا برگشت

ناچو مونرئال مدافع چپ سابق مالاگا پس انجام اولین بازی خود برای آرسنال به این باشگاه بازگشت.

مونرئال که در آخرین روز نقل و انتقالات به آرسنال پیوست،پس از پیروزی 1-0 این تیم ،بلافاصله برای ابراز تشکر و قدردانی و خداحافظی به مالاگا بازگشت.

مونرئال خطاب به هواداران مالاگا میگوید:"من میخواهم از این فرصت برای خداحافظی از همه استفاده کنم و از آنها برای یک سال و نیم افسانه ای که برای من رقم زدند قدردانی کنم.

"هواداران برخورد بسیارخوب و واقعا گرمی با من داشتند،من نسبت به آنها احساس علاقه زیادی میکنم و نمیتوانستم بدون خداحافطی کردن از همه هوادارانی که همیشه لحظات فوق العاده ای برای من رقم زدند اینجا را ترک کنم.من بسیار خوشحالم و برای مالاگا بهترین ها را آرزو میکنم،این باشگاه همیشه در قلب من خواهد بود.من دوستان فوق العاده خود را ترک میکنم و در لندن وضعیت این باشگاه را دنبال خواهم کرد.

"همه چیز بسیار سریع اتفاق افتاد.در تاریخ 31 ژانویه متوجه شدم شانس پیوستن به آرسنال را دارم و آن را قبول کردم و روز بعد وارد این تیم شدم و بعد از آن بازی کردم.من به اینجا آمدم تا برای یک سال و نیم زیبا از شما تشکر کنم.افرادی که در این باشگاه حضور دارند و هواداران مالاگا برای من حس در خانه بودن را رقم زدند و من میخواهم به آنها بگویم یکی دیگر از هواداران مالاگا در لندن خواهد بود.

"دلم برای مالاگا تنگ خواهد شد به این خاطر که لحظات بسیار مهمی از زندگی من اینجا رقم خورده و همچنین به عنوان یک بازیکن در اینجا پیشرفت کردم.دلم برای لحظاتی که اینجا بودم به خاطر خاطرات فوق العاده ای که داشتم تنگ خواهد شد."

RuDiger

کاربر فعال فوتبال
کاربر فعال
لایک‌ها
5,069
امروز خبرای جالبی داریم!

همونطور که می دونید لیام بردی رئیس آکادمی جوانان آرسنال پایان امسال بازنشسته میشه و گفته میشه برکمپ و ویرا جز گزینه های رئیس هستن! رئیس:" پاتریک ویرا می تونه جز کاندیداها باشه اگر او این پست رو بخواد؛ تجربه، نقش مهمی در این پست داره."

گفته میشه استفان یووتیچ 23 ساله، مهاجم صرب فیورنتینا، جانشین ویا شده و هدف اول باشگاه برای تابستانه!

Christian Benteke، مهاجم 22 ساله استون ویلا و بهترین گلزن این تیم در این فصل گفته آخر فصل می خواد بره و تیم های آرسنال، من سیتی و چلسی رو آماده باش نگه داشته! سرمربی استون ویلا گفته او حداقل 16 میلیون پوند می ارزه!!!

گرمیو هم قصد داره سانتوس رو بخره؛ تیم های برزیلی گویا چند روز دیگه فرصت دارن برای خرید بازیکن. رئیس باشگاه این تیم هم تایید کرده با آرسنال برای خرید او صحبت کرده! پ.ن: با رفتنت هممون رو خوشحال کن :)
/

اما کنفرانس مطبوعاتی رئیس پیش از بازی با ساندرلند:
در مورد گیبس...

کیرن چند هفته بیشتر بیرون خواهد بود.او هنوز برای چهار تا شش هفته بیرون خواهد بود.

در مورد لورن کوشلنی و توماس ورمالن...

