آقا شما یه گلی بلبلی چیزی رو آواتارت کن بهتره:دیمشاهده پیوست 447268
آقا این عکس فوق العادست :دی
خیلی با خودم کلنجار رفتم که آواتارم کنم ولی کار خطرناکیه:blink:
خو اون کار که بدتره!!!آقا شما یه گلی بلبلی چیزی رو آواتارت کن بهتره:دی
آواتار نذار:دیخو اون کار که بدتره!!!
اینجوری فقط یه تیم نابود میشه ، ولی اونجوری دنیا!!
تأثیر آواتار من درحدیه که گازیدیس 50 میلیون خرج کرد!!! یعنی در اون حد!!
الانم خبر رسیده کودک آواتارم داره با بیماری مهلک سرطان دست و پنجه نرم میکنه!
خودش پنالتی گرفت و خودش کرد تو گل!یا خدا رمزی گل زد
امروز آلمان بازی داره اوزیل هم بازی میکنه
ساعت 12 نیم شب با تاخیر شبکه ورزش میزارش:دی
میگم رمسی خیلی خوب شده ، فک کنم وقتشه مصدوم شه!خودش پنالتی گرفت و خودش کرد تو گل!
روسیچکی هم گل زده!
اوزیل هم میگن خوب بوده نتونستم ببیم بازی رو!
/
Aaron Ramsey is Arsenal Player of the Month with 77.1 % of votes.
فک نمی کنم این وضع ادامه داشته باشه!همونطور که می دونید از بودجه حدود 80 میلیون پوندی 40 میلیون پوند هنوز باقی مانده و گویا باشگاه هم چراغ سبز را به ونگر برای خرید یک ستاره دیگر در ژانویه نشان داده!
به عنوان یک آرسنالی که همیشه عادت داشتیم به خرید بازیکنان زیر 21 سال و تبدیل کردنشون به ستاره حس جالبی ندارم نسبت به این گونه خریدها! الان خوندم که ونگر به اسکات های باشگاه گفته که وضعیت گودوغان(هافبک دورتموند) و بند(هافبک لورکوزن) را زیر نظر بگیرن تا در ژانویه براشون اقدام بشه! ضمنا وضعیت سوارز هم به قول یکی از اسطوره های لیورپول هنوز فرقی نکرده و فقط داره وقتشو در لیورپول سپری می کنه و دنبال فرصتی دیگه برای خروج هست و هنوز در صدر لیست ونگره!
مطمئنا خریدهای گرونی هستن!
دوست ندارم اینو؛ یه جورایی شاید عادت کردیم به خرید جوانان با استعداد!
از این ریخت و پاش ها خوشم نمیاد!
من که بشدت استقبال میکنم از خرید ستاره هایی که به کارمون بیان ! مخصوصا سوارز
ولی هر چیزی زیادیش خوب نیست ... مطمئنا آرسن ونگر که خودش پدر بازیکن سازی اروپاست همیشه اولویتش جوون های با استعداده ...
ولی خدایی این چند سال زیادی داشت بها میداد یجورایی ما تولید میکردیم بقیه مصرف !
الان با خرید فلامینی و رمسی و جکی دیگه نیازی نیست که بندر یا گوندوغان جذب بشه!فک نمی کنم این وضع ادامه داشته باشه!
فقط آرسنال خواست به بقیه نشون بده که میتونه خرج کنه تا از زیر فشار بیاد بیرون!!!
اگه آرسنال دوباره به اوج برگرده طبعاً جذابیت بیشتری برای ستاره ها ، حتی ستاره های زیر21 سال داره!!!
برای دروازه ویویانو گرفته شده که دروازبان خوبی هست! می تونم بگم از ژسنی بهتره! حالا باز باید دید چطور میشه! خوبیش اینه که قرضی اومده و آخر فصل دوباره میشه گزینه ها رو بررسی کرد!بنظرم پلن بعدی آرسنال باید در خط دفاع و دروازه باشه و یک مهاجم نوک اگر که ژیرو بخواد نشون بده بازیکن قابل اطمینانی نیست.
کاش رویس رو بگیره. بنظرم بازیکنی مثل رویس فوق العادست و مدافعی مثل ورتونگن از تاتنهام. حالا والدس یا سزار هم واسه دروازه خوبند.
این تیم با 3 تا خرید دیگه عالی میشه.
ژیرو مهاجم کلاسیکه! نباید ازش انتظار داشت مثله سوباسا توپو برداره همرو بزنه کنار گل بزنه!!!راجع به هافبک وسط درست میگی .. با وجود سانتی رمسی روسیچکی آرتتا اوزیل ویلشر زلالم و... اصلا نیازی به خرید نیست !
ولی راجع به خط حمله:
ژیرو که کلا مهاجم شش دانگ حساب نمیشه ! خودش چند بار گفته باید یه مهاجم دیگه جذب بشه و تو خط حمله تنهاست !
ولکات هم که اصلا بدرد نوک نمیخوره ! شاید وقت هایی خوب بوده ولی پستش اونجا نیست !
بنظر باید یه خرید تو خط حمله انجام بشه ... ژیرو مهاجمی نیست که بشه تو بازی های بزرگ روش حساب کرد ! مهاجم باید برگ برنده یه تیم باشه... بتونه بازی رو در بیاره وقتی تیم لنگ میزنه نه ژیرو که خیلی کند هست
ضربش رو هم میخوریم ببینید کی گفتم !
ولی انصافا فراتر از انتظار بوده این فصل
راجع به هافبک وسط درست میگی .. با وجود سانتی رمسی روسیچکی آرتتا اوزیل ویلشر زلالم و... اصلا نیازی به خرید نیست !
ولی راجع به خط حمله:
ژیرو که کلا مهاجم شش دانگ حساب نمیشه ! خودش چند بار گفته باید یه مهاجم دیگه جذب بشه و تو خط حمله تنهاست !
ولکات هم که اصلا بدرد نوک نمیخوره ! شاید وقت هایی خوب بوده ولی پستش اونجا نیست !
بنظر باید یه خرید تو خط حمله انجام بشه ... ژیرو مهاجمی نیست که بشه تو بازی های بزرگ روش حساب کرد ! مهاجم باید برگ برنده یه تیم باشه... بتونه بازی رو در بیاره وقتی تیم لنگ میزنه نه ژیرو که خیلی کند هست
ضربش رو هم میخوریم ببینید کی گفتم !
ولی انصافا فراتر از انتظار بوده این فصل
من هم همین رو میگم!ژیرو مهاجم کلاسیکه! نباید ازش انتظار داشت مثله سوباسا توپو برداره همرو بزنه کنار گل بزنه!!!
اگر هم بخوایم مهاجم بخریم باید یه بازیکنی بخریم که هم بتونه وینگر بازی کنه هم سکند استرایکر!!!
ولی بنظر خودم مصدومها برسن نیازی به مهاجم درجه یک نی!
وصف این بازیکن در کلام نگنجد! :vدوستان اگه جمله ی خوبی درمورد اومدن اوزیل به زبان انگلیسی مدنظرتون هست بگید ممنون میشم!!!!!
خیلی مهمه!!