• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

کلوب هواداران آرسنال

hamedovic5405

Registered User
لایک‌ها
11,593
شما خودتو بزار جای ایشون !!

تو پر افتخارترین تیم جهان باشی ( با استناد بر حکم فیفا ) , تو تیم محبوبت تیمی که از بچگی طرفدارش بودی , شماره 10 تیم باشی , 3 سال عنوان بهترین پاسور تیم رو یدک بکشی , از همه مهم تر محبوب هوادارای سرسخت مادرید باشی , به محل زندگیت , دوستات و و و ... عادت کرده باشی. بفرستنت تو یه تیمی که چندین ساله از سطح اول قاره دور شده , شماره 11 رو تنت کنن , و کلی دغدغه داشته باشی برای آینده ات.

اونم واسه کسی که خیلی روحیه حساس و شکننده ای داره... شما نمیشناسینش هنوز... ما که میشناسیم این پسرک خجالتی دوست داشتنی رو ...

با این اوصاف دل نگرونی نداری؟

از ارسنال بد نگفتم. حقایق همینه. نا گفته نمونه که آرسنال رو به یونایتد و سیتی و لیورپول ترجیح میدم.
با تشکر از شما مادریدیستای فهیم!!!
اونقدر این چندروزه با هوادارای .... رئال درگیر شدم کلاً نظرم نسبت به ريال عوض شده بود!!!
رئیس هواشو داره شما دلنگرون نباش

RuDiger

کاربر فعال فوتبال
کاربر فعال
لایک‌ها
5,069

تو پر افتخارترین تیم جهان باشی ( با استناد بر حکم فیفا ) , تو تیم محبوبت تیمی که از بچگی طرفدارش بودی , شماره 10 تیم باشی , 3 سال عنوان بهترین پاسور تیم رو یدک بکشی , از همه مهم تر محبوب هوادارای سرسخت مادرید باشی , به محل زندگیت , دوستات و و و ... عادت کرده باشی. بفرستنت تو یه تیمی که چندین ساله از سطح اول قاره دور شده , شماره 11 رو تنت کنن , و کلی دغدغه داشته باشی برای آینده ات.

اونم واسه کسی که خیلی روحیه حساس و شکننده ای داره... شما نمیشناسینش هنوز... ما که میشناسیم این پسرک خجالتی دوست داشتنی رو ...

از ارسنال بد نگفتم. حقایق همینه. نا گفته نمونه که آرسنال رو به یونایتد و سیتی و لیورپول ترجیح میدم.
اینکه آیا او از کودکی هوادار رئال بوده یا نه بنده خبری ندارم؛ اما فرض می گیریم که ایشنو از عنفوان(درست گفتم؟ :دی) کودکی طرفدار رئال بوده! حالا رئال چه خدمتی بهش کرد؟ جز اینکه با خرید ایسکو و بیل باز هم نشون داد که رئال یک باشگاه فوتبال نیست و یک بیزنس هست؟! رئال به اوزیل پشت کرد! این رو تو مصاحبه ی اوزیل به وضوح میشه دید و به وضح میشه دید که چقدر با انگیزه است که در آرسنال و زیر نظر ونگر دوباره بدرخشه و در یک سطح بالاتر بازی کنه و نشون بده که رئال چه اشتباه بزرگی کرده!
///
یکشنبه شب مثل یک کابوس بود با مصدمیت ها و بازیکن نخریدن ها اما یه یکباره در کمتر زا 24 ساعت انگار همه چیز به طرز شگف انگیزی برای آرسنال تغییر کرد! اومدن اوزیل و بازگشت ورمالن و دیابی به تمرینات و آرتتا هم احتمالا هفته آینده بر می گرده! فقط می مونه پودولسکی و چمبو که برای ژانویه اماده خواهند بود گویا!

differentboy1994

کاربر فعال موبایل و اسمارت فون ها
کاربر فعال
لایک‌ها
2,260
:blink:
[h=5]More than 1 million Ozil shirts sold/booked in the last 48 hours.
(Including casual T-shirts).
[/h]

hamedovic5405

Registered User
لایک‌ها
11,593
More than 1 million Ozil shirts sold/booked in the last 48 hours.