کوشلنی یک اسکن داشت که بسیار اطمینان بخش بود،بنابراین او امروز یک تست خواهد داشت.این یک مشکل ماهیچه ساق پا است.ورمالن به دلیل آسیب دیدگی مچ پایش بیرون خواهد بود.

در مورد گزینه هایی دفاعی...

گزینه ها محدود هستند.من باید خلاق باشم.ما میگل را داریم،ما سانیا را داریم که میتواند آنجا بازی کند و جکینسون در سمت راست بازی کند،بنابراین خواهیم دید.اما ما امید بسیار زیادی داریم که کوشلنی در دسترس باشد.

در مورد کاکولن و آرون رمزی...

فرانسیس هنوز کمی درد از ناحیه پشت همسترینگ خود دارد.من فکر نمیکنم او در بازی فردا در دسترس باشد،اما من این موضوع را امروز بررسی میکنم.آرون رمزی خوب است.

در مورد ژروینیو...

ژروینیو فردا از جام ملتها برمیگردد اما او در ترکیب مقابل ساندرلند نخواهد بود.ما به او 5 روز استراحت خواهیم داد.

/

اخبار تیم : فرمالن خارج از ترکیب است ، کوسچلنی امروز یک تست دارد . گیبز خارج از ترکیب است ، رمزی و کوکلن در دسترس هستند

ونگر : ویلشر از سنین پایین تر نیز استعداد ویژه ای داشت . او اکنون واقعا" دوران حرفه ای خود را آغاز کرده است .

ونگر در مورد ویلشر : شما به خاطر کیفیت خود خاص هستید و تعهد و علاقه او بخشی از آن کیفیت است .

ونگر در مورد جانشین لیام بریدی : ما اکنون پروسه جستجو را آغاز کرده ایم و بهترین فرد ممکن را انتخاب خواهیم کرد . این موضوع بسیار مهم است .

ونگر در مورد تبانی های فاش شده : من واقعا" از تعداد مسابقاتی که در آن تبانی شده متعجب شدم . یک شوک واقعی بود .

ونگر در مورد تبانی های اخیر : ما باید با آن کنار بیاییم ، و آن تیم هایی که در این کار دست داشته اند باید تنبیه شوند .

ونگر در مورد ساندرلند : آن ها با وجود جانسون ، فلچر، سسنیون و حالا گرهام پتانسیل هجومی خوبی دارند .

ونگر در مورد ویلشر : شما نمی خواهید هیچ محدودیتی در راه پیشرفت یک بازیکن وضع کنید . او باید تعصب خود برای هر بازی را حفظ کند .

ونگر در مورد ویلشر : ما بایستی او را از لحاظ فیزیکی مدیریت کنیم تا مطمئن شویم با هیچ تهدیدی رو به رو نشود .

ونگر : کمترین چیزی که شما می توانید در دنیای خود انجام دهید این است که به تعادل مالی احترام بگذارید .

ونگر : من معتقد نیستم که تبانی مشکلی در فوتبال انگلیس باشد .

ونگر در مورد چهار تیم برتر : می شود که چرخش های دیگری در جدول وجود داشته باشد و این آن چیزی است که من به آن باور دارم . ما هنوز باید کار خود را انجام دهیم .

mohammad5

Registered User
لایک‌ها
8,293
سایت گل- آرسن ونگر، سرمربی آرسنال، با ستایش از جک ویلشر، او را بازیکنی با ویژکی های خاص دانست.

این ملی پوش جوان انگلیسی در دیدار چهارشنبه شب مقابل برزیل، برای اولین بار از سال 2011 در ترکیب اصلی سه شیرها به میدان رفت و نمایش خوبش با ستایش های زیادی همراه است.

ونگر معتقد است ماندن ویلشر در همین سطح، هم برای او و هم برای تیم ملی انگلیس اهمیت زیادی دارد.

سرمربی فرانسوی در گفتگو با خبرنگاران گفت:" مهمترین مسئله برای من، حفظ اشتیاق او برای بازی کردن است؛ اینکه او همچنان بخواهد به بازیکن بهتری تبدیل شود.

