• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

کلوب هواداران آرسنال

differentboy1994

کاربر فعال موبایل و اسمارت فون ها
کاربر فعال
لایک‌ها
2,260
اینو دیده بودم :دی در واقع 10 میلیون و خورده ای:دی
مثل اینکه آرسنالیا رو نمیشناسی
شده 11میلیون و حدود 200 هزار! در عرض یک روز فکر کنم 500هزارتا لایک خورد!
این است آرسنال

differentboy1994

کاربر فعال موبایل و اسمارت فون ها
کاربر فعال
لایک‌ها
2,260
اومدم به دوستان ارسنالی خرید اوزیل رو تبریک بگم... برای شما دیگه بهتر از این نمیشد ...ما که قدرشو ندونستیم امیدوارم شما قدرشو بدونید... به راستی که چند سالی میشد آرسنال ستاره به این بزرگی جذب نکرده بود. به طور قطع میتونم بگم بعد از هانری دیگه آرسنال همچین ستاره ای به خودش ندید. ( تاکید میکنم همچین فوق ستاره ای ) . وگرنه ستاره های کم نور تری بودن مثل فابرگاس ون پرسی.
ممنون از بایت تبریک.
ولی بعد از2008 -2007همچین ستاره ای نداشتیم وگرنه قبل از اون خیلیا بودن:برگکمپ-پیرس-ویرا-تونی آدامز-اشلی کول-ویلتورد-لمن-گیلبرتو سیلوا و خیلیای دیگه که سن من و حافظه من به یاد نمیاره

kia_martan

Registered User
لایک‌ها
4,057
مورينيو که از علاقمندان به سبک بازي مسوت اوزيل است و خود او اين هافبک آلماني را از وردربرمن به رئال آورد در واکنش به پيوستن اوزيل به آرسنال گفت: اوزيل يک بازيکن بي نظير است. هيچ نسخه اي از او حتي در سطح پائين تر هم وجود ندارد. او بهترين شماره 10 جهان است. اوزيل با حرکات خود در ميدان کار را براي من و هم تيمي هايش آسان مي کرد. همه اوزيل را دوست داشتند. بازي او معجوني از بازي فيگو و زيدان بود.

مورينيو درباره اين سوال که چرا با انتقال دمبابا به آرسنال مخالفت کرد گفت: پيشنهاد آرسنال براي انتقال قرضي دمبابا را رد کرديم و
دليل آن مسوت اوزيل بود. با آمدن اوزيل آرسنال هم به مدعيان کسب عنوان قهرماني در ليگ برتر انگليس اضافه شد.

اینم جالبه

http://www.winnersports.co.uk/van-persie-unhappy-at-united-97972

Last edited:

A1C1E

Registered User
لایک‌ها
4,545
مورينيو که از علاقمندان به سبک بازي مسوت اوزيل است و خود او اين هافبک آلماني را از وردربرمن به رئال آورد در واکنش به پيوستن اوزيل به آرسنال گفت: اوزيل يک بازيکن بي نظير است. هيچ نسخه اي از او حتي در سطح پائين تر هم وجود ندارد. او بهترين شماره 10 جهان است. اوزيل با حرکات خود در ميدان کار را براي من و هم تيمي هايش آسان مي کرد. همه اوزيل را دوست داشتند. بازي او معجوني از بازي فيگو و زيدان بود.

مورينيو درباره اين سوال که چرا با انتقال دمبابا به آرسنال مخالفت کرد گفت: پيشنهاد آرسنال براي انتقال قرضي دمبابا را رد کرديم و
دليل آن مسوت اوزيل بود. با آمدن اوزيل آرسنال هم به مدعيان کسب عنوان قهرماني در ليگ برتر انگليس اضافه شد.

اینم جالبه

بچه ها چی کار $RVP دارن؟

hamedovic5405

Registered User
لایک‌ها
11,593

اینم جالبه

بدون شک اوزیل اگه نگیم بهترین بازیساز دنیاس ، یکی از 3 تای برتره !!!
ولی مورینیو بیشتر قصد تکه انداختن به پرز و مسی داشته تا تعریف از اوزیل!!!
به شخصه برای حرف هاش هیچ اهمیتی قائل نیستم!!!

در مورد اون خبر هم باید بگم شدیداً منتظر روزی هستم که در منچستر نیمکت نشین بشه و بره تیم دیگه!!

hamedovic5405

Registered User
لایک‌ها
11,593
سسک فابرگاس، هافبک پيشين تيم فوتبال آرسنال معتقد است اوزيل مي‌تواند در لندن به موفقيت‌هاي خود ادامه دهد. وي در اين خصوص گفت: اوزيل پس از کريستيانو رونالدو بهترين بازيکن رئالي‌‎ها بود. متعجبم که چرا کهکشاني‌ها او را فروختند! سبک بازي من و اوزيل شبيه به هم است و فکر مي‌کنم او خريدي فوق‌العاده براي آرسنال است.

