• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

کلوب هواداران آرسنال

RuDiger

کاربر فعال فوتبال
کاربر فعال
لایک‌ها
5,069
چند هفته است که شایعه مونتویا هم پیچیده! دفاع راست بارسا که خیلی هم شاخ هستن گویا! تابستون قراردادش تموم میشه و آرسنال و چند تیم دیگه دندون تیز کردن براش!

differentboy1994

کاربر فعال موبایل و اسمارت فون ها
کاربر فعال
لایک‌ها
2,260
چند هفته است که شایعه مونتویا هم پیچیده! دفاع راست بارسا که خیلی هم شاخ هستن گویا! تابستون قراردادش تموم میشه و آرسنال و چند تیم دیگه دندون تیز کردن براش!
یه چند تا آکادمی هستن خوب جواب میدن بهترینشون آکادمی خودمونه بعد آژاکس بعد بارسا.ساتهمپتون هم بازیکنای خوبی داره تو آکادمیش.کاشکی از الان تا وقتی ونگر زندست بترکونه با جوونا

rms

Registered User
لایک‌ها
7,919
مونتویا دفاع مطمئنیه، توی کار دفاع به مراتب بهتر از حمله عمل میکنه. همیشه تحت عنوان یکی از آینده دار ترین بازیکن های اروپا ازش یاد میشده.

امیدوارم اگر از بارسا جدا بشه به آرسنال بیاد، شک دارم با حضور دنی آلوس بتونه امیدوار به بازی برای ترکیب اصلی بارسا باشه.

RuDiger

کاربر فعال فوتبال
کاربر فعال
لایک‌ها
5,069
اسکای نوشته که کازورلا بازی با ناپولی را از دست میده و به بازی با وست بروم خواهد رسید اما روسیچکی روز قبل از دیدار با ناپولی به ترکیب اضافه خواهد شد! حالا از کجاش در اورده یان اخبار رو من اطلاعی ندارم!

differentboy1994

کاربر فعال
لایک‌ها
2,260
اسکای نوشته که کازورلا بازی با ناپولی را از دست میده و به بازی با وست بروم خواهد رسید اما روسیچکی روز قبل از دیدار با ناپولی به ترکیب اضافه خواهد شد! حالا از کجاش در اورده یان اخبار رو من اطلاعی ندارم!
ای آرسنال بد شانس:(
کازورلا بهترین بازیکنمونه

pirouz3

Registered User
لایک‌ها
4,351
سایت باشگاه هم زدی روسیسکی دوشنبه یه تمرینات بر می گرده. پس بازی با ناپولی میرسه. به نظر من بازی با سوانسی ونگر می تونه از جنکینسون به جا ولکات بازی کنه. چون تجربش بهتر از نبریه. دو تاشون 120 دقیقه بازی کردن ولی نبری خالی کرده بود آخر بازی. جنکینسون فرار ها و سرعت خیلی خوبیم داره. میتونه آرتتا هم بذاره جا ویلشر و ویلشر رو ببره جلوتر. به نظر من یه نفر باید باشه از گوشه ها فرارو سانتر کنه. جنکینسون به نظرم بهتره. شاید از آکپوم هم استفاده کنه. آخه دلیلی واسه تعویضی اومدنش تو بازی دیشب پیدا نکردم. کنترل توپشم خیلی خوبه. نظر شما چیه؟

differentboy1994

کاربر فعال
لایک‌ها
2,260
سایت باشگاه هم زدی روسیسکی دوشنبه یه تمرینات بر می گرده. پس بازی با ناپولی میرسه. به نظر من بازی با سوانسی ونگر می تونه از جنکینسون به جا ولکات بازی کنه. چون تجربش بهتر از نبریه. فرار ها و سرعت خیلی خوبیم داره. میتونه آرتتا هم بذاره جا ویلشر و ویلشر رو ببره جبوتر. به نظر من یه نفر باید باشه از گوشه ها فرارو سانتر کنه. جنکینسون به نظرم بهتره.
آره جنکینسون تو کارهای هجومی خوب جواب میده وخوب میتونه توپو سانتر کنه یا پاس بده

differentboy1994

کاربر فعال
لایک‌ها
2,260

pirouz3

Registered User
لایک‌ها
4,351
ای جونم اتاق.
گلکسی نکسوز خوب کار میکنه؟
به 4.3 آپدیتش کردی؟:دی
آره نیاز ها منو بر آورده می کنه. اما یکم از تکنولوژی داره عقب میفته. نه والا وقتشو ندارم آپدیت کنم.

