اینا چرا فقط هر بازیکنی که داره بر میگرده در موردش حرف می زنن. خوب در باره بقیه مصدوما هم حرف بزن!!!!!!!!!آرتتا برای بازی با استوک آماده است! حالا بستگی به رئیس داره که بازیش بده یا نه!
خبر خوبیه![]()
اینا چرا فقط هر بازیکنی که داره بر میگرده در موردش حرف می زنن. خوب در باره بقیه مصدوما هم حرف بزن!!!!!!!!!آرتتا برای بازی با استوک آماده است! حالا بستگی به رئیس داره که بازیش بده یا نه!
خبر خوبیه![]()
بابا یکی دو مصدوم که نداریم ، بخوان در مورد همه صحبت کنن وقت کونفرانس تموم میشه!اینا چرا فقط هر بازیکنی که داره بر میگرده در موردش حرف می زنن. خوب در باره بقیه مصدوما هم حرف بزن!!!!!!!!!
تو کنفرانس مطبوعاتی که رئیس فقط به بازگشت آرتتا اشاره کرده!کازی 3 هفته دیگه برمیگرده
سانوگو به زودی در دسترسه
پودولسکی 7 هفته دیگه
چمبو حدودا 5-6 هفته
روسیچکی هم حدود 4-6 هفته
این تعداد هفته ها رو بر چه اساسی گفتی؟ لینک داری بدهمن شنیدم از شبکه ورزش پخش میشه بازی
عزت تیوی فقط بازیای اسپانیا رو میزاره!
کازی 3 هفته دیگه برمیگرده
سانوگو به زودی در دسترسه
پودولسکی 7 هفته دیگه
چمبو حدودا 5-6 هفته
روسیچکی هم حدود 4-6 هفته
دیابی هم فعلا خبری ازش نیست بیادم باز مصدوم میشه!
ژیرو اگه تو این بازی گل بزنه به سومین بازیکن تاریخ لیگ برتر تبدیل میشه که تونسته تو 5 بازی اول گل بزنه
اینم به مناسبت برگشت ارتتا
روسیچیکی وقتی مصدوم میشه حداقل نیم فصل طول میکشه دوره مصدومیتش:دیمدت مصدومیت ها رو تو یه سایت دیدم الان هرچی گشتم پیداش نکردم ولی به جز روسیچکی قشنگ یادمه همه رو!
روسیچکی رو فقط شک دارم درست یادم نیست 2تا 4 هفته بود یا 4تا 6 هفته ولی از اونجایی که ما تو مصدومیت کارمون درسته 4تا6 به نظرم درست باشه!
البته بعد از آرتتا!on who's next on the list to come back...
I think the next one that will be back after that is Cazorla. It's difficult to assess but maybe that is three weeks away.
خوب پس اولین کسی که بر می گرده کازورلاست.
اونو میدونم. دیگه اونقدرا شوت نیستم. تند تند نوشتم. باید مینوشتم اولین نفری که بعد از آرتتا برمیگرده.البته بعد از آرتتا!
منظورت دیابی نبود؟سانوگو هیکلش اندازه خرس گریزلیه، کل فصل تو لیست مصدوماست
یادآوری کردم!!!اونو میدونم. دیگه اونقدرا شوت نیستم. تند تند نوشتم. باید مینوشتم اولین نفری که بعد از آرتتا برمیگرده.
نکته اینه که جوراباش قشنگه :دینکته؟
آقا من اصلا دیگه پست نمیدم :دی هرچی می گم ایراد میگیرید. همش تقصیر توه hamedovicمنظورت دیابی نبود؟
سانوگو تازه 3 ماهه اومده کی یه فصل مصدوم بوده؟
:lol::lol:آقا من اصلا دیگه پست نمیدم :دی هرچی می گم ایراد میگیرید. همش تقصیر توه hamedovic
فقط به نظرم رسید که اینایی که گفتی به دیابی بیشتر میخوره تا سانوگو.همین.آقا من اصلا دیگه پست نمیدم :دی هرچی می گم ایراد میگیرید. همش تقصیر توه hamedovic