• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

کلوب هواداران آرسنال

mohammad5

Registered User
لایک‌ها
8,293
و این داستان ادامه دارد...

[h=1]توپچي‌ها در خانه از جام حذفي کنار رفتند[/h]
[h=2] تيم فوتبال آرسنال از دور مسابقات جام حذفي انگليس کنار رفت.[/h]
00032670.jpg

تيم فوتبال آرسنال در دور پنجم جام حذفي انگليس در ورزشگاه امارات ميزبان بلکبرن دسته اولي بود و در نهايت با يک گل برابر اين تيم تن به شکست داد.

تک گل اين ديدار توسط کالين ريچاردز در دقيقه 72 براي بلکبرن به دست آمد و با اين شکست خانگي توپچي‌ها که در ليگ برتر نيز وضعيت خوبي ندارند، از جام حذفي انگليس کنار رفتند.

RuDiger

کاربر فعال فوتبال
کاربر فعال
لایک‌ها
5,069
در بازی که شاید 75% مالکیت توپ داشتیم با تک شوت در چهارچوب بلکبرن بازی رو باختیم! خیلی دردناک است که اینگونه ناعادلانه باختن!

در طول بازی به نظرم در خلق موقعیت و خلاقیت در بازی دچار ضعف و کمبود بودیم! دیابی بسیار بد و معمولی بود و هیچ حرکت مثبتی نداشت و جالبه که 90 دقیقه بازی کرد! مونرئال در 15 دقیقه حساس بازی خیلی بد کار کرد! حالا باید حسرت تک به تک ژروینیو رو بخوریم!
و باید قبول کردم که کمبود بازیکنان بزرگ که بتونن در تغییر نتیجه و شکستن قفل بازی کمک حال تیم باشند در تیم نیست!

به هر حال... پیش به سوی بایرن مونیخ!

technano

Registered User
لایک‌ها
316
امیدوارم آخرین فصل ونگر باشه
عثمانف هم بیاد باشگاه رو بخره از دست کرونکه راحت شیم ...
به دلمون موند یه بازیکن با کیفیت سی میلیونی ببینیم تو باشکاه :(

RuDiger

کاربر فعال فوتبال
کاربر فعال
لایک‌ها
5,069
خب بارسا هم برای خرید ورمالن آماده میشه!

اگر این هم بدیم بره رسما میام اینجا به همشون فحش می کشم! :hmm:

RuDiger

کاربر فعال فوتبال
کاربر فعال
لایک‌ها
5,069
درمورد آخرین وضعیت تیم...

آنچه تغییر کرده این است که مونرئال در دسترس نیست. مرتساکر به ترکیب بازخواهد گشت و یک شک و تردید درمورد کوشلنی وجود دارد، همچنین جنکینسون نیز دوباره در دسترس است.

mohammad5

Registered User
لایک‌ها
8,293
به علت شکست مقابل بلکبرن
[h=1]انتقاد ونگر از بازيکنان آرسنال[/h]
[h=2] آرسن ونگر سرمربي تيم فوتبال آرسنال انگليس در پي شکست ناباورانه اين تيم برابر بلکبرن در جام حذفي، بازيکنان خود را به نداشتن بلوغ فکري متهم کرد.[/h]
00032670.jpg

ونگر به حدي از عملکرد ضعيف بازيکنانش برابر بلکبرن در بازي روز شنبه خشمگين بود که در پاسخ به سوال خبرنگاران در کنفرانس پس از بازي در اقدامي کم سابقه آشکارا به انتقاد از بازيکنان پرداخت.

مربي آرسنال معتقد بود بازيکنان وي احتمالا بلکبرن را که در دسته پايين تر بازي مي کند دست کم گرفته بودند و اين نشان مي دهد آنها از روحيه لازم براي حضور در تيمي که در همه بازيها براي پيروزي تلاش مي کند برخوردار نيستند.

وي گفت: «ما تيم بسيار خوبي داريم ولي اين نمايش نشان مي دهد ما هنوز بايد بلوغ و پختگي ذهني بيشتري از خود نشان دهيم. ما بايد معناي پيروزي در بازيهاي بزرگ را بفهميم و اين براي من بازي بزرگي بود.»

ونگر افزود: «من نخستين کسي هستم که مسئوليت مهره چيني را بر عهده مي گيرم اما اگر ما نمي توانيم بلکبرن را با آن شرايط شکست دهيم فکر نمي کنم اشکال کار از مهره چيني باشد.»

