• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

کلوب هواداران آرسنال

rms

Registered User
لایک‌ها
7,919
امکانش هست کازورلا زودتر از موعد مقرر و برای بازی با ناپولی آماده بشه!
50 میلیون پوند در جیب ونگر برای بازار ژانویه!
بنتنر در ترکیب اصلی بازی فردا!
ماریکا هم در حال پیسوتن به رایو وایکانو!

خیلی از سایت ها و روزنامه های انگلیسی این احتمال رو قوی دونستند که ونگر در زمستان یک خرید بسیار بزرگ دیگه داشته باشه. باید دید چه بازیکنی یا چه بازیکنهایی میونن باشن!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

kia_martan

Registered User
لایک‌ها
4,057
ونگر تمدید میکنه خیالتون راحت

وفادارترین فرد دنیای فوتبال کسی نیست جز ارسن ونگر کبیر

بیچاره شدیم.تو پست والکات ما کسیو نداریم.

نبری رو میزاره

چیزی که الان اسنال داره اعتماد به نفسه
تیم خیلی با ارامش و ریلکس بازی میکنه
همین باعث شده با کوهی از مصدوم اینقد خوب بازی کنیم

ونگر امسال تیمو خیلی خوب از نظر روحی اماده کرده

A1C1E

Registered User
لایک‌ها
4,545
"""***خیلی ضروری***"""
کسی معنی شیوای فارسی شعار معروف آرسنال رو میدونه!؟؟؟؟؟؟!!! VICTORIA CONCORDIA CRESCIT
همین که امضاته؟
آقا یه بار دس به دامن دیکشنری شدم فهمیدم انگلیسی نیست:دی
(المانی هم نیست:دی)

differentboy1994

کاربر فعال موبایل و اسمارت فون ها
کاربر فعال
لایک‌ها
2,260

differentboy1994

کاربر فعال
لایک‌ها
2,260

differentboy1994

کاربر فعال
لایک‌ها
2,260

RuDiger

کاربر فعال فوتبال
کاربر فعال
لایک‌ها
5,069
چیزی که الان اسنال داره اعتماد به نفسه
تیم خیلی با ارامش و ریلکس بازی میکنه
همین باعث شده با کوهی از مصدوم اینقد خوب بازی کنیم

ونگر امسال تیمو خیلی خوب از نظر روحی اماده کرده
دقیقا!
و این یعنی شخصیت تیمی!
ما تیمو حفظ کردیم و با اضافه کردن اوزیل جاه طلبیمون رو به همه از جمله خود بازیکنان ثابت کردیم!
الان در تیم یه باور قوی در مورد قهرمانی و موفقیت وجود داره!
از فصول قبل درس گرفتیم و رات امتیاز از دست نمیدیم!
با اینکه خیلی قشنگ بازی نمی کنیم مثل گذشته، اما راه بردن رو خیلی خوب بلد شدیم اون هم با گلهای زیاد!
خیلی فوق العاده است که با این همه مصدومیت و محدودیت داریم امتیاز جمع می کنیم و صدر جدول هستیم!

pirouz3

Registered User
لایک‌ها
4,351
دقیقا!
و این یعنی شخصیت تیمی!
ما تیمو حفظ کردیم و با اضافه کردن اوزیل جاه طلبیمون رو به همه از جمله خود بازیکنان ثابت کردیم!
با اینکه خیلی قشنگ بازی نمی کنیم مثل گذشته، اما راه بردن رو خیلی خوب بلد شدیم اون هم با گلهای زیاد!
خیلی فوق العاده است که با این همه مصدومیت و محدودیت داریم امتیاز جمع می کنیم و صدر جدول هستیم!
آره خداییش با این مصدومین 12 امتیاز گرفتن دستشون درد نکنه. فکر میکنم پیک تعداد مصدومیت هامون بازی با سوانسی باشه که تیم خیلیییی خوبیه و امیدوارم بتونیم 3 امتیاز رو بگیریم هرچند خیلی سخته. بازی با لیوپولشونو زنده دیدم. 20 دقیقه آخر اصلا توپ زیر پا لیوپول نیومد. باید خیلی حواسمون باشه بخصوص حالا که ولکات مصدومه و بازی با استوک هم دیدیم کلا راستمون فلج بود هیچکس نفوذ نمی کرد و ضربات ایستگاهی یه دادمون رسیدین وگرنه به این راحتی گل نمیزدیم. (چپمون هم که همیشه ضعیف بوده با نبود پودولسکی و چمبرلین ضعیفتر شده). بازی با سوانسی فکر نکنم بشه رو فرار های تو عمق حساب باز کرد ضربات ایستگاهی میتونه کمکمون کنه.
اما چند تا خبر:
1. اینکه ولکات میره آلمان واسه عمل جراحی سبک و بعد از بازی های ملی حالا یه هفته اینور اونور بر میگرده. البته این مصدومیت یکم عجیبه امیدوارم با همین عمل مشکلش حل شه
2. روسیسکی 1 شنبه یا دوشنبه به تمرینات بر می گرده.
3. کازورلا گفته روز به روز دارم بهتر میشم و تمام تلاشم رو واسه شرکت دربازی با ناپولی می کنم.
4. پودولسکی، چمبرلین و دیابی فاصله دارن با بازگشت. چمبرلین 6 هفته دیگه زمان می خواد. از این 3 تا پودولسکی زودتر از همه بر می گرده. شاید اواخر اوکتوبر (این آخرشو خودم حدس زدم)
به نظرم ونگر نباید فردا Gnabry رو بازی بده. چون لازمش داریم واسه بازی با سوانزی و نیاید خسته شه.

