• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

کلوب هواداران آرسنال

pirouz3

Registered User
لایک‌ها
4,351
متاسفانه وضعیت مصدومان تیم داره به نقطه فوق بحرانی میرسه!:hmm: :(

یادمه مصدومیت ویلشر 2 بار تشدید شد و تیم پزشکی آرسنال شیدا مورد هجمه انتقادات قرار گرفت و خیلی ها گفتن باید کادر پزشکی تیم تغییر کنه! و من مطمئنم که تیم پزشکی چه کم و چه زیاد در میزان مصدومیت این بازیکنان نقش داره! اینکه یک فصل با چنین بحرانی مواجه بشیم میشه گفت اتفاق تلخیست اما وقتی هر فصل با چنین وضعیتی مواجه هستیم مطمئنا یه جای کار(بدنسازی | شیوه تمرینات | کادر پزشکی) می لنگه!
این وضعیت واقعا باعث تاسفه!
والا ما اینقدر بدبختیم که این مصدومامون بر گردن چند بازیکنکلیدی دیگه جاشون مصدوم میشه. من یک سوالی دارم. چرا بازیکن هایی مثل رونالدو و مسی الان 5-6 سال هیچ مصدومیت طولینی مدتی نداشتن اما بازیکنا ما همه یه دور مصدومیت رو گذروندن؟ فیزیک بدنی؟ حرفه ای گری تو درگیری ها؟ بدنسازی؟

falang

Registered User
لایک‌ها
382
ونگر: مي‌خواهم تا ابد در آرسنال بمانم/من عاشق آرسنال هستم.

آرسن ونگر با تاکيد بر اينکه از حمايت کامل استن کروئنکه، سهامدار اصلي باشگاه آرسنال برخوردار است اعلام کرد به زودي قراردادي جديد با قرمزهاي لندن امضا مي‌کند. او گفت: بسيار مفتخرم که از حمايت استن کروئنکه برخوردار هستم. حمايت او براي من اهميت بسياري دارد. دوست دارم تا ايد در آرسنال بمانم چون با اين کار جاودانه مي‌شوم. من عاشق آرسنال هستم.

سرمربي فرانسوي توپچي‌ها افزود: نکته مهم و مثبت اين است که نياز چنداني براي متقاعد کردن سران باشگاه براي تمديد قراردادم ندارم، هرچند به نظرم اين موضوع مهم‌ترين چيزي نيست که بخواهم در حال حاضر به آن بپردازم. قبلا هم گفته بودم که مي‌خواهم روي بالا بردن کيفيت عملکرد تيمم تمرکز کنم و هيچ کسي نمي‌تواند تعهد مرا نسبت به آرسنال زير سوال ببرد. براي من عملکرد تيم در اولويت قرار دارد و موضوع ماندنم پس از آن قرار مي‌گيرد.
آرسنال هفتمين بازي خود در فصل جاري ليگ برتر انگليس را فردا در خانه سوانزي انجام مي‌دهد

Last edited:

kia_martan

Registered User
لایک‌ها
4,057
images

A1C1E

Registered User
لایک‌ها
4,545
از نکات جالب توجه بازی بی خیالی ونگر بود! هیچ وقت یانقدر آسوده خاطر ندیده بودمش! همیشه به جوونا بازی میده تو لیگ کاپ ولی با جدیت! اینبار لبخند رو لبش بود دائما و زده بود به فاز بیخیالی!!! :دی
یه نکته جالب: پنالتی آخر ناچو که گل شد اولسن رفت پرید بقلش بعد یهو انگار متوجه شد این از بازیکنان تیم جوانان نیست و هم سن باباشه! یهو یه جوری شد اولسن! قیافه اش باحال بود! :D
قرعه ی بازی ها هم بسیار تخیلی چیده شده! چه وضعشه آخه 10 روز 4 بازی با چلسی، لیورپول، دورتموند و منچستر!!! :|
عکسی از این واقعه نداری بذاری روحیمون عوض شه؟
متاسفانه وضعیت مصدومان تیم داره به نقطه فوق بحرانی میرسه!:hmm: :(

یادمه مصدومیت ویلشر 2 بار تشدید شد و تیم پزشکی آرسنال شیدا مورد هجمه انتقادات قرار گرفت و خیلی ها گفتن باید کادر پزشکی تیم تغییر کنه! و من مطمئنم که تیم پزشکی چه کم و چه زیاد در میزان مصدومیت این بازیکنان نقش داره! اینکه یک فصل با چنین بحرانی مواجه بشیم میشه گفت اتفاق تلخیست اما وقتی هر فصل با چنین وضعیتی مواجه هستیم مطمئنا یه جای کار(بدنسازی | شیوه تمرینات | کادر پزشکی) می لنگه!
این وضعیت واقعا باعث تاسفه!
فقط میتونم بگم "قربونت برم خدا تو هیچی ما شانس نداریم"
والا ما بازیکن نمیخوایم اوضاع باشگاه رو بهتر کنن! تا اونجا که من میدونم همه جا با پول میشه همه کار کرد! حالا راس میگن پول دارن پس خرج کنن!
والا ما اینقدر بدبختیم که این مصدومامون بر گردن چند بازیکنکلیدی دیگه جاشون مصدوم میشه. من یک سوالی دارم. چرا بازیکن هایی مثل رونالدو و مسی الان 5-6 سال هیچ مصدومیت طولینی مدتی نداشتن اما بازیکنا ما همه یه دور مصدومیت رو گذروندن؟ فیزیک بدنی؟ حرفه ای گری تو درگیری ها؟ بدنسازی؟
رونالدو و مسی ستاره های تیمشونن از فزوختن پیرهن تا فروش پوستراشون برا باشگاه سود دارن پس میان وقت بیشتری براشون میزارن. (همین مسی وقتی مصدم شد پوستر و پیرهنش کمتر فروش میرفت!)

RuDiger

کاربر فعال فوتبال
کاربر فعال
لایک‌ها
5,069
اوه مای گودنس!!!
پیرس تو تمرینات تیم چکار می کنه؟؟؟ :blink: :)

farshad10

کاربر فعال بازیهای کامپیوتری
کاربر فعال
لایک‌ها
4,842
این خونست ؟ یا نمایشگاه دائمی ؟ :دی
یادتون میاد پیرس و رییس و هانری و دنیس رو ؟

hamedovic5405

Registered User
لایک‌ها
11,593

pirouz3

Registered User
لایک‌ها
4,351
اینم عکسی که سایت رسمی از تمرین امروز گذاشته. رمسی و فلامینی تو تمرین بودن.
تئو بعد از عمل!!!!!!!!!!!!!!!

theo.jpg

kia_martan

Registered User
لایک‌ها
4,057
از بس مصدوم داریم تعداد بازیکنامون به 22 تا نمیرسن 2تا تیم بشن فوتبال بازی کنن ونگر گفته پیرسم بیاد تیم تکمیل بشه !

چلسی و تاتیم مساوی شدن
ببریم تنهایی صدرنشین میشیم

technano

Registered User
لایک‌ها
316
الان تو فیفا با سونانسی بازی کردم 5-1 باختم ph34r2.gif

kia_martan

Registered User
لایک‌ها
4,057
امشبم مثل اینکه شب مراده!

Szczesny, Sagna, Koscielny, Mertesacker, Gibbs, Wilshere, Ramsey, Flamini, Ozil, Gnabry, Giroud

ذخيره ها :

Fabianski, Vermaelen, Monreal, Jenkinson, Arteta, Ryo, Bendtner

460aec3bd1261fe21.jpg

5997df367b87897e1.jpg

بالا