اون توپول کوچولو خودتی؟؟؟
biggrinsmiley.gif
آره خودمم اما کجاش توپوله؟!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

differentboy1994

کاربر فعال
لایک‌ها
2,260
آره نیاز ها منو بر آورده می کنه. اما یکم از تکنولوژی داره عقب میفته. نه والا وقتشو ندارم آپدیت کنم.

آره خودمم اما کجاش توپوله؟!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
داداش هزینه بیخودی نکن بهترین آپدیتو داره و سخت افزارشم برا سنگینترین بازیا تا حداقل 4 سال دیگه راحت اجرا میکنه.

کاملا تایید میکنم زوم کردم رو عکس اصلا تپل نیست اتفاقا از خیلی بچه های اون سنی لاغرتره:D

kia_martan

Registered User
لایک‌ها
4,057
کرونکه :ونگر می ماند
اوزیل تنها شروع کار است!
4dd8479265a305f61.jpg

ونگر: ایسفیلد مرا به یاد پیرس می اندازد​
آرسن ونگر می گوید توماس ایسفیلد او را به یاد رابرت پیرس می اندازد.

"او شبیه به پیرس است. به نظر می رسد بی سر و صدا در محوطه جریمه حضور دارد و ناگهان ظاهر می شود. وقتی در انجا حضو دارد به خوبی کار را تمام می کند.

او چنین کیفیتی دارد که برخی هافبک ها دارند، نه خیلی از آنها. آنها زمان بندی مناسبی برای حضور در موقعیت های خطرناک دارند. وقتی در ان موقعیت های خطرناک قرار می گیرند، مانند مارها هستند. آنها شما را نیش می زنند زیرا اولین ضربه خود را از دست نمی دهند.

او به اندازه کافی در مقابل دروازه خونسرد است و به خوبی ضربات آخر را میزند."

RuDiger

کاربر فعال فوتبال
کاربر فعال
لایک‌ها
5,069
گفتگوی مفصل: سانتی کازورلا
/
آیزفلد بازی خیلی چشم گیری نداشت اما گلش خیلی قشنگ بود! حرفه ای بود!
/
ونگر هم تایید کرد که روسیچکی برای روز دوشنبه آماده خواهد بود! :)
/

در راستای صحبت های کروئنکه باید اعلام کنم که اگر بازیکن بزرگی در ژانویه در دسترس خواهد بود مطمئنم که برای خریدش اقدام خواهیم کرد و با حدود 50 میلیون پوند بودجه مشکلی نیست و ونگر و باشگاه به دنبال بازیکن بزرگ دیگری هستن!

pirouz3

Registered User
لایک‌ها
4,351
کنفرانس امروز ونگر:
1. از بازی با وستبروم مصدومیتی نداریم. فلامینی مشکل کوجیک کتف داره. رمسی هم مصدومیت جزئی داره. باید بررسی بشن !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! (بابا اینا نباشن کی میمونه!!!!!!!! باید میزنه بشون مصدوم میشن) ئنگر خوشبینه که هر دوتاشون بازی می کنن.
2. کازورلا بعد از بازی های ملی بر می گرده.
3. ولکات خوشبینانه 3 هفته و واقع بینانه 5 هفته دیگه بر می گرده.

RuDiger

کاربر فعال فوتبال
کاربر فعال
لایک‌ها
5,069
متاسفانه وضعیت مصدومان تیم داره به نقطه فوق بحرانی میرسه!:hmm: :(

یادمه مصدومیت ویلشر 2 بار تشدید شد و تیم پزشکی آرسنال شیدا مورد هجمه انتقادات قرار گرفت و خیلی ها گفتن باید کادر پزشکی تیم تغییر کنه! و من مطمئنم که تیم پزشکی چه کم و چه زیاد در میزان مصدومیت این بازیکنان نقش داره! اینکه یک فصل با چنین بحرانی مواجه بشیم میشه گفت اتفاق تلخیست اما وقتی هر فصل با چنین وضعیتی مواجه هستیم مطمئنا یه جای کار(بدنسازی | شیوه تمرینات | کادر پزشکی) می لنگه!
این وضعیت واقعا باعث تاسفه!

بالا