• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

کلوب هواداران آرسنال

differentboy1994

کاربر فعال موبایل و اسمارت فون ها
کاربر فعال
لایک‌ها
2,260
بسیار از شما سپاسگزارم به مدت سه سال فوق العاده با همه شما. زمان من در رئال مادرید منحصر به فرد و ویژه ای برای من بود. گاهی اوقات چیزها توسعه متفاوت است، از من انتظار می رود آنها را به چند روز پیش است.
اگر چه من ترک رئال مادرید من شما و تیم آرزوی بهترین راه حل برای آینده.

در حال حاضر من به دنبال به جلو به باشگاه جدید من: توپچی ها!

differentboy1994

کاربر فعال
لایک‌ها
2,260

hamedovic5405

Registered User
لایک‌ها
11,593
بسیار از شما سپاسگزارم به مدت سه سال فوق العاده با همه شما. زمان من در رئال مادرید منحصر به فرد و ویژه ای برای من بود. گاهی اوقات چیزها توسعه متفاوت است، از من انتظار می رود آنها را به چند روز پیش است.

این گوگل ترنسلیت قشنگ میرینه رو فارسی بعد تحویلت میده!!!

ویدیو گزارشی رو که اسکای گذاشته Live Transfer Clockwatch - Football Transfer News | Sky Sports حتماً ببینید!!!
یه بنده خدایی هست پشت گزارشکره ! سوژه ی به تمام معناست!!!!!!!!!:D

hamedovic5405

Registered User
لایک‌ها
11,593
بنظر فلینی و کونترائو ( قرضی ) به من یو پیوستن!!!
با این که رقیبن ولی سطحشون میاد بالا میتونیم رقابت کنیم با هم =)))))

A1C1E

Registered User
لایک‌ها
4,545

مخالفم.منچستر در دروازه و دفاع و کمی هم حمله از ما کمی بهتره
آقا یه سوال اولی گوگل ترنسلیته درست قبول
ولی من نمیتونم دومی رو هم هضم کنم
بابا اینا رو ول کنین برین اینجا!:دی Player Tweets | News | Arsenal.com

hamedovic5405

Registered User
لایک‌ها
11,593

differentboy1994

کاربر فعال
لایک‌ها
2,260

rezatt

Registered User
لایک‌ها
674
یعنی تموم شد؟!
مهاجم نخریدیم از آخر!
پس بازم امید چندانی به جام نیست :mad::mad:

RuDiger

کاربر فعال فوتبال
کاربر فعال
لایک‌ها
5,069
خب... تبریک عرض می کنیم اومدن سوپراستاری که بعد از چند هفته سوژه خنده شدن تیممون برای دیگران دهن خیلی ها بسته شد!
و متاسفم که مهاجمی جذب نشد! حتی می شد مدافع هم جذب بشه!
ونگر خیلی تلاش کرد یه مهاجم کلاس جهانی هم به تیم اضافه کنه اما حالا به هر دلیلی این اتفاق رخ نداد و حالا همه امیدمون به ژیرو هست و باید دید تا به کی می تونه به گلزنی ادامه بده!
احساس می کنم با اومدن اوزیل شرایط گلزنی برای ولکات بیشتر و بهتر فراهم بشه!

تیم خوبی داریم برای این فصل علی رغم ضعف و کمبود در بعضی پست ها؛ و حالا دیگر تیم ها هم به عنوان مدعی قهرمانی به تیم ما نگاه میکنن! مطمئنا ما یک گام مثبت رو به جلوی دیگه برداشتیم برای قهرمانی و به اون نزدیکتر شدیم! تیمی جوان و با نشاط و با انرژی و مصمم!

این تیم برگشته... این تیم برای قهرمانی و یک عصر طلایی دیگه برگشته!

RuDiger

کاربر فعال فوتبال
کاربر فعال
لایک‌ها
5,069
تمام نقل و انتقالات آرسنال در این فصل:

In: Yaya Sanogo - Auxerre - Free

Mathieu Flamini - AC Milan - Free

Emiliano Viviano - Palermo - Loan

Mesut Ozil - Real Madrid - £42m

Out: Martin Angha - FC Nuremburg - Free

Andrey Arshavin - Zenit St Petersberg - Free

Craig Eastmond - Colchester United - Free

Kyle Ebecilio - FC Twente - Free

Vito Mannone - Sunderland - Undisclosed

Elton Monteiro - Club Brugge - Free

Denilson - Sao Paulo - Free

Sanchez Watt - Colchester United - Free

Jordan Wynter - Bristol City - Free

Conor Henderson - Released

Jernade Meade - Released

Sébastien Squillaci - Released

Reice Charles-Cook - Bury - Free

Francis Coquelin - Freiburg (Loan)

Johan Djourou - Hamburg (Loan)

Andre Santos - Flamengo - Undisclosed

Joel Campbell - Olympiacos (Loan)

Chuks Aneke - Crewe (Loan)

Gervinho - Roma - £8m

Ignasi Miquel - Leicester (Loan)

Marouane Chamakh - Crystal Palace - Undisclosed

برای دیدن تمامی نقل و انتقالات دیگر تیم ها به لینک زیر برید:
List of Premier League transfers: All the confirmed ins and outs from YOUR club - Mirror Online

mehrdad201

همکار بازنشسته
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
17,805
ژیرو الان در بهترین وضعیت خودش هست. اگه سطح خودشو حفظ کنه مطمئن باش با اومدن اوزیل کفه ترازو به نفع ارسنال خواهد شد.

