• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

کلوب هواداران آرسنال

RuDiger

کاربر فعال فوتبال
کاربر فعال
لایک‌ها
5,069
جز تعریف و تمجید از تک تک بازیکنان کار دیگه ای نمیشه کرد!
بدون شک بهترین بازی فصلمون بود تا به اینجا، مقابل یک تیم بزرگ و آماده! حتی اجازه ندادیم به محوطه جریمه ما نزدیک بشن! فک کنم شوت به دروازه شان صفر بود!!! خلاصه اینکه به طرز عجیبی خوب بودیم! ناپولی بدجوری غافلگیر شد و هیچ گاه اجازه خودنمایی ندادیم!

گل اول اوزیل هم حاصل هوش و تکنیک بالای او بود! هر کسی نمی تونه یه توپ نامتعادل رو هوا رو با یه بغل پا اینجوری بزنه کنج دروازه!
می شد بیشتر گل بزنیم اما تمرکزمون رو گذاشتیم برای کلین شیت!

به قول ونگر: مبنای خوبی در اختیار داریم، باور لازم را داریم و روحیه خوبی نیز در تیم است. اجازه دهید تنها بر روی بازی بعدی متمرکز شویم و از بازی در کنار هم لذت ببریم.

و چیزی که لذت بخشتر هست اینه که بازیکنانی مثل رمسی و ژیرو هنوز جا برای پیشرفت دارن و دارن بهتر و بهتر میشن! ژیرو اینقدر جاه طلبه که به دنبال Ballon d'Or است!!!

differentboy1994

کاربر فعال موبایل و اسمارت فون ها
کاربر فعال
لایک‌ها
2,260
جز تعریف و تمجید از تک تک بازیکنان کار دیگه ای نمیشه کرد!
بدون شک بهترین بازی فصلمون بود تا به اینجا، مقابل یک تیم بزرگ و آماده! حتی اجازه ندادیم به محوطه جریمه ما نزدیک بشن! فک کنم شوت به دروازه شان صفر بود!!! خلاصه اینکه به طرز عجیبی خوب بودیم! ناپولی بدجوری غافلگیر شد و هیچ گاه اجازه خودنمایی ندادیم!

گل اول اوزیل هم حاصل هوش و تکنیک بالای او بود! هر کسی نمی تونه یه توپ نامتعادل رو هوا رو با یه بغل پا اینجوری بزنه کنج دروازه!
می شد بیشتر گل بزنیم اما تمرکزمون رو گذاشتیم برای کلین شیت!

به قول ونگر: مبنای خوبی در اختیار داریم، باور لازم را داریم و روحیه خوبی نیز در تیم است. اجازه دهید تنها بر روی بازی بعدی متمرکز شویم و از بازی در کنار هم لذت ببریم.

و چیزی که لذت بخشتر هست اینه که بازیکنانی مثل رمسی و ژیرو هنوز جا برای پیشرفت دارن و دارن بهتر و بهتر میشن! ژیرو اینقدر جاه طلبه که به دنبال Ballon d'Or است!!!
بالون دور چه قدر آشناست برام.معنیش چیه؟

Hamid2day

مدیر ارشد بازنشسته
لایک‌ها
20,173
متاسفم برای رئال که خیلی راحت اوزیل از دست داد.
و تبربک به آرسنال که با آینده نگری خوب اوزیل را خرید.
تبریک به آرسنالیها!!
همین و بس!
حاج آقا اوزیل ، ونگر ، رمسی ، ژیرو ، سانیا و متیو دم شما گرم!!!

RuDiger

کاربر فعال فوتبال
کاربر فعال
لایک‌ها
5,069

differentboy1994

کاربر فعال
لایک‌ها
2,260

differentboy1994

کاربر فعال
لایک‌ها
2,260
خیلی ضایع بود! :D
(جدی نگیر حالا)
نمیشه جدی نگرفت چون جدی گفته شده.
تو این دنیای به این وسیعی با این اطلاعات نامحدود در حال گسترش طرف کل عمرشو صرف دونستن بکنه بازم تا آخر عمرش یک n)n = نامحدود) ام کل اطلاعاتو نمیتونه داشته باشه من نمیدونم بالون دوری که من نمیدونم کجاش باعث تاسفه!؟ توهین به دیگران باعث چیه؟