اگر فقط تیشرتی 10 پوند واسه باشگاه سود داشته باشه که قطعاً بیشتره!!! میشه 10میلیون پوند!!
یعنی حدود 25% پول خریدش در 3 روز درومده!!!

differentboy1994

کاربر فعال
لایک‌ها
2,260
اگر فقط تیشرتی 10 پوند واسه باشگاه سود داشته باشه که قطعاً بیشتره!!! میشه 10میلیون پوند!!
یعنی حدود 25% پول خریدش در 3 روز درومده!!!
تو خود سایت اصلی فروش پیراهن بازیکنا قیمتش فکر کنم 62 پوند یا 60 پوند و خورده ای بود.حداقل 40 پوندش سوده.40*1 میلیون=40میلیون پوند
البته فکر کنم یه درصدی هم به بازیکن میرسه که حدود30 تا 60 درصد باید باشه ولی در بدترین حالت 17 میلیون باشگاه از فروش پیراهن اوزیل سود کرده
بازم من :blink:

differentboy1994

کاربر فعال
لایک‌ها
2,260
hamedovic دیر پاک کردی دیگه دیدم:دی
با این شروع میشد: درگیر
والا اصلا پیچیده نیست نمیدونم تو اون پست حذف شده چرا نظرت اینجوری بود

hamedovic5405

Registered User
لایک‌ها
11,593
hamedovic دیر پاک کردی دیگه دیدم:دی
با این شروع میشد: درگیر
والا اصلا پیچیده نیست نمیدونم تو اون پست حذف شده چرا نظرت اینجوری بود
:دی
گفتم درگیر این محاسباتتم!!!
گفتم شاید بهت بربخوره پاکش کردم!

Amenocy

کاربر فعال برنامه نویسی
کاربر فعال
لایک‌ها
602

پر افتخار ترین تیم دنیا میلان عزیزم .

حسن ياور

Registered User
لایک‌ها
1,263
آرسنال تیمیه که بازیکن توش افت نمی کنه یا بهتر بگم بازیکن خراب کن نیست (برخلاف رئال یا میلان)

حداقل من همچین موردی رو یادم نمیاد

kia_martan

Registered User
لایک‌ها
4,057
اولین مصاحبه رسمی
مسوت، به آرسنال خوش آمدی، ملحق شدن به باشگاه چه حسی دارد؟
احساس واقعا خوبی دارم. بی صبرانه در انتظار این چالش، زندگی در لندن و ملاقات با هم تیمی ها، مربی و هواداران و همینطور لیگ برتر هستم. واقعا هیجان زده ام. یک تصمیم عالی برایم بود و بی صبرانه در انتظار همه این مسائل هستم.

بطور خاص چرا آرسنال را انتخاب کردید؟ آرسن ونگر تا چه اندازه در تصمیم شما اهمیت داشت؟

آرسنال را انتخاب کردم زیرا آنها یکی از برترین باشگاه های انگلستان هستند. مربی آنها یک مربی کلاس جهانی است، او برای سال ها خود را اثبات کرده. در گذشته بازیکنان زیادی زیر نظر او پرورش پیدا کرده اند و به همین دلیل آرسنال را انتخاب کردم. می خواهم بیشتر پیشرفت کنم و مشتاقانه به دنبال حضور در سبک بازی آرسنال هستم. آرسنال به واسطه بازی تکنیکی خود و تمایل به ارائه بازی هجومی به خوبی شناخته می شود. معتقدم که کاملا برای حضور در آن آماده ام. به همین دلیل انتخاب کردم تا به این باشگاه ملحق شوم.

جاه طلبی های باشگاه و برنامه هایی که برای تو ارائه کردند چه اهمیتی در تصمیم گیری شما داشت؟
بسیار مهم بود. مهمترین چیز این است که مربی به من اعتماد دارد. می خواهم پتانسیل خود را نشان دهم و درون زمین لذت ببرم. معتقدم که می توانم با عملکرد های خود به تیم کمک کنم.

آیا قبل از تصمیم گیری با پرمرته ساکر و یا لوکاس پودولسکی صحبت کردید؟
متاسفانه نه. همه چیز خیلی سریع اتفاق افتاد. مدت زیادی را تلفنی با مربی صحبت کردم و او دیدگاه و اعتقاد خود نسبت به من را ارائه کرد. آن صحبت ها مرا متقاعد کرد و به همین دلیل اکنون یک آرسنالی هستم.

و در مورد سبک فوتبال آرسنال چطور، چقدر این مساله شما را جذب کرد؟
همانطور که گفتم، آرسنال از نظر تکنیکی یکی از قدرتمند ترین تیم های جهان است. مربی همواره می خواهد فوتبالی هجومی و جذاب را ارائه کند. معتقدم که برای ان مناسب هستم زیرا از سریع بازی کردن و فوتبال تک ضرب لذت می برم. خوشحالم که بخشی از باشگاه هستم و امیدوارم بتوانم به تیم کمک کنم.

آیا احساس می کنید این تیم می تواند در این فصل قهرمان جام ها شود؟
قطعا. در چند سال گذشته، آرسنال زیاد موفق نبود اما می خواهیم موفق تر باشیم. می خواهیم قهرمان جام ها شویم. معتقدم که هواداران نیز بی صبرانه به دنبال آن هستند. ما تیم بسیار قدرتمند و جوانی داریم که می تواند زیر نظر مربی پیشرفت زیادی داشته باشد. معتقدم که قهرمان جام ها می شویم زیرا پتانسیل انجام این کار را داریم.