من بعد از منچستر تیم مورد علاقه ام تو لیگ برتر ارسناله. امیدوارم اگه ما قهرمان نمیشیم که خب با این اتفاقاتی که برای ما افتاده (رفتن سر الکس فرگوسن ، اومدن مربی جدید ، شکست در بازار نقل و انتقالات ) قهرمانی برای منچستر یونایتد در این فصل دور از دسترسه ، قهرمانی این بار به ارسنال و ونگر برسه.

یه قهرمانی تیمی مثل ارسنال می ارزه به چندین قهرمانی تیمهایی که خرج های نجومی میکنند و فوتبال رو با این کارشون نابود میکنند.

RuDiger

کاربر فعال فوتبال
کاربر فعال
لایک‌ها
5,069
ژیرو الان در بهترین وضعیت خودش هست. اگه سطح خودشو حفظ کنه مطمئن باش با اومدن اوزیل کفه ترازو به نفع ارسنال خواهد شد.

من بعد از منچستر تیم مورد علاقه ام تو لیگ برتر ارسناله. امیدوارم اگه ما قهرمان نمیشیم که خب با این اتفاقاتی که برای ما افتاده (رفتن سر الکس فرگوسن ، اومدن مربی جدید ، شکست در بازار نقل و انتقالات ) قهرمانی برای منچستر یونایتد در این فصل دور از دسترسه ، قهرمانی این بار به ارسنال و ونگر برسه.

یه قهرمانی تیمی مثل ارسنال می ارزه به چندین قهرمانی تیمهایی که خرج های نجومی میکنند و فوتبال رو با این کارشون نابود میکنند.
من اینو قبلا هم گفتم آقا مهرداد! که بیشتر از اینکه تیمم قهرمان بشه دوست دارم ببینم و بدونم که بازیکن ها تو زمین دارن حداکثر تلاششون رو می کنن! چیزی که الان در وجود رمسی، ژیرو و روسیچکی و... می بینم و این برام لذتبخشه! مخصوصا رمسی که تا دلت بخواد از من فحش خورده اما با تمام سوتی ها و اشتباهاتش مثل اسب تو زمین برای تیم دویده! :دی
ژیرو هم این فصل خیره کننده شروع کرده اما مشکل اینه که او الان تنهاست و کسی برای جانشینی او نداریم! قرار بود دمبا با رو قرضی بخریم که دقیقه نود چلسی دبه کرد و دستمون موند لای پوست گردو! پودولسکی هم تا دو ماه مصدومه! یکی زا علامت سوال های این تیم نوک خط حمله است!

منچستر هم تو بد شرایطی دچار تغییر و تحول شد! درست زمانی که تاتنهام و لیورپول با خریدهاشون جون تازه ای گرفتن و برای سهمیه لیگ قهرمانان خواهند جنگید! منچستر در مسیر گذار هست که خیلی هم حساسه و باید دید چی میشه!

RuDiger

کاربر فعال فوتبال
کاربر فعال
لایک‌ها
5,069
میرور نوشته که اوزیل پیشنهاد بالاتر PSG را به خاطر ونگر و صحبت های ونگر مبنی بر اینکه این تیم برای قهرمانی بسته شده و به خاطر آینده درخشان این باشگاه و میل به قهرمانی در این تیم به ارسنال پیوسته! (42 میلیون پوند فی و 140000 پوند در هفته دستمزد)
این هم در جواب بعضی های دیگه بود!

kia_martan

Registered User
لایک‌ها
4,057
اینم مصاحبه اوزیل جیگر

اوزیل: گفتگو با ونگر مرا ترغیب کرد

مسوت اوزیل می گوید بعد از صحبت با آرسن ونگر متوجه شد که اکنون در حرفه خود به چه چیزی نیاز دارد.

الماس 24 ساله آلمانی با انتقالی 42.5 میلیون پوندی از رئال مادرید به آرسنال، دومین انتقال گران تاری لیگ برتر را رقم زد.

آرسن ونگر بعد از این انتقال گفت که تمام انتظاراتی که از یک بازیکن آرسنال داشت در اوزیل وجود دارد و مرد آلمانی توپچی ها نیز می گوید صحبت با ونگر دلیل اصلی انتقال او به شمال لندن بود.

" همراه با رئال مادرید 3 جام را بدست آوردم اما اکنون مشتاقانه به آینده خود در لیگ برتر و در آرسنال نگاه می کنم.

