hamedovic5405
Registered User
شاید آنفولانزای خوکی داره!!!:wacko:
2 ساعت و 6 دقیقه دیگه مونده جاست فور فان؟جاست فور فان!!!
مشاهده پیوست 445008
فک کنم ساعت تابستونه ندارن 3 ساعت دیگه اما مطمئن نیستم.2 ساعت و 6 دقیقه دیگه مونده جاست فور فان؟
بابا تو دیگه چه بیخیالی
کار خودشه این چش کرد :دیآرسنال هم بازیکن خرید و ما نخریدیم ، ونگر که 10 ... 15 تا بیشتر برا بازیکن پول نمیداد 40 تا برای یه بازیکن داد ، 40 تا ....
تیم همه چی داره جز دفاع ، نمیدونم این لکه ی ننگ رو چطوری میخوان پاک کنن ، آرسنال ، ناپولی و ... خریدهای خوب کردن و ما در گرفتن یه مدافع متوسط هم عاجز موندیم .
اگه عاقل باشن تو نقل و انتقالات زمستانی یه فکر اساسی میکنن و گرنه سرنوشتمون تو لیگ قهرمانان مثل بازی بایرن میشه ، 3 تا توپ میاد رو دروازمون 4 تا گل میخوریم !
.
بازی با فولهام ساعت 4 و ربع فکر کنم تو مصاحبه پرسید ناراحت نیستید که ساعت 12:45 بازی کردید که میشه 3 و نیم ساعت اختلاففک کنم ساعت تابستونه ندارن 3 ساعت دیگه اما مطمئن نیستم.
بازی ماه آگوست بود م امروز چک کردم میزد 4 نیم ساعت اختلاف دارینبازی با فولهام ساعت 4 و ربع فکر کنم تو مصاحبه پرسید ناراحت نیستید که ساعت 12:45 بازی کردید که میشه 3 و نیم ساعت اختلاف
اشتباه شده اینجا رو ببینبازی ماه آگوست بود م امروز چک کردم میزد 4 نیم ساعت اختلاف دارین
بعله درسته برنامش مشکل داشتاشتباه شده اینجا رو ببین
Leagues Transfer Window - Closure Countdown (Local Time)
یعنی تا دو و نیم تمومه؟بعله درسته برنامش مشکل داشت
+ اونا تا اولین یکشنبه اکتبر ساعت تابستانی خواهند داشت! (بیشتر از ما فک میکردم کمتره)
یعنی تا دو و نیم تمومه؟