این چیزی است که جک را به بازیکنی ویژه تبدیل کرده است؛ تعهد او و اشتیاقش برای پیروزی.

نباید این اشتیاق از او گرفته شود زیرا او دیگر همان بازیکن قبلی نخواهد بود. تنها در صورتی به بازیکنی بزرگ تبدیل می شوید که خودتان باشید و این همان چیزی است که او را خاص کرده است.

اگر او این دو ویژگی را حفظ کند، چیزی که همیشه آسان نیست، می تواند به بازیکن بزرگی تبدیل شود. او همین حالا هم بازیکن خوبی است اما می تواند به یکی از بهترین های دنیا تبدیل شود.

تاثیری که او در بازی تیم ملی انگلیس داشت، فوق العاده بود. بیایید امیدوار باشیم که او دیگر اینقدر مصدوم نشود. فکر می کنم او می تواند با بقیه مسائل کنار بیاید.

او عاشق بازی کردن است و پیشرفت او خیر خوبی برای انگلیس است."

RuDiger

کاربر فعال فوتبال
کاربر فعال
لایک‌ها
5,069
What A Game ?!

خیلی بازی قشنگ و پر استرسی بود!
از دقیقه 20 بازی رو دیدم دقیقا موقعی که فشار رو رو ساندرلند زیاد کردیم تا به گل رسیدیم! چند تا موقعیت خیلی خوب دیگه هم داشتیم که استفاده نکردیم تا اینکه حدود دقیقه 60 بود جینکو با کارت زرد دوم اخراج شد و ساندرلند 30 دقیقه رسما دهن ما رو سرویس کرد!!! مخصوصا 10 دقیقه آخر فشار فوق العاده زیادی رو دروازه ما بود!!! ولی باید گفت که نمایش دفاعی تیم فوق العاده بود! با مصدومیت ورمالن و کوشلنی و کوکلن سانیا رفته بود دفاع وسط زوج مرتساکر شد و بدون شک بهترین نمایش این فصلش رو داشت!!! 2-3 بار دروازه رو نجات داد!!! سانیا خیره کننده بود!
هر دو تیم موقعیت های گلزنی زیادی داشتن اما ما با بی دقتی تمام و حریف با دفاع کامل ما موفق به گلزنی نشدن!

دومین بازی پیاپی بدون گل خورده رو با پیروزی پشت سر می گذاریم و استرسی که ونگر قبلا گفته بود رو دفاع تیم هست کاملا از تیم دور شده و در یان بازی این کاملا مشهود بود! داریم میریم که برای بازی با بایرن آماده بشیم!
اما نکته منفی بازی مصدومیت ویلشر بود که نمی دونم چقدر جدی هست چرا که تو رختکن هم نرفت رو نیمکت موندش و آخر بازی لنگان اومد بیرون با باقی بچه ها دست داد! امیدوارم جدی نباشه! :(
خیلی بازی قشنگی شده بود

kia_martan

Registered User
لایک‌ها
4,057
تبریک میگم بازی حساسی رو بدریم
تا قبل اخراج و 10 نفره شدن عالی بازی کردیم خیلی موقعیت داشتیم اونم تو زمین ساندرلند
بعدش دیگه 25 دقیقه اخر اونا با یه یار بیشتر خیلی حمله کردند
رو گل حرکت جکی خیره کننده بود خیلی عالی بود
مصدومیت جکی رو ونگر گفته جدی نیست و نیاز به 4-5 روز استراحت داره خدارو شکر!

