امروز خبرای جالبی داریم!
همونطور که می دونید لیام بردی رئیس آکادمی جوانان آرسنال پایان امسال بازنشسته میشه و گفته میشه برکمپ و ویرا جز گزینه های رئیس هستن! رئیس:" پاتریک ویرا می تونه جز کاندیداها باشه اگر او این پست رو بخواد؛ تجربه، نقش مهمی در این پست داره."
گفته میشه استفان یووتیچ 23 ساله، مهاجم صرب فیورنتینا، جانشین ویا شده و هدف اول باشگاه برای تابستانه!
Christian Benteke، مهاجم 22 ساله استون ویلا و بهترین گلزن این تیم در این فصل گفته آخر فصل می خواد بره و تیم های آرسنال، من سیتی و چلسی رو آماده باش نگه داشته! سرمربی استون ویلا گفته او حداقل 16 میلیون پوند می ارزه!!!
گرمیو هم قصد داره سانتوس رو بخره؛ تیم های برزیلی گویا چند روز دیگه فرصت دارن برای خرید بازیکن. رئیس باشگاه این تیم هم تایید کرده با آرسنال برای خرید او صحبت کرده! پ.ن: با رفتنت هممون رو خوشحال کن

/
اما کنفرانس مطبوعاتی رئیس پیش از بازی با ساندرلند:
در مورد گیبس...
کیرن چند هفته بیشتر بیرون خواهد بود.او هنوز برای چهار تا شش هفته بیرون خواهد بود.
در مورد لورن کوشلنی و توماس ورمالن...
کوشلنی یک اسکن داشت که بسیار اطمینان بخش بود،بنابراین او امروز یک تست خواهد داشت.این یک مشکل ماهیچه ساق پا است.ورمالن به دلیل آسیب دیدگی مچ پایش بیرون خواهد بود.
در مورد گزینه هایی دفاعی...
گزینه ها محدود هستند.من باید خلاق باشم.ما میگل را داریم،ما سانیا را داریم که میتواند آنجا بازی کند و جکینسون در سمت راست بازی کند،بنابراین خواهیم دید.اما ما امید بسیار زیادی داریم که کوشلنی در دسترس باشد.
در مورد کاکولن و آرون رمزی...
فرانسیس هنوز کمی درد از ناحیه پشت همسترینگ خود دارد.من فکر نمیکنم او در بازی فردا در دسترس باشد،اما من این موضوع را امروز بررسی میکنم.آرون رمزی خوب است.
در مورد ژروینیو...
ژروینیو فردا از جام ملتها برمیگردد اما او در ترکیب مقابل ساندرلند نخواهد بود.ما به او 5 روز استراحت خواهیم داد.
/
اخبار تیم : فرمالن خارج از ترکیب است ، کوسچلنی امروز یک تست دارد . گیبز خارج از ترکیب است ، رمزی و کوکلن در دسترس هستند
ونگر : ویلشر از سنین پایین تر نیز استعداد ویژه ای داشت . او اکنون واقعا" دوران حرفه ای خود را آغاز کرده است .
ونگر در مورد ویلشر : شما به خاطر کیفیت خود خاص هستید و تعهد و علاقه او بخشی از آن کیفیت است .
ونگر در مورد جانشین لیام بریدی : ما اکنون پروسه جستجو را آغاز کرده ایم و بهترین فرد ممکن را انتخاب خواهیم کرد . این موضوع بسیار مهم است .
ونگر در مورد تبانی های فاش شده : من واقعا" از تعداد مسابقاتی که در آن تبانی شده متعجب شدم . یک شوک واقعی بود .
ونگر در مورد تبانی های اخیر : ما باید با آن کنار بیاییم ، و آن تیم هایی که در این کار دست داشته اند باید تنبیه شوند .
ونگر در مورد ساندرلند : آن ها با وجود جانسون ، فلچر، سسنیون و حالا گرهام پتانسیل هجومی خوبی دارند .
ونگر در مورد ویلشر : شما نمی خواهید هیچ محدودیتی در راه پیشرفت یک بازیکن وضع کنید . او باید تعصب خود برای هر بازی را حفظ کند .
ونگر در مورد ویلشر : ما بایستی او را از لحاظ فیزیکی مدیریت کنیم تا مطمئن شویم با هیچ تهدیدی رو به رو نشود .
ونگر : کمترین چیزی که شما می توانید در دنیای خود انجام دهید این است که به تعادل مالی احترام بگذارید .
ونگر : من معتقد نیستم که تبانی مشکلی در فوتبال انگلیس باشد .
ونگر در مورد چهار تیم برتر : می شود که چرخش های دیگری در جدول وجود داشته باشد و این آن چیزی است که من به آن باور دارم . ما هنوز باید کار خود را انجام دهیم .