• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

کلوب هواداران آرسنال

RuDiger

کاربر فعال فوتبال
کاربر فعال
لایک‌ها
5,069
حتی اگه جام هم نگیریم، در ژانویه و تابستون بعدی ضعف های تیم پوشش داده خواهد شد و سال بعد با قدرت بیشتری میایم، چون خرید اوزیل نشونه تغییرات در باشگاه و خرید ستاره و خرج کردنه.
الان دیگه یه موضوعی که هست اینه که دیگه کل ورزشگاه حمایت می کنن تیمو و این خیلی خوبه
فقط یک مشکل دیگه مونده، حالا که ونگر تفکراتش عوض شده (شاید واقعا می خواسته بخره و پول نبوده) باید قراردادش تمدید شه چون امسال سال آخرشه. من همیشه می گفتم ونگر اگر ترکیبشو تقویت کنه کسی حریفش نمیشه اما تقویت نمی کرد الان باید نگهش دارن.
آره!
الان 50 میلیون یورو دست نخورده مونده که مطمئنا برای فصل بعد بیشتر هم میشه!!! با این پول خیلی راحت میشه یه ستاره دیگه خرید! مطمئنا ونگر یک مهاجم به تیم اضافه خواهد کرد در زمستان به صورت قرضی یا یک سوپراستار دیگه در تابستان!

عصر جدیدی در راه است...

pirouz3

Registered User
لایک‌ها
4,351
آره!
الان 50 میلیون یورو دست نخورده مونده که مطمئنا برای فصل بعد بیشتر هم میشه!!! با این پول خیلی راحت میشه یه ستاره دیگه خرید! مطمئنا ونگر یک مهاجم به تیم اضافه خواهد کرد در زمستان به صورت قرضی یا یک سوپراستار دیگه در تابستان!

عصر جدیدی در راه است...
آره. فقط کاشکی نزنه به کلش و بره. البته با حمایت هوادارا در ورزشگاه و اصرار گازیدیس و کرونکه، احتمال زیاد تمدید کنه. ضمن اینکه فکر کنم فصل دیگه پول قرارداد با پوما به ارزش 30 میلیون پوند در سال به جریان میفته. ما درسته ورزشگامون 60 هزار نفریه اما فکر کنم اندازه ورزشگاه های 80 90 هزار نفری واسمون درآمد داره به خاطر قیمت بالای بلیط.
حتما ونگر یه وعده هایی داده به اوزیل که نرفته psg و اومده آرسنال...

rms

Registered User
لایک‌ها
7,919
بنظرم ونگر ناکام ترین مربیه تاریخه، بدون شک و براحتی در اندازه ی فرگوسن و هیتسفیلد هستش. امیدوارم سالهایی پر جام در انتظار باشه. خدا رو شکر بدهی های امیریتس تمام شده و دوران هزینه کردن شروع!

hamedovic5405

Registered User
لایک‌ها
11,593
آره. فقط کاشکی نزنه به کلش و بره. البته با حمایت هوادارا در ورزشگاه و اصرار گازیدیس و کرونکه، احتمال زیاد تمدید کنه. ضمن اینکه فکر کنم فصل دیگه پول قرارداد با پوما به ارزش 30 میلیون پوند در سال به جریان میفته. ما درسته ورزشگامون 60 هزار نفریه اما فکر کنم اندازه ورزشگاه های 80 90 هزار نفری واسمون درآمد داره به خاطر قیمت بالای بلیط.
فکر کنم خودش قصد داره رکورد خدابیامرز فرگوسن رو بشکنه!!!
در مورد اوزیل هم ، گفته چون ونگر اعتماد شدیدی بهم داشته و میخوام پاسخ این اعتماد رو بدم ؛ ( شما بخونید FUCK ANCELOTTI )!!!
نمیدونم شاید آنچلوتی هم قصد خاصی داشته!!!!

RuDiger

کاربر فعال فوتبال
کاربر فعال
لایک‌ها
5,069
ونگر مشخصا از جاه طلبی های خودش و باشگاه برای قهرمانی و بهترین بودن گفته و اعتماد راسخش به اوزیل! یادمون نره اوزیل قبل از اینکه بره رئال ونگر می خواستش! و فراموش نکنیم صحبت های گازیدیس را که بعد از عقد قرارداد جدید با خطوط هوایی Emirates و Puma صراحتا اعلام کرد تا دو فصل آینده ما به عنوان بهترین تیم جهان جای بایرن مونیخ را خواهیم گرفت و برای خرید بهترین بازیکنان جهان با بزرگترین باشگاه های جهان رقابت خواهیم کرد! اشاره کرد به این نکته که ما از مدل اقتصادی بایرن مونیخ داریم پیروی می کنیم!

/

ضمنا در این نظرسنجی هم شرکت کنید:
Arsenal Player of the Month - VOTE NOW | News Archive | News | Arsenal.com

hamedovic5405

Registered User
لایک‌ها
11,593
ونگر مشخصا از جاه طلبی های خودش و باشگاه برای قهرمانی و بهترین بودن گفته و اعتماد راسخش به اوزیل! یادمون نره اوزیل قبل از اینکه بره رئال ونگر می خواستش! و فراموش نکنیم صحبت های گازیدیس را که بعد از عقد قرارداد جدید با خطوط هوایی Emirates و Puma صراحتا اعلام کرد تا دو فصل آینده ما به عنوان بهترین تیم جهان جای بایرن مونیخ را خواهیم گرفت و برای خرید بهترین بازیکنان جهان با بزرگترین باشگاه های جهان رقابت خواهیم کرد! اشاره کرد به این نکته که ما از مدل اقتصادی بایرن مونیخ داریم پیروی می کنیم!