یعنی فقط مونده خواجه حافظ شیرازی تصمیم ريال رو قهوه ای کنه!

ali-shahri

Registered User
لایک‌ها
194

حق و والنصاف بهش نمیاد!! ( نظر شخصی )

بنده خدا چی کشیده تو این چند روز که رنگ و رو واسش نمونده و از رنگ و رخسار افتاده.
خود آرسنالی ها هم میدونن اوزیل قلبش هنوز با رئاله و بنا به مسائل غیر ورزشی و تا حدودی بی مهری های مربی و کادر مدیریتی باشگاه از تیم جدا شد.
تا چند وقت دیگه همتون به این موضوع پی میبرید. ( شاید بعد خداحافظی این بازیکن با دنیای فوتبال طی یک مصاحبه همه چی رو رو کنه )
تمام بزرگان فوتبال بعد از خداحافظی از مستطیل سبز حرف های ناگفته رو علنی میکنن. پس منتظر باشید...

hamedovic5405

Registered User
لایک‌ها
11,593
حق و والنصاف بهش نمیاد!! ( نظر شخصی )

بنده خدا چی کشیده تو این چند روز که رنگ و رو واسش نمونده و از رنگ و رخسار افتاده.
خود آرسنالی ها هم میدونن اوزیل قلبش هنوز با رئاله و بنا به مسائل غیر ورزشی و تا حدودی بی مهری های مربی و کادر مدیریتی باشگاه از تیم جدا شد.
تا چند وقت دیگه همتون به این موضوع پی میبرید. ( شاید بعد خداحافظی این بازیکن با دنیای فوتبال طی یک مصاحبه همه چی رو رو کنه )
تمام بزرگان فوتبال بعد از خداحافظی از مستطیل سبز حرف های ناگفته رو علنی میکنن. پس منتظر باشید...

تا 10 سال دیگه که خدافظی کنه منتظر باش بلکه اندکی خوشحالتون کنه!!!

sadeghbb

Registered User
لایک‌ها
6,160
آواتارت نمک رو زخمه ها :D

من خودم یه آرسنالی رئالیم ولی این مصاف نابرابر هست که تمام ستاره ها یکجا جمع بشن !
از اینکه اوزیل از رئال جدا شد ناراحت شدم ولی از اینکه به آرسنال اومد دوچندان خوشحال شدم بحاش :دی
امیدوارم مسئولین آرسنال بجای انتقال بازیکن به بارسا یکم هم به رئال گوشه چشمی داشته باشن که یکی از تاپ ترین بازیکن هاش رو براحتی در اختیارمون قرار داد !

rms

Registered User
لایک‌ها
7,919
من خودم یه آرسنالی رئالیم ولی این مصاف نابرابر هست که تمام ستاره ها یکجا جمع بشن !
از اینکه اوزیل از رئال جدا شد ناراحت شدم ولی از اینکه به آرسنال اومد دوچندان خوشحال شدم بحاش :دی
امیدوارم مسئولین آرسنال بجای انتقال بازیکن به بارسا یکم هم به رئال گوشه چشمی داشته باشن که یکی از تاپ ترین بازیکن هاش رو براحتی در اختیارمون قرار داد !

بابت این نگاه منطقی و بدون جانبداری تبریک میگم

البته آرسنال هم نباید از اعتدال خارج بشه، امیدوارم فقط در پست های حساس بازیکن کلیدی بگیرن. من فکر میکنم تابستان سال دیگه سوارز رو میگیرن. یک مهاجم خیلی خوب نیاز بعدی تیم هستش. بنظرم در دروازه متوسط رو به خوبیم.

sadeghbb

Registered User
لایک‌ها
6,160
این تیم دو ضعف داره الان که تو زمستون باید رفع بشه نهایتا تابستون بعدی
دفاع راست و مهاجم تاپ

راستی ورمیناتور آمادست برا بازی بعد ؟ متشاقانه منتظر برگشتشیم ... امیدوارم باشکوه برگرده و خیالمون رو از بابت دفاع راحت کنه ... فصل قبل واقعا افت کرده بود !

hamedovic5405

Registered User
لایک‌ها
11,593
این تیم دو ضعف داره الان که تو زمستون باید رفع بشه نهایتا تابستون بعدی
دفاع راست و مهاجم تاپ

راستی ورمیناتور آمادست برا بازی بعد ؟ متشاقانه منتظر برگشتشیم ... امیدوارم باشکوه برگرده و خیالمون رو از بابت دفاع راحت کنه ... فصل قبل واقعا افت کرده بود !
بعله به بازی بعد میرسه!!!
فکر کنم بازی بعد همه میرسن به جز پولدی و چمبو

ali-shahri

Registered User
لایک‌ها
194
شما خودتو بزار جای ایشون !!

تو پر افتخارترین تیم جهان باشی ( با استناد بر حکم فیفا ) , تو تیم محبوبت تیمی که از بچگی طرفدارش بودی , شماره 10 تیم باشی , 3 سال عنوان بهترین پاسور تیم رو یدک بکشی , از همه مهم تر محبوب هوادارای سرسخت مادرید باشی , به محل زندگیت , دوستات و و و ... عادت کرده باشی. بفرستنت تو یه تیمی که چندین ساله از سطح اول قاره دور شده , شماره 11 رو تنت کنن , و کلی دغدغه داشته باشی برای آینده ات.

اونم واسه کسی که خیلی روحیه حساس و شکننده ای داره... شما نمیشناسینش هنوز... ما که میشناسیم این پسرک خجالتی دوست داشتنی رو ...

با این اوصاف دل نگرونی نداری؟

از ارسنال بد نگفتم. حقایق همینه. نا گفته نمونه که آرسنال رو به یونایتد و سیتی و لیورپول ترجیح میدم.

بالا