differentboy1994

کاربر فعال
لایک‌ها
2,260
نبری رو میزاره
نبری 1پنجم کارایی والکاتو نداره.سمت چپ که تعطیل.ما معمولا با پاس های عمق برا والکات و پاس یا سانتر های در عرض یا رو به عقب والکات به گل میرسیم که نبری اصلا نمیتونه اینکارو بکنه.
تا والکات برگرده خدا به خیر کنه برا گل زدن به مشکل بر نخوریم.رمسی یا اوزیل نمیتونن پست والکات بازی کنن؟هر چی باشن بهتر از نبری فعلی هست.
مصدومیت ها دیگه از حد خودش گذشته چند تا از بهترینامون مصدومن واقعا کار سختی داره ونگر تا حداقل 2-3 تا از مصدوما برگردن

A1C1E

Registered User
لایک‌ها
4,545
اینم دم پیری خوب ژستی گرفت تا سوژه مردم بشه!

00335932055892656683.jpg

اینم بابای اوزیله!!!!!!!!!!!!!

97297696433353580501.jpg

pirouz3

Registered User
لایک‌ها
4,351
نبری 1پنجم کارایی والکاتو نداره.سمت چپ که تعطیل.ما معمولا با پاس های عمق برا والکات و پاس یا سانتر های در عرض یا رو به عقب والکات به گل میرسیم که نبری اصلا نمیتونه اینکارو بکنه.
تا والکات برگرده خدا به خیر کنه برا گل زدن به مشکل بر نخوریم.رمسی یا اوزیل نمیتونن پست والکات بازی کنن؟هر چی باشن بهتر از نبری فعلی هست.
مصدومیت ها دیگه از حد خودش گذشته چند تا از بهترینامون مصدومن واقعا کار سختی داره ونگر تا حداقل 2-3 تا از مصدوما برگردن
نبری بنده خدا که فکر کنم اولین بازیشه فیکس بازی می کنه رو با ولکات که 185 بازی انجام داده مقایسه می کنی؟ نبری فقط 18 سالشه، ولکات 24. ولکات خون کرد به دلمون تا شد این. بنبری سرعتش و فرارهاش از ولکات ضعیفترن الان! پست اصلیشم سمت راست نیست سمت چپه، من بازی هاشو تو کارلینگ کاپ دیدم. اما کنترل توپش و توانایی دریبل زنی و تکنیکش از ولکات بهتره.
سوانسی تیمیه که باز بازی میکنه. رو زمین و پاسکاری عالی کار می کنن. گوش هاشون هم خیلی سریعن. اگر ولکات بود رو ضد حمله خیلی می تونست کمک کنه با سرعتش. اما خوب نیستش دیگه. اگر بخوایم ببریم با همین تیم هم میتونیم ببریم گرچه کارمون سخت تره.

Last edited:

sJaguar

کاربر فعال موبایل و فوتبال
کاربر فعال
لایک‌ها
1,591
دقیقا!
و این یعنی شخصیت تیمی!

البته مصدوم زیاد داریم اما بیس ترکیب تقریبا حفظ شده بجز یه دو مورد

روی افرادی مثه چمبرلین زیاد نمیشه حساب باز کرد با اینکه استعداد خوبی محصوب میشه هنوز نتونسته خودشو نشون بده.
پولدی هم که بازیکن ثابت تریکیب نیست
فقط کازورلا و آرتتا رو میشه غایبات اصلی دونست
والکات هم که مصدومیت حدی ای نداره فک کنم

differentboy1994

کاربر فعال
لایک‌ها
2,260
نبری بنده خدا که فکر کنم اولین بازیشه فیکس بازی می کنه رو با ولکات که 185 بازی انجام داده مقایسه می کنی؟ نبری فقط 18 سالشه، ولکات 24. ولکات خون کرد به دلمون تا شد این. بنبری سرعتش و فرارهاش از ولکات ضعیفترن الان! پست اصلیشم سمت راست نیست سمت چپه، من بازی هاشو تو کارلینگ کاپ دیدم. اما کنترل توپش و توانایی دریبل زنی و تکنیکش از ولکات بهتره.
سوانسی تیمیه که باز بازی میکنه. رو زمین و پاسکاری عالی کار می کنن. گوش هاشون هم خیلی سریعن. اگر ولکات بود رو ضد حمله خیلی می تونست کمک کنه با سرعتش. اما خوب نیستش دیگه. اگر بخوایم ببریم با همین تیم هم میتونیم ببریم گرچه کارمون سخت تره.
نگفتم بده گفتم در حال حاضر اصلا نمیتونه جای والکاتو برامون پر کنه.
چه بسا تو سن والکات 10 برابر این والکات بازیش خوب باشه ولی چیزی که مهمه الان اصلا در حد والکات نیست.
یعنی میگی الان نبری بهتر از والکاته؟:blink:

بالا