دقیقا!
و این یعنی شخصیت تیمی!
ما تیمو حفظ کردیم و با اضافه کردن اوزیل جاه طلبیمون رو به همه از جمله خود بازیکنان ثابت کردیم!
الان در تیم یه باور قوی در مورد قهرمانی و موفقیت وجود داره!
از فصول قبل درس گرفتیم و رات امتیاز از دست نمیدیم!
با اینکه خیلی قشنگ بازی نمی کنیم مثل گذشته، اما راه بردن رو خیلی خوب بلد شدیم اون هم با گلهای زیاد!
خیلی فوق العاده است که با این همه مصدومیت و محدودیت داریم امتیاز جمع می کنیم و صدر جدول هستیم!
آره خداییش با این مصدومین 12 امتیاز گرفتن دستشون درد نکنه. فکر میکنم پیک تعداد مصدومیت هامون بازی با سوانسی باشه که تیم خیلیییی خوبیه و امیدوارم بتونیم 3 امتیاز رو بگیریم هرچند خیلی سخته. بازی با لیوپولشونو زنده دیدم. 20 دقیقه آخر اصلا توپ زیر پا لیوپول نیومد. باید خیلی حواسمون باشه بخصوص حالا که ولکات مصدومه و بازی با استوک هم دیدیم کلا راستمون فلج بود هیچکس نفوذ نمی کرد و ضربات ایستگاهی یه دادمون رسیدین وگرنه به این راحتی گل نمیزدیم. (چپمون هم که همیشه ضعیف بوده با نبود پودولسکی و چمبرلین ضعیفتر شده). بازی با سوانسی فکر نکنم بشه رو فرار های تو عمق حساب باز کرد ضربات ایستگاهی میتونه کمکمون کنه.
اما چند تا خبر:
1. اینکه ولکات میره آلمان واسه عمل جراحی سبک و بعد از بازی های ملی حالا یه هفته اینور اونور بر میگرده. البته این مصدومیت یکم عجیبه امیدوارم با همین عمل مشکلش حل شه
2. روسیسکی 1 شنبه یا دوشنبه به تمرینات بر می گرده.
3. کازورلا گفته روز به روز دارم بهتر میشم و تمام تلاشم رو واسه شرکت دربازی با ناپولی می کنم.
4. پودولسکی، چمبرلین و دیابی فاصله دارن با بازگشت. چمبرلین 6 هفته دیگه زمان می خواد. از این 3 تا پودولسکی زودتر از همه بر می گرده. شاید اواخر اوکتوبر (این آخرشو خودم حدس زدم)
به نظرم ونگر نباید فردا Gnabry رو بازی بده. چون لازمش داریم واسه بازی با سوانزی و نیاید خسته شه.