نمیشه از سوپر سیوهای ژسنی هم در اخر بازی گذشت واقعا ژشنی وقتی اماده باشه غیر قابل توصیفه

sJaguar

کاربر فعال موبایل و فوتبال
کاربر فعال
لایک‌ها
1,591
تبریک میگم
نگران جکی بودم که مثه اینکه خدارو شکر چیزیش نیست!
السیتی تا دقیقه 80 3- 1 عقب هست!

sJaguar

کاربر فعال موبایل و فوتبال
کاربر فعال
لایک‌ها
1,591
خوب السیتی باخت 3-1 به ساوتهمپتون
تو 3 بازی اخیرش فقط 2 امتیاز گرفته و کاملا در دسترس هست!
تیم دوم الن الان 9 امتیاز با ما اختلاف داره

6 بازی آینده ما در لیگ

1 آستون ویلا 2 تاتنهام 3 اورتون 4 سوانسی 5 ریدینگ 6 وست برومویچ

6 بازی آینده السیتی در لیگ
1- چلسی - 2 آستون ویلا 3 ویگان 4 اورتون 5 نیوکاسل 6 منچستر یونایتد

6 بازی آینده تاتنهام
1 وستهم 2 آرسنال 3 لیورپول 4 فولام 5 سوانسی 6 اورتون

6 بازی آینده چلسی
1 السیتی 2 وست برومویچ 3- فولام 4 وستهم 5 ساوتهمپتون 6 ساندرلند

ما باید تو بازی های آینده سعیمون رو بکنیم که امتیاز از دست ندیم و تو 6 بازی آیندمون تقریبا در سه بازی کاملا برد دسترس هست . در 3 بازی دیگر هم با کمی تلاش میتونیم امتیاز کامل رو بگیریم ...

ali m

Registered User
لایک‌ها
229
خوب دوستان با درودی بی‌ همتا به همهٔ توپچیهای باغیرت و متعصب.
کلا روز خوبی‌ رو پشت سر گذاشتیم . سانیا در کنار متساکر زوج خوبی‌ رو در قلب دفاع بوجود آورده بودند و بنظر میرسید که رئیس رو این مساله از قبل خوب کار کرده بود. فقط وقتی‌ که جنکینسون کارت زرد اول رو گرفت با خودم گفتم که این بشر دومی‌ رو هم میگیره. خوب کارل مدتی‌ هست که بازی نکرده بود و دو تا تکلشم از روی کمتجربگیش بود. رمزی منو حیرت زده کرد چون جای کارل رو خوب پر کرده بود. با ۱۰ نفر گًل کاشتیم. جالب این جا بود که ۱۰ نفره ترکیب هجومی خودمونو حفظ کردیم و اگر والکات توپش به تیر نمی‌خورد بازی رو با اختلاف بیشتری میبردیم. آرسنال برای من ، امروز خیلی سرحال اومد و این برد رو به همه تبریک میگم چون معمولان ما در زمین ساندرلند همیشه مشکل داشتیم. شزنی هم یکی‌ از بهترین بازیشو به نمایش گذاشت و منو به خودش امیدوار کرد. جالب اینجاست که از پودولسکی هم در این بازی استفاده نشد. ۲ بازی آینده نقش بزرگی‌ برای ما تا آخر فصل دارد. امیدوارم که از این ۲ امتحان با سرفرازی بیرون بیایم.

Team Pld Pts
Man Utd 26 65
Man City 26 53
Chelsea 26 49
Tottenham 26 48
-------------------------
Arsenal 26 44
Everton 26 42
Swansea 26 37
Liverpool 25 36
West Brom 25 34
Stoke City 26 33
West Ham 26 30
Fulham 26 29
Sunderland 26 29
Norwich 26 29
Southampton 26 27
Newcastle 26 27
Aston Villa 26 24
---------------------------
Reading 26 23
Wigan 26 21
QPR 26 17