/

ضمنا در این نظرسنجی هم شرکت کنید:
Arsenal Player of the Month - VOTE NOW | News Archive | News | Arsenal.com
امیدوارم روزی به اون نقطه برسیم!
مصدوم ها هم برسن تا 2 هفته دیگه!!!
EPL , EPL ما داریم میاییم!!!:rolleyes:

kia_martan

Registered User
لایک‌ها
4,057
هرچه قد از تاثیر اوزیل بگم کمه
یک خرید بی نهایت مهم
تیم ما چن ساله دارن کنار هم بازی میکنن و امسال شاهد اینیم بازیکنامون همه در بهترین سطح خودشون هستند از جمله رمسی که شده از ارکان تیم
خرید فلامینی و اوزیل خیلی از مشکلاتمون رو خل کرد
مشکل مهاججم حل میشه کرد با این خط هافبک موقعیت های گل به مراتب بهتر و بیشتری گیرمون میاد ژیرو هم که رو دوره

ولی همه اینا به کنار
خرید اوزیل باعث شد یه روحیه عظیم تیم بگیره
باعث شد همه رو ما یه حساب دیگه ای باز کنن
دیگه اینقد نمیگن ارسنال بازیکن بخر نیست!
خرید اوزیل راهی رو باز میکنه که سایر ستاره ها هم بیان!

نسل طلایی ارسنال در راهه
سال ها کاشتیم حالا وقت برداشته به جرات میگم ارسنال با ونگر به تیمی تبدیل میشه که همیشه تو یادها بمونه!

فقط خط هافبک رو داشته باشید

فلامینی - ارتتا - رمسی - ویلشر - سانتـــــــــــــــی کازولا- روسیچکی- مسوت اوزیـــــــــــــــــــــــــل

جلو هم خوبه
پودولسکی - والکات-چمبو -ژیرو

راستی ینتدنر هم فروش نرفت برای بازیهای جام اتحادیه خوبه !

کویین : او 24 ساله است و تا 10 سال دیگر می تواند در آرسنال بازی کند. او می تواند کاری را که دنیس برگکمپ انجام داده را انجام دهد، او به همان خوبی است. او بازیکنی است که خوزه مورینیو در مورد او گفت که بهترین شماره 10 در دنیاست و به یاد دارم که رود گولیت در یک شب لیگ قهرمانان گفت از نظر تکنیکی، او کامل ترین بازیکنی است که دیده.

RuDiger

کاربر فعال فوتبال
کاربر فعال
لایک‌ها
5,069
Mesut Ozil had more assists and created more chances in the last 5 seasons than any other midfielder in Europe's top five leagues.

یا امام...
به نظرم ما هنوز واقعا نفهمیدیم که کی رو خریدیم!!! هنوز داغیم، هنوز بدنمون لمسه! :دی

hamedovic5405

Registered User
لایک‌ها
11,593
Mesut Ozil had more assists and created more chances in the last 5 seasons than any other midfielder in Europe's top five leagues.

یا امام...
به نظرم ما هنوز واقعا نفهمیدیم که کی رو خریدیم!!! هنوز داغیم، هنوز بدنمون لمسه! :دی
فصلی 30 تا پاس گل میداد تو رئال!!!
ونگر از چوب خشک بازی میگیره چه برسه به همچین آسی!!!

RuDiger

کاربر فعال فوتبال
کاربر فعال
لایک‌ها
5,069
اوزیل: در آخر هفته مطمئن بودم که می خوام بمونم ولی بعد از ورود بیل متوجه شدم که مربی یا رئیس(پرز) ایمانشان نسبت به من را از دست دادند. و این دقیقا همون چیزیه که یک بازیکن بهش احتیاج داره و من با ونگر تلفنی صحبت کردم و او از برنامه هاش و ایمانش به من گفت و این دقیقا چیزیست که یک بازیکن بهش احتیاج داره. من از Super Fanهای آرسنال شنیده ام و از شهری عالی و یک باشگاه فوق العاده.

http://www1.skysports.com/football/...edium=facebook&utm_source=twitterfeed_Arsenal

RuDiger

کاربر فعال فوتبال
کاربر فعال
لایک‌ها
5,069
BREAKING: Arsenal confirm the fee for Mesut Ozil is £42.5m, including a trophy bonus add-on of £10m, bringing the overall fee to £42.5m.

یعنی نقدا فقط 32.5 میلیون پوند دادیم و بقیه اش احتمالا مربوط میشه به تعداد گل و قهرمانی و...! اگر اینطور باشه که خیلی بهتر هست از نظر مالی! :)

hamedovic5405

Registered User
لایک‌ها
11,593

hamedovic5405

Registered User
لایک‌ها
11,593
یه سوال مهم!
الان که فصل نقل و انتقالات تموم شده ، دیگه هیچکی به ما لینک نمیشه!!!؟؟؟
خیلی مضخرفه ؛ ونگر باید یه کاری میکرد که در طول فصل هم لینک بشن!!!:eek:

بالا