برعکس نوشته شدن. ما میزبانیمشانسمون تو حلقم.خوردیم به قویترین تیم.
برعکس نوشته شدن. ما میزبانیمشانسمون تو حلقم.خوردیم به قویترین تیم.
8ساله به همینا بازی دادیم که حالا باید سرکوفت بخوریم.تبزیک و دیگر هیچ!!!!
کپیتال وان رو با همینا باید بازی کرد!!!! از اون جامهاییه که قهرمانیشذ افت داره!!! :دی
میزبان یا مهمان چلسی کم تیمی نیست.برعکس نوشته شدن. ما میزبانیم
البته این تیم2 هم نبود با وجود 5-6 تا مصدوم تیم 2.5 ما بود
بله درست میفرمایید.من نگفتم تیم 2 گفتم تیم جوونها چون بعضیهاشون رو اصلا نمیشناختم. بنتنر معروفترینشون بود فکر کنم.
البته شانس هم همراه ارسنال بود. اخرای نیمه دوم اضافه وست بروم شانس گل زدن رو داشت. حتی به تیر دروازه هم زدن
اون تک به تک رو میگی؟ اوه اوهمن نگفتم تیم 2 گفتم تیم جوونها چون بعضیهاشون رو اصلا نمیشناختم. بنتنر معروفترینشون بود فکر کنم.
البته شانس هم همراه ارسنال بود. اخرای نیمه دوم اضافه وست بروم شانس گل زدن رو داشت. حتی به تیر دروازه هم زدن
ارسنال همیشه تو جام اتحادیه با جووناش بازی میکنه
ونگر این جام رو به جوونا فرصت میده
هیچ وقت تحت هیچ شرایطی ونگر نظرشو درباره بازی دادن به جوونا عوض نمیکنه
اکپوم 17 سال
نبری 18
اولسن 19
هیدین 18
اسفیلد 20
ریو 19
برلین 18
اگه تو این جامم به اینا بازی ندیم کی بس باید به جوونا فرصت داد!
شما الان رو نگاه نکن دور بعد رو هم در نظر داشته باش بازی بعدی ما به چلسی تو اوج فشردگی و بازیای سخت ماست
8 ابان چلسی
11 ابان لیورپول
15 ابان دورتمند
18 ابان منچستر
این جام فقط برای ما برای کشف استعداده
حالا اگه این جوونا تا نیمه نهایی رسوندن از اونجا میشه یکم ترکیب رو قویتر کرد
تیم ما امسال تیمی نیست که چشمش به این جام باشه
ما لیگ برتر رو میخواهیم
اینم گل ایزفیلد که همیشه گفتم روزی یه بازیکن درجه یک میشه
Download page
عمل ولکات با موفقیت انجام شد.خدا کنه با چلسی تیم اصلیو بازی بده.جام برا من مهم نیست برا طرفدار های تیمای دیگه میگم که هی 8سال 8سال میکنن چیزی نداشته باشن بگن دیگه.
از نکات جالب توجه بازی بی خیالی ونگر بود!
نه واسه من اینجور نیست!نمیدونم این حس رو شما هم دارید یا نه
ولی من خیلی به تیم مطمئنم یه حسی دارم میگه میبریم
حتی وقتی گل میخوریم
از اونجا که ما سربازیم کله سحر پامیشیم بعضی وقتا دیگه چشام میره !راحت میخوابم میدونم فردا که نتیجه رو نگاه کنم بردیم
اصلا این تیم سرشار از اعتماد به نفسه
اتفاقا مهمه که حتی تو کارلینگ کاپ قهرمان بشن! یعنی هر جامی که شده باید این فصل قهرمان بشیم! قهرمانی تو هر جامی اعتماد به نفس میاره برای این تیم! قهرمانی یه شروع هست در واقع!خدا کنه با چلسی تیم اصلیو بازی بده.جام برا من مهم نیست برا طرفدار های تیمای دیگه میگم که هی 8سال 8سال میکنن چیزی نداشته باشن بگن دیگه.
خدا رو شکر تیم الان در شرایطی هست که نمی خواد مفت امتیاز از دست بده! قبلا هم گفتم که یه باور و اعتقاد قوی در تیم شکل گرفته! با اومدن اوزیل اوضاع بهتر و بهتر هم شده! الان به غیز از 5-6 تیم شاخ جزیره بقیه تیم ها رو می دونم که می تونیم راحت ببریم اگر همینجوری بازی کنیم!نمیدونم این حس رو شما هم دارید یا نه
ولی من خیلی به تیم مطمئنم یه حسی دارم میگه میبریم
حتی وقتی گل میخوریم
از اونجا که ما سربازیم کله سحر پامیشیم بعضی وقتا دیگه چشام میره !راحت میخوابم میدونم فردا که نتیجه رو نگاه کنم بردیم
اصلا این تیم سرشار از اعتماد به نفسه
امریه؟؟؟؟اره داداش الان ماه 10 خدمته
البته زیاد سخت نیست 7 میرم تا 2 کلیم پیچ میزنم
ولی من خیلی خیلی امسال به تیم امیدوارم
این خط ____________
این نشون ^^^ که ما قهرمان لیگیم