differentboy1994

کاربر فعال
لایک‌ها
2,260
2 تا چیز خیلی باعث تعجب منه
چرا میلان با فلامینی تمدید نکرد یا حداقل نمیخواستش چرا نفروختش که بازیکن آزاد بشه؟
چرا چلسی نمیخواست با لمپارد تمدید کنه؟

hamedovic5405

Registered User
لایک‌ها
11,593
تو این دنیای به این وسیعی با این اطلاعات نامحدود در حال گسترش طرف کل عمرشو صرف دونستن بکنه بازم تا آخر عمرش یک n)n = نامحدود) ام کل اطلاعاتو نمیتونه داشته باشه من نمیدونم بالون دوری که من نمیدونم کجاش باعث تاسفه!؟ توهین به دیگران باعث چیه؟
بابا بیخیال!!!
امیر شوخی کرد!!
اگر هم به شما برخورده من از طرفش عذرخواهی میکنم!!
مهمترین مراسم فوتبالیه و معمولاً افرادی که حرفه ای فوتبال دنبال میکنن باهاش آشنا هستن ، شما هم احتمالاً بجای بالون دور این مراسم رو با اسم دیگه ای میشناسید!!

hamedovic5405

Registered User
لایک‌ها
11,593
چرا میلان با فلامینی تمدید نکرد یا حداقل نمیخواستش چرا نفروختش که بازیکن آزاد بشه؟
فلامینی رو نمیشه با قیمت بالا یا حتی متوسط فروخت وقتی که سال به سال بازیش نمیدن! پس بودنش بهتره چون خرج زیادی هم واسه میلان نداشته و از طرفی اگه مصدوم میدادن میتونست خیلی کمک کنه ، شاید هم مشتری نداشته!!!!
این که قراردادش تموم شده هم که به این دلیله که خودش مایل به تمدید قرارداد نبوده!!!!

در مورد لمپارد هم ، قضیه یه کم عجیب به نظر میرسید،بازیکنی که 2 سال از فوتبالش مونده رو بخوای بفروشی ؛ اون هم در صورتی که باشگاه هیچ نیازی نداره!!!

RuDiger

کاربر فعال فوتبال
کاربر فعال
لایک‌ها
5,069
من عذرخواهی می کنم!
میلان کلا اوضاعش خوب نیست این اواخر! مشکلات مالی و سو مدیریت یه جورایی خراب کرده میلانو! فلامینی هم هیچ وقت رد میلان بازیکن خوبی نبود! از اون دست بازیکنانی است که باید تو آرسنال باشه تا بازیش به چشم بیاد!
لمپارد 34 سالشه! به همین خاطر! ولی اشتباه بزرگی می بود اگر تمدید نمی کردن باهاش!

differentboy1994

کاربر فعال
لایک‌ها
2,260
بابا بیخیال!!!
امیر شوخی کرد!!
اگر هم به شما برخورده من از طرفش عذرخواهی میکنم!!
مهمترین مراسم فوتبالیه و معمولاً افرادی که حرفه ای فوتبال دنبال میکنن باهاش آشنا هستن ، شما هم احتمالاً بجای بالون دور این مراسم رو با اسم دیگه ای میشناسید!!
پس مراسم بهترین بازیکن جهان مگه مهم تر نیست؟

rms

Registered User
لایک‌ها
7,919

این همون بهترین بازیکن جهانه، با اسم توپ طلا

به غیر از این مراسم بهترین بازیکن سال اروپا رو داریم که توسط روزنامه های ورزشی سرتاسر اروپا برنده انتخاب میشه.

hamedovic5405

Registered User
لایک‌ها
11,593

differentboy1994

کاربر فعال
لایک‌ها
2,260
این همون بهترین بازیکن جهانه، با اسم توپ طلا

به غیر از این مراسم بهترین بازیکن سال اروپا رو داریم که توسط روزنامه های ورزشی سرتاسر اروپا برنده انتخاب میشه.
پس من فقط اسمشو نمیدونستم به همون توپ طلا میشناختمش.

بالا