kia_martan
Registered User
- نوشتهها
- 3,770
- لایکها
- 4,057
نه ولی تا محل خدمت همش 1 ساعت راهه
امروزم تولده گیبزه
امروزم تولده گیبزه
یه چند تا آکادمی هستن خوب جواب میدن بهترینشون آکادمی خودمونه بعد آژاکس بعد بارسا.ساتهمپتون هم بازیکنای خوبی داره تو آکادمیش.کاشکی از الان تا وقتی ونگر زندست بترکونه با جووناچند هفته است که شایعه مونتویا هم پیچیده! دفاع راست بارسا که خیلی هم شاخ هستن گویا! تابستون قراردادش تموم میشه و آرسنال و چند تیم دیگه دندون تیز کردن براش!
ای آرسنال بد شانساسکای نوشته که کازورلا بازی با ناپولی را از دست میده و به بازی با وست بروم خواهد رسید اما روسیچکی روز قبل از دیدار با ناپولی به ترکیب اضافه خواهد شد! حالا از کجاش در اورده یان اخبار رو من اطلاعی ندارم!
سایت باشگاه هم زدی روسیسکی دوشنبه یه تمرینات بر می گرده. پس بازی با ناپولی میرسه. به نظر من بازی با سوانسی ونگر می تونه از جنکینسون به جا ولکات بازی کنه. چون تجربش بهتر از نبریه. دو تاشون 120 دقیقه بازی کردن ولی نبری خالی کرده بود آخر بازی. جنکینسون فرار ها و سرعت خیلی خوبیم داره. میتونه آرتتا هم بذاره جا ویلشر و ویلشر رو ببره جلوتر. به نظر من یه نفر باید باشه از گوشه ها فرارو سانتر کنه. جنکینسون به نظرم بهتره. شاید از آکپوم هم استفاده کنه. آخه دلیلی واسه تعویضی اومدنش تو بازی دیشب پیدا نکردم. کنترل توپشم خیلی خوبه. نظر شما چیه؟اسکای نوشته که کازورلا بازی با ناپولی را از دست میده و به بازی با وست بروم خواهد رسید اما روسیچکی روز قبل از دیدار با ناپولی به ترکیب اضافه خواهد شد! حالا از کجاش در اورده یان اخبار رو من اطلاعی ندارم!
آره جنکینسون تو کارهای هجومی خوب جواب میده وخوب میتونه توپو سانتر کنه یا پاس بدهسایت باشگاه هم زدی روسیسکی دوشنبه یه تمرینات بر می گرده. پس بازی با ناپولی میرسه. به نظر من بازی با سوانسی ونگر می تونه از جنکینسون به جا ولکات بازی کنه. چون تجربش بهتر از نبریه. فرار ها و سرعت خیلی خوبیم داره. میتونه آرتتا هم بذاره جا ویلشر و ویلشر رو ببره جبوتر. به نظر من یه نفر باید باشه از گوشه ها فرارو سانتر کنه. جنکینسون به نظرم بهتره.
ای جونم اتاق.
اون توپول کوچولو خودتی؟؟؟
آره نیاز ها منو بر آورده می کنه. اما یکم از تکنولوژی داره عقب میفته. نه والا وقتشو ندارم آپدیت کنم.ای جونم اتاق.
گلکسی نکسوز خوب کار میکنه؟
به 4.3 آپدیتش کردی؟:دی
آره خودمم اما کجاش توپوله؟!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!اون توپول کوچولو خودتی؟؟؟![]()
لپات آویزونه داوش!آره خودمم اما کجاش توپوله؟!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
داداش هزینه بیخودی نکن بهترین آپدیتو داره و سخت افزارشم برا سنگینترین بازیا تا حداقل 4 سال دیگه راحت اجرا میکنه.آره نیاز ها منو بر آورده می کنه. اما یکم از تکنولوژی داره عقب میفته. نه والا وقتشو ندارم آپدیت کنم.
آره خودمم اما کجاش توپوله؟!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!