مربي آرسنال گفت: «لازمه قرار داشتن در سطح بالا، داشتن ثبات و استحکام است و اين چيزي بود که ما نتوانستيم به نمايش بگذاريم.»

technano

Registered User
لایک‌ها
316
وقتی از یه تیم دسته چهارمی و دسته دویی میبازی مشکل فنی ـه و کاملا تقصیر کار مربی هست
هیچ خلاقیتی نداره آرسنال

mohammad5

Registered User
لایک‌ها
8,293
وقتی از یه تیم دسته چهارمی و دسته دویی میبازی مشکل فنی ـه و کاملا تقصیر کار مربی هست
هیچ خلاقیتی نداره آرسنال

نمیدونم با این تیم به کجا میخواد برسه ونگر
از اون بازیکن خریدنش از فروش بازیکنان خوب تیم مثل سانگ فن پرسی نصری کلیچی گالاس ادبایور توره واقعا اگه 50 درصد اینا الان اگه تو تیم بودن الان صدر جدول بودیم

technano

Registered User
لایک‌ها
316
آرسنال داره سالی 11 میلیون پوند میگیره ...
سالی هم 70 80 میلیون دارمد برای کرونکه بدست میاره ...
خیلی شیک دارن کاسبی میکنن دیگه ... ما هم این وسط عین اسکلا طرفداری میکنیم مثلا !!

RuDiger

کاربر فعال فوتبال
کاربر فعال
لایک‌ها
5,069
در مورد کادر فنی اخر فصل صحبت می کنم! :دی

فعلا بریم برای بازی با بایرن و امیدوارم پیروز باشیم علی رغم مشکلات عدیده در خط دفاع! مرتساکر به بازی می رسه اما کوشلنی معلوم نیست هنوز! :(

RuDiger

کاربر فعال فوتبال
کاربر فعال
لایک‌ها
5,069
در کنفرانس مطبوعاتی خبرنگاران سوالات زیادی در مورد باخت از بلکبرن داشتند و در ادامه نیز لیگ قهرمانان را تنها شانس ونگر برای پایان دادن به هشت سال به جامی عنوان کردند که این انتقادات با واکنش ونگر رو به رو شد.

"میخواهم بازی فردا را ببازم تا همه شما خوشحال شوید!

"واضح است که میخواهیم این جام را برنده شویم ولی شما از اینجای کار در لیگ قهرمانان با تیمهایی رو به رو خواهید شد که با کیفیت هستند.

"بارسلونا با کیفیت است، رئال با کیفیت است - ولی هر سال این جام را برنده نمیشوند.

"ما هر فصل در این جام بوده ایم و میخواهیم به راهمان ادامه دهیم. یک بار به فینال رفته ایم، در نیمه نهایی بوده ایم و برای سالها در یک/چهارم بوده ایم.

"ممکن است مردم بگویند اکنون بهترین شانس و فرصت برای قهرمان شدن در این جام نیست. ولی فکر میکنم این فرصتی فوق العاده است زیرا باور دارم که تیم قدرتمندی داریم و مطمئنم که به من ثابت خواهند کرد درست میگویم.

"چیزی که مهم است این است که حرف های مردم را فراموش کنیم و روی توانایی هایمان تمرکز کنیم.

"در جمع 16 تیم پایانی قرار داریم و برای فصل های متوالی در این جمع بوده ایم.

"چیزی که مهم نیست این است که مردم چه میگویند، مهم این است که ما در زمین فوتبال چگونه هستیم.

"ما در فضای باز و آزادی نظرات زندگی میکنیم باید با آن زندگی کنیم و کنار بیاییم و نشان دهیم که قدرت ذهنی لازم را داریم تا با هر عقیده ای کنار بیاییم.

"افراد زیادی وجود دارند که لزوما همیشه درست نمیگویند."

ونگر در ادامه از سوالی در مورد حذف توسط بلکبرن از جام حذفی عصبانی شد.

"باید بازی را آنالیز کنیم. ما به تیمی باختیم که فقط یک شوت در چهارچوب داشت و اینطور نیست که در طول بازی حتی توپ را هم لمس نکرده باشیم. فوتبال در مورد مهارت و هوش است و بعضی چیزها نیز غیرقابل پیش بینی.

"اینجا کنفرانس خبری پیش از بازی لیگ قهرمانان است. اگر میخواهید در مورد شنبه صحبت کنید، کنفرانس مربوط به آن بازی پس از دیدار تمام شد.

"میشود سوالاتی در مورد بازی فردا بپرسید؟ در این صورت بهتر خواهد بود!

"من به این متهم میشوم که بازی شنبه را جدی نگرفتم. من چهار بار جام حذفی را برده ام. چه کسی بیشتر برنده شده؟ یک اسم بگویید؟

ما متهم میشویم که تیم قدرتمندی را روانه میدان نکردیم و فکر میکنم این توهین به بازیکنانی است که بازی را آغاز کردند."

"11 بازیکن ملی در ترکیب تیم بودند. و همچنین میخواهم بگویم که ما بازی را با بازیکنانی که دیدار را شروع کرده بودند نباختیم و بازی را در 10 یا 20 دقیقه پایانی (پس از تعویض ها) باختیم.

"تجزیه و تحلیل هایی سطحی وجود دارد که شما نمیتوانید آنها را بپذیرید.

