hamedovic5405
Registered User
میخوایم یه حرکتی بزنیم!!!وصف این بازیکن در کلام نگنجد! :v
ممنون میشم کمک کنن دوستان!!!
شما جمله خوب بگو شیرینی محفوضه :دی
میخوایم یه حرکتی بزنیم!!!وصف این بازیکن در کلام نگنجد! :v
اوزیل کرده نه ترک =)))))))))))))))))میخوایم یه حرکتی بزنیم!!!
ممنون میشم کمک کنن دوستان!!!
شما جمله خوب بگو شیرینی محفوضه :دی
میشه تمام اینهایی که گفتی ترجمه کنی ببینم منظورت چی بود!!!؟؟اوزیل کرده نه ترک =)))))))))))))))))
فک کنم از کفش خوشش میاد!!!
فک کنم لقبش این باشه: The Wizard of Özil
I Just Thinking About Özil =))میشه تمام اینهایی که گفتی ترجمه کنی ببینم منظورت چی بود!!!؟؟
نه رویس نه گوندوغان!Arsenal boss Arsene Wenger is believed to be keeping tabs on Bundesliga stars Marco Reus, Ilkay Gundogan and Lars Bender, Daily Mail has suggested.
The Frenchman finally delivered the marque signing as he lured Mesut Ozil from Real Madrid on transfer deadline day and it looks as though he could be joined by few more of his international teammates at the Emirates.
Daily Mail is reporting that the Gunners are keen on Marco Reus, Ilkay Gundogan and Lars Bender.
Arsene Wenger has had the three players scouted on numerous occasions and he is expected to make his interest concrete in the near future.
And while Bayer Leverkusen midfielder Lars Bender appears to be a realistic target, chances are it would take a gargantuan effort to prize Reus and Gundogan away from Signal-Iduna Park.
گوندوغان عالیه ولی ما همین الانم خیلی هافبک داریم باید چند تا خروجی داشته باشیم تو هافبک ولی عالیه.نه رویس نه گوندوغان!
بندر هم واسه جایگزین خط میانی خوبه ولی لازم نیست
رویس اون بازیکنی نیست که نشون میده فقط تو دورتموند اونجوری بازی میکنه
من با خرید یه مدافع میانی و دفاع راست درست حسابی بیشتر موافقم
n تا جواب ممکنه داشته باشه نمیشه حدس زداز من بدشانس تر هیچکی رو این کره زمین نیست!
بگو چرا؟
بیخیال باو میدونی چقدر احتمال برنده شدنت کمه؟خیلیا شرکت میکنن.date لپتاپ خراب بود!
فکر می کردم امروز 8 امه!
واسه مسابقه سایت رسمی آرسنال چند تا طرح زده بودم بفرستم ، جایزه بگیرم ، مهلتش تموم شد!!!(((((((
مشاهده پیوست 448347
این یکیش بود!
الان داغون داغونم!!!
نه باو!
طرحام خوب بود!!
بر اساس سلیقه ی انگلیسیا ساختمش!!! رنگ هاش رنگ های باشگاهه!!
مشاهده پیوست 448366
خداییش شرکتم ندن تو مسابقه خیلی زوره!!
یه توییت زدم بهشون !
احتمال کم هم خیلی زیاده!
نگفتم کارت ضعیفه اتفاقا خیلیم خوشم اومد.ولی خوب فقط خودتو نبین آرسنال کم طرفدار خوش ذوق مثل خودت ندارهاین طراحی LAGVILAVA7 معروفه!!
مشاهده پیوست 448368
این طراحی من
مشاهده پیوست 448369
کار من قویتر نباشه ، ضعیف تر نی!
![]()
فک کنم دو فصل پیش هم یه اپلیکیشن تو فیسبوک ساخته بود خود پیج رسمی باشگاه و از هوادارا خواسته بود تا با اون اپلیکیشن یه بنر بسازن و تو بازی دو هفته بعد بسازن و بیارن ورزشگاه! ما هم با کلی ذوق و شوق رفتیم ساختیم! اما وقتی آمارها رو دیدم و اینکه بنرها چقدر امتیاز گرفتن فهمیدم که طرح خوب مهم نیست؛ لابی خوب مهمه!از من بدشانس تر هیچکی رو این کره زمین نیست!
بگو چرا؟
نمیدونم واللا!فک کنم دو فصل پیش هم یه اپلیکیشن تو فیسبوک ساخته بود خود پیج رسمی باشگاه و از هوادارا خواسته بود تا با اون اپلیکیشن یه بنر بسازن و تو بازی دو هفته بعد بسازن و بیارن ورزشگاه! ما هم با کلی ذوق و شوق رفتیم ساختیم! اما وقتی آمارها رو دیدم و اینکه بنرها چقدر امتیاز گرفتن فهمیدم که طرح خوب مهم نیست؛ لابی خوب مهمه!
27 سالشه و تو تیم بزرگی بازی نکرده!