نه بابا تو بخش آرشیوش دیر تر اومد جون تو ساید مرورگر قاط زده بودلینک:سایت رسمی آرسنال!!!
رفرش رفرش میگفتی نکنه گوگلو رفرش میکردی!؟:دی
جاست مسوت:دیاین هم صحبت های مسوة :دی!!
dear fans of real madrid,
thank you very much for three wonderful years with all of you. my time at real madrid was unique and special for me. sometimes things develop differently, than i would have expected them to a few days ago.
although I’m leaving real madrid I wish you and the team the very best for the future.
now I’m looking forward to my new club: THE GUNNERS!
آلمانی،اسپانیایی،ترکی و انگلیسی هالیشه!!
حتما تو این 23 دقیقه!مذاکرات برای Striker ادامه داره همچنان!!!
داداش یه ربع 15 دقیقست و 900 ثانیه!!!!حتما تو این 23 دقیقه!
معمولاً تو این بخش تصاویر اختصاصی با پیراهن آرسنال میزارن که اینبار خیلی وقت نداشتن واسه اینکار!!!دمشون گرم!
یعنی تا حالا مسعوت رو ندیدیم اینو میزارن؟
Picture special: New signing Mesut Ozil | News Archive | News | Arsenal.com
سیتی از ما پایین تره.یونایتد هم تقریبا برابریم ولی باز فکر کنم بهتر از ما باشن.ولی چلسی قهرمانه.ما یا دومیم یا سوم:به مرگ خودم این فصل قهرمان لیگیم!!!!
فقط چلسی شاید اذیت کنه وگرنه این 2تا منچستر که هیچی!!!!
نع خیر ژیرو رو دوست دارم اون یه پا دو پاش بازی تاتنهام کل نظرمو عوض کرد:دیطبق گفته دوستان اگر پیشنهادی ارسال شده باشه برا یه بازیکن تا 1ساعت دیگه یعنی ساعت: 3:30 وقت هست برا بستن قرارداد ... پس تا 1ساعت دیگه هم صبور باشید
بلکه مهاجمی گرفتیم ... اوضاع خرابه خط حمله !
چی چیو دوست داری: خداییش اصلا میتونه 10 متر با توپ حرکت کنه وسط بازی؟نع خیر ژیرو رو دوست دارم اون یه پا دو پاش بازی تاتنهام کل نظرمو عوض کرد:دی
باید فصل کمی بگذره تا بشه بررسی کرد ولی این منچستری که من دیدم سهمیه هم نمیگیره!!!:lol:سیتی از ما پایین تره.یونایتد هم تقریبا برابریم ولی باز فکر کنم بهتر از ما باشن.ولی چلسی قهرمانه.ما یا دومیم یا سوم:
اول:چلسی
دوم:یونایتد یا آرسنال
سوم:یونایتد یا آرسنال
چهارم:سیتی
پنجم:تاتی یا لیور پول