در طول 5 سل گذشته، شما بیشتر از هر بازیکن دیگری در اروپا در جریان بازی موقعیت گل خلق کرده اید. از نقطه نظر شخصی، آیا ارزش یک پاس گل را به انداز خود گل می دانید؟
بله البته. پاس های گل هستند که موجب موفقیت می شوند و من از آن دست بازیکنان هستم که دوست دارد گل سازی کند. معتقدم که خیلی از هم تیمی هایم، مرا به عنوان بازیکنی می شناسند که خودخواه نیست. وقتی گل سازی می کنم و یا خودم گلزنی می کنم این مساله مرا خوشحال می کند. اما مهمترین چیز رسیدن تیم به گل و ارائه یک فوتبال مثبت از سوی تیم است.

سبک لیگ برتر با لالیگا متفاوت است. فکر می کنید چطور با آن هماهنگ شوید و چه قابلیت هایی را به بازی خود اضافه کنید؟
خوشحالم که در لیگ برتر بازی می کنم زیرا همه آن را به عنوان قدرتمند ترین لیگ جهان می شناسند. تیم های درجه یک زیادی در آن هستند. می خواهم خود را در ان اثبات کنم. این یک چالش و آزمون جدید برای من است. بی صبرانه در انتظار آن هستم. می خواهم زیر نظر رئیس و درون تیم بیشتر پیشرفت کنم. واقعا در این باره هیجان زده هستم.

به ریشه های شما در کودکی بازگردیم. همیشه گفته می شود که حضور در مدرسه فوتبال Affenkafig تاثیر زیادی روی تکنیک شما داشت. می توانید به ما بگویید چرا؟
زیرا زمین ما بسیار کوچک بود. اکثر اوقات مقابل افرادی بازی می کردم که 5 یا 6 سال بزرگ تر از من بودند. آن زمان انقدر بلند قد نبودم. باید خود را مقابل افراد بزرگ تر و قویتر هماهنگ می کردم. از انجا که زمین کوچک بود، کرنرهای زیادی نداشتیم و بازی همواره در جریان بود. این مساله به من کمک کرد تکنیک خود را بسیار بهبود بخشم. قطعا آن دوران زندگی من در آینده را آسان تر کرد. فکر می کنم می توانید درون زمین ببینید که از نظر تکنیکی خوش ذوق هستم.

وقتی برای سرگرمی فوتبال بازی می کردید، وانمود می کردید چه بازیکنی هستید و چرا؟؟
اخیرا گفتم که الگوی من زیدان بود زیرا از نظر من، او یک بازیکن عالی بود. روی هوا خوب کار می کرد. از نظر دفاعی و هجومی قدرتمند بود. او الگوی من بود. او در زندگی شخصی خود به شدت با موضوعات منفی هدف قرار گرفت. او الگوی من بود. به هر حال او زیدان بود.

در جریان رقابت های قهرمانی زیر 21 ساله های اروپا در سال 2009 برای اولین بار در دید عموم مردم انگلستان قرار گرفتی، وقتی در جریان پیروزی 4 - 0 مقابل انگلستان درخشیدید. تئو والکات و کایرن گیبز مقابل تو بازی کردند. چه چیزی از ان زمان به یاد دارید؟
در هر زمینه، آن قطعا دوران فوق العاده ای بود. ما قهرمان زیر 21 ساله های اروپا شدیم. تیم کلاس خاصی داشت. بازیکنان بسیار خوبی را تحت هدایت هورست هرابش و دیتر ایلتس در اختیار داشتیم. دوران لذت بخشی بود. فکر می کنم بر بازی مسلط بودیم. تمام پتانسیل خود را ارائه کردیم و شایسته کسب آن نتیجه بودیم. شخصا برایم تجربه فوق العاده ای بود.

از نظر شخصی، فکر می کنید چقدر از نقل مکان به شهری مانند لندن لذت خواهید برد؟
فکر می کنم خیلی زیاد. چیزهای مثبت زیادی در مورد لندن شنیده ام. این یک شهر جهانی است که چیزهای زیادی در آن جریان دارد. می توانید کارهای زیادی انجام دهید، بطور خصوصی. بی صبرانه به دنبال حضور در این شهر هستم. اما در انجا کار خواهم کرد و این مساله اهمیت دارد.

آیا پیامی برای هواداران آسنال دارید؟
بسیار خوشحالم که برای آرسنال بازی می کنم. از این جهت افتخار می کنم. امیدوارم که بتوانیم فصل موفقی داشته باشیم.

