A1C1E
Registered User
گفتم که اسمش تو لیست بهترین بازیکنان موقعیت سازه (تازه همیشه راست بازی کرده!)
بیشتر از ریبری پاس گل داده! حتی تو همین فصل قبل. اوزیل 29، ریبری 23، اینیستا 21، مسی 18 پاس گل دادن تو همین فصل قبل!
گفتم که اسمش تو لیست بهترین بازیکنان موقعیت سازه (تازه همیشه راست بازی کرده!)
:lol:فایل گیف مصدومیت سانیا رو مقابل استون ویلا دیدم ( که با گردن اومد روی زمین )
نمیدونم مال کـــِــی هست؟؟؟
مصدوم شد؟؟
چندوقت؟؟
فایل گیف مصدومیت سانیا رو مقابل استون ویلا دیدم ( که با گردن اومد روی زمین )
نمیدونم مال کـــِــی هست؟؟؟
مصدوم شد؟؟
چندوقت؟؟
حالا چشم نزنی ونگروونگر از چوب خشک بازی میگیره چه برسه به همچین آسی!!!
حقیقتش ما آرسنالی ها هم هنوز تو شوکیماوزیل نوش جونتون باشه
ما رئالی ها که هنوز تو شوکیم
ایشالله بهترین بازی هاشا برای آرسنال بکنه
آره وجدادن دارن میرن پیرهنشو بخرن ببینن واقعیه چون اصلا عکس با پیرهن آرسنال ندارهحقیقتش ما آرسنالی ها هم هنوز تو شوکیم
ساعت 11 شب از کدوم گور عکاس بیارن؟؟؟آره وجدادن دارن میرن پیرهنشو بخرن ببینن واقعیه چون اصلا عکس با پیرهن آرسنال نداره
از این جا فهمیدم > Player Tweets | News | Arsenal.com
عکسش تو سایت آرسنال با پیرهن آلمانه!:دی
بدشانس ترین تیم از نظر مصدومیت:آرسنالخبر جدید. مدت مصدومیت پودولسکی به 3 ماه افزایش یافت.
بله. پودولسکی خیلی بازیکن خوب و موثریه و شوت هاش خیلی می تونه کمک تیم کنه. خدا کنه زود برگرده، بدشانسیه دیگه، چه میشه کرد، بهش خیلی نیاز داریم، پشت محوطه جریمه می تونه با شوتاش کمکمون کنه مثل بازی با فولام. امیدوارم جای خالیش پر بشه. اینم عکس انواع مصدومیت همسترینک. گرید یک حدود 21 روز بستگی به شدتش زمان می بره. مصدومیت پودولسکی گرید 2 هست که یه پارگی داره. بعد از بهبود ماهیچه باید تقویتش کنه چون ممکنه بلافاصله بعد از بهبود دچار پارگی های کوچیکتر هم بشه به خاطر ضعیف شدنش. واسه همین ممکنه از 3 ماه هم بیشتر طول بکشه تا برگرده به تیم. اما فکر کنم 1 ماه قبل از ژانویه آماده بشه. گرید 3 هم خو دیگه خدا شفاش بده...بدشانس ترین تیم از نظر مصدومیت:آرسنال