باز هم میچو -میچو ۲ گًل از ۴ گل سوانزی را به کوئینز پارک رنجرز هدیه کرد

zyy.jpg

گًل زیبای کازورلا از پاس زیبای والکات به ارمغان آمد

zyzzzz.jpg

ساوتهمپتون ته جدول نشین ، منچستر سیتی را گلباران کرد

zzzzz.jpg

یک گًل انفرادی و زاویه دار از پابلو هرناندز برای سوانزی

zyzz.jpg

Team Pld Pts

Cardiff 30 64
Leicester 30 53
-----------------------
Watford 31 53
Hull City 30 53
C Palace 31 52
Middlesbro' 30 47
----------------------
Brighton 30 45
Blackburn 30 43
Burnley 31 43
Derby 30 42
Leeds 30 42
Millwall 31 41
N Forest 31 41
Blackpool 31 40
Charlton 31 40
Birmingham 31 38
Bolton 30 37
Huddersfld 31 37
Sheff Wed 31 36
Ipswich 31 35
Wolves 31 34
-----------------------
Barnsley 31 34
Bristol C 31 31
Peterboro 30 30

کاردیف (قرمز ) صدر نشین در خانه هادرسفیلد به ۰-۰ رضایت داد.

zzy.jpg

Last edited:

RuDiger

کاربر فعال فوتبال
کاربر فعال
لایک‌ها
5,069
خوب دوستان با درودی بی‌ همتا به همهٔ توپچیهای باغیرت و متعصب.
کلا روز خوبی‌ رو پشت سر گذاشتیم . سانیا در کنار متساکر زوج خوبی‌ رو در قلب دفاع بوجود آورده بودند و بنظر میرسید که رئیس رو این مساله از قبل خوب کار کرده بود. فقط وقتی‌ که جنکینسون کارت زرد اول رو گرفت با خودم گفتم که این بشر دومی‌ رو هم میگیره. خوب کارل مدتی‌ هست که بازی نکرده بود و دو تا تکلشم از روی کمتجربگیش بود. رمزی منو حیرت زده کرد چون جای کارل رو خوب پر کرده بود. با ۱۰ نفر گًل کاشتیم. جالب این جا بود که ۱۰ نفره ترکیب هجومی خودمونو حفظ کردیم و اگر والکات توپش به تیر نمی‌خورد بازی رو با اختلاف بیشتری میبردیم. آرسنال برای من ، امروز خیلی سرحال اومد و این برد رو به همه تبریک میگم چون معمولان ما در زمین ساندرلند همیشه مشکل داشتیم. شزنی هم یکی‌ از بهترین بازیشو به نمایش گذاشت و منو به خودش امیدوار کرد. جالب اینجاست که از پودولسکی هم در این بازی استفاده نشد. ۲ بازی آینده نقش بزرگی‌ برای ما تا آخر فصل دارد. امیدوارم که از این ۲ امتحان با سرفرازی بیرون بیایم.
مشاهده پیوست 297823
رئیس بعد از بازی گفت که 15 دقیقه قبل بازی به سانیا گفتم که دفاع وسط بازی می کنی!!! :eek:
جینکو کم تجربه است و به خاطر اخراجش سرزنشش نمی کنم اما باید از این کارت قرمزش درس بگیره!
ژسنی خیلی خوب بود مخصوصا که یه تک به تک عالی رو خروج به موقعش گرفت اما چند تا خروج بد و نا موفق هم داشت! سانیا من رو حیرت زده کرد!
جالبه که 10-15 دقیقه آخر بازی پولدی داشت آماده می شد بیاد تو اما رئیس بیخیال شد لحظه آخر! فک کنم به خاطر موقعیت های گل زیادی بود که نسیب ژیرو و ولکات شد ترجیح داد به ترکیب دست نزنه!

در کل بازی قشنگی بود و یه 3 امتیاز شیرین رو عملکرد خیره کننده ی دفاع و دروازه بان گرفتیم! داریم برای بازی با بایرن کم کم آماده میشیم!

RuDiger

کاربر فعال فوتبال
کاربر فعال
لایک‌ها
5,069
راستی! سایت باشگاه هم نو نوار شده به مناسبت 22 بهمن!:p برید ببینید حتما خیلی قشنگ شده سایت آدم جیگرش حال میاد سایت رو می بینه!

بالا