در حالی که با ونگر صحبت می کردم، بلافاصله احساس کردم که در گذشته چه چیزی را از دست داده بودم. این مساله 100 درصد اعتماد به من را نشان می دهد و بنابراین می خواهم در تک تک بازی ها آن را برای باشگاه و هواداران جبران کنم.

اکنون می خواهم به باشگاه کمک کنم تا سر انجام بار دیگر قهرمان جام ها شود."

"از اینکه به باشگاهی به قدمت آرسنال پیوسته ام، هیجان زده ام و مشتاقانه منتظر بازی در لیگ برتر هستم. برای پیشرفت فردی من به عنوان یک بازیکن عالی است و مخصوصا نمی توانم برای کار کردن زیر نظر آرسن ونگر صبر کنم.

در طول مذاکرات مشخص بود که این باشگاه جاه طلبی عظیمی دارد و من می خواهم جزوی از این آینده هیجان انگیز باشم."

sadeghbb

Registered User
لایک‌ها
6,160
نمیشه گفت خوب عمل کردیم تو فصل نقل و انتقالات ولی همین اوزیل برابری میکنه با 3-4خرید بی کیفیتی که همیشه روز آخر انجام میدادیم !

ای کاش میتونستن یه مهاجم هم بگیرن ... حالا ولکات هم میتونه بیاد فورارد و خلا اونجا رو پر کنه ... اوزیل هم مثل رئال بیاد و سمت راست بازی کنه ...

RuDiger

کاربر فعال فوتبال
کاربر فعال
لایک‌ها
5,069
در حالی که با ونگر صحبت می کردم، بلافاصله احساس کردم که در گذشته چه چیزی را از دست داده بودم. این مساله 100 درصد اعتماد به من را نشان می دهد و بنابراین می خواهم در تک تک بازی ها آن را برای باشگاه و هواداران جبران کنم.
آدم حال می کنه این چیزا رو می خونه! :)
/
این فیلم های مربوط به مصاحبه با هوادارها رو هم ببینید خالی از لطف نیست :) به یارو میگه دیگه خریدی نیاز نیست؟ جواب: اگر مسی هم بخرن من خیلی خوشحال میشم! :دی
هر چند هنوز با بولی مصاحبه نشده! :دی

RuDiger

کاربر فعال فوتبال
کاربر فعال
لایک‌ها
5,069
نمیشه گفت خوب عمل کردیم تو فصل نقل و انتقالات ولی همین اوزیل برابری میکنه با 3-4خرید بی کیفیتی که همیشه روز آخر انجام میدادیم !

ای کاش میتونستن یه مهاجم هم بگیرن ... حالا ولکات هم میتونه بیاد فورارد و خلا اونجا رو پر کنه ... اوزیل هم مثل رئال بیاد و سمت راست بازی کنه ...
اگر چمبو و پولدی از مصدومیت برگردن آپشن های خوبی اون جلو خواهیم داشت! ولی در حال حاضر تو حمله هیپ آپشنی نیست! و ترکیب کاملا مشخص هست که ژیرو نوک بازی می کنه و ولکات راست و سانتی چپ و اوزیل وسط! جکی و رمسی هم پشتش خواهند بود و روسیچکی هم میره رو نیمکت! تنها آپشن برای خط هافبک الان روسیچکی هست ولی آرتتا هم نزدیک به بازگشته! ولی ورمالن زودتر بر می گرده و هفته آینده شاید در دسترس باشه. دلم برای ورمالن تنگ شده :)

این هم نمایی دیگر از شکوه و جلوه اوزیل :دی
mmmmm.jpg

pirouz3

Registered User
لایک‌ها
4,351
میرور نوشته که اوزیل پیشنهاد بالاتر PSG را به خاطر ونگر و صحبت های ونگر مبنی بر اینکه این تیم برای قهرمانی بسته شده و به خاطر آینده درخشان این باشگاه و میل به قهرمانی در این تیم به ارسنال پیوسته! (42 میلیون پوند فی و 140000 پوند در هفته دستمزد)
این هم در جواب بعضی های دیگه بود!
حتی اگه جام هم نگیریم، در ژانویه و تابستون بعدی ضعف های تیم پوشش داده خواهد شد و سال بعد با قدرت بیشتری میایم، چون خرید اوزیل نشونه تغییرات در باشگاه و خرید ستاره و خرج کردنه.
الان دیگه یه موضوعی که هست اینه که دیگه کل ورزشگاه حمایت می کنن تیمو و این خیلی خوبه
فقط یک مشکل دیگه مونده، حالا که ونگر تفکراتش عوض شده (شاید واقعا می خواسته بخره و پول نبوده) باید قراردادش تمدید شه چون امسال سال آخرشه. من همیشه می گفتم ونگر اگر ترکیبشو تقویت کنه کسی حریفش نمیشه اما تقویت نمی کرد الان باید نگهش دارن.

بالا