hamedovic5405
Registered User
"Signing of the summer! Easily! Fantastic player, plays the 'Arsenal way'. Welcome Mesut Ozilabsolutely buzzing!"
JACK TO MESUT
JACK TO MESUT
مخالفم.منچستر در دروازه و دفاع و کمی هم حمله از ما کمی بهترهباید فصل کمی بگذره تا بشه بررسی کرد ولی این منچستری که من دیدم سهمیه هم نمیگیره!!!:lol:
این گوگل ترنسلیت قشنگ میرینه رو فارسی بعد تحویلت میده!!!بسیار از شما سپاسگزارم به مدت سه سال فوق العاده با همه شما. زمان من در رئال مادرید منحصر به فرد و ویژه ای برای من بود. گاهی اوقات چیزها توسعه متفاوت است، از من انتظار می رود آنها را به چند روز پیش است.
اگر چه من ترک رئال مادرید من شما و تیم آرزوی بهترین راه حل برای آینده.
در حال حاضر من به دنبال به جلو به باشگاه جدید من: توپچی ها!
بسیار از شما سپاسگزارم به مدت سه سال فوق العاده با همه شما. زمان من در رئال مادرید منحصر به فرد و ویژه ای برای من بود. گاهی اوقات چیزها توسعه متفاوت است، از من انتظار می رود آنها را به چند روز پیش است.
اگر چه من ترک رئال مادرید من شما و تیم آرزوی بهترین راه حل برای آینده.
در حال حاضر من به دنبال به جلو به باشگاه جدید من: توپچی ها!
آقا یه سوال اولی گوگل ترنسلیته درست قبولمخالفم.منچستر در دروازه و دفاع و کمی هم حمله از ما کمی بهتره
بس که گوگل ترنسلیت استفاده کرده کلاً صحبت کردن عادی رو فراموش کرده ! :دیآقا یه سوال اولی گوگل ترنسلیته درست قبول
ولی من نمیتونم دومی رو هم هضم کنم
بابا اینا رو ول کنین برین اینجا!:دی Player Tweets | News | Arsenal.com
یه تیم 11 نفره و 1 ستاره هیچوقت نمیتونه معجزه کنه:آقا یه سوال اولی گوگل ترنسلیته درست قبول
ولی من نمیتونم دومی رو هم هضم کنم
بابا اینا رو ول کنین برین اینجا!:دی Player Tweets | News | Arsenal.com
من اینو قبلا هم گفتم آقا مهرداد! که بیشتر از اینکه تیمم قهرمان بشه دوست دارم ببینم و بدونم که بازیکن ها تو زمین دارن حداکثر تلاششون رو می کنن! چیزی که الان در وجود رمسی، ژیرو و روسیچکی و... می بینم و این برام لذتبخشه! مخصوصا رمسی که تا دلت بخواد از من فحش خورده اما با تمام سوتی ها و اشتباهاتش مثل اسب تو زمین برای تیم دویده! :دیژیرو الان در بهترین وضعیت خودش هست. اگه سطح خودشو حفظ کنه مطمئن باش با اومدن اوزیل کفه ترازو به نفع ارسنال خواهد شد.
من بعد از منچستر تیم مورد علاقه ام تو لیگ برتر ارسناله. امیدوارم اگه ما قهرمان نمیشیم که خب با این اتفاقاتی که برای ما افتاده (رفتن سر الکس فرگوسن ، اومدن مربی جدید ، شکست در بازار نقل و انتقالات ) قهرمانی برای منچستر یونایتد در این فصل دور از دسترسه ، قهرمانی این بار به ارسنال و ونگر برسه.
یه قهرمانی تیمی مثل ارسنال می ارزه به چندین قهرمانی تیمهایی که خرج های نجومی میکنند و فوتبال رو با این کارشون نابود میکنند.
آدم حال می کنه این چیزا رو می خونه!در حالی که با ونگر صحبت می کردم، بلافاصله احساس کردم که در گذشته چه چیزی را از دست داده بودم. این مساله 100 درصد اعتماد به من را نشان می دهد و بنابراین می خواهم در تک تک بازی ها آن را برای باشگاه و هواداران جبران کنم.
اگر چمبو و پولدی از مصدومیت برگردن آپشن های خوبی اون جلو خواهیم داشت! ولی در حال حاضر تو حمله هیپ آپشنی نیست! و ترکیب کاملا مشخص هست که ژیرو نوک بازی می کنه و ولکات راست و سانتی چپ و اوزیل وسط! جکی و رمسی هم پشتش خواهند بود و روسیچکی هم میره رو نیمکت! تنها آپشن برای خط هافبک الان روسیچکی هست ولی آرتتا هم نزدیک به بازگشته! ولی ورمالن زودتر بر می گرده و هفته آینده شاید در دسترس باشه. دلم برای ورمالن تنگ شدهنمیشه گفت خوب عمل کردیم تو فصل نقل و انتقالات ولی همین اوزیل برابری میکنه با 3-4خرید بی کیفیتی که همیشه روز آخر انجام میدادیم !
ای کاش میتونستن یه مهاجم هم بگیرن ... حالا ولکات هم میتونه بیاد فورارد و خلا اونجا رو پر کنه ... اوزیل هم مثل رئال بیاد و سمت راست بازی کنه ...
حتی اگه جام هم نگیریم، در ژانویه و تابستون بعدی ضعف های تیم پوشش داده خواهد شد و سال بعد با قدرت بیشتری میایم، چون خرید اوزیل نشونه تغییرات در باشگاه و خرید ستاره و خرج کردنه.میرور نوشته که اوزیل پیشنهاد بالاتر PSG را به خاطر ونگر و صحبت های ونگر مبنی بر اینکه این تیم برای قهرمانی بسته شده و به خاطر آینده درخشان این باشگاه و میل به قهرمانی در این تیم به ارسنال پیوسته! (42 میلیون پوند فی و 140000 پوند در هفته دستمزد)
این هم در جواب بعضی های دیگه بود!