hamedovic5405
Registered User
مشاهده پیوست 455064
خوشحال جکی بعد از گل ولکات! نماد تعصب باشگاه!

اینم از یه زاویه دیگه!!!!
WWWWWDWDWWWLWWWWWW
این رو هم بی توجه از کنارش رد شین! 15برد،2مساوی،1باخت!!! در 18 بازی اخیر
مشاهده پیوست 455064
خوشحال جکی بعد از گل ولکات! نماد تعصب باشگاه!
خداییش خسته بودن. اکثرشون 180 دقیقه واسه تیم ملی بازی کردن. 180 تا هم واسه آرسنال. 2 تا بازی هم با فنرباغچه. به خاطر مصدومیت بازیکن های دیگه نمیتونیم چرخش بدیم تیم رو تا برگردن. باید همش با همینا بازی کنیم. قبول کن که دیگه جون ندارن. همین که 3 امتیاز ها رو دارن می گیرن جای شکر داره. این مصدوما هم خوب بر نمی گردن اه. کازورلا پودولسکی چمبرلین روسیسکی، آرتتا و ... خودش یه نیمکته فوق قویه...جدای از نتیجه از عملکرد تیم راضی نیستم مخصوصا نیمه اول! با ترس و استرس بازی کردیم! دفاع خیلی عقب می رفت و فضا می داد به بازیکنان مارسی! فلامینی هم خیلی خوب نبود! سانیا واقعا دیگه در حد آرسنال نیست!
نیمه دوم کمی جسورانه تر و تهاجمی تر بازی کردیم! بهتر بودیم!
در کل یه چیزی در تیم اضافه شده و اون انعطاف پذیری تیم هست! حالا می تونیم هم تهاجمی و زیبا بازی کنیم و هم نتیجه گرا و محتاط! می تونیم دفاع تیمی خوبی داشته باشیم(مثل بازی با تاتنهام)
خدا رو شکر مصدوم هم گویا نداشتیم.
دیشب اولین گل ولکات هم بود در این فصل! خیلی دیر گل زد! امیدوارم به نوار گلزنی های فصل قبلش برگرده!
امیدوارم ویویانو و ویرمالن بازی یکشنبه تو ترکیب اصلی باشن!
کازورلا پودولسکی چمبرلین روسیسکی و ... خودش یه نیمکته فوق قویه...
منظورم اینه با اینا یه نیمکت قوی خواهیم داشت. عجله ای نوشتمنیمکت چیه اینا از تیم اصلیم میشه گفت قویترین!
هرکدوم از این بازیکنا به خصوص سانتی بازیکنی هستند که میتونند با تیکه بر بازی انفرادیشون نتیجه رو عوض کنند
تازه ارتتا یادت رفت راحت عقب زمین رو جمع کنه وقتی جلو باشیم راحت مینونیم فلامینی و ارتتا بزاریم عقب!
یادی هم از مرحوم دیابی کنیم!
اما ناپولی نه؟روسیچکی به اندازه پودولسکی مصدومه فکر کنم! مصدومیتش جدیه!
دقت کردین که مارسی - دورتموند و آرسنال تیمایی هستن که از طریق فوتبال دخل و خرجشونو در میارن (اما ناپولی نه)
فکر کنم گروه ما بایرن رو کم داشت :|
دلارک نفتی ، اسپانسر غیر فوتبالی (ورزشی)اما ناپولی نه؟
روسیچکی اگر مصدومیت کوتاه مدت بود رئیس می گفت! احتمالا چند هفته ای بیرون خواهد و دهن ما سرویس خواهد شد!
آقا مجلس بی ریاست! واضح صحبت کن ببینم اسپانسرشون چشه؟دلارک نفتی ، اسپانسر غیر فوتبالی (ورزشی)
مثه منچستر و بارسلونا:دیآقا مجلس بی ریاست! واضح صحبت کن ببینم اسپانسرشون چشه؟
مشکل منچستر و بارسا چیه؟مثه منچستر و بارسلونا:دی
این صفحه ناپولی خودت ببین من خودم چند تا شرکت فراورده های گازی توشون دیدم :|مشکل منچستر و بارسا چیه؟
اگه نظر ضرغامی عوض نشه ، قراره بازی آرسنال از شبکه 3 پخش شه!!!!آرتتا برای بازی با استوک آماده است! حالا بستگی به رئیس داره که بازیش بده یا نه!
خبر خوبیه![]()
دیشب خواب دبدم برگشته!!!!به نوشته AS الکس سانگ در حال بررسی خروج از بارسا در ژانویه است!
سانگ تنها یک بازی را از ابتدا در ترکیب اصلی بارسا بازی کرده در فصل جدید که اون هم به موهبت مصدومیت بوسکتس بوده!!! در کل از 630 دقیقه بازی بارسا در این فصل تنها 91 دقیقه بازی کرده!!!
شایعاتی بود که سانگ رد تابستان هم قصد خروج داشت به خاطر کمبود بازی در ترکیب اصلی!
آیا او هم باز می گردد؟
خیلی دوسش داشتم؛ یکی از بهترین های لیگ بود! :blush: :heart: