خیلی معنا داره حرفاش
ونگر: یک روز دلتان برایم تنگ می شود
در کنفرانس مطبوعاتی دیدار با بایرن مونیخ، سرمربی توپچی ها با گلایه از منتقدان اعلام کرد که همگان روزی دستاوردهای او را به یاد خواهند آورد.
" مطمئنم که وقتی بروم دلتان برایم تنگ می شود. ان زمان وقتی مقابل بلکبرن در خانه شکتس بخوریم، مطمئن نسیتم که این اولین نگرانی شما باشد.
قرارداد من سال 2014 پایان می یابد. 30 سال حضور بدون وقفه خود در بالاترین سطح را تمام می کنم. ممکن است با کیفیت کار نکرده باشم اما مطمئنا با تعهد بوده ام.
یک روز لیست باشگاه هایی که پیشنهاد های آنها را رد کرده ام به شما می دهم و خواهید دید که به این باشگاه متعهد بوده ام.
می توانید از من انتقاد کنید و بگویید که مربی بدی هستم. هرگز در مورد آن به شما واکنش نشان نمی دهم. وقتی از موقعیت ما در جدول انتقاد می کنید یک واقعیت است. می توانم حتی بگویم که متاسفم، حق باشماست، فاصله زیادی با منچستریونایتد داریم.
واضح است که به این خاطر مورد انتقاد قرار می گیرم اما ما تنها تیم نیستیم. برخی باشگاه ها نسبت به ما پول بیشتری سرمایه گذاری کرده اند و آنها نیز عقب افتاده اند. ما این نوع انتقاد ها را می پذیریم. تنها فکر می کنم که وقتی برای 16 سال در این کشور کار کرده ام انتظار احترام خاصی دارم."
اما سرمربی آرسنال با دفاع از دستاوردهای خود تاکید دارد که شاگردانش یک روز به همه اثبات خواهند کرد که چه کیفیتی دارند.
" ما تنها تیم در انگلستان هستیم که یک فصل بدون شکست را پشت سر گذاشته است، انجام این کار بسیار سخت است.
در اروپا، ما مقابل هر تیمی پیروز شدهایم که مردم آن را فراموش کرده اند و تنها تیمی هستنیم در سال 2006 بدون دریافت حتی یک گل به فینال رفتیم، با وجود این واقعیت که شما می گویید هرگز رکورد دفاعی خوبی نداشتیم.
تنها دو تیم به انگلیسی به جمع 16 تیم پایانی رقابت ها رسیده اند بنابراین خیلی تیم های حاضرند جای خود را با ما عوض کنند. ما تیم خوبی داریم. به کیفیت آنها بارو دارم و آنها یک روز این موضوع را نشان خواهند داد.
ما در تمام طول فصل با همه در کنفرانس مطبواعاتی مبارزه کردیم که مدام می گویید " بازیکنان به اندازه کافی خوب نیستند، بازیکن بخرید و همه این صحبت ها" اما یک روز درک می کنیم که این تیم کیفیت فوق العاده ای دارد. می خواهم از بازیکنان محافظت کنم تا مطمئن شوم آنها در شرایط خوبی به بازی می روند."