مثل اینکه آرسنالیا رو نمیشناسیاینو دیده بودم :دی در واقع 10 میلیون و خورده ای:دی
شده 11میلیون و حدود 200 هزار! در عرض یک روز فکر کنم 500هزارتا لایک خورد!
این است آرسنال
مثل اینکه آرسنالیا رو نمیشناسیاینو دیده بودم :دی در واقع 10 میلیون و خورده ای:دی
ممنون از بایت تبریک.اومدم به دوستان ارسنالی خرید اوزیل رو تبریک بگم... برای شما دیگه بهتر از این نمیشد ...ما که قدرشو ندونستیم امیدوارم شما قدرشو بدونید... به راستی که چند سالی میشد آرسنال ستاره به این بزرگی جذب نکرده بود. به طور قطع میتونم بگم بعد از هانری دیگه آرسنال همچین ستاره ای به خودش ندید. ( تاکید میکنم همچین فوق ستاره ای ) . وگرنه ستاره های کم نور تری بودن مثل فابرگاس ون پرسی.
بچه ها چی کار $RVP دارن؟مورينيو که از علاقمندان به سبک بازي مسوت اوزيل است و خود او اين هافبک آلماني را از وردربرمن به رئال آورد در واکنش به پيوستن اوزيل به آرسنال گفت: اوزيل يک بازيکن بي نظير است. هيچ نسخه اي از او حتي در سطح پائين تر هم وجود ندارد. او بهترين شماره 10 جهان است. اوزيل با حرکات خود در ميدان کار را براي من و هم تيمي هايش آسان مي کرد. همه اوزيل را دوست داشتند. بازي او معجوني از بازي فيگو و زيدان بود.
مورينيو درباره اين سوال که چرا با انتقال دمبابا به آرسنال مخالفت کرد گفت: پيشنهاد آرسنال براي انتقال قرضي دمبابا را رد کرديم و دليل آن مسوت اوزيل بود. با آمدن اوزيل آرسنال هم به مدعيان کسب عنوان قهرماني در ليگ برتر انگليس اضافه شد.
اینم جالبه
http://www.winnersports.co.uk/van-persie-unhappy-at-united-97972
بدون شک اوزیل اگه نگیم بهترین بازیساز دنیاس ، یکی از 3 تای برتره !!!مورينيو که از علاقمندان به سبک بازي مسوت اوزيل است و خود او اين هافبک آلماني را از وردربرمن به رئال آورد در واکنش به پيوستن اوزيل به آرسنال گفت: اوزيل يک بازيکن بي نظير است. هيچ نسخه اي از او حتي در سطح پائين تر هم وجود ندارد. او بهترين شماره 10 جهان است. اوزيل با حرکات خود در ميدان کار را براي من و هم تيمي هايش آسان مي کرد. همه اوزيل را دوست داشتند. بازي او معجوني از بازي فيگو و زيدان بود.
مورينيو درباره اين سوال که چرا با انتقال دمبابا به آرسنال مخالفت کرد گفت: پيشنهاد آرسنال براي انتقال قرضي دمبابا را رد کرديم و دليل آن مسوت اوزيل بود. با آمدن اوزيل آرسنال هم به مدعيان کسب عنوان قهرماني در ليگ برتر انگليس اضافه شد.
اینم جالبه
http://www.winnersports.co.uk/van-persie-unhappy-at-united-97972
اولین تصاویر رسمی اوزیل با پیراهن آرسنال
مشاهده پیوست 445910مشاهده پیوست 445911مشاهده پیوست 445912مشاهده پیوست 445913مشاهده پیوست 445914
آواتارت نمک رو زخمه هاخیلی هم خوشحاله :دی
معمولا تو عکس های رسمی نیش رو تا بناگوش باز نمیکنن ...
تا 10 سال دیگه که خدافظی کنه منتظر باش بلکه اندکی خوشحالتون کنه!!!حق و والنصاف بهش نمیاد!! ( نظر شخصی )
بنده خدا چی کشیده تو این چند روز که رنگ و رو واسش نمونده و از رنگ و رخسار افتاده.
خود آرسنالی ها هم میدونن اوزیل قلبش هنوز با رئاله و بنا به مسائل غیر ورزشی و تا حدودی بی مهری های مربی و کادر مدیریتی باشگاه از تیم جدا شد.
تا چند وقت دیگه همتون به این موضوع پی میبرید. ( شاید بعد خداحافظی این بازیکن با دنیای فوتبال طی یک مصاحبه همه چی رو رو کنه )
تمام بزرگان فوتبال بعد از خداحافظی از مستطیل سبز حرف های ناگفته رو علنی میکنن. پس منتظر باشید...
آواتارت نمک رو زخمه ها![]()
من خودم یه آرسنالی رئالیم ولی این مصاف نابرابر هست که تمام ستاره ها یکجا جمع بشن !
از اینکه اوزیل از رئال جدا شد ناراحت شدم ولی از اینکه به آرسنال اومد دوچندان خوشحال شدم بحاش :دی
امیدوارم مسئولین آرسنال بجای انتقال بازیکن به بارسا یکم هم به رئال گوشه چشمی داشته باشن که یکی از تاپ ترین بازیکن هاش رو براحتی در اختیارمون قرار داد !
بعله به بازی بعد میرسه!!!این تیم دو ضعف داره الان که تو زمستون باید رفع بشه نهایتا تابستون بعدی
دفاع راست و مهاجم تاپ
راستی ورمیناتور آمادست برا بازی بعد ؟ متشاقانه منتظر برگشتشیم ... امیدوارم باشکوه برگرده و خیالمون رو از بابت دفاع راحت کنه ... فصل قبل واقعا افت کرده بود !
ابو دیابی هم میرسه؟ :دیبعله به بازی بعد میرسه!!!
فکر کنم بازی بعد همه میرسن به جز پولدی و چمبو