بالون دور چه قدر آشناست برام.معنیش چیه؟جز تعریف و تمجید از تک تک بازیکنان کار دیگه ای نمیشه کرد!
بدون شک بهترین بازی فصلمون بود تا به اینجا، مقابل یک تیم بزرگ و آماده! حتی اجازه ندادیم به محوطه جریمه ما نزدیک بشن! فک کنم شوت به دروازه شان صفر بود!!! خلاصه اینکه به طرز عجیبی خوب بودیم! ناپولی بدجوری غافلگیر شد و هیچ گاه اجازه خودنمایی ندادیم!
گل اول اوزیل هم حاصل هوش و تکنیک بالای او بود! هر کسی نمی تونه یه توپ نامتعادل رو هوا رو با یه بغل پا اینجوری بزنه کنج دروازه!
می شد بیشتر گل بزنیم اما تمرکزمون رو گذاشتیم برای کلین شیت!
به قول ونگر: مبنای خوبی در اختیار داریم، باور لازم را داریم و روحیه خوبی نیز در تیم است. اجازه دهید تنها بر روی بازی بعدی متمرکز شویم و از بازی در کنار هم لذت ببریم.
و چیزی که لذت بخشتر هست اینه که بازیکنانی مثل رمسی و ژیرو هنوز جا برای پیشرفت دارن و دارن بهتر و بهتر میشن! ژیرو اینقدر جاه طلبه که به دنبال Ballon d'Or است!!!
تبریک به آرسنالیها!!
همین و بس!
حاج آقا اوزیل ، ونگر ، رمسی ، ژیرو ، سانیا و متیو دم شما گرم!!!
این سوالها باعثه تاسف هست البته!بالون دور چه قدر آشناست برام.معنیش چیه؟
شما مشکلت چیه؟این سوالها باعثه تاسف هست البته!:blush:
www.fifa.com/ballondor/index.html
FIFA Ballon d'Or - Wikipedia, the free encyclopedia
خیلی ضایع بود!شما مشکلت چیه؟
خوب نمیدونم تاسف برا چیه؟ ندونستن باعث تاسف میشه؟
نمیشه جدی نگرفت چون جدی گفته شده.خیلی ضایع بود!
(جدی نگیر حالا)
بابا بیخیال!!!نمیشه جدی نگرفت چون جدی گفته شده.
تو این دنیای به این وسیعی با این اطلاعات نامحدود در حال گسترش طرف کل عمرشو صرف دونستن بکنه بازم تا آخر عمرش یک n)n = نامحدود) ام کل اطلاعاتو نمیتونه داشته باشه من نمیدونم بالون دوری که من نمیدونم کجاش باعث تاسفه!؟ توهین به دیگران باعث چیه؟
فلامینی رو نمیشه با قیمت بالا یا حتی متوسط فروخت وقتی که سال به سال بازیش نمیدن! پس بودنش بهتره چون خرج زیادی هم واسه میلان نداشته و از طرفی اگه مصدوم میدادن میتونست خیلی کمک کنه ، شاید هم مشتری نداشته!!!!2 تا چیز خیلی باعث تعجب منه
چرا میلان با فلامینی تمدید نکرد یا حداقل نمیخواستش چرا نفروختش که بازیکن آزاد بشه؟
چرا چلسی نمیخواست با لمپارد تمدید کنه؟
من عذرخواهی می کنم!نمیشه جدی نگرفت چون جدی گفته شده.
تو این دنیای به این وسیعی با این اطلاعات نامحدود در حال گسترش طرف کل عمرشو صرف دونستن بکنه بازم تا آخر عمرش یک n)n = نامحدود) ام کل اطلاعاتو نمیتونه داشته باشه من نمیدونم بالون دوری که من نمیدونم کجاش باعث تاسفه!؟ توهین به دیگران باعث چیه؟
میلان کلا اوضاعش خوب نیست این اواخر! مشکلات مالی و سو مدیریت یه جورایی خراب کرده میلانو! فلامینی هم هیچ وقت رد میلان بازیکن خوبی نبود! از اون دست بازیکنانی است که باید تو آرسنال باشه تا بازیش به چشم بیاد!2 تا چیز خیلی باعث تعجب منه
چرا میلان با فلامینی تمدید نکرد یا حداقل نمیخواستش چرا نفروختش که بازیکن آزاد بشه؟
چرا چلسی نمیخواست با لمپارد تمدید کنه؟
پس مراسم بهترین بازیکن جهان مگه مهم تر نیست؟بابا بیخیال!!!
امیر شوخی کرد!!
اگر هم به شما برخورده من از طرفش عذرخواهی میکنم!!
مهمترین مراسم فوتبالیه و معمولاً افرادی که حرفه ای فوتبال دنبال میکنن باهاش آشنا هستن ، شما هم احتمالاً بجای بالون دور این مراسم رو با اسم دیگه ای میشناسید!!
پس مراسم بهترین بازیکن جهان مگه مهم تر نیست؟
پس مراسم بهترین بازیکن جهان مگه مهم تر نیست؟
پس من فقط اسمشو نمیدونستم به همون توپ طلا میشناختمش.این همون بهترین بازیکن جهانه، با اسم توپ طلا
به غیر از این مراسم بهترین بازیکن سال اروپا رو داریم که توسط روزنامه های ورزشی سرتاسر اروپا برنده انتخاب میشه.
پس من فقط اسمشو نمیدونستم به همون توپ طلا میشناختمش.