kia_martan
Registered User
- نوشتهها
- 3,770
- لایکها
- 4,057
فک کنم از بازی بعد تو کنفرانس ها لیست بازیکنایی که مصدوم نیستن رو از ونگر بپرسن!
والا ما اینقدر بدبختیم که این مصدومامون بر گردن چند بازیکنکلیدی دیگه جاشون مصدوم میشه. من یک سوالی دارم. چرا بازیکن هایی مثل رونالدو و مسی الان 5-6 سال هیچ مصدومیت طولینی مدتی نداشتن اما بازیکنا ما همه یه دور مصدومیت رو گذروندن؟ فیزیک بدنی؟ حرفه ای گری تو درگیری ها؟ بدنسازی؟متاسفانه وضعیت مصدومان تیم داره به نقطه فوق بحرانی میرسه!:hmm:
یادمه مصدومیت ویلشر 2 بار تشدید شد و تیم پزشکی آرسنال شیدا مورد هجمه انتقادات قرار گرفت و خیلی ها گفتن باید کادر پزشکی تیم تغییر کنه! و من مطمئنم که تیم پزشکی چه کم و چه زیاد در میزان مصدومیت این بازیکنان نقش داره! اینکه یک فصل با چنین بحرانی مواجه بشیم میشه گفت اتفاق تلخیست اما وقتی هر فصل با چنین وضعیتی مواجه هستیم مطمئنا یه جای کار(بدنسازی | شیوه تمرینات | کادر پزشکی) می لنگه!
این وضعیت واقعا باعث تاسفه!
عکسی از این واقعه نداری بذاری روحیمون عوض شه؟از نکات جالب توجه بازی بی خیالی ونگر بود! هیچ وقت یانقدر آسوده خاطر ندیده بودمش! همیشه به جوونا بازی میده تو لیگ کاپ ولی با جدیت! اینبار لبخند رو لبش بود دائما و زده بود به فاز بیخیالی!!! :دی
یه نکته جالب: پنالتی آخر ناچو که گل شد اولسن رفت پرید بقلش بعد یهو انگار متوجه شد این از بازیکنان تیم جوانان نیست و هم سن باباشه! یهو یه جوری شد اولسن! قیافه اش باحال بود!
قرعه ی بازی ها هم بسیار تخیلی چیده شده! چه وضعشه آخه 10 روز 4 بازی با چلسی، لیورپول، دورتموند و منچستر!!! :|
فقط میتونم بگم "قربونت برم خدا تو هیچی ما شانس نداریم"متاسفانه وضعیت مصدومان تیم داره به نقطه فوق بحرانی میرسه!:hmm:
یادمه مصدومیت ویلشر 2 بار تشدید شد و تیم پزشکی آرسنال شیدا مورد هجمه انتقادات قرار گرفت و خیلی ها گفتن باید کادر پزشکی تیم تغییر کنه! و من مطمئنم که تیم پزشکی چه کم و چه زیاد در میزان مصدومیت این بازیکنان نقش داره! اینکه یک فصل با چنین بحرانی مواجه بشیم میشه گفت اتفاق تلخیست اما وقتی هر فصل با چنین وضعیتی مواجه هستیم مطمئنا یه جای کار(بدنسازی | شیوه تمرینات | کادر پزشکی) می لنگه!
این وضعیت واقعا باعث تاسفه!
رونالدو و مسی ستاره های تیمشونن از فزوختن پیرهن تا فروش پوستراشون برا باشگاه سود دارن پس میان وقت بیشتری براشون میزارن. (همین مسی وقتی مصدم شد پوستر و پیرهنش کمتر فروش میرفت!)والا ما اینقدر بدبختیم که این مصدومامون بر گردن چند بازیکنکلیدی دیگه جاشون مصدوم میشه. من یک سوالی دارم. چرا بازیکن هایی مثل رونالدو و مسی الان 5-6 سال هیچ مصدومیت طولینی مدتی نداشتن اما بازیکنا ما همه یه دور مصدومیت رو گذروندن؟ فیزیک بدنی؟ حرفه ای گری تو درگیری ها؟ بدنسازی؟
تو یوتیوب سرچ بفرما شاید باشه! :دیعکسی از این واقعه نداری بذاری روحیمون عوض شه؟
نه فراموششون کردیم!این خونست ؟ یا نمایشگاه دائمی ؟ :دی
یادتون میاد پیرس و رییس و هانری و دنیس رو ؟
الانه که ونگر برش می گردونه :lol:حاج رابرت هم پا به توپ شده ! :دی
مشاهده پیوست 460425