باید بپذیریم که سرزنش شویم زیرا حذف شدیم."

"ولی باید چیزها را کنار هم قرار دهید، واقعا آنها را بررسی کنید. فقط به خاطر اینکه یک نفر چیزی گفته، همه به آن سمت حرکت میکنند."

RuDiger

کاربر فعال فوتبال
کاربر فعال
لایک‌ها
5,069
کوشلنی به بازی امشب می رسه!

/

Arsenal likely line up: Szczesny; Sagna, Koscielny, Mertesacker, Vermaelen; Arteta, Wilshere, Ramsey; Cazorla, Podolski, Walcott.

تقریبا 4-2-2-2 هست تاکتیک! اینو دوست دارم! خوبه که ژیرو رو نیمکته!

امیدواریم...

rezatt

Registered User
لایک‌ها
674
امیدوارم امشب برنده شیم
یه حسی بهم میگه امشب والکات میترکونه

kia_martan

Registered User
لایک‌ها
4,057
خیلی معنا داره حرفاش

Untitled-1[201].jpg
ونگر: یک روز دلتان برایم تنگ می شود

در کنفرانس مطبوعاتی دیدار با بایرن مونیخ، سرمربی توپچی ها با گلایه از منتقدان اعلام کرد که همگان روزی دستاوردهای او را به یاد خواهند آورد.

" مطمئنم که وقتی بروم دلتان برایم تنگ می شود. ان زمان وقتی مقابل بلکبرن در خانه شکتس بخوریم، مطمئن نسیتم که این اولین نگرانی شما باشد.

قرارداد من سال 2014 پایان می یابد. 30 سال حضور بدون وقفه خود در بالاترین سطح را تمام می کنم. ممکن است با کیفیت کار نکرده باشم اما مطمئنا با تعهد بوده ام. یک روز لیست باشگاه هایی که پیشنهاد های آنها را رد کرده ام به شما می دهم و خواهید دید که به این باشگاه متعهد بوده ام.

می توانید از من انتقاد کنید و بگویید که مربی بدی هستم. هرگز در مورد آن به شما واکنش نشان نمی دهم. وقتی از موقعیت ما در جدول انتقاد می کنید یک واقعیت است. می توانم حتی بگویم که متاسفم، حق باشماست، فاصله زیادی با منچستریونایتد داریم.

واضح است که به این خاطر مورد انتقاد قرار می گیرم اما ما تنها تیم نیستیم. برخی باشگاه ها نسبت به ما پول بیشتری سرمایه گذاری کرده اند و آنها نیز عقب افتاده اند. ما این نوع انتقاد ها را می پذیریم. تنها فکر می کنم که وقتی برای 16 سال در این کشور کار کرده ام انتظار احترام خاصی دارم."

اما سرمربی آرسنال با دفاع از دستاوردهای خود تاکید دارد که شاگردانش یک روز به همه اثبات خواهند کرد که چه کیفیتی دارند.

" ما تنها تیم در انگلستان هستیم که یک فصل بدون شکست را پشت سر گذاشته است، انجام این کار بسیار سخت است.

در اروپا، ما مقابل هر تیمی پیروز شدهایم که مردم آن را فراموش کرده اند و تنها تیمی هستنیم در سال 2006 بدون دریافت حتی یک گل به فینال رفتیم، با وجود این واقعیت که شما می گویید هرگز رکورد دفاعی خوبی نداشتیم.

تنها دو تیم به انگلیسی به جمع 16 تیم پایانی رقابت ها رسیده اند بنابراین خیلی تیم های حاضرند جای خود را با ما عوض کنند. ما تیم خوبی داریم. به کیفیت آنها بارو دارم و آنها یک روز این موضوع را نشان خواهند داد.

ما در تمام طول فصل با همه در کنفرانس مطبواعاتی مبارزه کردیم که مدام می گویید " بازیکنان به اندازه کافی خوب نیستند، بازیکن بخرید و همه این صحبت ها" اما یک روز درک می کنیم که این تیم کیفیت فوق العاده ای دارد. می خواهم از بازیکنان محافظت کنم تا مطمئن شوم آنها در شرایط خوبی به بازی می روند."

501.gif
501.gif
501.gif
501.gif
501.gif

sadeghbb

Registered User
لایک‌ها
6,160
امشب همه بیدارن... دارن گل های آرسنالو میشمارن...
دارن غمای دنیا رو ... بدست پروفسور میسپارن...
یکی شوت میزنه یکی لایی میخوره...
شب ساز و آواز امارته...

از خودم :دی

technano

Registered User
لایک‌ها
316
اینبار هم به رئیس اطمینان میکنیم
پولدی نوک ـه ... یه شوت بزنه اون یکی انشگتای نویر هم خورد بشه من حال کنم
یه 2 تا بزنیم چی میشه
شاخیم

بالا