این کلیپ رو ببینید خیلی قشنگه
86357072087036877007.jpg

Laurent Koscielny-Step Up-2012-13-480P

در مورد فروش پیرهنم ارسنال 30 درصد از هر پیرهن سود میبره
فروش خیلی خوبی داشته پیرهن اوزیل ولی در حد 2-3 میلیون پوند نه اینقدی که شما میگید!این رقمی که شما میگید اصلا درست نیست

04931177121645151381.jpg

kia_martan

Registered User
لایک‌ها
4,057
هیئت مدیره باشگاه ارسنال به ونگر گفته تو ژانویه میتونه هر باریکن بزرگ دیگه ای رو که بخواد به تیم اضافه کنه
اونا هیچ محدودیتی از نظر مالی ندارن!

sJaguar

کاربر فعال موبایل و فوتبال
کاربر فعال
لایک‌ها
1,591
سلام بچه ها
زیاد به پرشین تولز سر نمیزنم
به همین دلیل دیر پیوستن مسوت رو تبریک میگم
امیدوارم درخششی دوچندان برامون داشته باشه و الیویر رو آقای گل کنه!
هر چند یکی دو خرید دیگم لازم داشتیم
اما رئیس با همین یکی هم شادمون کرد که خدا شادش کنه!!

sJaguar

کاربر فعال موبایل و فوتبال
کاربر فعال
لایک‌ها
1,591
More than 1 million Ozil shirts sold/booked in the last 48 hours.

منبعش کجاست این چون چیزی ندید تو سایت ها
البته گفته شده که فروش مارکت باشگاه بیش از 12 برابر شده و مخصوصا لباس اوزیل اما جایی تعدادی ذکر نشده
اما اگر واقعی باشه فوق العادست درآمدش واسه باشگاه!
چون اگر قیمت خود لباس و سهم کمپانی تولید کننده و بازیکن رو هم کنار بذاریم بازم پول خوبی به باشگاه میرسه!

differentboy1994

کاربر فعال
لایک‌ها
2,260

differentboy1994

کاربر فعال
لایک‌ها
2,260

differentboy1994

کاربر فعال
لایک‌ها
2,260
در مورد فروش پیرهنم ارسنال 30 درصد از هر پیرهن سود میبره
فروش خیلی خوبی داشته پیرهن اوزیل ولی در حد 2-3 میلیون پوند نه اینقدی که شما میگید!این رقمی که شما میگید اصلا درست نیست
شاید اون 1 میلیون درست نباشه ولی اگه فرض کنیم 1 میلیون درسته و حتی اگه به قول شما 30 درصد باشه سود فروش هر پیراهن باشه میشه 30درصد 62پوند که میشه 18.5 پوند ضربدر یک میلیون میشه 18.5 میلیون پوند.

differentboy1994

کاربر فعال
لایک‌ها
2,260
زمان بازگشت پنج بازيكن مصدوم

15/6/1392
مصدومان تيم عبارتند از :پودولسكي - فرمالن - آرتتا - ديابي - چمبرلين

پودولسكي ٩ هفته ديگه به تيم برميگرده همسترينگش در بازي با فنرباغچه صدمه ديدهفرمالن كه در بازي با ويگان آسيب ديده در حال تمرين با تيمه و يك هفته براي بازگشت أو به ميادين نيازه
چمبرلين در بازي استون ويلا از ناحيه زانو مصدوم شد كه تا حدود دو ماه ديگه آماده بازي ميشه
آرتتا در بازي با من سيني مصدوم شد حدود ٥هفته از ميادين به دور خواهد بود
ديابي هم كه حدود ١٠ ماهه مصدومه به تمرينات بازگشته و در حال آماده سازي فرم بدنشه

copied from arsenal.ir

A1C1E

Registered User
لایک‌ها
4,545
شاید اون 1 میلیون درست نباشه ولی اگه فرض کنیم 1 میلیون درسته و حتی اگه به قول شما 30 درصد باشه سود فروش هر پیراهن باشه میشه 30درصد 62پوند که میشه 18.5 پوند ضربدر یک میلیون میشه 18.5 میلیون پوند.
شما دارین گرونترین پیرهن رو در نظر میگیرید (درجه یک) در صورتی که مقداری به بازیکن میرسه مقداری به نایک، پیرهن ارزونتر هم هست.
یعنی کلا از ارزون (که سودش پایینه) تا گرون (که سودش بیشتره) کلا سر هم شدن 1 میلیون، و آماری که خود باشگاه، یا منابع معتبر بدن درسته.
ولی به هر حال سود بالایی داشته این خرید =)))))
روسیجکی هم دوسش دارم ولی اون بازیکن سابق نیست.

بالا